Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Topoľčany – Bardejov 5:3 (kon.) | Senica – Nové Zámky 2:3 (0:1 po s.n.)
Prešov – Detva 4:5 (kon.)
konec
HC Prešov
4:5 (1:0, 3:0, 0:5) Stav série: 1:2
HK Detva
sk Pondělí 15.02.2016, 18:001. liga play-off (SR) • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Detva dala gól!
    A dokonalý obrat je dokonaný. MATT HUSSEY si nakorčuľoval do útočného pásma, predral sa medzi dvojicu bekov Prešova a po peknom forhandovom blafáku zasunul puk za gólmana Martona.
    Asistencie:
     
    57:59
    Igor Halás spoza brány našiel osamoteného Chalupu, no prešovský útočník nedokázal zoči-voči Orčíkovi upratať puk do brány.
     
    54:59
    Detva dala gól!
    A začína sa odznova! Po pravej strane bleskurýchlo zaviezol puk do útočného pásma Matt Hussey, ktorý na druhej strane našiel osamoteného Davida Grahama, ktorý bez väčších problémov poslal puk do opustenej brány. Marton bol bez šance. Detva strojovou akciou dokonale zaskočila svojho súpera a vyrovnala.
    Asistencie: Matt Hussey, Jakub Predajniansky
     
    52:44
    Detva dala gól!
    Je to neuveriteľné, no Detva strieľa kontaktný gól! Prešovčania pritom viedli po dvoch tretinách vysoko 4:0! O tretí gól hostí sa postaral BRANISLAV SRNKA, ktorý stál na konci kombinácie bývalých extraligistov Lukáša Říhu a Mateja Síkelu.
    Asistencie: Lukáš Říha, Matej Síkela
     
    45:30
    Detva dala gól!
    A toto je veľmi smolný moment pre prešovský celok. Róbert Marton nestihol spojiť betóny, puk sa objavil pri jeho ľavej korčuli, hosťujúci David Graham síce ešte nedokázal poslať puk do odkrytej brány, no MATT HUSSEY sa spred brány nemýlil, v trme-vrme sa najlepšie zorientoval a Detva prehráva už len o dva góly.
    Asistencie: David Graham, Brandon Parkhouse
     
    41:00
    Detva dala gól!
    A Detva bleskovo využíva presilovú hru! Presnou strelou sa teraz prezentoval IĽJA BUSILKO, ktorý znižuje na 4:1 a v tretej tretine vzhľadom k nasadeniu hosťujúceho tímu bude ešte stále o čo hrať!
    Asistencie: Matt Hussey
     
    40:41
    A Detva bude hrať presilovú hru. Na trestnú lavicu si sadá domáci bek Damián Novický, ktorý dnes hrá vydarený zápas, no tentoraz oslabuje svoj tím po vyhodení puku za mantinel a na Prešov čakajú krušné chvíle.
     
    36:30
    Filip Podsedlý sa od ľavého mantinelu dostal až pred bránu Detvy, vystrelil a po jeho pokuse zazvonila tyčka. Prešov ale pokračuje v presilovej hre.
     
    35:38
    Na oboch stranách tak boli vylúčení dvaja hráči. Na trestnú lavicu si na strane domácich sadá Roman Kohutiar s Jurajom Dancsákom. Prešov bude hrať presilovú hru o jedného hráča 5 proti 4. Kým domáci hráči boli vylúčení len za zhodenie rukavíc, Sládok dostal štvorminútový trest za napadnutie + desaťminútový osobný trest. Na trestnej lavici tak na strane Detvy vidíme aj dvojicu Buda – Sikela.
     
    33:16
    Ivan Zorvan už sedí na trestnej lavice za podrazenie. Prešov bude hrať v nasledujúcich dvoch minútach početnú výhodu o jedného muža.
     
    29:29
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešovčania síce nedokázali využiť presilovú hru, no MAREK NAGY sa teraz prezentoval nádhernou strelou zápästím, keď z ťažkého uhlu od pravého mantinelu parádne zakončil a rozjasal domáce publikum.
    Asistencie: Igor Halás, Samuel Chalupa
     
    27:20
    Prešov tak bude hrať presilovú hru o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadol útočník David Graham. Na „lavicu hanby" si sadá aj spomínaný Jozef Sládok za sekanie.
     
    25:30
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Tentoraz ale na strelu z prvej z hokejky domáceho kapitána JURAJA PROKOPA nestačil. Prešov využíva početnú výhodu pri vylúčení Viktora Fekiača a vedie už trojgólovým rozdielom! Puk domácemu hráčovi z pravej strany peknou krížnou prihrávkou výborne naservíroval Jakub Kubiš.
    Asistencie: Jakub Kubiš, Jaroslav Obšut
     
    24:51
    Za narazenie na mantinel si na trestnú lavicu sadá Viktor Fekiač. Prešov bude hrať vôbec prvú presilovú hru v dnešnom stretnutí.
     
    23:14
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A je to gól! Prešovčania strieľajú druhý gól v zápase po peknom rýchlom protiútoku. Puk do brány dopravil KRISTIÁN HORVÁT, ktorý sa po ľavej strane natlačil pred brankára a po krásnej kľučke „vykúpal" gólmana Polca. Krásny hokejový moment!
    Asistencia: bez asistencie
     
    20:29
    Patrik Polc teraz predviedol fantastický zákrok! Razantnú strelu Prešovčanov vychytal parádnym „semaforom"
     
    17:59
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Naopak. Na druhej strane sa Prešovčania dostali do prečíslenia 3 na 2. Samuel Chalupa po pravej strane potiahol puk, vykúzlil nádhernú prihrávku cez dvoch brániacich hráčov Detvy na IGORA HALÁSA, ktorý bez problémo poslal puk do poloprázdnej brány. Patrik Polc nsa jednoducho nemohol stihnúť presunúť od žŕkdy k žŕdke.
    Asistencie: Samuel Chalupa, Marek Nagy
     
    07:46
    Juraj Prokop teraz pekne "vymiešal" obrancu Detvy Frederika Fekiača, podarilo sa mu vystreliť, no brankár Polc teraz podržal svoj tím a nedovolil Prešovu otvoriť skóre.
     
    05:00
    Igor Halás sa teraz ocitol osamotený pred detvianskou bránou, no puk sa mu vo finálnej fáze skĺzol z čepele a jeho strela napokon smerovala mimo bránu.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 18. Halás (Chalupa, Nagy), 24. Horvát, 26. Prokop (Kubiš, Obšut), 30. Nagy (Halás, Chalupa) – 41. Busilko (Hussey), 46. Hussey (Graham, Parkhouse), 53. Srnka (Říha, Síkela), 55. Graham (Hussey, Predajniansky), 60. Hussey


    HC Prešov: Marton – Obšut, Hriňa, Tkáč, Novický, Popela, Nitriansky, Pulščák, Briják – Podsedlý, Prokop, Kubiš – Halás, Nagy, Chalupa – Dancsák, Bylina, Kohutiar – Kivader, Horvát, Schroner.
    HK Detva: Polc (30. Orčík) – Sládok, Zorvan, Predajniansky, Busilko, F. Fekiač, Devečka, Mačkovič, Jendroľ – Gašpar, Srnka, Říha – Graham, Hussey, Parkhouse – Buda, P. Fekiač, Balko – Síkela, V. Fekiač, Hájnik.

    Rozhodčí: Štefik – Frimmel, Gavalier
    Prešov 1 3 Detva
    #1 Čtvrtek 11.02.2016 • 18:00
    Detva - Prešov 1:2 po prodl.
    #2 Pátek 12.02.2016 • 18:00
    Detva - Prešov 3:1
    #3 Pondělí 15.02.2016 • 18:00
    Prešov - Detva 4:5
    #4 Úterý 16.02.2016 • 18:00
    Prešov - Detva 3:4
    bahis siteleri