Trenčín – Nitra 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 7:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:2 (kon.)
Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Košice
7:1 (1:0, 3:0, 3:1)
HK Poprad
sk Neděle 28.02.2016, 16:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa posledné východniarske derby základnej časti Tipsport ligy v sezóne 2015/2016 medzi Košicami a Popradom. Košice podali výkon hodný prvého celku tabuľky a po výhre v pomere 7:1 nad Popradom si do tabuľky pripíšu ďalšie 3 body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 29:17

    S týmto konštatovaním a prianím pekného nedeľného večera sa už lúčim a zároveň vám ďakujem za vašu pozornosť. Dnešným stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák, Onlajny.eu. (18:43:07)
     
    Koniec zápasu.
    59:58 Dávid ŠOLTÉS - 7:1
     
    59:58
    Košice dali gól!
    Asi som bol naivný. Absolútna dominancia Košíc prerastá do megarozmerov, výsledkom čoho je aj siedmy gól v popradskej sieti. V závere stretnutia si zo súpera spravili Košice trhací kalendár, DÁVID ŠOLTÉS pridal svoj druhý presný zásah v stretnutí.
    59:29 Tomáš HRNKA - 6:1
     
    59:29
    Košice dali gól!
    Tak napokon ešte jeden gól. ktorý stanovuje zrejme konečný výsledok na 6:1. Dnes aktívny TOMÁŠ HRNKA sa konečne dočkal. Asistencia: Jiří Bicek.
     
    59:00
    Domáci zvládli túto situáciu na výbornú a buly vyhrali. Začala sa posledná minúta riadnej hracej doby i zápasu.
     
    58:45
    Nasledovať bude vhadzovanie pri ľavej žrdi košickej svätyne.
     
    58:15
    A zatiaľ sa im to darí. Puk sa totiž nachádza v strednom pásme, v bezpečnej zóne, odkiaľ je dostrel na Halászovu bránku prakticky nemožný.
     
    57:50
    Košice hrajú s piatimi korčuliarmi, očakávame, že ich cieľom bude zápas dohrať bez druhého inkasovaného gólu.
    56:50 Lukáš PAUKOVČEK - 5:1
     
    56:50
    Poprad dal gól!
    Tak až teraz to tam hosťom padlo. Poprad pokazil Halászovi štatistiky a strelil svoj prvý gól v stretnutí. Symbolický presný zásah je pripísaný LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI. Asistencie: Richard Rapáč, Štefan Fabian.
     
    56:40
    Poprad je v pásme, avšak úplne bezradný. Bodaj by nie, veď puk nie a nie skončiť v sieti, a to napriek početnej streľbe.
     
    56:05
    Stále Halász nekapituloval, Poprad páli zo všetkých možných pozícii, ani jeden z pokusov ale nie je natoľko nebezpečný, aby si našiel cestu do siete.
     
    55:52
    Košičania sa ale obetavo vkladajú do striel a výrazným spôsobom dopomáhajú Tomášovi Halászovi k udržaniu si čistého kontra v dnešnom zápase.
     
    55:30
    Konečne nejaké vzrušenie aj na strane Košíc, Poprad hrá presilovú hru o dvoch mužoch a má veľkú šancu na strelenie čestného gólu.
     
    55:26
    Jankovič (KOS) – 2 minúty – hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    55:25
    Košice – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Kolektívny trest odpyká Spilar.
     
    54:45
    Poprad stále bojuje, aj keď jeho hráčom v týchto minútach dochádzajú azda aj posledné sily. ktorými ešte disponujú. O víťazovi stretnutia môžeme vravieť už bez najmenších pochybností.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 4. Spilar (Jenčík, Bartoš), 34. Deyl (Spilar, Bartoš), 36. Šoltés (Boltun, Cebák), 40. Spilar (Deyl, Jenčík), 44. Mikuš (Bicek), 60. Hrnka (Bicek), 60. Šoltés – 57. Paukovček (Rapáč, Fabian)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Deyl, Dudáš, Jankovič, Šedivý, Mikuš, Cebák, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Bicek – Varga, Češík, Milý – Boltun. Šoltés, Hričina – Chovan
    HK Poprad: Svoboda (Luba) – Fabian, Jaborník, Dinda, Suchý, Kasík, Pařížek, Šterbák, Gaborčík – Paločko, Lantoš, Števuliak – Mikula, Paukovček, Rapáč – Koyš, Heizer, Štrauch – Achs, Toma, Malina

    Rozhodčí: D. Konc, Lokšík – Rovenský, Bogdaň
    bahis siteleri