Washington – Montreal 3:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:1 (2:1, 2:0, 3:0) Stav série: 1:0
HK Nový Jičín
Čtvrtek 25.02.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:18
    Nový Jičín si ještě zahraje v početní výhodě, dve minuty za nedovolené bránění pro Davida Vítka.
     
    54:40
    Dnešní utkání sleduje 2021 platících diváků.
     
    50:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pasivní hra Nového Jičína z novu potrestána! Hrazdira se se zakončením neunáhlil a přihrávkou pod sebe poslal puk LUKÁŠÍ FINSTERLEMU, jenž propálil bezmocného Iláše. Asistence: David Hrazdia.
     
    47:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí pokračují v kanonádě! Obránce Hoďa trochu podcenil situaci a odjel na střídačku, toho Vsacané využili, když Ondráček našel osamoceného DANIELA VAŇKA a vsetínský kapitán uklidil kotouč do branky. Asistence: Filip Ondráček, Radim Ostrčil.
     
    46:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Útočná aktivita se Vsetínu vyplácí! Nedbálek od modré čáry našel na teč nachystaného RENÉHO KAJABU a tomu se napodruhé podařilo rozvlnit síť za Ilášem. Asistence: Michal Nedbálek.
     
    44:15
    Slibné šance na obou stranách, za Nový Jičín zahrozil Haloda, když trefil tyč Hromadovy brány, na druhé straně se k samostatnému úniku dostal Zúbek, ale trefil pouze brankáře Iláše!
     
    40:39
    Vsetínští upalovali do přečíslení dva na jednoho, Kolařík vybízel ke skórování Zúbka, ten jeho nabídku přijal, ale trefil boční konstrukci! Akce se odehrála ve signalizované výhodě, dvě minuty za hákování fasuje Mikšan.
     
    38:46
    Vyloučení na straně Vsetína, dvě minuty za hákování pro Ambruze.
     
    36:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla lahůdka v podání Davida Vítka, vsetínský útočník překazil hostům rozehrávku, s kotoučem se vydal do útočného pásma, kde na zlatém podnose připravil branku pro JAKUBA ŘEZÁČE. Asistence: David Vítek, Michal Nedbálek.
     
    33:52
    Třetí přesilová hra pro Nový Jičín, průnik Zdeňka zastavil Žák jen za cenu hákování a Vsetín se bude dvě minuty bránit.
     
    32:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají druhou přesilovou hru v dnešním utkání! Skvěle sehranou kombinaci zakončil PETR DVOŘÁK, když z levého kruhu propálil Iláše. Asistence: Ondřej Slováček, Michal Nedbálek.
     
    31:58
    Přesilovou hru si zahraje tentokrát Vsetín, dvě minuty dostává Kužílek za podražení.
     
    27:46
    Vsetínští nyní byli na kotouči v útočném pásmu, jejich kombinaci však rozhodčí přerušil pro nebezpečnou hru vysokou holí, dvě minuty nedobrovolného odpočinku dostává Daněk.
     
    25:59
    Vsetínští se nyní dostali do přečíslení 4 na 1, Žák vybídl ke skórování Finsterleho, ten však těsně minul odkrytou branku soupeře!
     
    23:23
    První přesilová hra pro Nový Jičín, dve minuty za hrubost odsedí Finsterle.
     
    19:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí tým otáčí skóre! V útočném pásmu nahazoval kotouč na Iláše Kajaba, novojičínský brankář však pouze vyrazil na hůl TOMÁŠ VÁVRY a ten s přehledem zavěsil. Asistence: René Kajaba, Michal Žák.
     
    17:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se tentokrát radují z využití přesilové hry! Kotouče se na pravém kruhu chopil JAN KOLAŘÍK a pohotovou střelou vymetl pravý růžek Ilášovy brány, výbornou práci obstaral také Zúbek, který znemožnil hostujícímu brankáři výhled. Asistence: Radim Tesařík, Jakub Řezáč.
     
    16:49
    Vsetínští hokejisté si zahrají druhou přesilovou hru v dnešním utkání, dvě minuty za podražení fasuje Málek.
     
    09:53
    Skvělá příležitost pro domácí tým, Nový Jičín musel při obranné činnosti sáhnout k faulům a to hned k dvojnásobnému. Za držení dostává dvě minuty Vašut, za podražení Mikšan. Startuje dvojnásobná přesilovka Vsetína.
     
    07:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Nejprve útočili Vsetínští, když přečíslení Hrazdira neproměnil, vyrazili na druhou stranu okamžitě hosté a akci 3 na jednoho dovedl k dokonalosti DAVID MIKŠAN. Asistence: Jiří Zdeněk, Matěj Málek.
     
    03:43
    Obrovský závar před Hromadou, kotouč se doklouzal až do brankoviště, kde se jej snažil za Hromadu procpat Škumát, k brankovišti Vsetína se sjeli další hráči v bílomodrém, ale Vsetín se štěstím tuto situaci ustál!

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 18. Kolařík (Tesařík, Řezáč), 20. Vávra (Kajaba, Žák), 33. Dvořák (Slováček, Nedbálek), 37. Řezáč (Vítek, Nedbálek), 47. Kajaba (Nedbálek), 48. Vaněk (Ondráček, Ostrčil), 51. Finsterl (Hrazdira) – 8. Mikšan (Zdeněk, Málek)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Vrba L., Ambruz, Ostrčil, Řezáč, Žák, Nedbálek – Vaněk, Hruška P., Ondráček, Vávra, Zúbek, Kolařík, Slováček, Kajaba, Finsterle, Hrazdira, Dvořák, Vítek, Daněk.
    HK Nový Jičín: Iláš (Kohn) – Kužílek, Hruška J., Hoďa, Vašut, Haloda, Cabák – Gebauer, Škumát, Kabeláč, Mikšan, Lehečka, Zdeněk, Málek, Ižacký, Novotný.

    Rozhodčí: Dědek – Novotný, Axman.

    Diváci: 2021
    Vsetín 3 0 Nový Jičín
    #1 Čtvrtek 25.02.2016 • 17:30
    Vsetín - Nový Jičín 7:1
    #2 Sobota 27.02.2016 • 17:00
    Nový Jičín - Vsetín 2:5
    #3 Pondělí 29.02.2016 • 17:30
    Vsetín - Nový Jičín 3:0
    bahis siteleri