Washington – Toronto 3:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:5 (kon.) | Anaheim – Montreal 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Anaheim Ducks
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 03.03.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:43
    Přesilovku si zahrají hokejisté Anaheim Ducks, když vyloučen bude jeden z hráčů Montrealu. Konkrétně si musí jít na dvě minuty sednout Morgan Ellis (MTL) za vražení na hrazení. Šance pro Ducks na vyrovnání.
     
    41:42
    Bude se navíc vylučovat z řad Anaheimu, dvě minuty za vysokou hokejku dostane David Perron (ANA), takže jeho celek čekají další nepříjemné momenty.
     
    38:39
    Canadiens poměrně zariskovali ve svém obranném pásmu, navíc teď rozhodčí bude znovu vylučovat. A to z domácí strany, jelikož Ryan Garbutt (ANA) dostává dvě minuty za nedovolené bránění brankáře. Přesilovka pro Montreal.
     
    38:18
    Tak se nám ještě před koncem druhé třetiny strhla v útočném pásmu Canadiens bitka. Jejími účastníky z domácí strany Kevin Bieksa (ANA) a z hostující Michael McCarron (MTL). Mělo by se tedy hrát ve stejném počtu hráčů na obou stranách.
     
    27:56
    Tak se nakonec vylučuje na straně Canadiens. Mac Pacioretty (MTL) dostává trest za hrubost a jeho tým čeká nepříjemné oslabení ve třech proti čtyřem domácím mužům.
     
    27:53
    Tak se přeci jen nakonec vylučuje, a to na obou stranách barikády. Z domácí strany dostává trest na dvě minuty Nate Thompson (ANA), z té hostující Andrej Markov (MTL). Oba samozřejmě za hrubost.
     
    24:52
    Je tu ovšem šance pro Anaheim Ducks, jelikož domácí hokejisté mají k dispozici přesilovku. Na dvě minuty jde sedět Mark Barberio (MTL), jenž vyhodil puk mimo hrací plochu a inkasuje trest za zdržování hry.
     
    13:24
    Hra tentokráte přerušena u střídačky Montrealu. A je z toho vyloučení pro domácího hokejistu, který je souzen za nedovolené bránění. Konkrétně musí jít trest pykat Kevin Bieksa (ANA).
     
    02:26
    Bude se také poprvé v utkání vylučovat, na dvě minuty míří za katr hokejista Montreal Canadiens Stefan Matteau (MTL), jenž se dle rozhodčích provinil hákováním. A tak je tu první přesilová hra pro Anaheim Ducks.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 35. McGinn (Linholm, Manson), 51. Perry (Perron, Fowler), rozh. náj. Silfverberg – 25. Galchenyuk (Markov, Eller), 41. Galchenyuk (Subban, Jemelin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Corey Perry (ANA)
    0:0   Paul Byron (MTL)
    2. série:
    1:0   Jakob Silfverberg (ANA)
    1:0   Alex Galchenyuk (MTL)
    3. série:
    1:0   David Perron (ANA)
    1:0   Max Pacioretty (MTL)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Despres, Vatanen – Perron, Getzlaf, Santorelli – McGinn, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Ritchie, Thompson, Garbutt
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Markov, Subban, Jemelin, Pateryn, Ellis, Barberio – Pacioretty, Plekanec, Gallagher – Galchenyuk, Eller, Andrighetto – De La Rose, Danault, Byron – Mitchell, McCarron, Brown

    Rozhodčí: Luxmore, Jackson – Rody, Heyer

    Diváci: 15 273
    bahis siteleri