Vsetín – Opava 13:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 3:6 (kon.) | Litoměřice – Letňany 1:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
13:5 (8:1, 3:2, 2:2)
HK Opava
Neděle 28.02.2016, 10:30 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    58:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Těsně před brankovištěm se nacházel Kovář, který nahrál na druhou stranu MIROSLAVU JANOŠKOVI a ten zakončil do odkryté brány. Asistence: David Kovář, Ondřej Tydlačka.
     
    56:10
    Opava právě vstřelila branku!
    DENIS BLECHA jel sám na Stojara a zakončil k pravé tyčce pod nohu vsetínského brankáře. Asistence: Tomáš Rousek, Jiří Hon.
     
    54:24
    Opava právě vstřelila branku!
    DANIEL SLAVÍK se z vrcholu levého kruhu trefil mezi Stojarovy betony. Asistence: Bez asistence.
     
    51:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se IVO SVOZÍLEK z úniku prosazuje. Na gólmana jel úplně sám a trefil se pod Drndovu vyrážečku. Asistence: Bez asistence.
     
    49:14
    Domácí hráč se provinil podražením, Blecha tak jel trestné střílení, na Stojara střelou po ledě nevyzrál.
     
    38:54
    Opava právě vstřelila branku!
    Stojar byl v bráně nadvakrát úspěšný, třetí dorážku už ale nezvládl, a tak si RADEK ŘEČINSKÝ připisuje branku po povedené střele z vrcholu levého kruhu. Asistence: Dmitrij Dreljuš, Denis Blecha.
     
    34:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rychlá gólová odpověď ze strany domácích je opět tady. ONDŘEJ TYDLAČKA dostal přihrávku od Janoška. Již zmíněný střelec stál před odkrytou bránou a dlouho kotouč zpracovával, hostující gólman byl však vyjetý z brány tak, že ani po dlouhé práci s pukem vsetínského útočníka nebyl na svém místa a Tydlačka tedy do prázdné brány opravdu zakončil. Asistence: Miroslav Janošek
     
    33:55
    Opava právě vstřelila branku!
    U levé tyčky domácí svatyně stál JOSEF KLEMENT, který obhodil domácího gólmana tak šikovně, že puk skončil za jeho zády. Asistence: Dmitrij Dreljuš
     
    25:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Již ve 26. minutě Vsetín střílí desátou branku! Postaral se o ni PATRIK ŠPANKO, který za jízdy přehodil levý beton hostujícího gólmana. Asistence: Lukáš Kuchařík, Ivo Svozílek.
     
    25:01
    Rousek jel sám na bránu, domácí se k němu moc nehnali, a tak si před bránou zastavil, zamíchal s pukem a zakončoval mezi pravou tyčku a brusli, Stojar zachoval klid a kotouč ukryl do bezpečí.
     
    20:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kuchařík stál u levé tyčky a přihrál do mezikruží PATRIKU ŠPANKOVI, který zakončil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Lukáš Kuchařík, David Kovář.
     
    18:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kuchařík při příjezdu do útočného pásma nahrál za sebe na DAVIDA KOVÁŘE a ten se krásnou tečí trefil mezi Drndovy betony. Asistence: Lukáš Kuchařík, Ivo Svozílek.
     
    14:53
    Vyloučení v týmu HC Slezan Opava (Slavík – 2 min., podražení).
     
    14:29
    Vyloučení v týmu HC Slezan Opava (Hon – 2 min., hákování).
     
    13:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Toman střílel od levé tyčky, jeho střelu Drnda vyrazil na hokejku ONDŘEJE TYDLAČKY a ten zakončil do odkryté brány. Asistence: Adam Toman, Miroslav Janošek.
     
    12:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Konopka si dal s přihrávkou trochu načas, nakonec ale přihrál na Janoška , který na modré našel volného DAVIDA KOVÁŘE a ten nikým neohrožován jel na opavskou bránu a zakončil do pravého dolního rohu. Asistence : Miroslav Janošek, Michal Konopka.
     
    11:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přichází již pátý gól Vsetína! Miroslav Janošek nejprve zakončoval z levého křídla, svým pokusem však Drndu přehodil, a tak se ke kotouči dostal na druhé straně brankoviště ONDŘEJ TYDLAČKA, kterému nečinilo problémy zavést kotouč do odkryté brány. Asistence: Miroslav Janošek, Adam Toman.
     
    10:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KUCHAŘÍK zakončoval bekhendem za jízdy a přehodil beton gólmana Slezanu. Asistence: Patrik Španko, Kamil Rýpar.
     
    06:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ADAM TOMAN uklidil kotouč do brány kolem gólmanovy pravé nohy. Asistence: Ondřej Tydlačka.
     
    05:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ TYDLAČKA opět zkusil to, co se jeho spoluhráči před chvílí nepovedlo a nyní už kotouč kolem brankářovy levé ruky procpal. Asistence: Jakub Vítek.
     
    03:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí rychle odpovídají MIROSLAV JANOŠEK se z mezikruží trefil mezi betony. Asistence: Ondřej Tydlačka, Adam Toman
     
    03:19
    Opava právě vstřelila branku!
    Nyní už se Slezan prosazuje! DANIEL SLAVÍK se za vsetínskou bránou dostal ke kotouči a z pravého kruhu zakončil do levého horního rohu. Asistence: Dmitrij Dreljuš

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Janošek (Tydlačka, Toman), 6. Tydlačka (Vítek), 7. Toman (Tydlačka), 11. Kuchařík (Španko, Rýpar), 12. Tydlačka (Janošek, Toman), 13. Kovář (Janošek, Konopka), 14. Tydlačka (Toman, Janošek), 18. Kovář (Kuchařík, Svozílek), 21. Španko (Kuchařík, Kovář), 26. Španko (Kuchařík, Svozílek), 35. Tydlačka (Janošek), 52. Svozílek, 59. Janošek (Kovář, Tydlačka) – 4. Slavík (Dreljuš), 34. Klement (Dreljuš), 39. Řečinský (Dreljuš, Blecha), 55. Slavík, 57. Blecha (Rousek, Hon)


    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) – Konopka, Svozílek, Rýpar, Vítek – Španko, Janošek, Toman, Kovář, Kuchařík, Tydlačka.
    HK Opava: Drnda – Kažimír, Hon, Slavík, Býba – Řečinský, Hlaváček, Rousek, Blecha, Klement, Krupa, Dreljuš, Cygal, Blaževič.
    bahis siteleri