HC Plzeň – Mountfield HK 8:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
konec
HC Litvínov
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 28.01.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají svou šanci a jdou do vedení! Köver ještě Spěšného nepřekonal, volný kotouč v brankovišti si ale našel FILIP KRIVOŠÍK, který poslal kotouč do prázdné brány! Asistence: Jakub Köver, Jan Páleník.
     
    26:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a vyrovnávají stav utkání! Litvínovští kombinovali v útočném pásmu a po půl minutě vypálili. Březák nahodil kotouč před bránu, tam ho tečoval Brejžek a Lukeš vyrazil kotouč betonem pouze do strany. Tam stál připravený PETR UJFALUŠI, který s chladnou hlavou z první poslal kotouč do poloprázdné brány! Asistence: Martin Brejžek, Jakub Březák.
     
    15:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šťastná branka pro hosty, kteří jdou do jednobrankového vedení! Tupý vyhodil pouze do středního pásma, aby mohl jet vystřídat. Jediný, kdo si ale všímal kotouče, byl FRANTIŠEK WÁGNER, který jel z úhlu sám na Spěšného. Puk poslal po ledě mezi betony Spěšného do brány a ten se došoural za brankovou čáru. Asistence: Jiří Tupý, Filip Krivošík.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 27. Ujfaluši (Brejžek, Březák) – 16. Wágner (Tupý, Krivošík), 53. Krivošík (Köver, Páleník)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Jonák, Franc, Březák, Brejžek, Šíp, Šefl – Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Schmidmayer, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Šimeček, Vébr.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Meliško, Páleník, Blaha, Hierman, Hlaváček, Lidák – Wágner, Polák, Krivošík, Dimitrov, Tůma, Adámek, Tupý, Kellerstein, Rindoš, Köver, Strunz.

    Rozhodčí: Pavlovič – Ondráček.
    bahis siteleri