Kometa Brno – Jihlava 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 4:3 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 7:3 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 0:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Neděle 28.02.2016, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    Brankář Arbelovský se vydal pro puk za bránu a chtěl rozehrát, ale kotouč hodil před brankoviště a jeden z hostů ho srazil do brány, ale až po závěrečné siréně! Havlíčkův Brod poprvé v sezoně bodoval proti Českým Budějovicím, které sice v poslední periodě snížili zásluhou Jiřího Egerta, ale na víc se nezmohli. Mladí Bruslaři tak slaví těsné vítězství 4:3. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne! Na shledanou! (14:05:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Michal Teplý získal puk ve středním pásmu a vypálil na prázdnou bránu, ale z otočky ji minul!
     
    59:23
    Filip Novák vypálil tvrdě od modré čáry, ale brankář Arbelovský byl dobře postavený a vyrazil puk maskou. Došlo ke kuriózní situaci, když maskované opoře Bruslařů zlomil letící puk chránič na krk. Dochází tak k vyměně jeho helmy.
     
    59:17
    A je to tak, brankář Prušák zůstává na českobudějovické střídačce, brána hostů je prázdná a na ledě je šest hráčů v poli!
     
    59:17
    Hra je přerušena, buly proběhne v pásmu Havlíčkova Brodu. Motor si bere oddechový čas a zřejmě to zkusí závěrečnou power-play.
     
    59:00
    Motor sice zavezl puk do útočného pásma, ale tam se mu nedaří ohrozit bránu. Hosté drží soupeře u jeho brány, ale musejí svádět tvrdé souboje u hrazení.
     
    58:33
    Domácí mladíci bojují jako lvi, soupeř to má dnes neuvěřitelně těžké. Spousta ran ani k brankáři Arbelovskému nedoletí, protože je zlokovaná.
     
    58:14
    Oba týmy jsou kompletní a drama v Kotlině vrcholí, do konce zbývají už jen necelé dvě minuty.
     
    57:36
    Michal Teplý nabral velkou rychlost a hnal se za nahozeném pukem, ale měl k němu dál než protihráč. Alespoň ho tak vytlačil až za bránu hostů.
     
    57:31
    Šimon Kubíček vypálil ještě ze středního pásma, ale rána mu vůbec nesedla a kus černé gumy doplachtil jen do ochranné sítě. Buly ve středním pásmu.
     
    57:07
    Hosté si ale nepohlídali přechod do útočného pásma a při přechodu přes modrou čáru se vystavili do postavení mimo hru.
     
    56:54
    Motor už se probil ke kotouči a vůbec na nic nečeká. Dobře ví, že už má hodně málo času na to, aby ještě s nepříznivým stavem něco udělal.
     
    56:34
    Bruslařům to chvíli trvalo, ale nakonec přeci jen získali puk a vyvezli ho do útočného pásma.
     
    56:14
    Tak tohle je velká nepříjemnost pro hosty, Ondřej Vaculík (CEM) naprosto zbytečně srazil před brodským brankovištěm na led Matěje Krejčího a je potrestán za nedovolené bránění. Bude se hrát 4 na 4.
     
    56:08
    Matěj Toman pokračuje ve skvělém výkonu, je na ledě asi vidět nejvíc z českobudějovického tábora. Jeho rána od modré čáry byla sražena do ochranné sítě.
     
    55:50
    Tohle je možná jedna z posledních šancí Motoru na vyrovnání. Na trestnou lavici je vykázán ke dvěma minutám Marek Tecl (HBR) za faul loktem.
     
    55:21
    Mladí bojovníci z Kotliny drží puk na svých holích teď častěji a čas hostům ubíhá závratnou rychlostí.
     
    54:50
    Děj hry se teď odvíjí hlavně ve středním pásmu, ani jednomu z týmů se nedaří přejít do ofenzivy a usadit se na delší dobu u brankáře soupeře.
     
    54:30
    Havlíčkův Brod je pod tlakem a koleduje si o to, že hosté se dočkají kýženého vyrovnání.
     
    53:39
    Mladí Bruslaři mají teď obrovské problémy s rozehrávkou, kotouč se jim nedaří vyvézt pryč od svého gólmana Arbelovského.
     
    53:15
    české Budějovice by se potřebovaly usadit v útočném pásmu, ale to se jim teď vůbec nedaří, domácí hokejisté se v pohodě brání a drží puk daleko od své brány.
     
    52:51
    Halvíčkův Brod se pokusil přebrat puk a dostat se do útočného území, ale hosté jeho snahu rychle zabrzdili.
     
    52:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je z toho drama, Motor snižuje na nejtěsnější rozdíl a ještě má spoustu času na případné vyrovnání! Ondřej Vaculík nahrál na levou stranu JIŘÍMU EGERTOVI, který tvrdě vystřelil a zaskočil gólmana Arbelovského, jemuž propadl puk podél přední tyčky až za záda! Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    52:06
    Ondřej Vaculík zahrozil z pravé strany útočného pásma, ale nedokázal zamířit přesně mezi tři tyče. Českobudějovický tlak sílí dál a dál.
     
    51:36
    Tohle byla nebezpečná střela, kterou vyslal z pravé strany v kruhu Matěj Toman. Brankář Arbelovský skvěle zasáhl ramenem a vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    51:07
    Motor přesunul děj hry do útočného území, ale než stihl zakončit, soupeř ho o hrací předmět připravil. Rychle se tak musí vracet zpátky.
     
    50:49
    jeden za havlíčkobrodských hráčů se ocitl úplně sám před bránou a i když upadl, tak stihl zblízka zakončit alespoň lehkou střelou. Betony Prušáka byly na místě!
     
    50:22
    A znovu, hosté se pokusili v hojném počtu nahrnout do útočného území, ale neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    49:56
    Domácí hokejisté ztratili puk a hosté se vydali rychle kupředu, ale zastavilo je postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    49:26
    Domácí teď vyrovnali hru a mnohem častěji se dostávají do blízkosti gólmana Prušáka než v předešlé pasáži tohoto dějství.
     
    49:06
    Domácí rychle přenesli děj hry do útočného pásma a kombinovali. Nakonec se protlačili ke střele, ale puk až na bránu nedoletěl a zarazil ve skrumáži před brankovištěm.
     
    48:32
    Brankář Arbelovský vyrazil puk nad sebe a kus černé gumy už se kutálel za brankovou čáru, ale Viktor Horák ho na poslední chvíli odpálil z brankoviště!
     
    48:06
    Nápor Jihočechů neubírá na intenzitě, ba naopak. Havlíčkův Brod se stále brání, do konce zápasu ale ještě zbývá doslova moře času.
     
    47:39
    Motor už si vynutil značný tlak a kombinuje v útočném pásmu. Mladí Bruslaři mají o zábavu ve svém pásmu postaráno.
     
    47:17
    Matěj Fríd v přečíslení nahrával před bránu svému spoluhráči, ale parádní obranný zákrok vystřihl obránce Jakub Adam, který puk zblokoval.
     
    46:15
    Sledujeme méně atraktivní pasáž zápasu, na ledě se nic zajímavého v podstatě neděje.
     
    45:50
    Puk se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, k vidění je ale slibných šancí jako šafránu. Oba brankáři v podstatě vůbec nemusí zasahovat do hry.
     
    45:21
    České Budějovice by se potřebovaly dostat do tlaku, ale to se jim vůbec nedaří. Havlíčkův Brod velmi dobře bruslí a brání se zodpovědně.
     
    44:55
    Domácí hokejisté získali puk a vyvezli ho do útočného pásma. To jim za vedení o dvě branky naprosto vyhovuje.
     
    44:25
    Havlíčkův Brod přečkal těžké chvíle a hraje v plném počtu.
     
    43:40
    Havlíčkův Brod si počíná při oslabení neuvěřitelně obětavě, spoustu střel blokuje a gólman Arbelovský nemusí zasahovat.
     
    43:12
    A znovu kus černé gumy doputoval na havlíčkobrodské hole, po čemž přišlo vyhození.
     
    42:54
    Domácí hned zasypali brankáře Arbelovského vydatnou sprškou střel, ale ty byly ve většině případů nepřesné. Havlíčkův Brod vyhodil.
     
    42:25
    Havlíčkův Brod je vyloučen, na 2 minuty usedl do hokejového vězení Tomáš Kulhánek (HBR).
     
    42:11
    České Budějovice se zabydlely v útočném pásmu a tlačily se do zakončení, ale bez úspěchu.
     
    41:42
    To byla luxusní práce, kterou odvedl Marek Tecl! Vypíchl soupeři v obranném pásmu puk, natlačil se před druhého, z levého křídla si sjel k bráně a zblízka orazítkoval betony gólmana Prušáka! Skvostné sólo!
     
    41:12
    Akce pokračovala a kus černé gumy se odrazil zpět před brankoviště, ale brankář Arbelovský těžil ze svého dobrého postavení a kotouč rychle chytil.
     
    40:55
    Matěj Toman hledal před brankovištěm hezkým pasem Filipa Nováka, ale ten měl puk na dlouhou hůl a vypálil jen těsně vedle tyčky!
     
    40:32
    Bruslaři zavezli puk do útočného pásma, ale tam se nedokázali probít ke střele.
     
    40:10
    Michal Teplý znovu ukázal své šikovné ruce, když se prokličkoval až za havlíčkobrodskou bránu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také prostřední část zvládli lépe Bruslaři a rovněž ji vyhráli 2:1. Z tábora Jihočechů vyrovnal Ondřej Vaculík, ale za Havlíčkův Brod kontroval dvěma přesnými trefami Radim Pejchal. Třetí perioda začne zhruba ve 13:30, domácí vedou nad Českými Budějovicemi 4:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Radim Pejchal se nebezpečně uvolňoval v prostoru mezi kruhy, ale hosté ho zablokovali dřív, než stihl zakončit.
     
    39:32
    Valentýn Smolko (HBR) vyrovnal počet sil na hrací ploše, když hákoval protihráče.
     
    39:12
    Hodně slibná šance pro havlíčkobrodské barvy! Marek Tecl přebral puk a našel hezkým pasem před bránou Tomáše Kohouta, jenž chtěl pálit z první, ale promáchl!
     
    38:55
    Teď je ale přibrzdil v rozletu faul v neutrální zóně. Jakub Čížek (CEM) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    38:31
    Nápor Jihočechům, kteří si teď pomohli k zisku postavení v útočném pásmu nahozeným pukem, čím dál víc nabírá na obrátkách.
     
    38:08
    Motor je v závěru druhé části jednoznačně aktivnější a má spoustu střeleckých příležitostí, ale zatím si nedokázal poradit v koncovce.
     
    37:37
    Domácí vybojovali hrací předmět a posunuli ho alespoň do blízkosti středového kruhu. Potom o něj ale znovu přišli, naštěstí pro ně se píská ofsajd.
     
    37:17
    Hosté jsou teď jednoznačně aktivnější a zasypávají brankáře Arbelovského sprškou střel. Maskovaná opora Brodu zatím nátlaku na svou osobu odolává.
     
    36:56
    Znovu je hra přerušena, když brankář Arbelovský si povyjel ze svého brankoviště a raději zalehl před protihráči puk do přerušení hry.
     
    36:32
    České Budějovice se v útočném pásmu skvěle pohybují a daří se jim i v kombinaci. Havlíčkobrodská obrana tak má rázem napilno.
     
    36:13
    Domácí soubor přišel při útočných manévrech o kotouč a musí rychle zařadit zpátečku, protože Motor má slibnou možnost k nebezpečnému brejku.
     
    35:42
    Ondřej Plíhal krásně zatáhl puk do útočného pásma po levém křídle a před brankovištěm měl volného Jakuba Krajíčka, jemuž přihrál, ale mladému útočníkovi se zamotal puk mezi brusle!
     
    35:05
    Havlíčkův Brod se zabydlel v útočném pásmu a hledá si prostor ke střele.
     
    34:48
    Brankář Arbelovský musí mít oči na stopkách, protože Jihočeši nebezpečně dlouho kombinují v jeho bezprostřední blízkosti.
     
    34:29
    Domácí ztratili při dalším útočném výpadu kus černé gumy a vpřed se tak ženou České Budějovice.
     
    34:05
    Domácím se i přes velkou šanci přesilovku využít nepovedlo a nesehráli ji moc dobře. Motor dál prohrává o dvě branky.
     
    33:46
    Velkou šanci promarnili mladí Bruslaři! Marek Tecl předvedl povedenou stahovačku mezi kruhy a chtěl vystřelit, ale poprvé netrefil ideálně puk a na druhý pokus pálil do Prušákových betonů!
     
    33:28
    Hosté zahrozili i v oslabení, ale jeden z obětavých obránců Havlíčkova Brodu zablokoval nepříjemnou ránu z prostoru levého kruhu.
     
    33:06
    Havlíčkův Brod znovu neudržel svého soupeře pod tlakem a přišel o puk, po čemž Jihočeši vyhodili.
     
    32:46
    Kotouč zavezl zpět do útočného pásma šikula Michal Teplý, jenž stihl z úhlu vypálit, ale jeho projektil po ledě jen vyprášil Prušákovy betony.
     
    32:21
    Kotouč nebezpečně poskakoval před brankovištěm hostů, ale nikdo z domácích ho nezasáhl a hosté toho využili k rychlému vyhození.
     
    32:05
    Motor je hodně zaskočený a znovu se bude muset bránit v oslabení. Na lavici hanby zamířil Matyáš Grossmann (CEM) za vysokou holí.
     
    31:36
    Marek Tecl ještě vzápětí rychle obkroužil bránu a našel hůl Richarda Cachnína, jenž z mezikruží nepropálil hradbu těl před brankovištěm
     
    31:12
    Marek Tecl ujel po pravé straně dopředu a z mírného úhlu vyprášil lapačku gólmana Prušáka, který vytěsnil puk za svou bránu.
     
    30:56
    A Bruslaři jsou najednou na ledě pány, i nadále se zdržují na dostřel gólmana Prušáka, který lapačkou hezky zlikvidoval ránu z mezikruží.
     
    30:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ale pozor, mladí Bruslaři se usadili v útočném pásmu také a slaví zisk dvoubrankového vedení! Znovu udeřil sehraný tandem, když Michal Teplý zavezl kus černé gumy za bránu a načasoval prvotřídní nahrávku před brankoviště na RADIMA PEJCHALA, který chytl střeleckou slinu a trefuje se z bezprostřední blízkosti dnes podruhé! Asistence: Michal Teplý.
     
    29:55
    Znovu rozhodčí zadul do píšťalky, buly proběhne po pravé ruce brankáře Arbelovského.
     
    29:34
    Havlíčkobrodská družina má dál ve svém území obrovské problémy, horko těžko zachytává rozjeté střelce Českých Budějovic.
     
    29:13
    České Budějovice mají na své straně výraznou územní převahu a dál buší do obranného bloku svého soupeře z Kotliny. Gólman Arbelovský se dál úspěšně ohání.
     
    28:55
    Oba týmy jsou v plném počtu, pokračujeme ve hře 4 na 4.
     
    28:49
    Další přerušení hry, sudí nařizuje vhazování ve středním pásmu, a to blíže modré čáře domácích.
     
    28:12
    Hra je přerušena, dál se ale bude hrát v blízkosti gólmana Arbelovského, který se musí mít neustále na pozoru.
     
    27:52
    Obrázek hry se nemění, Motor diktuje tempo hry a mačká Bruslaře v jejich obranném pásmu.
     
    27:30
    Havlíčkův Brod je teď pod tlakem, hosté jsou aktivní a neustále dorážejí na havlíčkobrodskou bránu. Gólman Arbelovský drží svůj tým.
     
    27:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda, která se jen tak nevidí! Vhazování vyhrál RADIM PEJCHAL a nadechl se k neuvěřitelnému sólu, když se po pravém křídle krásně protáhl až před brankoviště, kde si položil brankáře Prušáka na led a z mírného úhlu na levé straně skóroval přesně ke vzdálenější tyčce! Bez asistence.
     
    26:55
    Michal Teplý (HBR) je vykázán ke dvěma minutám na lavici hanby, bude se hrát 4 na 4.
     
    26:50
    A další zbytečný faul v útočném pásmu, Tomáš Janoušek (CEM) je vyloučen na 2 minuty.
     
    26:11
    Motor je neuvěřitelně aktivní a brankář Arbelovský má spoustu práce s tím, aby stihl vzdorovat hodně rozjetým českobudějovickým střelcům.
     
    25:54
    Domácím se dál nedaří, jejich přesilovka je už u konce.
     
    25:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To byla hodně zbytečná branka pro domácí, Motor se raduje nečekaně při vlastním oslabení z vyrovnání! Po Matěji Tomanovi, který způsobil pořádný rozruch před brodským brankovištěm, přebral puk ONDŘEJ VACULÍK a krásnou střelou z pravého kruhu propálil gólmana Arbelovského! Asistence: Matěj Toman.
     
    25:00
    A znovu hosté získali puk a vyhodili.
     
    24:36
    Soubor z Kotliny se trápí, vůbec se mu nedaří podržet delší dobu puk na svých holích a sevřít soupeře pod tlak. Motor se brání vzorně.
     
    24:09
    Hosté získali puk a hned ho odstřelili do bezpečí.
     
    23:51
    Martin Beránek (CEM) vyfasoval trest na 2 minuty za podražení, když fauloval v útočném pásmu.
     
    23:33
    A další vydatná sprška střel z blízkosti modré čáry, jež však byly nepřesné.
     
    23:11
    Hosté mají na své straně obrovský tlak, Havlíčkův Brod vůbec neví, kam dřív skočit. Brankář Arbelovský dvakrát zasáhl betony.
     
    22:46
    Bruslařům se nepovedl protiútok a moc nechybělo, aby hosté z bleskového kontru vyrovnali! Z mírného úhlu na levé straně vypálil Matyáš Grossmann a o kousek přestřelil bránu!
     
    22:22
    Hosté získali puk a vyvezli ho do útočného pásma, ale tam se nedokázali proti dobře zformované obraně soupeře prosadit. Vpřed se tak valí brodská lavina.
     
    22:09
    Ondřej Plíhal zavezl puk do útočného pásma po levé straně a vypálil z prostoru kruhu, ale brankář Prušák puk dobře viděl a ukryl ho ve své lapačce.
     
    21:36
    Sledujeme teď tuhý boj o puk, který se odehrává ve středním pásmu.
     
    21:13
    Havlíčkův Brod je v plném počtu, omlouvám se za nepřesnost, ale mezi tyčemi je v českobudějovické bráně David Prušák.
     
    20:47
    Domácí získali puk a rychle ho vyhodili do bezpečí, ale už se musejí znovu bránit.
     
    20:28
    Hosté už se zabydleli v útočném pásmu a několikrát vypálili od modré čáry, ale nepřesně.
     
    20:10
    Hosté dohrávají zbytek přesilové hry, Havlíčkův Brod proto hned po vhazování poslal puk za bránu soupeře. Hosté rozehrávají.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka se povedla lépe mladým Bruslařům, kteří vedou 2:1. Z jejich tábora se trefili Tomáš Kohout a Michal Kyncl, za hosty v poslední minutě odpověděl Jakub Čížek. Prostřední část začne zhruba ve 12:43.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Havlíčkův Brod získal puk a rychle ho odpálil přes celou délku hřiště do bezpečí.
     
    19:13
    A aby toho nebylo na hlavy domácích mladíků málo, dvouminutový trest za podražení udělil rozhodčí Tomáši Kulhánkovi (HBR).
     
    19:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je tvrdá rána pro domácí, kteří přišli po nenápadné akci přesně o polovinu svého náskoku! Michal Silný vypálil od modré čáry a JAKUB ČÍŽEK zůstal nepokrytý před brankovištěm, čehož využil k mazané teči a kotouč usměrnil mimo dosah gólmana Arbelovského! Asistence: Michal Silný.
     
    18:50
    Havlíčkův Brod vybojoval puk a vyvezl ho ven.
     
    18:28
    To byla obrovská šance hostů! Ondřej Vaculík při přečíslení 2 na 1 přehodil hůl obránce a Matyáš Grossmann z bezprostřední blízkosti minul bránu!
     
    18:03
    Mladí Bruslaři si sice proklestili cestičku do útočného území, ale tam se pukem skoro vůbec neohřáli. Hrát mohou hosté.
     
    17:36
    První třetina už se rychle chýlí ke svému konci, uvidíme, jestli si některý tým ještě vytvoří šanci.
     
    17:08
    Sledujeme teď hodně nepřesnou pasáž úvodní dvacetiminutovky, kdy se kotouč rychle stěhuje z holí domácích do moci hostů a naopak.
     
    16:49
    Útok se jim ale vůbec nepovedl, i když se prohnali až do útočného území, jsou zastaveni kvůli postavení mimo hru.
     
    16:32
    Teď získali kus černé gumy do své moci hosté a rozehrávají od své brány.
     
    16:01
    Nakonec to byli domácí, ale nepovedlo se jim z toho vytěžit ohrožení soupeřovy brány. Dál však drží kotouč na svých holích.
     
    15:39
    Sledujeme dlouhý a urputný souboj o puk za bránou hostů. Uvidíme, kdo z něj vyjde vítězně.
     
    15:15
    Havlíčkův Brod teď odpovídá stejnou mincí, zabydlel se v území svého soka a pokouší se vyšachovat soupeřovu defenzivu.
     
    14:56
    Domácí už jsou v plném počtu, ale dál jsou pod tlakem svého soka zpod Černé věže. Jiří Egert se snažil probít k puku před brankovištěm, ale neúspěšně.
     
    14:32
    A znovu v akci Matěj Adam, tohle už bylo o poznání nebezpečnější! Zblízka vypálil, ale jen do betonů brankáře Arbelovského!
     
    14:10
    Matěj Toman si zpracoval puk v pravém kruhu, ale střela mu vůbec nesedla a upadl na led. Kotouč proletěl potom vedle pravé Arbelovského tyčky.
     
    13:46
    Jihočeši jsou dál zabydleni v útočném území a vyměňují si puk.
     
    13:30
    Brankář Arbelovský teď předvedl dobrý postřeh, když sraženou střelu sice nemusel chytat, ale odražený kotouč rychle zalehl do přerušení hry.
     
    13:06
    Až teď se hosté postupným útokem probili až do blízkosti gólmana Arbelovského, po čemž si hledají cestu k jeho ohrožení.
     
    12:41
    Havlíčkův Brod předvedl vzorné napadání soupeřovy rozehrávky a notnou dobu zdržel Jihočechy u jejich branky.
     
    12:29
    Soubor z Kotliny se okamžitě protlačil k hracímu předmětu a vyhodil.
     
    12:18
    Nepříjemnost pro havlíčkobrodské barvy, které se dostaly pod tlak. Matěj Škareda (HBR) obdržel od sudího trest na 2 minuty za hákování.
     
    11:34
    Havlíčkobrodská družina se probila ke kotouči a zavezla ho do útočného pásma, ale hosté rychle učinili brodskému ofenzivnímu řádění přítrž.
     
    11:12
    Teď byli hosté z jihu Čech hodně blízko vyrovnání! Na levém křídle se uvolnil Ondřej Vaculík, dobře si sešteloval mířidla a tvrdou ranou trefil břevno!
     
    10:57
    Domácí jsou hodně aktivní, opět se pokusili zabydlet v útočném území, ale je z toho jen postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    10:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Bruslaři přesilovku využili a jdou do dvoubrankového trháku, to je překvapení! Michal Teplý zblízka ještě brankáře Svobodu neprostřelil, ale vyražený puk před brankovištěm dojel nejrychleji MICHAL KYNCL a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Michal Teplý.
     
    10:13
    Soubor z Kotliny už se usadil v blízkosti gólmana Svobody a kombinuje.
     
    10:00
    Motor dvakrát v krátkém časovém sledu získal puk a odpálil ho do bezpečí. Havlíčkův Brod zatím marně přemýšlí, jak by se dostal soupeři na kobylku.
     
    09:31
    Moc dlouho jim to ale nevydrželo, protože se provinili proti hokejovým pravidlům. Za faul kolenem už sedí v chládku Matěj Toman (CEM).
     
    09:15
    České Budějovice se ubránily a hrají v plném počtu.
     
    09:00
    Nakonec z toho ale nevzešlo nic nebezpečného, po nepřesné nahrávce hosté opět odpálili kotouč do bezpečí.
     
    08:35
    Havlíčkův Brod zvládl dlouhý a důležitý souboj u hrazení útočného pásma a v přesilovkovém postavení už si přihrávají.
     
    08:11
    Jihočeši se probili k puku a po ose hřiště ho rychle vyhodili až k brankáři Arbelovskému.
     
    07:53
    Po tvrdém souboji zůstal ležet v rohu brodského pásma otřesený jeden z domácích, ale nakonec se sám zvedl na nohy a naštěstí bude nejspíš v pořádku.
     
    07:33
    Domácí mladíci se zatím v přesilovce hodně trápí, vůbec se jim nedaří zabydlet se v útočném pásmu. Často ztrácejí puky a hosté vyhazují.
     
    07:15
    Matěj Fríd (CEM) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    06:51
    Havlíčkův Brod je v plném počtu, v oslabení se ubránil. Do samostatného úniku pláchl Tomáš Kohout, ale tentokrát na brankáře Svobodu nevyzrál!
     
    06:39
    Motor je hodně střelecky aktivní, od modré čáry létá jedna tvrdá rána za druhou. Naštěstí pro Havlíčkův Brod a brankáře Arbelovského nepřesné.
     
    06:15
    Hosté jsou zabydleni v útočném pásmu a hodně vehementně buší do obranného bloku svého soupeře, který má spoustu starostí.
     
    05:54
    Michal Silný se protáhl jako liška až za brodskou obranu a tvrdě vypálil zblízka, ale jen do betonů pozorného brankáře Arbelovského!
     
    05:34
    Obranná čtyřka domácích odvedla parádní práci, když nejenže vyvezla puk, ale dlouho ho dokázala zdržet daleko od své brány.
     
    05:12
    Havlíčkův Brod získal kus černé gumy do své moci a vyvezl ho až do útočného pásma.
     
    04:51
    Pavel Zvěřina (HBR) se stal prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu za sekání.
     
    04:12
    České Budějovice získaly puk a ženou se rychle napříč středním pásmem.
     
    03:36
    Bruslaři se zabydleli v útočném pásmu, ale nakonec z toho nebylo nic nebezpečného. České Budějovice si situaci pohlídaly a ubránily se.
     
    03:11
    Hraje se zatím svižný hokej, při němž se puk stěhuje od jedné branky ke druhé. Obě obrany na ledě ale dominují, šancí vidíme hodně málo.
     
    02:50
    Matěj Toman se natlačil z pravého křídla až před brankoviště, ale tvrdou ranou zblízka jen vyprášil připravené Arbelovského betony!
     
    02:31
    Na brankáře Arbelovského přiletěla dalekonosná střela, s níž neměla maskovaná opora Bruslařů žádné problémy.
     
    02:02
    Viktor Horák dostal nabito na modrou čáru a vypustil ze své hole tvrdou střelu, ale té chyběla větší přesnost. Brankář Svoboda nemusel zasahovat.
     
    01:41
    Hosté sice získali puk a vyvezli ho pryč ze svého území, ale jenom na chvilku. O hrací předmět znovu přišli a už se musejí znovu bránit.
     
    01:11
    Domácí jsou dál aktivnější a tlačí se do koncovky. Obrana Motoru zatím náporu odolává.
     
    00:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr, mladí Bruslaři založili rychlý protiútok a ujímají se bleskového vedení! Marek Tecl narýsoval parádní kolmici do jízdy TOMÁŠI KOHOUTOVI, který si sjel v samostatném úniku až před brankoviště a zblízka prostřelil gólmana Svobodu! Asistence: Marek Tecl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Holata) – Krejčí, Dvořák, Křišťa, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – Kohout, Kulhánek, Cachnín, Plíhal, Tecl, Rybáček, Krajíček, Teplý, Pejchal, Kyncl

    HC Motor České Budějovice: Prušák (Svoboda) – Kubíček, Procházka, Dekret, Janoušek, Škola, Štěcha, Novák – Silný, Beránek, Grossmann, Čížek, Houdek, Egert, Toman, Vaculík, Fríd

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Gabriela Šťasná, Tomáš Krejčí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Kohout (Tecl), 11. Kyncl (Teplý), 28. Pejchal, 31. Pejchal (Teplý) – 20. Čížek (Silný), 26. Vaculík (Toman), 53. Egert (Vaculík)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Holata) – Krejčí, Dvořák, Křišťa, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – Kohout, Kulhánek, Cachnín, Plíhal, Tecl, Rybáček, Krajíček, Teplý, Pejchal, Kyncl
    HC Motor České Budějovice: Prušák (Svoboda) – Kubíček, Procházka, Dekret, Janoušek, Škola, Štěcha, Novák – Silný, Beránek, Grossmann, Čížek, Houdek, Egert, Toman, Vaculík, Fríd

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Gabriela Šťasná, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri