Česko – Švýcarsko 6:1 (kon.) | Německo – Rakousko 3:1 (kon.)
konec
Německo
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Rakousko
Neděle 14.02.2016, 12:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    58:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Relativně atraktivní závěr utkání nakonec okořenil gól LILLI WELCKEOVÉ, která si vyjela od pravého mantinelu a pak zblízka našla bekhendem místečko v postoji brankářky Adamitschové. Lilli tak dnešní pomyslný souboj dvojčat zřejmě vyhraje, byla u všech gólů – 3:1! Bez asistence.
     
    57:10
    Německá brankářka vytáhla pěkný zákrok pro diváky! Heubergerová mířila přesně na druhý růžek, ale tam Dislová pohotově máchla lapačkou.
     
    51:39
    Škoda pro Rakousko! Anna-Lena Steinerová uháněla sama dopředu, ale kotouč nezpracovala a z šance nic nebylo.
     
    47:18
    26 sekund budou hrát Rakušanky ve třech! Lina Zandonelaová (AUT) je vyloučena za hákování.
     
    46:53
    Obrovský tlak na rakouskou klec gólem nekončí! Šanci Lilli Welckeové dorážela Luisa, potom ještě vrátila puk Raschekové, jenže gólmanka Adamitschová všechno pochytala.
     
    45:44
    Rakušanky vystihly německou rozehrávku a vypadalo to nebezpečně, jenže hodně k tomu přispěla jejich hra v šesti. Druhá přesilovka pro Německo, menší trest odpyká Emma Hoffbauerová (AUT).
     
    40:01
    Rakušanky na třetí třetinu vystřídaly brankářky, Selmu Lugginovou nahradila Anja Adamitschová.
     
    39:13
    Máme tady teprve druhé vyloučení zápasu. Za hru tělem pyká Ronja Harková (GER) a Rakušanky mají svou první přesilovku.
     
    37:45
    Až v úplně poslední možné chvíli viděla Lugginová schovanou střelu Gawronové. Konečkem betonu ji vytáhla vedle vzdálenější tyčky!
     
    26:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak už se nám trefila obě dvojčata, která jsem tady na začátku zápasu vzýval. Nádhernou akci nám teď předvedla LILLI WELCKEOVÁ, která vzala puk ve středním pásmu, pak projela kolem zkoprnělé obránkyně až před gólmanku, které pověsila kotouč nádherně pod víko. Němky otáčejí vývoj zápasu
    – 2:1! Bez asistence.
     
    21:38
    Německo právě vstřelilo branku!
    Velký německý nápor končí rychlým vyrovnáním! Lugginová předváděla skvělé zákroky, ale pak si paradoxně vybrala slabší chvilku. Z pravé strany poslala kotouč po ledě LUISA WELCKEOVÁ a stojící brankářce prošel pod pravým betonem za záda – 1:1! Asistence: Lea-Marleen Bartellová, Lilli Welckeová.
     
    21:24
    Ale jako by právě inkasovaný gól vybudil Němky, už měly tři velké šance! Nejdřív neuspěla Luisa Welckeová, pak Bartellová netrefila prázdnou bránu.
     
    20:48
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, to jsou věci. Rakušanky se bleskově po nástupu do druhé části ujímají nečekaného vedení! Výtečně bojovaly o puk v útočném pásmu, až z levé strany vystřelila LINA ZANDONELAOVÁ a prostřelila brankářku u první tyče – 0:1! Bez asistence.
     
    19:31
    Na straně brankoviště číhala Luisa Welckeová, která dostala přihrávku, ale z první ji netrefila!
     
    15:54
    Antonia Jekelová se protáhla středem hřiště až k rakouské gólmance, tu ale tváří v tvář nedokázala překonat!
     
    14:47
    Ronja Harková tečovala střelu Idschokové, ale puk poslala jen těsně vedle druhé tyčky.
     
    13:20
    Německá kapitánka Franziska Klingerová se z levé strany protlačila až před gólmanku, soupeřka jí zastavila nedovoleným způsobem. Lina Zandonelaová (AUT) je vyloučena za držení, první přesilovka je pro Němky.
     
    09:58
    Skvěle Lugginová. Němky spustily velký tlak na její brankoviště, Luisa Welckeová měla poslední pokus. Byť z velkého úhlu, pořád šlo o gólovku, ale rakouská gólmanka se parádně přesunula!
     
    01:40
    Ovšem Rakušanky se vzápětí dostaly do dvou závarů. Brankářka Sophie Dislová neměla puk pod kontrolou a musely ho pod ní nahrnout obránkyně.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 22. Luisa Welckeová (Bartellová, Lilli Welckeová), 27. Lilli Welckeová, 59. Lilli Welckeová – 21. Zandonelaová


    Německo: Dislová (Pfeiferová) – Heinzová, Idschoková, Fuchsová, Raschkeová, Glossmannová, Merkleová, Gawronová – Christofová, Klingerová "C", Harková – Bartellová, Lilli Welckeová, Luisa Welckeová – Schieferová, Nietzscheová, Jekelová – Miguezová, Fiedlerová, Levringhausová. Trenér: Robert Geml.
    Rakousko: Lugginová (41. Adamitschová) – Geifesová, Schneebergerová, Poschová, Heubergerová, Simonisová, Kattingová, Reinerová, Nergerová – Zandonelaová, Trummerová "C", Killiusová – Mörtlová, Steinerová, Hengelmülerová – Pfefferová, Schröflová, Schallová – Wurzerová, RUschová, Hoffbauerová. Trenér: Marcel Sakáč.

    Rozhodčí: Malá – Z. Svobodová, L. Svobodová.
    bahis siteleri