HC Plzeň – Mountfield HK 8:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
konec
HC Litvínov
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 28.01.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:31:20)
     
    58:16
    Hlavní rozhodčí se teď zřejmě nezachoval tak, jak by měl a pořádně to schytá od trenéra domácích Roberta Reichla. Hostující obránce zakopl a hůl Bárdoše a šel k ledu. Rozhodčí nejprve nevylučovali, po třech vteřinách a křiku chomutovského trenéra ale zvedl ruku a zrušil tak zřejmě všechny naděje domácích.
     
    52:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají svou šanci a jdou do vedení! Köver ještě Spěšného nepřekonal, volný kotouč v brankovišti si ale našel FILIP KRIVOŠÍK, který poslal kotouč do prázdné brány! Asistence: Jakub Köver, Jan Páleník.
     
    49:11
    Hosté v plném počtu.
    48:53 Kustodi se musí starat třeba i o nošení hokejek

    Lucky guy! #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey (@ccmhockey),


     
    48:53
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    48:34
    Šimeček trefuje tyč!
     
    47:11
    Pěkná a zároveň komická situace na zimním stadionu Ivana Hlinky. Domácí ledař po dlouhé době vešel na ledovou plochu aby oškrábal krev z ledu. Asistoval mu při tom rozhodčí, který popadl lopatu a předvedl skvělou práci!
     
    47:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    47:11
    Domácí si zahrají dlouhou přesilovou hru pět na tři podobně jako Piráti ve druhé třetině. Jakub Köver zasáhl vysokou holí Šefla do obličeje a je tam krev! Chomutovský hráč tudíž pobude na trestné lavici rovnou čtyři minuty.
     
    46:53
    Martin Brejžek naznačil střelu a objel blokujícího Krivošíka. Ten se rozhodl ho poslat k zemi a bude pykat. Hostující útočník odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici za podražení.
     
    43:37
    Krásná individuální akce Jakuba Březáka! Domácí obránce si udělal po vzoru extraligového litvínovského obránce Karla Kubáta útočný výlet, když v obrovské rychlosti proskočil dva hráče a dostal se až na kruhy. Odtamtud vypálil zápěstím mezi betony a Lukeš předvedl skvělý reflex.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:18
    První lajna domácích se rozhodla, že Lukeše před sirénou ještě pořádně prožene. Šimeček projel skrze brankoviště a Lukeš se mu vrhl pod nohy. Kotouč nezasáhl a domácí útočník stál sám před prázdnou bránou. Ještě ale zbytečně vylepšoval pozici pro Stříbrného, který kotouč do brány už dopravit neodkázal.
     
    35:49
    Litvínovští hrají velmi obětavě a přečkali další oslabení. V jednu chvíli leželi rovnou tři v brankovišti, tělem ale bránu ochránili a Martin Brejžek se po dvou minutách na lavici hanby vrací na ledovou plochu. Uvidíme, snad se polepší a už ho zde neuvidíme, jelikož další oslabení už by domácí nemuseli ustát.
     
    33:49
    To je neskutečné, zdá se, že hlavní rozhodčí má na domácí tým spadeno. Martin Brejžek sice kroutí hlavou, není mu to ovšem nic platné a odjíždí na trestnou lavici za podražení! Další přesilovka pro Chomutov, uvidíme, jak si s ní poradí teď.
     
    33:16
    Horké chvilky pro domácí tým jsou u konce. Chomutovští kombinovali velmi rychle a Spěšný měl co dělat, aby uchránil svou svatyni. Jednou mu dokonce pomohla i tyč brány, nakonec vše ale pro domácí dobře dopadlo a Sklenička s Březákem jsou již na ledové ploše.
     
    31:16
    Chomutovští Piráti budou hrát přesilovku pět na tři! Jakub Březák u mantinelu srazil svého protihráče a odjíždí na trestnou lavici za faul loktem. Nese to sice nelibě, jenže rozhodčí si za svým rozhodnutím stojí a Piráti budou mít obrovskou šanci na skórování.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 27. Ujfaluši (Brejžek, Březák) – 16. Wágner (Tupý, Krivošík), 53. Krivošík (Köver, Páleník)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Jonák, Franc, Březák, Brejžek, Šíp, Šefl – Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Schmidmayer, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Šimeček, Vébr.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Meliško, Páleník, Blaha, Hierman, Hlaváček, Lidák – Wágner, Polák, Krivošík, Dimitrov, Tůma, Adámek, Tupý, Kellerstein, Rindoš, Köver, Strunz.

    Rozhodčí: Pavlovič – Ondráček.
    bahis siteleri