Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Topoľčany – Bardejov 5:3 (kon.) | Senica – Nové Zámky 2:3 (0:1 po s.n.)
Prešov – Detva 4:5 (kon.)
konec
HC Prešov
4:5 (1:0, 3:0, 0:5) Stav série: 1:2
HK Detva
sk Pondělí 15.02.2016, 18:001. liga play-off (SR) • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Detva dala gól!
    A dokonalý obrat je dokonaný. MATT HUSSEY si nakorčuľoval do útočného pásma, predral sa medzi dvojicu bekov Prešova a po peknom forhandovom blafáku zasunul puk za gólmana Martona.
    Asistencie:
     
    54:59
    Detva dala gól!
    A začína sa odznova! Po pravej strane bleskurýchlo zaviezol puk do útočného pásma Matt Hussey, ktorý na druhej strane našiel osamoteného Davida Grahama, ktorý bez väčších problémov poslal puk do opustenej brány. Marton bol bez šance. Detva strojovou akciou dokonale zaskočila svojho súpera a vyrovnala.
    Asistencie: Matt Hussey, Jakub Predajniansky
     
    52:44
    Detva dala gól!
    Je to neuveriteľné, no Detva strieľa kontaktný gól! Prešovčania pritom viedli po dvoch tretinách vysoko 4:0! O tretí gól hostí sa postaral BRANISLAV SRNKA, ktorý stál na konci kombinácie bývalých extraligistov Lukáša Říhu a Mateja Síkelu.
    Asistencie: Lukáš Říha, Matej Síkela
     
    45:30
    Detva dala gól!
    A toto je veľmi smolný moment pre prešovský celok. Róbert Marton nestihol spojiť betóny, puk sa objavil pri jeho ľavej korčuli, hosťujúci David Graham síce ešte nedokázal poslať puk do odkrytej brány, no MATT HUSSEY sa spred brány nemýlil, v trme-vrme sa najlepšie zorientoval a Detva prehráva už len o dva góly.
    Asistencie: David Graham, Brandon Parkhouse
     
    41:00
    Detva dala gól!
    A Detva bleskovo využíva presilovú hru! Presnou strelou sa teraz prezentoval IĽJA BUSILKO, ktorý znižuje na 4:1 a v tretej tretine vzhľadom k nasadeniu hosťujúceho tímu bude ešte stále o čo hrať!
    Asistencie: Matt Hussey
     
    29:29
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešovčania síce nedokázali využiť presilovú hru, no MAREK NAGY sa teraz prezentoval nádhernou strelou zápästím, keď z ťažkého uhlu od pravého mantinelu parádne zakončil a rozjasal domáce publikum.
    Asistencie: Igor Halás, Samuel Chalupa
     
    25:30
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Tentoraz ale na strelu z prvej z hokejky domáceho kapitána JURAJA PROKOPA nestačil. Prešov využíva početnú výhodu pri vylúčení Viktora Fekiača a vedie už trojgólovým rozdielom! Puk domácemu hráčovi z pravej strany peknou krížnou prihrávkou výborne naservíroval Jakub Kubiš.
    Asistencie: Jakub Kubiš, Jaroslav Obšut
     
    23:14
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A je to gól! Prešovčania strieľajú druhý gól v zápase po peknom rýchlom protiútoku. Puk do brány dopravil KRISTIÁN HORVÁT, ktorý sa po ľavej strane natlačil pred brankára a po krásnej kľučke „vykúpal" gólmana Polca. Krásny hokejový moment!
    Asistencia: bez asistencie
     
    17:59
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Naopak. Na druhej strane sa Prešovčania dostali do prečíslenia 3 na 2. Samuel Chalupa po pravej strane potiahol puk, vykúzlil nádhernú prihrávku cez dvoch brániacich hráčov Detvy na IGORA HALÁSA, ktorý bez problémo poslal puk do poloprázdnej brány. Patrik Polc nsa jednoducho nemohol stihnúť presunúť od žŕkdy k žŕdke.
    Asistencie: Samuel Chalupa, Marek Nagy

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 18. Halás (Chalupa, Nagy), 24. Horvát, 26. Prokop (Kubiš, Obšut), 30. Nagy (Halás, Chalupa) – 41. Busilko (Hussey), 46. Hussey (Graham, Parkhouse), 53. Srnka (Říha, Síkela), 55. Graham (Hussey, Predajniansky), 60. Hussey


    HC Prešov: Marton – Obšut, Hriňa, Tkáč, Novický, Popela, Nitriansky, Pulščák, Briják – Podsedlý, Prokop, Kubiš – Halás, Nagy, Chalupa – Dancsák, Bylina, Kohutiar – Kivader, Horvát, Schroner.
    HK Detva: Polc (30. Orčík) – Sládok, Zorvan, Predajniansky, Busilko, F. Fekiač, Devečka, Mačkovič, Jendroľ – Gašpar, Srnka, Říha – Graham, Hussey, Parkhouse – Buda, P. Fekiač, Balko – Síkela, V. Fekiač, Hájnik.

    Rozhodčí: Štefik – Frimmel, Gavalier
    Prešov 1 3 Detva
    #1 Čtvrtek 11.02.2016 • 18:00
    Detva - Prešov 1:2 po prodl.
    #2 Pátek 12.02.2016 • 18:00
    Detva - Prešov 3:1
    #3 Pondělí 15.02.2016 • 18:00
    Prešov - Detva 4:5
    #4 Úterý 16.02.2016 • 18:00
    Prešov - Detva 3:4
    bahis siteleri