AC Milán – Janov 2:1 (kon.) | Sampdoria – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Udinese – Bologna 0:1 (kon.)
Palermo – Turín 1:3 (kon.) | Fiorentina – Inter 2:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
2:1 (0:1)
Inter Milán
Neděle 14.02.2016, 20:45 • Stadio Artemio Franchi, Firenze • Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    Červenou kartu si vysloužil také Kondogbia, který přímo před hlavním rozhodčím zatleskal, a Paolo Mazzoleni nemohl rozhodnout jinak, než udělit červenou kartu!
     
    90+5
    Domácí Zárate u postranní čáry zdržoval hru, což naštvalo hostující hráče. Zárate následně vyjel po Murillovi, a Paolo Mazzoleni mu uděluje žlutou kartu!
    90+1. Khouma BABACAR - 2:1
     
    90+1
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak, to je těžká rána pro hostující Inter, který přichází o bod v první nastavené minutě! Zároveň v domácím týmu propuká velká euforie! Do pokutového území naběhl Zárate, který vyslla přízemní střelu, kterou Handanovič vyrazil do klubka hráčku, kde se nejlépe zorientoval KHOUMA BABACAR, a dostal míč do sítě!
     
    87
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Matías Vecino, přichází Tino Costa.
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Josip Iličić, přichází Khouma Babacar.
     
    84
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Rodrigo Palacio, přichází Danilo D'Ambrosio.
    82. Červená karta po 2. žluté
     
    82
    Komplikace pro hostující tým! Alex Telles nedokázal na pravé straně ubránit Bernardeschiho, kterého poslal k zemi, a dostává žlutou kartu. Od Paola Mazzoleniho to bylo poměrně přísné rozhodnutí ...
    74. Ostrý souboj Kaliniče s Handanovičem
     
    74
    Borja Valero dostal míč za obranu na Kaliniče. Chorvatský útočník byl však u míče pozdě, a velmi ostře dohrál Samira Handanoviće. Hlavní rozhodčí situaci vyhodnotil správně, a udělil žlutou kartu domácímu hráči!
     
    71
    Hostující Inter provádí své první střídání v tomto zápase. Éder podal v dnešním zápase poměrně dobrý výkon, Roberto Mancini ho však posílá ze hry jako prvního. Na jeho místo přichází Ivan Perišič!
    64. Měla se pískat penalta?
     
    64
    Fiorentina rozehrála svůj následný rohový kop na krátko, a k centru se dostal Vecino. Jeho centr však trefil Alexe Telles pravděpodobně do ruky, nicméně hlavní rozhodčí nechává hru plynout!
    60. Borja VALERO - 1:1
     
    60
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A zničehonic máme srovnáno, a Fiorentina se dostává zpět do zápasu! Na pravé straně se dostal k centru Josip Iličić, jehož centr lehce tečoval Gary Medel, a za obranou Interu číhal BORJA VALERO, kterému stačilo dobře zamířit!
     
    58
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase. Čerstvá akvizice domách, Španěl Tello, končí své dnešní působení na hřišti, a přenechává své místo Zaratemu.
     
    47
    Hlavní rozhodčí ukázal hned na začátku druhého poločasu žlutou kartu Alonsovi, který nedovoleným způsobem zastavil na pravé straně Brozoviće.
    45. Hlavička Tella gólem neskončila
     
    45
    V závěru poločasu měla Fiorentina velkou šanci na vyrovnání! Z levé strany přilétl do vápna centr od Astoriho, který našel Tella. Španělský křídelník poslal dobrou hlavičku, nicméně Handanovič vyáthl ještě lepší zákrok!
     
    34
    Milánský tým postupoval do zajímavého přečíslení, které táhl Éder. Italský útočník se následně dostal ke střele, která byla tečovaná, a míč skončil těsně vedle branky Fiorentiny!
     
    28
    Palacio předvedl před pár desítkami sekund krásnou asistenci, teď se však prezentoval ostrým zákrokem v souboji s Valerem, za který dostává žlutou kartu!
    26. Marcelo BROZOVIĆ - 0:1
     
    26
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A hostující celek se dostává trochu překvapivě do vedení, neboť Interu vstup do dnešního utkání vůbec nevyšel. Kondogbia našel přihrávkou ve vápně naběhlého Rodriga Palácia, který našel volného MARCELA BROZOVIĆE, a ten si v zakončení věděl rady!
     
    23
    Aktivní Bernardeschi se protlačil do vápna, a dostal přihrávku od Kaliniče. Následně upadl po souboji s Mirandou, a domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí však faul neodpískal!
    14. Velká šance Kaliniče nakonec gólem neskončila
     
    14
    Fiorentina postupovala do zajímavého protiútoku, který táhl po levé straně Iličić. Slovinský reprezentant následně našel přihrávkou pod sebou Kaliniče, který mířil do odkryté branky, nicméně jeden z hráčů Interu míč vykopl za již překonaným Handanovičem!
     
    11
    Alex Telle zastavil na pravém křídle nedovoleným způsobem Tella, a dostal žlutou kartu. Tohle rozhodnutí se vůbec nelíbilo Gary Medelovi, který měl nějaké připomínky, a vyfasoval také žlutou!
    5. Bernardeschi prověřil pozornost Handanoviče
     
    5
    A domácí celek měl také první větší příležitost v tomto zápase! Bernardeschi se dostal do pokutového území, a vyslal přízemní střelu, kterou dokázal Handanovič vyrazit. Následná dorážka Kalaniče v brance neskončila, nicméně chorvatský kanonýr se nacházel v ofsajdu.

    Jan Havlovic

    Branky: 60. Valero, 90+1. Babacar – 26. Brozović (Palacio)

    Karty:   47. Alonso (FIO), 74. N. Kalinič (FIO) – 11. Medel (INM), 11. Telles (INM), 28. Palacio (INM)   82. Telles (INM)   90+5. Zárate (FIO) – 90+7. Kondogbia (INM)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 13:14.
    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Roncaglia, Gonzalo Rodríguez, Astori – Bernardeschi, Valero, Vecino (87. Costa), Alonso – Iličić (87. Babacar), Tello (58. Zárate) – N. Kalinič.
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – Zárate, Błaszczykowski, Costa, Kone, Tomović, Pasqual, Babacar.

    Inter Milán: Handanovič – Nagatomo, Miranda, Murillo, Telles – Brozović, Medel, Kondogbia – Éder (71. Perišič), Icardi, Palacio (84. D'Ambrosio).
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Biabiany, Gnoukouri, Perišič, Jovetić, Santon, Ljajić, Jesus, D'Ambrosio, Manaj.

    Rozhodčí: Paolo Mazzoleni – Costanzo, Passeri (vš. Itálie)
    bahis siteleri