Liberec – Chomutov 1:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:4 (kon.) | Zlín – Letňany 6:0 (kon.)
Mountfield HK – Přerov 3:0 (kon.) | K. Vary – Sparta 5:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havířov 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (1:1, 1:0, 1:3) Stav série: 0:1
Rytíři Kladno
Středa 09.03.2016, 15:00Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    58:39
    Slavia to zkouší v šesti!
     
    57:14
    Matyáš Filip (KLA) přehnal napadání, když rozehrávajícího Srdínka tvrdě srazil k zemi. Slavia tak bude mít možnost vyrovnat.
     
    55:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se poprvé dostávají do vedení! Kvapil si sjel až za branku, odkud nahrál MATYÁŠI FILIPOVI, kterému se sice první střela nepovedla, na druhý pokus už ale prověřil Pánka, kterému navíc propadl puk výstrojí a pomalu se doklouzal za brankovou čáru! Asistence: Jan Kvapil.
     
    53:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sešívaní nedokázali dostat kotouč z obranného pásma, což se jim vymstilo! Ondřej Bláha bekhendem našel volného MATYÁŠE FILIPA, který jen nastavil hokejku, od které se kotouč odrazil mezi Pánkovy betony! Asistence: Ondřej Bláha a Martin Bláha.
     
    53:08
    Robin Všetečka (SLA) ve snaze vybojovat kotouč podrazil protihráče, Rytíři tak dostávají dobrou příležitost na srovnání!
     
    50:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Všetečka si všiml Holého, který si pomalu najížděl do útočného pásma a okamžitě mu nahrál. Holý přbral kotouč na modré čáře a vypálil do míst, kde stál ADAM KLAPKA, který jemnou tečí z hranice brankoviště překonal Jirouška! Asistence: Ondřej Holý a Robin Všetečka.
     
    48:49
    Holý dlouhým lobem našel Adama Klapku, který ve velké šanci otřel puk o tyčku!
     
    44:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přihrávku zpoza klece slávisté nezachytili, Tržil tak mohl od modré vypálit. Do střely ale ještě vložil hůl TOMÁŠ BERNAT, který usměrnil kotouč do protipohybu Pánka! Asistence: Vojtěch Tržil a Ondřej Bláha.
     
    42:24
    Petrák poslal Jančovi puk před úplně odkrytou klec, slávistický útočník ale promáchl!
     
    38:46
    Následně se Janča dostal k další střele, která skončila na tyčce!
     
    33:51
    Rytíři budou mít trestné střílení!
     
    31:50
    Slávisté si zahrají přesilovou hru, Vojtěch Tržil (KLA) je poslán na trestnou lavici za krosček.
     
    27:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ihned po buly se do útočného pásma vřítil JAKUB JANČA, který se natlačil před obránce a z dobré pozice vypálil přesně do bližšího horního rohu kladenské klece! Asistence: Tomáš Mareček.
     
    26:45
    Kižlin našel volného Brože, jehož rána prolétla jen těsně vedle pravé tyčky!
     
    23:08
    Všetečka si dobře pokryl kotouč a Matěji Zíkovi (KLA) nezbylo nic jiného, než faulovat, aby slávistu zastavil.
     
    19:05
    Adam Klapka zastavil rozehrávku soupeře a předložil kotouč Všetečkovi, který z prostoru mezi kruhy mířil jen do Jirouška!
     
    16:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Špatný odraz puku o mantinel za kladenskou brankou zapříčinil to, že Kučera nezachytil na modré poskakující kotouč. Do útoku se tak hnal Nagy, jehož střelu sice dokázal Pánek vytěsnit, dorážka NATANAELA KULMY už ale prošla Pánkovy mezi betony! Asistence: Martin Nagy.
     
    15:22
    Za podražení je vyloučen hostující Martin Bláha (KLA).
     
    12:31
    Puk prošel od levého mantinelu až k volnému Ondřeji Bláhovi, který před sebou měl už jen Pánka. Ten ale předvedl perfektní zákrok, a se štěstím tak udržel puk před brankovou čárou!
     
    07:34
    Brož vypálil od modré čáry a Jiroušek si připsal zákrok vyrážečkou, puk ale skočil tak nečekaně, že málem zapadl do sítě. Nakonec branku minul jen o pár centimetrů!
     
    02:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté sehráli perfektní signál, při kterém si Macek sjel blíže k brance, stáhl s sebou i jednoho kladenského hráče, čímž vytvořil dostatečný prostor pro JAKUBA ZDERADIČKU, který ranou z první po přesné přihrávce Všetečky propálil Jirouška! Asistence: Robin Všetečka a Adam Klapka.
     
    01:30
    Vhazování vyhráli hosté, kteří se hned hnali do útoku, puk ale sebral Macek, který byl následně faulován Jaroslavem Srbkem (KLA).

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 3. Zderadička (Všetečka, Klapka), 28. Janča (Mareček), 51. Klapka (Holý, Všetečka) – 17. Kulma (Nagy), 44. Bernat (Tržil, O. Bláha), 54. Filip (O. Bláha, M. Bláha), 56. Filip (Kvapil)


    HC Slavia Praha: Pánek (Dusil) – Srdínko, Zderadička, Holý, Kučera, Macek, Mareček, Střeštík, T. Klapka – Všetečka, Grim, A. Klapka – Havrda, Hradil, Brož – Janča, Petrák, Vaniš – Kižlin, Vojinovič
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Roll) – Zich, Slabý, Šmolík, Flachs, Rudovský, Kvapil – Hasil, Srbek, Karásek, Petrus, Kleveta, Kulma, Obadal, Filip, Bernat, Zíka, M. Bláha, Nagy, O. Bláha, Tržil

    Rozhodčí: Poskočil – Karda, Müller
    Slavia 0 2 Kladno
    #1 Středa 09.03.2016 • 15:00
    Slavia - Kladno 3:4
    #2 Pátek 11.03.2016 • 15:05
    Kladno - Slavia 6:4
    bahis siteleri