Kladno – K. Vary 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:5 (kon.) | Havířov – HK MD Šumperk 2:3 (po pr.)
HC Plzeň – Slavia 2:3 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.)
Ústí n/L – Písek 1:9 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 9:3 (kon.) | Chomutov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 4:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 03.03.2016, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    58:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se to Dynamu povedlo. JIŘÍ BUCEK poslal ze středního pásma přesnou střelu do prázdné klece a o vítězi je již stoprocentně rozhodnuto. Asistence: Radek Šír, Tomáš Vlk.
     
    38:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubicím se podařilo ještě před sirénou využít pětiminutovou přesilovku. RADEK ŠÍR posílal přihrávku před bránu domácích a puk se od brusle nebo hokejky bránících hráčů dostal až za bezmocného Dvořáka. Hradec pokračuje nadále ve čtyřech hráčích. Asistence: Dominik Chára, Tomáš Jelínek.
     
    32:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec snižuje stav utkání. Pardubičtí obránci se moc nedohodli a nedůrazné vyhození potrestal TOMÁŠ DUBEN střelou mezi betony Vlka. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    31:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice už vedou o dvě branky! Hradecký obránce poslal puk přímo na hůl DOMINIKA CHÁRY, který našel škvírku mezi betony domácího brankáře. Bez asistence.
     
    28:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jako bych to přivolala. Třetí přesilovku v druhé třetině už Pardubice proměňují. Bucek nastřelil tyč domácí brány a od ní se touš dostal k zcela volnému DOMINIKU CHÁROVI, který neměl problém uklidit puk do odkryté branky. Asistence: Jiří Bucek.
     
    13:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka v podání Pardubic! Bucek vyhrál čistě buly na FILIPA KOFFERA, který přesnou a tvrdou střelou trefil růžek Dvořákovy brány. Asistence: Jiří Bucek.
     
    11:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    V derby se poprvé mění skóre zápasu. Hradec využívá svou druhou přesilovku v zápase. Tlak domácích se pomalu stupňoval až se mezi kruhy odrazil puk k MATĚJI MORONGOVI a ten zakončil přesně k tyčce hostující svatyně. Asistence: Vojtěch Síla, Petr Poppel.

    Radek Kozel

    Nikola Matějčková

    Branky a nahrávky: 12. Morong (V. Síla, Poppel), 33. Duben (V. Síla) – 14. Koffer (Bucek), 29. Chára (Bucek), 32. Chára, 39. Šír (Chára, Jelínek), 59. Bucek (Šír, Vlk)


    Mountfield HK: Dvořák (Ševců) – Řehák, Martinec "C", Junek, Krištof, Duben, Klodner – Šedivý, Soukup, Hladík, Jakubec, M. Síla, V. Síla, Vaňát, Pokorný, Müller, Morong, Poppel. Trenér: Karel Soudek.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Pejzl, Oliva, Blažej, Sýkora, Hybeš, Secký – Šír, Rouha, Mazura, Zeman, Bucek, Kostka, Chára "C", Rozlílek, Koffer, Jelínek, Svatoš. Trenér: Michal Mikeska.

    Rozhodčí: Barek – Zeman, Řezníček.
    bahis siteleri