Buffalo – NY Rangers 2:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:3 (2:1 po s.n.) | Columbus – Detroit 5:3 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Montreal – Dallas 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 0:1 (po pr.)
Winnipeg – Nashville 2:4 (kon.) | Edmonton – San Jose 0:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
New York Rangers
Středa 09.03.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    V závěru mohl snížit ještě Jack Eichel, ale proti jeho střele do prázdné brány zasáhl vynikajícím tygřím skokem Anti Raanta, čímž udržel dvougólové vedení svého týmu.
     
    59:10
    Domácí pokračují ve hře bez brankáře, ale už mají situaci více než složitou.
    59:00 J.T.MILLER - 2:4
     
    59:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají čtvrtý gól a o osudu tohoto zápasu je rozhodnuto! Mats Zuccarello přihrál J.T.MILLEROVI, který s kotoučem přejel až do útočného pásma a přes bránícího hráče zakončil bekhendem do prázdné branky. Asistence: Mats Zuccarello.
     
    58:10
    Chad Johnson míří na střídačku a domácí to zkouší v šesti mužích v poli.
     
    55:03
    Derek Stepan bude dvě minuty pykat na trestné lavici. Útočník New Yorku dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    46:40
    Tyčka zazvonila za Raantou po střele Moulsona. Nyní měli hokejisté Rangers velké štěstí.
     
    46:08
    Velký závar před bránou New Yorku. Gionta s Moulsonem se snažili procpat puk za brankovou čáru, ale Raanta ve spolupráci se svými obránci této šanci Buffala odolal.
     
    44:30
    Teď už však puk opustil led bez doteku mantinelu a je tady přesilovka pro Sabres. Menší trest za zdržování hry dostane Viktor Stalberg.
     
    39:50
    A mohlo být vyrovnáno! Na pravé straně obdržel přihrávku Deslauriers, který pálil nikým nehlídán, avšak ve vyložené pozici trefil pouze přesunujícího se Raantu.
     
    36:55
    Obrovská šance na straně Rangers! Eric Staal nedokázal překonat Johnsona, kterému pomohla i branková konstrukce. Puk se sice následně dostal za brankovou čáru, ale rozhodčí jasně rozpažil a poté ještě celou situaci zkonzultoval u videa, načež se potvrdilo, že Johnson byl i s kotoučem natlačen do branky za pomocí důrazu hostujících hráčů.
    36:10 Johan LARSSON - 2:3
     
    36:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí zužitkovali svou dosavadní aktivitu a rázem je to pouze o gól! Brian Gionta zavezl puk do útočného pásma po levé straně, odkud přihrával na střed hřiště na JOHANA LARSSONA, který svou střelou překonává Antiho Raantu v brance New Yorku. Asistence: Brian Gionta, Zach Bogosian.
    30:12 Sam REINHART - 1:3
     
    30:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se prosazují těsně za polovinou utkání a snižují na rozdíl dvou branek! Bleskový protiútok podnikli hráči Sabres. Jack Eichel našel před brankou úplně volného SAMA REINHARTA, který nabídkou svého spoluhráče nepohrdl a z bezprostřední blízkosti usměrnil kotouč za Raantova záda. Asistence: Jack Eichel, Chad Johnson.
     
    26:05
    Tato branka byla moc na Robina Lehnera, který odjíždí na střídačku. Do klece Buffala se tak ještě před polovinou zápasu dostává Chad Johnson.
    26:05 Jesper FAST - 0:3
     
    26:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    A v rychlém sledu přichází třetí branka a rázem je to již o tři góly! Derick Brassard přihrával z hranice pravého kruhu na najíždějícího JESPERA FASTA, který tvrdou ranou ke vzdálenější tyči prostřeluje Robina Lehnera. Asistence: Derick Brassard, Kevin Klein.
    24:38 Mats ZUCCARELLO - 0:2
     
    24:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nyní už to však vyšlo a hosté odskakují do dvoubrankového vedení! MATS ZUCCARELLO pronikl s pukem po pravé straně do útočného pásma, kde nahrál Dereku Stepanovi, který kus černé gumy vrátil zpět norskému útočníkovi, jenž střelou z velkého úhlu překonává Lehnera v brance Buffala. Asistence: Derek Stepan.
     
    23:55
    Bogosian chyboval v rozehrávce a do vyložené šance se dostal Derek Stepan! Lehner však chybu svého spoluhráče napravil a puk vyráží mimo tři tyče.
     
    12:10
    Evander Kane mohl ve vlastním oslabení vyrovnat, ale ve vyložené pozici vůbec netrefil branku New Yorku. Velká smůla pro domácí celek.
     
    11:30
    Rasmus Ristolainen inkasuje menší trest za nedovolené bránění a Newyorčané tak budou další výhodu přesilové hry.
    07:30 Derick BRASSARD - 0:1
     
    07:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru a dostávají se do vedení! Mats Zuccarello našel na modré čáře rozjetého DERICKA BRASSARDA, který ujížděl sám na Lehnera a střelou nad vyrážečku nedal brankáři Buffala sebemenší šanci. Asistence: Mats Zuccarello, Keith Yandle.
     
    06:36
    První přesilovku zápasu si zahrají hosté. Dvě minuty za zdržování hry dostává Zach Bogosian.
     
    05:43
    Obrovská šance na straně Sabres! Foligno pálil v pádu na Raantu, který jeho střelu vyrazil pouze na hokejku Larssona, jenž nedokázal kotouč zasunout puk do prázdné branky díky bránícímu obránci a skvělému zákroku finského brankáře!

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 31. Reinhart (Eichel, Johnson), 37. Larsson (Bionta, Bogosian) – 8. Brassard (Zuccarello, Yandle), 25. Zuccarello (Stepan), 27. Fast (Brassard, Klein), 59. Miller (Zuccarello)


    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Pysyk, Colaiacovo – Reinhart, Eichel, Kane – Gionta (C), Larsson, Foligno – Girgensons, O´Reilly C. (A), Deslauriers – Moulson, Legwang, Catenacci
    New York Rangers: Raanta (Hellberg) – Girardi (A), McDonagh (C), Klein, Yandle, Skjei, Boyle – Fast, Stepan (A), Kreider – Zucarello, Brassard, Hayes – Stalberg, Staal E. , Linberg – Miller, Moore, Glass

    Rozhodčí: Kimmerly, L´Ecuyer – Brisebois, Alphonso

    Diváci: 18 651
    bahis siteleri