K. Vary – Pardubice 0:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 3:1 (kon.) | Zlín – Chomutov 4:1 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:1 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:4 (1:1, 1:3, 2:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 07.02.2016, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec. • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Liberečtí doma vyhráli třinácté utkání za sebou. Boleslav naopak potvrdila, že se jí pod Ještědem nedaří. Přeji příjemný zbytek večera! (18:56:26)
     
    Přestože domácí prohrávali po dvou třetinách 2:4, partii nakonec po skvělém obratu získali v nastavení. A zřejmě zaslouženě. Hosté byli po dvě třetiny efektivní a držel je brankář Rittich. V poslední dvacetiminutovce už ale odpadli a Liberec zaslouženě vyrovnal. Rozhodující branku před vyprodaným hledištěm vsítil Jakub Valský.
     
    Konec zápasu.
    62:12 Jakub VALSKÝ - 5:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    62:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán, Bílí Tygři získávají duel v prodloužení. Mojžíšův pas na pravý kruh převzal JAKUB VALSKÝ a prudkou střelou nedal přesouvajícímu se brankáři šanci. Asistence: Tomáš Mojžíš – 5:4.
     
    61:36
    Liberec utekl do přečíslení tří na jednoho! Šimek ale možná až příliš otálel s rozehrávkou na Bulíře, jehož následné zakončení z těsné blízkosti Rittich zneškodnil.
     
    60:46
    Domácí pokračují v aktivitě. Ševc střílel od modré a po dorážce se natahovali dva jeho spoluhráči. Boleslav si z hluboka oddychla, že přežila další krušné chvíle.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Prodloužení začne přibližně v 18:48.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Krenželokova přihrávka z rohu kluziště přišla přesně s klaksonem. Čeká nás nastavený čas.
     
    59:11
    Bulíř dostal nabito a Rittich měl co dělat, aby puk odrazil do ochranné sítě. Boleslav má v obraně velké problémy. Tygři chtějí rozhodnout ještě před prodloužením.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty základní hrací doby. Liberec si i ve vyrovnaném počtu hráčů na ledě dokáže v útočném pásmu vytvořit převahu. Vampola však možná až sobecky kličkoval a domácí kotouč ztratili.
     
    56:49
    Bílí Tygři jsou na koni. Derner trefil bombou od modré čáry jen hůl jednoho z beků, od které ale puk změnil směr a doklouzal až před Ritticha. Hostující gólman musel situaci zažehnat tygřím skokem, jimž puk zalehl.
    55:31 Jakub VALSKÝ - 4:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hlediště je na nohou, domácí dotáhli ve třetí části dvoubrankovou ztrátu a vyrovnávají na 4:4! JAKUB VALSKÝ dostal přihrávku před brankoviště a střelou na vyrážečku překonal natahujícího se Ritticha. Asistence: Petr Jelínek, Martin Ševc.
     
    54:20
    Bílí Tygři jsou v plném počtu a hned vybojovali buly v útočné třetině. Na vyrovnání mají necelých šest minut, podaří se jim dotáhnout duel alespoň do prodloužení?
     
    53:05
    Hosté hrají přesilovou hru mizerně. V oslabení dokonce zahrozil Radivojevič, jenž pálil zleva k bližší tyči. Rittich vytěsnil střelu vyrážečkou.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 7. Bakoš (Šimek, Radivojevič), 33. Šimek (Ševc, Bulíř), 52. Radivojevič (Bulíř, Jelínek), 56. Valský (Jelínek, Ševc), 63. Valský (Mojžíš) – 14. Pabiška (Bárta, Jarůšek), 30. Klimenta (Pacovský, Látal), 33. Bárta (Trončinský), 36. Klimenta (Urban, Látal)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Stejskal) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk "C", Kajínek – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach.
    Trenér: Filip Pešán.

    BK Mladá Boleslav: Rittich (Růžička) – Voráček, Trončinský, Rýgl, Kučný, Kurka, Ovčačík – Pacovský, Urban, Látal – Lenc, Musil, Hyka – Pabiška, Bárta, Jarůšek – Klimenta "C", Hruška, Ďurač – Kubica.
    Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Hribik, Pešina – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 7 500 (vyprodáno)
    bahis siteleri