Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:1 (kon.)
Colorado – Detroit 3:5 (kon.) | Calgary – Ottawa 4:6 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.)
Chicago – Washington 3:2 (kon.) | Carolina – St. Louis 2:5 (kon.) | Minnesota – Florida 3:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Florida Panthers
Neděle 28.02.2016, 21:09 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    6️⃣8️⃣???? #CCMHockey #MadeOfHockey (Repost @flapanthers)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Hezký nedělní večer všem hokejovým nadšencům! Srdečně vás vítám u sledování textového přenosu z atraktivního duelu kanadskoamerické NHL, v němž už od 21 hodin Minnesota Wild přivítá na svém ledě Floridu Panthers. Tak buďte s námi u toho!
     
    MINNESOTA WILD

    Ještě nedávno kolosálně se trápící Divočina se po nástupu nového kouče Johna Torchettiho obdivuhodně zvedla, oba zápasy na krátkém tripu po Philadelphii a Washingtonu prohrála. Dnes by se však do jejich sestavy měl vrátit Zach Parise, který se pokusí pomoct celku z města St. Paul, aby ukončil nelichotivou devítizápasovou šňůru porážek v domácí aréně (pokud nepočítáme venkovní duel proti Chicagu).
     
    FLORIDA PANTHERS

    Parta okolo Jaromíra Jágra sice včera po nájezdech ztratila nadějně rozehraný zápas v Columbusu, fanoušci Cats si přesto mohou mnout ruce – jejich generální manažer Dale Tallon totiž v rozmezí jedné hodiny přivedl Jiřího Hudlera, Teddyho Purcela a Jakuba Kindla. Ani jeden z nich však ještě dnes nestihne nastoupit. Včerejší duel na ledě Jackets odchytal Roberto Luongo, dnes tak pravděpodobně nastoupí jeho chválený náhradník Al Montoya.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    Dosud jediné vzájemné měření ve své domovské aréně ovládli Panteři, kteří Minnesotu třetího ledna udolali 2:1 díky dvěma gólům legendárního Jaromíra Jágra. Zopakuje číslo 68 skvělý počin i dnes?

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ:

    Jaromír Jágr (FLA) 58 zápasů, 45 bodů (20+25)
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Folin – Parise, Koivu, Coyle – Porter, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.

    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Kulikov, Ekblad, Campbell, Gudbranson, Kampfer, Petrovic – Jokinen, Barkov, Jágr – Shaw, Bjugstad, Rau – Trocheck, Howden, Smith – Wilson, McKegg, Thornton.

    Rozhodčí: Meier, Nicholson – Cherrey, Gibbons.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:58
    Ke střele z vrcholu levého kruhu napřáhl Mikko Koivu, Montoya si však s pokusem minnesotského kapitána poradil.
     
    01:45
    Erik Haula si na útočné modré vyměnil kotouč s Pominvillem a prokousal se až do rohu kluziště, tam ale o puk přišel.
    Jak to dnes bude hokejistům bruslit?
     
    02:40
    V úvodu se hraje bez šancí, oba týmy si především hledí svých defenzivních povinností.
     
    03:32
    Mladík v defenzívě Panterů Steven Kampfer přitlačil svého soka k mantinelu, o chvilku později se ale dostal ke střele Thomas Vanek a Al Montoya pro jistotu přerušil hru.
     
    04:25
    Tentokrát už to měl Montoya o poznání obtížnější! Z ideální pozice v mezikruží totiž tvrdě vypálil Erik Haula a strážce hostující svatyně jen tak tak zasáhl!
     
    05:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočina se ujímá vedení a nutno říct, že zaslouženě! Zach Parise se uvolnil na levé straně a poté nahodil kotouč do prostoru před Montoyou, kde svého strážce Ekblada předčil CHARLIE COYLE a propasíroval puk do sítě! Asistence: Zach Parise, Ryan Suter.
    05:18 Charlie COYLE - 1:0
     
    06:01
    První akci v poslední době skvěle hrajícího Vincenta Trochecka zastavil ofsajd, poté už se ale hostující rychlík do zakončení prokousal. Dubnyk však bez problémů zasáhl a před námi je komerční přestávka.
     
    06:12
    Krátce po buly zkusil štěstí Erik Gudbranson, jeho projektil byl ale přizvednut do ochranné sítě. Vhazování před Devanem Dubnykem se tak bude opakovat.
     
    06:29
    Tak toto byla další obrovská šance Wild! Zničehonic se prokousal dopředu Ryan Suter, který naservíroval puk před prázdnou branku Niederreiterovi, švýcarský šikula ale trestuhodně trefil tyč!
     
    07:25
    Tak to není vůbec hezký pohled. Marco Scandella (MNS) teď uklouzl před Montoyou a strážce floridské svatyně zůstává ležet bezvládně na ledě. Scandella půjde pykat za nedovolené bránění brankáři a za dvouminutový trest může být ještě rád.
     
    07:25
    Roberto Luongo už se začíná rozcvičovat, což pro zraněními sužované Pantery není vůbec dobrá zpráva... Montoya nejspíš dochytal.
     
    07:25
    Skutečně tomu tak je, Al Montoya odkulhal do kabin a místo mezi třemi tyčemi hostující branky už zaujal zkušený Luongo!
     
    07:41
    Ryan Carter ihned po buly vyhodil puk do bezpečí, Panteři budou muset zakládat další akci až od Luonga.
     
    07:59
    Aaron Ekblad prosvištěl do útočného pásma a přenechal kotouč Nicku Bjugstadovi, s jeho projektilem si ale Dubnyk poradil!
     
    08:15
    Cats to teď poněkud překombinovali a od Mikea Reillyho se puk posléze odrazil do ochranné sítě, hra je tak opět přerušena.
     
    08:52
    Brian Campbell nepovedenou přihrávkou vytlačil Ekblada až do obranného pásma, to už se Scandellův trest začíná chýlit ke svému konci.
     
    09:25
    Hosté hrají v plném počtu, Scandella už je zpět na ledě!
     
    09:57
    Zach Parise se pokusil křižným pasem najít kapitána Koiva, ale ten nebyl dostatečně rychlý a ke kotouči se nedostal.
     
    10:49
    Už se hraje dlouho bez přerušení, hra se teď stěhuje ze strany na stranu bez většího efektu. Ani jednomu týmu se nedaří kloudně rozehrát.
     
    11:48
    Zničehonic se do samostatného úniku dostal Ryan Carter, který ale tváří v tvář připravenému Luongovi neuspěl!
     
    12:45
    Porter zavezl kotouč do útočného pásma a přenechal ho Vanekovi. Rakouský snajpr zkusil štěstí střelou z otočky, Roberto Luongo však byl u pravé tyče své svatyně včas.
     
    13:38
    Petrovicova rána od modré byla ztečována mimo Dubnykův dosah, Matt Dumba poté dostal puk do středního pásma.
     
    14:16
    Následný pokus Cats o založení kontru se neujal, rozehrávka Gallantovy party totiž doletěla až na zakázané uvolnění.
     
    14:45
    Panteři nic nevymýšleli a obloukem vyhodili puk do útočného pásma, kde má Jared Spurgeon spoustu času na rozehrávku.
     
    15:04
    No a Floridští obratem vyhodili černou pryž na další icing, v poslední době to svěřencům Gerrarda Gallanta vůbec nejde...
     
    15:52
    Scandellovo nahození od modré Roberto Luongo bez problémů skryl ve své výstroji, poté se ale před ním strhla pořádná strkanice, v níž se činili především Ekblad a Niederreiter!
     
    15:53
    A po komerční přestávce nás tedy logicky čeká hra ve čtyřech proti čtyřem, Aaron Ekblad (FLA) i Nino Niederreiter (MNS) usednou na lavici hříšníků na dvě minuty za hrubost.
     
    16:19
    Pariseho pokus na branku neprošel, nahození uzdraveného kanonýra Wild totiž dokázal zblokovat pořízek Erik Gudbranson.
     
    16:55
    V nepřehledné situaci před Devanem Dubnykem se nejrychleji zorientoval Scandella a vyvezl kotouč do bezpečí, při hře ve čtyřech na obou stranách zatím sledujeme vyrovnaný hokej.
     
    17:31
    Právě Marco Scandella nyní vypálil z levé strany, jeho pokus byl ale přizvednut do ochranné sítě a hlasatel v Xcel Energy Centeru poté ohlásil další komerční přestávku.
     
    18:13
    Stadionem to jen zahučelo, Jaromír Jágr totiž znovu předvedl svou typickou ránu švihem a Dubnyk na poslední chvíli vytasil zákrok betonem!
     
    18:39
    Přehlídka parádních zákroků pokračuje. Na druhé straně se do skvělé šance dostal Charlie Coyle, ale ani Luongo se nenechal zahabnit!
     
    19:32
    Barkov s Trocheckem vybojovali kotouč v rohu kluziště, pak o něj ale rychle přišli a Wild zakládají možná poslední akci první třetiny.
     
    19:51
    Tu zabrzdili čároví sudí pro ofsajd, následovat tak bude ještě jedno buly ve středním pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka je minulostí. Svěřenci Johna Torchettiho vstoupili do zápasu skvěle a jejich úvodní tlak pramenil v úvodní gól Coylea v šesté minutě. Poté se hra vyrovnala, těsné vedení Wild je tak vzhledem k průběhu zatím zasloužené. Cats v osmé minutě přišli o brankáře Montoyu, který musel odstoupit po tvrdé srážce s atakujícím Scandellou. Co nabídne druhá třetina? Počkejme si na to do 22:05!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:20
    Parise, Koivu a Coyle si už teď pořádně prodloužili své střídání, které ještě jen tak neskončí, jelikož nepovedená rozehrávka Wild doletěla na zakázané uvolnění.
     
    21:46
    Gudbransonovo nahození od modré se odrazilo na hokejku Spurgeona a elitní lajna Divočiny po téměř dvou minutách na ledě poté konečně vystřídala!
     
    22:17
    Jussi Jokinen napřáhl z vrcholu levého kruhu, ale jeho projektil byl přizvednut do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude před Devanem Dubnykem.
     
    23:10
    Nate Prosser rozehrál kotouč do středního pásma přímo na McKeggovu hůl, čtvrtá lajna Cats ale poté nic kloudného nevymyslela a domácí se osvobodili.
     
    23:58
    Právě Greg McKegg se nyní dostal ke střele, která ale zaduněla o zadní hrazení, a Dubnyk tak nemusel zasahovat, jelikož ani o teč se pokoušející Wilson puk netrefil.
     
    24:54
    Nick Bjugstad (FLA) půjde pykat na dvě minuty za vysokou hůl, Minnesotští si tak zahrají svou první přesilovku!
     
    25:47
    Síly na ledě se vyrovnají, Matt Dumba (MNS) se totiž provinil naprosto zbytečným nedovoleným bráněním.
     
    26:29
    Reilly Smith zkusil štěstí z poměrně ostrého úhlu, ale jeho pokus byl sražen do zámezí. Bjugstadův trest už se chýlí ke konci.
     
    26:47
    Mathewson těsně před Bjugstadovým návratem na led vypálil z uctivé vzdálenosti, očividně poněkud zaskočený Dubnyk ale udržel jeho nahození ve své výstroji až do přerušení.
     
    27:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Svěřenci Gerrarda Gallanta využívají přesilovou hru a máme vyrovnáno! Jágr s Barkovem vybojovali puk v rohu kluziště pro Jussiho Jokinena, který parádním pasem našel u vzdálenější tyče úplně volného AARONA EKBLADA, jenž pohotově doklepl touš do sítě! Asistence: Jussi Jokinen, Aleksander Barkov.
    27:34 Aaron EKBLAD - 1:1
     
    28:05
    Pokus Chrise Portera zbkoloval Gudbranson, následovat tak bude další buly před Robertem Luongem.
     
    28:22
    Buly v obranném pásmu sice ovládli hosté, kteří ale okamžitě poté zbrkle vyhodili černou pryž na zakázané uvolnění. Vhazování v útočném pásmu WIld se bude opakovat.
     
    28:34
    Dmitrij Kulikov (FLA) zatáhl za záchrannou brzdu a hokejkou se ohnal po ujíždějícím Niederreiterovi, za což si vykoledoval dvě minuty za sekání.
     
    29:25
    Před Luongem teď vznikl neuvěřitelný závar! Ránu Spurgeona bez přípravy ležící floridský gólman dokázal vytěsnit a o chvilku později famózně zlikvidoval i dorážku Pariseho z brankové čáry!
     
    30:12
    Panteři přečkali horké chvilky a poté se osvobodili, Kulikovův trest už je téměř u konce.
     
    30:34
    Dmitrij Kulikov je zpět na ledě, za což mohou Panteři děkovat především skvěle chytajícímu Luongovi!
     
    31:06
    Scandellovu střelu švihem ukryl Luongo ve své výstroji a poté se po domácím zadákovi ohnal Steven Kampfer, zdá se, že oba kohouti budou vyloučeni.
     
    31:07
    Skutečně tomu tak je, Marco Scandella (MNS) i Steven Kampfer (FLA) usednou za katr na dvě minuty za hrubost. Dvouminutový trest však vyfasoval i Garrett Wilson (FLA), domácí si tak zahrají přesilovku!
    Jiří Hudler je novým spoluhráčem Jaromíra Jágra!

     
    31:49
    Spurgeon nabil na pravý kruh Mikku Koivovi, kapitán Divočiny ale promáchl. Tlak Wild přesto pokračuje.
     
    32:04
    Nyní už to neplatí, hosté vyhodili kotouč přes všechny čáry a svěřenci Johna Torchettiho budou muset zakládat další akci hezky od píky.
     
    32:54
    Thomas Vanek parádním stříleným pasem oslovil Granlunda, ten ale z bezprostřední blízkosti od Luonga nedokázal kotouč trefit!
     
    33:08
    Přesilová hra Minnesoty je u konce, Wilson, Scandella i Kampfer už jsou zpět na ledě.
     
    34:04
    Cats se vydali do rychlého protiútoku, na jehož konci stál zatím nepříliš výrazný Barkov, jehož střelu švihem ale Devan Dubnyk bez problémů vyrazil.
     
    35:01
    Hra se s blížícím se koncem druhé třetiny přelévá ze strany na stranu, elitní lajna Divočiny teď zakládá další rychlou protiakci.
     
    35:39
    Domácí ale v rozletu přibrzdilo postavení mimo hru, po němž navíc následuje komerční přestávka. Do Xcel Energy Centera se společně vrátíme za pár okamžiků!
     
    35:46
    Dubnyk pro jistotu přikryl nahození od hrazení před dotírajícím Jussim Jokinenem a přerušil hru, následovat bude buly po jeho pravé ruce.
     
    35:54
    Strážce minnesotské svatyně si na nedostatek práce stěžovat nemůže, nyní jej ranou od modré prověřil zatím jediný střelec Cats Aaron Ekblad.
     
    36:35
    Matt Dumba ve středním pásmu parádně složil Trochecka, což ale paradoxně poslalo do rychlého brejku Aarona Ekblada, který se natlačil až před Dubnyka, recept na něj ale nenašel!
     
    36:52
    Překvapený Luongo až na poslední chvíli zastavil Coyleův pokus z mezikruží, hra je opět přerušena a vhazovat se bude v útočném pásmu Wild.
     
    38:12
    Sudí teď Porterovi nejspíš odpustili ofsajd a ke střele z vrcholu kruhů se díky tomu dostal Mikael Granlund, strážce floridské svatyně ale bez problémů zasáhl.
     
    38:24
    I s dalším Granlundovým pokusem si Roberto Luongo poradil, Brian Campbell (FLA) ale poté naprosto zbytečně poslal k zemi Portera a vyfasoval dvě minuty za krosček.
     
    39:13
    Jussi Jokinen teď se štěstím unikl vyloučení, sudí totiž přehlédli jeho jasné podražení Vaneka. Panteři šli málem do tří!
     
    39:44
    Charlie Coyle na útočné modré ztratil puk a hosté se osvobodili, zdá se, že ve druhé třetině se už nic převratného nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Skutečně tomu tak je, do šaten se tak jde za stavu 1:1! Panteři po změně stran zvýšili aktivitu a zásluhou Aarona Ekblada vyrovnali na 1:1. Poté se hra opět vyrovnala, obrovskou šanci si ale vypracoval Zach Parise. Luongo nicméně jeho střelu z bezprostřední blízkosti bravurně lapil! Přinese třetí třetina rozhodnutí? To začneme odkrývat ve 23:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    U vyhozeného puku hosty byl jako první Jared Spurgeon, Panterům tak bylo odpískáno zakázané uvolnění a hra se vrátí zpět před Dubnyka.
     
    41:22
    Jaromír Jágr udržel za svými zády dotírajícího Sutera, z jeho snažení ale ostatní hráči Cats nedokázali nic vytěžit, a Dubnyk tak nemusel zasahovat.
     
    41:57
    Roberto Luongo poté radši udržel Pariseho dalekonosnou ránu ve své výstroji do přerušení hry, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    42:40
    Mikael Granlund naprosto katastrofální rozehrávkou nabídl gól na stříbrném podnose Rauovi, ten ale z bezprostřední blízkosti přestřelil minnesotskou svatyni!
     
    43:23
    Fontaine se Stollem se vydali do rychlého protiútoku a druhý jmenovaný byl natlačen až na Dubnyka, jehož svatyně tak byla vychýlena ze své pozice a sudí přerušili hru.
     
    43:51
    Scandellovu střelu šikovně tečoval Pominville a kotouč se poté odrazil na hůl Erika Hauly, jehož bekhendová dorážka ale neslavila úspěch!
     
    44:45
    Jared Spurgeon vnikl do útočného pásma a přenechal touš Parisemu, tomu ale černá pryž sjela z hokejky a doklouzala až do rohu.
     
    45:36
    Obrovské šance na obou stranách! Rau nedokázal přetavit Campbellovu střílenou nabídku v gól a do samostatného úniku poté vyjel Thomas Vanek, Luongo ale parádně zmenšil střelecký úhel a udržel nerozhodný stav!
     
    46:27
    Roberto Luongo se v posledních minutách rozhodně nenudí, tentokrát ale zasahovat nemusel, jelikož Mikael Granlund neměl seřízená mířidla. Před námi je další komerční přestávka.
     
    47:13
    Elitní lajna Cats se na chvilku usadila v útočném pásmu, Jágr a spol. se ale nakonec do zakončení neprokousali a domácí se poté osvobodili.
     
    47:55
    Marco Scandella se vracel pro kotouč příliš pomalu a laxně, sudí tak signalizované zakázané uvolnění zrušili a Scandella musí pokračovat ve hře.
     
    48:26
    Prosserovo nahození od modré dokázal tečovat Jason Pominville, od jehož hole se však puk odrazil mimo tři tyče a ani následná dorážka Hauly nebyla vůbec přesná.
     
    48:50
    Steven Kampfer vybojoval lehkým nahozením od modré čáry buly v útočném pásmu, Dubnyk totiž pro jistotu přerušil hru.
     
    49:46
    Závěrečná dvacetiminutovka už se začíná chýlit ke svému konci a skóre je stále nerozhodné, změní se na tom něco v dohledné době?
     
    50:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to byla velká paráda v podání ERIKA HAULY, Divočina se znovu ujímá vedení! Finský rychlík vypíchl kotouč Kulikovovi ve vlastním obranném pásmu, dostal se před Gudbransona, přesprintoval přes celé hřiště a přesnou střelou do horní části branky nedal Luongovi šanci! Bez asistence.
    50:29 Erik HAULA - 2:1
     
    51:02
    Hra je přerušena a před námi je další komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    51:58
    Zach Parise se vydal napadat hostující rozehrávku a donutil Barkova k chybě, Cats tak budou muset zakládat další akci až od vlastního brankáře.
     
    52:50
    Nino Niederreiter se jako velká voda prohnal okolo těžkopádného Gudbransona a podařilo se mu znovu zhatit hostům rozehrávku, Panterům se už čas začíná krátit.
     
    53:41
    Čtvrtá lajna Wild se teď vydala do rychlého protiútoku. Ryan Carter vypálil z levé strany a Luongo jeho pokus vyrazil pouze ke Stollovi, ten se ale k dorážce nedostal.
     
    54:36
    Garrett Wilson nic nevymýšlel a vyhodil puk za minnesotskou svatyni, kde černou pryž zastavil Devan Dubnyk a založil další protiútok Torchettiho party.
     
    55:24
    Už se hrálo dlouho bez přerušení, svižnou pasáž hry ukončili svěřenci Gerrarda Gallanta nepovedenou rozehrávkou, která se doklouzala až na zakázané uvolnění.
     
    55:52
    Nino Niederreiter měl na hokejce rozhodnutí, ale Luongo na poslední chvíli sklepl betony k sobě a udržel puk před brankovou čarou!
     
    56:13
    Ale pozor. Jared Spurgeon (MNS) vyhodil puk na tribunu a jde za to na dvě minuty pykat, Floridští tak mají ideální šanci vyrovnat!
    Sidney Crosby a jeho radost ze zlatého gólu! Je tomu již šest let.

     
    56:43
    Aktivně napadající Ryan Carter rozhodil kombinující hráče Cats a vystavil je do ofsajdu, následovat tak bude buly ve středním pásmu.
     
    57:19
    Roberto Luongo je na střídačce, hosté to v samotném závěru zkouší v šesti!
     
    57:39
    Justin Fontaine se pokusil trefit odkrytou branku Panthers, kterou ale o centimetry minul!
     
    58:03
    Bjugstadův kanon z vrcholu levého kruhu se ještě pokusil tečovat Reilly Smith, Dubnyk však vše vyřešil.
     
    58:13
    Teď to ale svěřenci Gerrarda Gallanta hrubě nezvládli. Cats hráli dokonce v sedmi a logicky jsou potrestáni. Za hráčskou lavici trest odpyká Garrett Wilson (FLA).
     
    58:58
    Minnesotští minutu před koncem třetí třetiny kombinují ve středním pásmu a nikam se neženou, zdá se, že je hotovo.
     
    59:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní už je to definitivní! Luongo opět vyjel ze své svatyně a domácí vzápětí vsítili uklidňovací trefu. JASON POMINVILLE po pravé straně zavezl kotouč do pásma a přízemní střelou poslal touš přímo do odkryté floridské klece! Asistence: Erik Haula.
    59:21 Jason POMINVILLE - 3:1
     
    Konec zápasu.
     
    V Xcel Energy Centeru máme dobojováno. Zvedající se Minnesota potvrdila solidní formu pod Johnem Torchettim a před vlastními diváky porazila silnou Floridu 3:1, čímž tak udržela naděje na účast v play-off. Rozhodující gól vsítil necelých deset minut před koncem po úchvatném sólu Erik Haula.
    Už jste četli tento článek?

    The Players' Tribune přináší zajímavé příběhy a jeden takový se týká Willieho O'Reeho, prvního černošského hokejisty v NHL.

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 28. únor 2016
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Jaromír Jágr (FLA) 0+0, 1 střela, -1, čas na ledě 15:56
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Erik Haula (MNS) 1+1
    2. Zach Parise (MNS) 0+1
    3. Roberto Luongo (FLA) 21 zákroků, 1 gól, úsp. 95,5%
     
    To je z mé strany pro dnešek již definitivně vše. S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 19,093 diváků se s vámi loučím a přeji úspěšný vstup do nového týdne! (23:54:54)

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 6. Coyle (Parise, Suter), 51. Haula, 60. Pominville (Haula) – 28. Ekblad (Jokinen, Barkov)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Prosser – Parise, Koivu, Coyle – Porter, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.
    Florida Panthers: Montoya (8. Luongo) – Kulikov, Ekblad, Campbell, Gudbranson, Kampfer, Petrovic, Matheson – Jokinen, Barkov, Jágr – Shaw, Bjugstad, Rau – Trocheck, Howden, Smith – Wilson, McKegg.

    Rozhodčí: Meier, Nicholson – Cherrey, Gibbons

    Diváci: 19,093
    bahis siteleri