Arouca – União Madeira 3:0 (kon.) | Estoril – Tondela 2:1 (kon.) | Boavista – Coimbra 0:0 (kon.)
Marítimo – Braga 1:3 (kon.)
konec
CS Marítimo
1:3 (1:3)
SC Braga
Neděle 14.02.2016, 20:15Portugalská Primeira Liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.
     
    Dobrý večer všem příznivcům portugalského fotbalu. Primeira Liga má na programu další a v jeho rámci spolu změří síly CS Marítimo a SC Braga. Průběhem utkání Vás prostřednictvím textového přenosu provede Tomáš Kubečka.
     
    SC Braga

    Braga je v dnešním utkání obrovským favoritem. V tabulce jí patří čtvrtá pozice zaručující postup do předkola Evropské ligy. V minulém kole hostila Braga Estoril a před skvělou kulisou jej porazila 2:0! Ve čtvrtek také na favorita dnešního utkání čeká úvodní souboj v jarní části Evropské ligy. Braga se v něm střetne se Sionem.
     
    CS Marítimo

    To Marítimo má úplně opačné starosti. Se ziskem dvaadvaceti bodů se krčí až na čtrnácté pozici tabulky a na sestupové vody má náskok pouhých čtyř bodů. V minulém kole domácí fotbalisté alespoň ukončili nepříznivě vyhlížející sérii tří porážek a urvali remízu se Setubalem. Marítimo se nad sestupem drží hlavně kanonýru Sousovi, jež nasázel soupeřům už osm branek.
     
    Vzájemná utkání

    Ve vzájemném souboji dnešních soupeřů v podzimní části se z vítězství radovala Braga, která svému soupeři udělila na domácím trávníku debakl 5:1!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    CS Marítimo: Salin – Diogo, Dirceu, Sousa, Bessa, Costa, Romário, Fransérgio, Maurício, Patrick, Lyneeker
    Náhradníci: Haghighi, Soares, Briguel, Diallo, Rodrigues, Djouseé, Bába

    SC Braga: Marafona – Goiano, Boly, Fereira, Santos – Mauro, Augusto, Josué – Eduardo, Hassan, Fonte
    Náhradníci: Matheus, Aaron, Baiano, Rafa, Stojiljkoić, Arghus, Vukčević

    Rozhodčí: Oliveira, Leandro – Ribeiro, Lamas.
     
    Oba celky už nastoupily na hrací plochu. Domácí budou hrát v červenozelených dresech, zatímco Braga zvolila žlutou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Braga okamžitě zahájila kombinaci na vlastní polovině hřiště. Při pohledu na trávník je jasné, že hráče nečeká nic snadného.
     
    2
    Poprvé se v útoku ukázali domácí. Kolmá přihrávka do pokutového území směřovala na rozběhnutého Sousu, před nímž obránce pohlídal míč tělem.
     
    3
    Fransergio se vytáhl hodně vysoko a dokonce si náběhem řekl o míč za obranu Bragy. Sousa jej okamžitě vyslyšel, avšak poslal příliš prudkou přihrávku, která končí u Marafony.
     
    4
    Braga se v úvodu utkání spíše hledá. Hosté kazí snadné přihrávky na krátkou vzdálenost a nechávají hrát hlavně Marítimo. Sousa si však při zpracování míče pomohl rukou.
     
    5
    Krásná kombinace Bragy na polovině soupeře vykvetla v krásnou přihrávku na zabíhajícího Hassana. Útočník hostujícího celku si nepohlídal ofsajdovou linii a okradl se o dobrou šanci.
     
    6
    Fonte měl před sebou volná prostor, nabil před pokutové území Maurovi, jež si přichystal míč na střelu a nakonec poslal skákavý míč jen o kousek nad břevno.
     
    7
    Znovu se předvedli také domácí. Kombinace na levé straně hrací plochy však skončila nepřesnou přihrávkou a Ferreira si dokonce troufl na riskantní patičku.
     
    8
    Braga jednoznačně dominuje dění na hrací ploše, vyčkává na mezery v obraně domácího celku. Hassan si zabíhal za obranu, ale na prudkou přihrávku nedosáhl.
     
    9
    Až nyní se hosté připraví o míč. Eduardo svalil na polovině hřiště soupeře, jež si zrovna zpracovával míč. Marítimo může uklidnit situaci na hřišti.
     
    10
    Fransergio dostal spoustu prostoru ve středu hřiště. Domácí středopolař okamžitě hledal kolmým balónem Sousu, ale domácí útočník nestačil ve sprinterském souboji na Ferreiru.
     
    11
    Nyní se už Marítimo dostalo k zakončení. Fransergio prošel až na hranici šestnáctky, kde napřáhl k tvrdé střele, nicméně trefil pouze stojícího Ferreiru.
     
    12
    Přímý kop z dobré pozice rozehraje hostující celek. Bessa poslal dost tvrdým způsobem k zemi Maura a může být rád, že neuviděl žlutou kartu.
     
    13
    Centrovaný míč se snesl na hranici velkého vápna, kam si naběhl stoper Boly, ale jeho strážce jej dokázal předskočit a odpravil míč mimo nebezpečné území.
     
    14
    Obrovská šance Marítima! Fransergio podržel míč před velkým vápnem, všiml si nabíhajícího Dioga, jemuž okamžitě předložil dobrou přihrávku, ale aktivní bek domácího celku minul branku!
     
    15
    A pozor! Braga bude zahrávat pokutový kop! Maurico složil v pokutovém území unikajícího hráče a nemůže se divit!
     
    15
    Mauricio za svůj zákrok navíc vidí červenou kartu! Pro domácí celek je to po vydařeném vstupu velký šok!
    15. Červená karta
     
    16
    Braga právě vstřelila branku!
    Braga nabídnutou příležitost s přehledem využívá a dostává se do vedení! Míč si připravil PEDRO SANTOS a střelou po zemi poslal míč na druhou stranu než šel brankář!
    16. Pedro SANTOS - 0:1
     
    18
    Pro domácí bude zbytek utkání ohromně těžký. Costa nyní dotíral v hlavičkovém souboji na Ferreiru, ale pomohl si zatažením za dres, čehož si arbitr všiml.
     
    19
    I přes oslabení se Marítimo snaží držet míč na svých kopačkách. Sousa si naběhl do pokutového území a Boly odhlavičkoval míč pouze na rohový kop.
     
    20
    Centrovaný míč se snesl do shluku hráčů, avšak nikdo z domácích se k němu nevyšplhal. Ferreira odhlavičkoval míč do bezpečí, ale domácí u něj zůstanou.
     
    21
    Před Marafonovu branku se snesl další nenápadný centr. Tentokrát byl u míče nejrychleji obránce Diogo, ale ani on jej definitivně nevrátil na kopačky hostů.
     
    22
    Costa se ukousl příliš velké sousto, vrhl se do souboje s dvojicí obránců na malém prostoru, ale nakonec si vymodlil alespoň nedovolený zákrok.
     
    23
    Goiano se vydal podpořit ofenzívu Bragy. Jeho přihrávka do středu hřiště sice Hassana našla, ale hostující útočník míč opět odevzdal do držení domácích.
     
    24
    Braga právě vstřelila branku!
    Braga navyšuje vedení ve chvíli, kdy se probudili domácí příznivci! Na fantastickou přihrávku po zemi do pokutového území si naběhl AHMED HASSAN a s přehledem zakončil do odkryté sítě!
    24. Ahmed HASSAN - 0:2
     
    26
    Marítimo se snaží uklidnit dění na hřišti a užít si míč ve své moci. Domácí nyní kombinují na vlastní polovině, avšak směrem dopředu jejich kombinace vázne.
     
    27
    Z ničeho nic mohlo být sníženo! Sousa se fantastickým způsobem prokličkoval do pokutového území, kde předložil míč Bessovi, jež pohotovou střelou orazítkoval tyč!
     
    28
    Marítimo zahrávalo další rohový kop. Míč se tentokrát snesl na vzdálenější tyč, kde hlavičkoval Romario. Jeho hlavička mířila do míst, kde stál brankář Marafona.
     
    29
    Hraje se hodně tvrdě. Domácí fotbalisté hrají bez respektu. Tvrdou ránu kopačkou do obličeje nyní v souboji schytal Boly. Hostující stoper je hodně otřesen a musí být ošetřován.
     
    30
    Boly už je zpět na nohou a podle všeho bude schopen ve hře pokračovat. Domácí by si měli dávat velký pozor, jelikož už jednoho vyloučeného mají.
     
    31
    Potlesk si vysloužil obránce Patrick, který za zády udržel dotírajícího Hassana a získal pro svůj celek míč. Domácí hrají s velkým nasazením.
     
    32
    Bessa obdržel podruhé v utkání parádní míč do pokutového území. Domácí hráč se tentokrát utopil ve vlastních kličkách a zakopl o míč!
     
    33
    Sousa hraje hodně dobrý zápas. Domácí útočník si nyní chytře pustil míč do běhu a okamžitě vybízel k náběhu Costu, jemuž scházely dobré tři metry.
     
    34
    Braga právě vstřelila branku!
    Demolice domácího celku pokračuje! Braga navyšuje vedení na 3:0! Ze souboje na hranici velkého vápna vyplaval míč před nabíhajícího PEDRA SANTOSE, jež jej krásnou ránou usměrnil za Salinova záda!
    34. Pedro SANTOS - 0:3
     
    36
    Na domácích jsou vidět známky frustrace. V oslabení nestíhají zachytávat rychlé útoky Bragy po křídlech a problém jim dělá pokrytí nabíhajících beků.
     
    36
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Lyneeker, přichází Soares.
     
    37
    Na levé straně domácí obrany odvedl dobrou práci Patrick, jež se obětavě vrhl pod nohy soupeři a skvěle načasovaným skluzem uklidil míč do autu.
     
    38
    A mohlo to být 4:0! Salin nejprve z blízka vychytal důrazného Hassana, míč se však odrazil k noze Eduarda, jež pálil do odkryté branky, ale vyběhnutého Salina zastoupil obránce!
     
    39
    A pozor! Brankář Salin si v souboji s útočníkem Bragy přivodil nějaké zranění a musí být ošetřován. Pro domácího trenéra se utkání vyvíjí nejhorším možným způsobem.
     
    40
    Brankář Salin opravdu není ze zdravotních důvodu schopen pokračovat. Mezi třemi tyčemi jej nahradí Haghighi.
     
    41
    Mauro okamžitě přispěchal s nadýchaným centrem do pokutového území. Naštěstí pro domácí mířil míč do míst, kde nebyl nikdo ve žlutém dresu.
     
    42
    Braga zahrávala rohový kop! Na přední tyči se do míče opřel hlavou Josue, jenže jeho projektilu zády k brance chyběla potřebná přesnost.
     
    43
    Marítimo právě vstřelilo branku!
    Marítimo se přeci jen dočkalo snížení! Domácí vyrazili k rychlému protiútoku. Brankář Marafona sice první střelu vyrazil, ale naneštěstí pro něj se míč od nohy obránce odrazil k DYEGU SOUSOVI, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil!
    43. Dyego SOUSA - 1:3
     
    44
    Braga se inkasovanou brankou nechce nechat rozházet a v naprostém klidu kombinuje s míčem na polovině hřiště. Domácí zatím rozehrávku nenapadají.
     
    45
    A málem z toho byla další obrovská šance! Naštěstí pro domácí mířil centr do pokutového území do ofsajdu a Hassan svou druhou branku v utkání přidat nemohl.
     
    45
    V prvním poločase se nastavují 2 minuty!
     
    45+1
    Sousa je hodně aktivní a dělá obráncům Bragy velké problémy. Autor jediné branky Marítima si zpracoval míč za obranou hostí, ale poté se sám zbytečně vytlačil do autu.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas, který nabídl opravdu všechno, je u konce! Domácí do utkání vstoupili aktivně, ale po čtvrthodině hry je oslabil Mauricio! Nařízenou penaltu navíc s přehledem proměnil Santos a Braga byla rázem na koni! O necelých deset minut později přidal druhou branku Hassan a na 3:0 zvyšoval opět Santos! Ještě hůře pro Marítimo bylo pět minut před koncem první půle, kdy pro zranění musel střídat brankář Salin! Jiskřičku naděje vykřesal domácím Sousa, který šťastným gólem snížil na 1:3!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Marítimo zahájilo výkopem druhý poločas. Domácí celek hraje v deseti hráčích na hřišti a vyrovnání pro něj bude ohromně náročné.
     
    47
    Nicméně domácí vstoupili do druhé půle hodně aktivně. Costa obdržel přihrávku do středu hřiště, okamžitě posílal míč na běžícího Sousu, před kterým zakročil Boly.
     
    48
    Marítimo v úvodu druhého poločasu nepouští soupeře k míči a kombinuje na vlastní polovině hřiště. Rozehrávku diriguje Romario.
     
    49
    Diogo si zpracoval míč na prsa a z kroku vyslal jedovatou dělovku. Jeho rána mířila na branku z ostrého úhlu a brankář Marafona měl spoustu času na zkrocení míče.
     
    50
    Na druhé straně měl spoustu prostoru Fonte. Útočník Bragy ještě mohl přihrávat lépe postavenému Hassanovi, ale vzal tíhu okamžiku na sebe a vysoko přestřelil zařízení.
     
    51
    Diváci se rozhodně nenudí! Hraje se nahoru dolů! Sousa si přebral prudkou přihrávku, otočil se a vypálil levačkou. Jeho střela nártem byla sice prudká, ale postrádala přesnost.
     
    52
    Domácí zahrávali přímý kop. Technický centr se stočil na hranici malého vápna, Marafona vyrazil z čáry a nevyboxoval míč vůbec jistě. Obránci jeho chybu včas napravili.
     
    53
    Tohle byla fotbalová paráda! Josue nejprve nasadil soupeři ve středu hřiště parádní jesličky a poté si všiml vysokého postavení domácího brankáře. Lob hostujícího fotbalisty skončil jen o kousek nad břevnem!
     
    54
    Braga přepnula na vyšší rychlostní stupeň a byla z toho další obrovská šance! Hassan se bez přípravy opřel do snášejícího se obloučku, avšak ani on nezamířil mezi tři tyče!
     
    55
    Po krátké odmlce o sobě dalo vědět také Marítimo. Domácí se vrhli do útoku po levé straně hřiště, ale pozorný Goiano jejich rychlou akci zastavil.
     
    56
    Costa si počíhal na přetažený centr, připravil si míč na pravačku a tvrdou střelou napálil soupeřova obránce do hlavy! Tohle pro hráče Bragy nebyl zrovna valentýnský dárek!
     
    57
    Domácí v posledních minutkách zatápějí favoritovi utkání! Costy se akrobatickým způsobem položil do míče a i on trefil obránce. Domácí se dožadovali pokutového kopu, ale rozhodčí zůstává klidný.
     
    58
    Znovu byl v akci Costa. Tentokrát nabral od levé postranní čáry směr pokutové území, ale hostující obránce jej dovnitř nepustil a odkopl míč na aut.
     
    59
    Po delší době o sobě dala vědět Braga. Kombinace na hranice pokutového území však skončila nepřesnou přihrávkou na Maura. Domácí budou odkopávat.
     
    60
    Hodina hry je za námi a Marítimo ve druhém poločase hraje s favorizovanou Bragou důstojnou partii. Domácí i v deseti hráčích nepříjemně slavnějšímu soupeři zatápějí.
     
    61
    Tohle je snad proti všem přírodním zákonům! Eduardo našel centrem před branku Fonteho, jež měl před sebou úplně prázdnou svatyni, avšak ze tří metrů do ní míč neuklidil!
    61. Neskutečná minela Fonteho!
     
    62
    Na hlavu rozhodčího se nyní snáší pískot z tribun! Arbitr Oliveira nyní neodpískal ruku v pokutovém území. Domácí fotbalisté cítí velkou křivdu.
     
    63
    Střídající Soares zamotal obráncům hlavy, poté nacentroval na Costu, jež se opřel do míče akrobatickým způsobem, ale jeho noha vyletěla opravdu hodně vysoko.
     
    64
    Sousa zasypal hlavního arbitra několika neslušnými slovíčky a za nesportovní chování vidí žlutou kartu! Domácí útočník je průběhem hodně frustrovaný.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Augusto (SC Braga).
     
    66
    Za dobrým míčem do pokutového území spěchal Hassan! Haghighi včas vyrazil z branky a vrhl se hostujícímu hráči včas pod nohy.
     
    67
    Také Costa neudržel nervy na uzdě a obořil se na hlavního rozhodčího a zaslouženě vidí žlutou kartu! Domácím tečou nervy.
     
    68
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Augusto, přichází Vukčević.
     
    69
    Marafona pouze kontroloval centr z pravé strany. Domácí celek Bragu v podstatě nepouští k míči a snaží se dostat na dostřel jediné branky.
     
    70
    Málem jsem to přivolal! Střídající Vukčević si naskočil úplně osamocený na centr z levé strany. Vukčević měl spoustu času na zamíření, ale branku netrefil zhruba o metr!
     
    71
    Diogo dlouho váhal s odcentrováním před branku Bragy. Domácí obránce nakonec o míč přišel a musí si vyzkoušet autové vhazování.
     
    72
    Mohlo být sníženo! Costa krásně sklepl míč na nabíhajícího Sousu, jež přetlačil svého strážce, chtěl obstřelit padajícího brankáře, ale Marafona fantastickým zákrokem podržel Bragu!
     
    73
    Marítimo zůstalo nadále před brankou Bragy. Po rohovém kopu se domácí dokonce dostali k zakončení, ale hlavička s nízkým množstvím razance Marafonu nemohla překvapit.
     
    74
    Josue si skvěle přebral míč, pokryl si jej tělem a vynutil si nedovolený zákrok. Braga se na chvíli může vymanit z narůstajícího tlaku domácího celku.
     
    75
    Ale Marítimo se dostalo do rychlého protiútoku! Costa musel hodně rychle pospíchat za nepovedenou přihrávkou a nakonec nezastihl míč na hrací ploše. Tohle může domácí mrzet.
     
    76
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Bessa, přichází Rodrigues.
     
    77
    Domácí svému soupeři opravdu pořádně zatápějí! Další střelu z vnitra pokutového území zablokoval fantastickým zákrokem obránce Boly.
     
    78
    Levý obránce Patrick se vydal podpořit ofenzívu svého celku, dostal přihrávku do pokutového území a technickou střelou kolem nohy Marafony jen o decimetry minul vzdálenější tyč!
     
    79
    Na druhé straně mohl potvrdit vítězství Bragy Hassan, jež si počkal na hranici ofsajdu a poté se ocitl sám před Haghighim! Rána hostujícího útočníka rovněž prolétla kolem vzdálenější tyče!
     
    80
    Marafona musel hodně pospíchat, aby byl včas u dlouhého míče, za kterým pospíchal Costa. Hostující brankář však Manuela Neuera dokázal napodobit.
     
    81
    Před Marafonu se snášel další nadýchaný centr. Tentokrát míč dopadl do míst, kde stáli hned tři hráči Bragy a Ferreira jej s přehledem odhlavičkoval ven z vápna.
     
    82
    Rodrigues se opřel do odraženého míče a vyslal pumelici pravačkou. Jeho dělovka však nabrala příliš velkou výšku a ohrozila spíše diváky za brankou.
     
    83
    Josue alespoň získal pro svůj tým cenné vteřinky na oddech. Hostující záložník se pustil s míčem u nohy mezi tři domácí hráče a ihned se ocitl na trávníku.
     
    84
    Eduardo bojoval srdnatě o míč u postranní čáry, ale v tvrdém souboji si pomohl rukama a domácí díky němu zůstanou s míčem na útočné polovině.
     
    85
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Fonte, přichází Stojiljković.
     
    86
    Hra je přerušena! Stoper Ferreira si z ostrého souboje odnesl zranění nohy a hostující trenér už chystá třetí střídání. Ferreira dnešní utkání nejspíše nedohraje.
     
    87
    Hostům už se daří držet domácí fotbalisty daleko od Marafonovy svatyně. Na hráčích Marítima je vidět pořádná frustrace, protože dnešní zápas pro ně mohl dopadnout o mnoho lépe.
     
    88
    Hosté kombinují s míčem na vlastní polovině a vyčkávají na závěrečný hvizd. Míč nyní lítá z nohy na nohu. Domácí rozehrávku Bragy příliš nenapadají.
     
    89
    Sousa se nyní hnal poněkolikáté v utkání do pokutového území. Tentokrát zvolil nejtěžší možnou cestu a přes tři obránce se neprodral.
     
    90
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Ferreira, přichází Arghus.
     
    90
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90+1
    Domácí ještě zahrávali přímý kop. Míč se snesl na hranici malého vápna, avšak nikdo v červenozeleném se k němu neprodral. Braga se bez problémů ubránila.
     
    90+2
    Ke střele zpoza hranici velkého vápna se odhodlal Fransergio. Míč mu před nártem ještě skočil a domácí ostrostřelec poslal balón mezi diváky.
     
    90+3
    Čeká se na závěrečný hvizd. Míč nyní létá z jedné strany hrací plochy na druhou. Domácí už definitivně rezignovali na jakýkoliv odpor.
     
    90+4
    Sousa si navíc ve vzdušném souboji pomohl zatažením za dres a hosté ještě rozehrají přímý kop z vlastní poloviny. O vítězi je rozhodnuto.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Krásné utkání je u konce! Marítimo se za svůj výkon i přes porážku 1:3 rozhodně nemusí stydět! Takřka celý zápas hrálo v oslabení a sehrálo s Bragou víc než důstojnou partii! Hosté šli do vedení po čtvrthodině hry, kdy nařízenou penaltu proměnil Santos! Za faul byl navíc vyloučen Mauricio! Druhou branku přidal o necelých deset minut později Hassan! Ještě před přestávkou zvýšil svým druhým gólem v zápase na 3:0 Santos! Poté se domácím ještě zranil brankář Salin, jejž musel nahradit Haghighi! Aktivní Sousa se dvě minuty před přestávkou dostal ke šťastnému gólu a vykřesal svému týmu naději! Ve druhém poločase si oba celky vytvořily gólové šance, avšak ani na jedné straně si střelci nevylepšili statistiky. Naopak oba brankáři doslova čarovali! Braga si tedy dnešním vítězstvím upevnila čtvrtou příčku, zatímco Marítimo zůstává čtrnácté!
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 16:9. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 19:14.
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Za pozornost Vám děkuje a u sledování dalších textových přenosů se těší Tomáš Kubečka. Dobrou noc! (22:17:40)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 43. Sousa – 16. Santos (pen.), 24. Hassan, 34. Santos

    Karty:   64. Sousa (MAO), 67. Costa (MAO) – 65. Augusto (BRG)   15. Mauricio (MAO)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 16:9. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 19:14.
    CS Marítimo: Salin (40. Haghighi) – Diogo, Romário, Dirceu, Patrick – Bessa (76. Rodrigues), Mauricio, Fransérgio, Lyneeker (36. Soares) – Costa, Sousa
    Náhradníci: Haghighi (40. Salin), Soares (36. Lyneeker), Briguel, Diallo, Rodrigues (76. Bessa), Djouseé, Bába

    SC Braga: Marafona – Goiano, Boly, Ferreira (90. Arghus), Santos – Mauro, Augusto (68. Vukčević), Josué – Eduardo, Hassan, Fonte (85. Stojiljković)
    Náhradníci: Matheus, Aaron, Baiano, Rafa, Stojiljković (85. Fonte), Arghus (90. Ferreira), Vukčević (68. Augusto)

    Rozhodčí: Oliveira – Leandro, Ribeiro
    bahis siteleri