Buffalo – NY Rangers 2:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:3 (2:1 po s.n.) | Columbus – Detroit 5:3 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Montreal – Dallas 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 0:1 (po pr.)
Winnipeg – Nashville 2:4 (kon.) | Edmonton – San Jose 0:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
9:3 (3:0, 1:1, 5:2) Stav série: 2:0
Berani Zlín
Středa 09.03.2016, 18:00 • Home Monitoring Aréna • Play-off DHL extraligy juniorů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Devět – tři! Tohle je střelecký koncert domácích, výborný zápas. David Kvasnička nahodil kotouč od modré čáry a před brankou ho mimo dosah Adama Barvíka tečoval FILIP KOKOŠKA, který hned pozdravil své fanynky v hledišti! Asistence: David Kvasnička a Jan Walter.
     
    53:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tuhle branku si domácí brankář za rámeček nedá. Nahození JAKUBA KUŽÍLKA z modré čáry nedokázal udržet a puk se od jeho zad následně odrazil do branky, berani snižují na 3:8! Asistence: Vladimír Váňa.
     
    52:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další gól, to je paráda v podání indiánů! JIŘÍ STRÁSKÝ a Jakub Vavřička si rychle vyměnili kotouč a přidali již osmou branku domácího týmu! Stav utkání je 8:2, hosté už by se velice rádi viděli doma. Asistence: Jakub Vavřička a Lukáš Vlček.
     
    51:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Klasická akce Západočechů! ŠIMON PETRÁŠ stál na levém křídle a dostal nabito na volej od Lukáše Kaňáka. Nakonec nekompromisní dělovkou překonal Ondřeje Halodu a navýšil již na 7:2! Parádní střelecký koncert indiánů. Branka přišla již při klasické přesilovce, takže hosté budou hrát v plném počtu. Asistence: Lukáš Kaňák a Milan Švarc.
     
    47:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vzápětí však opět skórují indiáni! Filip Kokoška z pravé strany nahrával k tyči na nepokrytého LUKÁŠE VLČKA, jenž i s notnou dávkou štěstí dopravl hrací předmět za záda Ondřeje Halody! Asistence: Filip Kokoška a Tomáš Vracovský.
     
    47:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani znovu snižují na rozdíl tří branek! Na modré čáře se ke kotouči dostal DANIEL GAZDA, který vystřelil zápěstím velice dobře. Jonáš Štekr neměl vůbec dobrý výhled a nestihl na střelu zareagovat! Asistence: Dominik Hladiš a Adam Hořanský.
     
    43:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Početní výhoda je využita a domácí skórují popáté! David Kvasnička na modré nabil na volej Janu Waltrovi, jehož dělovou ránu před Ondřejem Halodou výborně tečoval PETR KODÝTEK! Hostující brankář byl bez šance. Asistence: Jan Walter a David Kvasnička.
     
    38:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využili přesilovou hru vteřinu před koncem! Od modré střílel obránce Michal Stuchlík, Jonáš Štekr však kotouč pouze vyrazil do míst, kde stál na dorážku připravený ADAM HOŘANSKÝ! Ten tak snižuje na rozdíl tří branek a vykřesal pro berany naději. Asistence: Michal Stuchlík a Dominik Hladiš.
     
    28:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dvě sekundy před koncem trestu indiáni skórují ve vlastní početní nevýhodě! FILIP SUCHÝ mířil do útočného pásma po pravém křídle, poté si sjel až blízko Halodovi, odkud se snažil přihrát Krlišovi. Hostující gólman si ale puk srazil do vlastní brány, je to 4:0! Asistence: Václav Krliš.
     
    14:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak elitní formace Západočechů končí třetím gólem v síti Ondřeje Halody! Filip Suchý dobře táhl puk po levém křídle a posléze na druhé straně našel nikým nehlídaného DAVIDA KVASNIČKU, který upravil stav zápasu již na 3:0! Průběh zápasu je zatím velice podobný tomu včerejšímu. Asistence: Filip Suchý a Petr Kodýtek.
     
    09:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní souhra indiánů, která znamená využitou přesilovou hru! Za brankou operoval Roman Přikryl, který do pravého rohu útočného pásma nahrál Petrášovi. Ten nadýchanou přihrávkou našel volného MILANA ŠVARCE, jenž bez problémů trefil odkrytou branku hostí! Asistence: Šimon Petráš a Roman Přikryl.
     
    05:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní branka! Filip Suchý a zakončující kapitán VÁCLAV KRLIŠ opět prokázali, že to spolu prostě umí! Prvně jmenovaný přihrál na levé křídlo svému spoluhráči, který udělal ze všech pavouků v Halodově brance bezdomovce – parádně vymetl šibenici! Asistence: Filip Suchý.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 6. Krliš (Suchý), 10. Švarc (Petráš, Přikryl), 15. Kvasnička (Suchý, Kodýtek), 29. Suchý (Krliš), 44. Kodýtek (Walter, Kvasnička), 48. Vlček (Kokoška, Vracovský), 52. Petráš (Kaňák, Švarc), 53. Stráský (Vavřička, Vlček), 59. Kokoška (Kvasnička, Walter) – 39. Hořanský (Stuchlík, Hladiš), 48. Gazda (Hladiš, Hořanský), 54. Kužílek (Váňa)


    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Kvasnička, Polívka, Kaňák, Walter "A", Pokorný – Petráš, Přikryl, Švarc, Vlček, Vavřička, Polata, Krystl, Krliš "C", Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Suchý "A", Stráský. Trenér: David Bruk.
    Berani Zlín: Haloda (od 53. Barvík) – Sirota, Kužílek, Váňa, Kobylík, Stuchlík, Gazda, Kolařík – Hlaváč, Gago, Miko "A", Lainka, Dlabaja, Horváth, Vyoral "A", Karafiát, Strmiska, Hladiš "C", Hořanský. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Grech – Fiala, Havelec.

    Diváci: 97
    HC Plzeň 3 0 Zlín
    #1 Úterý 08.03.2016 • 18:00
    HC Plzeň - Zlín 6:4
    #2 Středa 09.03.2016 • 18:00
    HC Plzeň - Zlín 9:3
    #3 Sobota 12.03.2016 • 16:00
    Zlín - HC Plzeň 3:8
    bahis siteleri