Washington – Montreal 3:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:1 (2:1, 2:0, 3:0) Stav série: 1:0
HK Nový Jičín
Čtvrtek 25.02.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pasivní hra Nového Jičína z novu potrestána! Hrazdira se se zakončením neunáhlil a přihrávkou pod sebe poslal puk LUKÁŠÍ FINSTERLEMU, jenž propálil bezmocného Iláše. Asistence: David Hrazdia.
     
    47:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí pokračují v kanonádě! Obránce Hoďa trochu podcenil situaci a odjel na střídačku, toho Vsacané využili, když Ondráček našel osamoceného DANIELA VAŇKA a vsetínský kapitán uklidil kotouč do branky. Asistence: Filip Ondráček, Radim Ostrčil.
     
    46:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Útočná aktivita se Vsetínu vyplácí! Nedbálek od modré čáry našel na teč nachystaného RENÉHO KAJABU a tomu se napodruhé podařilo rozvlnit síť za Ilášem. Asistence: Michal Nedbálek.
     
    36:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla lahůdka v podání Davida Vítka, vsetínský útočník překazil hostům rozehrávku, s kotoučem se vydal do útočného pásma, kde na zlatém podnose připravil branku pro JAKUBA ŘEZÁČE. Asistence: David Vítek, Michal Nedbálek.
     
    32:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají druhou přesilovou hru v dnešním utkání! Skvěle sehranou kombinaci zakončil PETR DVOŘÁK, když z levého kruhu propálil Iláše. Asistence: Ondřej Slováček, Michal Nedbálek.
     
    19:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí tým otáčí skóre! V útočném pásmu nahazoval kotouč na Iláše Kajaba, novojičínský brankář však pouze vyrazil na hůl TOMÁŠ VÁVRY a ten s přehledem zavěsil. Asistence: René Kajaba, Michal Žák.
     
    17:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se tentokrát radují z využití přesilové hry! Kotouče se na pravém kruhu chopil JAN KOLAŘÍK a pohotovou střelou vymetl pravý růžek Ilášovy brány, výbornou práci obstaral také Zúbek, který znemožnil hostujícímu brankáři výhled. Asistence: Radim Tesařík, Jakub Řezáč.
     
    07:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Nejprve útočili Vsetínští, když přečíslení Hrazdira neproměnil, vyrazili na druhou stranu okamžitě hosté a akci 3 na jednoho dovedl k dokonalosti DAVID MIKŠAN. Asistence: Jiří Zdeněk, Matěj Málek.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 18. Kolařík (Tesařík, Řezáč), 20. Vávra (Kajaba, Žák), 33. Dvořák (Slováček, Nedbálek), 37. Řezáč (Vítek, Nedbálek), 47. Kajaba (Nedbálek), 48. Vaněk (Ondráček, Ostrčil), 51. Finsterl (Hrazdira) – 8. Mikšan (Zdeněk, Málek)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Vrba L., Ambruz, Ostrčil, Řezáč, Žák, Nedbálek – Vaněk, Hruška P., Ondráček, Vávra, Zúbek, Kolařík, Slováček, Kajaba, Finsterle, Hrazdira, Dvořák, Vítek, Daněk.
    HK Nový Jičín: Iláš (Kohn) – Kužílek, Hruška J., Hoďa, Vašut, Haloda, Cabák – Gebauer, Škumát, Kabeláč, Mikšan, Lehečka, Zdeněk, Málek, Ižacký, Novotný.

    Rozhodčí: Dědek – Novotný, Axman.

    Diváci: 2021
    Vsetín 3 0 Nový Jičín
    #1 Čtvrtek 25.02.2016 • 17:30
    Vsetín - Nový Jičín 7:1
    #2 Sobota 27.02.2016 • 17:00
    Nový Jičín - Vsetín 2:5
    #3 Pondělí 29.02.2016 • 17:30
    Vsetín - Nový Jičín 3:0
    bahis siteleri