Boston – Tampa 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 3:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:4 (0:0, 1:0, 0:4)
San Jose Sharks
Pondělí 29.02.2016, 01:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Justin BRAUN - 1:4
     
    58:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě zkusili hru bez brankáře a Millera do branky nevrátili ani při vhazování ve středním pásmu a to se jim krutě vymstilo! Buly ovládl Logan Couture, puk předal JUSTINU BRAUNOVI, který ze středního pásma neomylně trefil prázdnou domácí klec! Asistence! Logan Couture.
     
    54:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté to sehráli naprosto perfektně a po využité přesilové hře pět na tři vedou již o dva góly! Sharks zamkli domácí hráče před jejich brankou, trojúhelník ve složení Pavelski – Thornton a zakončující PATRICK MARLEAU z mezikruží to sehrál na jedničku a puk po tvrdé ráně končí v horním růžku domácí branky! Asistence: Joe Thornton, Joe Pavelski.
    46:49 Tomáš HERTL - 1:2
     
    46:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté během dvou minut přidávají druhou branku a otáčí vývoj tohoto utkání! Vlasic nejprve pálil od modré čáry pouze do zadního hrazení, kotouč se dostal zpět na modrou čáru, odkud pálil druhý z beků Justin Braun, jehož střelu před brankou šikovně tečoval český útočník TOMÁŠ HERTL pod Millerovu lapačku! Asistence: Justin Braun, Marc-Edouard Vlasic.
    44:21 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    44:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnání v podání hostujícího týmu! Sbisa ukrutně podcenil nahození Vlasice do obranné třetiny a v rohu přišel o kotouč, kterého se zmocnil JOE PAVELSKI a po vyjetí před domácí branku poslal puk backhandem za záda brankáře Millera! Asistence: Marc-Edouard Vlasic.
    23:03 Daniel SEDIN - 1:0
     
    23:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí sice nedokázali využít svou početní výhodu, jenže celé dvě minuty nepustili soupeře z pásma a jejich tlak pokračoval i po skončení přesilovky. Henrik Sedin operoval s pukem na pravém kruhu, kotouč si dvakrát vyměnil s bratrem DANIELEM SEDINEM za brankou, který po vyjetí zpoza hostující klece nakonec puk propasíroval mezi Jonesovými betony do branky! Asistence: Henrik Sedin, Ben Hutton.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 24. D. Sedin (H. Sedin, Hutton) – 45. Pavelski (Vlasic), 47. Hertl (Braun, Vlasic), 55. Marleau (Thornton, Pavelski), 59. Braun (Couture)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hutton, Tanev, Hamhuis "A", Weber, Sbisa, Biega – D. Sedin "A", H. Sedin "C", Hansen – Baertschi, Horvat, Virtanen – Etem, Granlund, Vey – Dorsett, Cracknell, Burrows.
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton "A", Pavelski "C" – Marleau, Couture "A", Donskoi – Nieto, Spaling, Ward – Karlsson, Tierney, Zubrus.

    Rozhodčí: Rooney, Walsh – Wheeler, Lazarovich

    Diváci: 18.570
    bahis siteleri