Atalanta BC – Bologna 2:0 (kon.) | Hellas Verona – Carpi FC 1:2 (kon.) | Sampdoria – Chievo 0:1 (kon.)
Frosinone – Fiorentina 0:0 (kon.) | Turín – Juventus 1:4 (kon.) | Sassuolo – Udinese 1:1 (kon.)
Neapol – Janov 3:1 (kon.) | AC Milán – Lazio 1:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
3:1 (0:1)
Janov CFC
Neděle 20.03.2016, 18:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Omar El Kaddouri - 3:1
     
    90+1
    Neapol právě vstřelila branku!
    V první nastavené minutě Neapol přidává svou třetí branku v tomto utkání a je rozhodnuto! Do pokutového území dostal přihrávku Gabbiadini, který krásně sklepl míč přesně na nohu OMARA EL KADDOURIHO, který poslal míč přesně k tyči!
     
    89
    Džemaili to přehnal s napadání na polovině domácího celku poslal k zemi rozehrávajícího Ghoulama. Hlavní rozhodčí uděluje švýcarskému záložníkovi žlutou kartu!
     
    89
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Omar El Kaddouri.
    86. Gabbiadini mířil těsně nad branku
     
    86
    Teď domácí předvedli krásnou akci, která však gólem neskončila! Ve středu hřiště dostal prostor Jorginho, který skvěle načasoval svůj centr, a ten dolétl do vápna přesně na nohu Gabbiadiniho. Italský útočník zakončoval v akrobatické pozici a míč nasměroval těsně nad břevno!
    81. Gonzalo HIGUAÍN - 2:1
     
    81
    Neapol právě vstřelila branku!
    A teď už se domácí dostává do zaslouženého vedení! Kdo mohl rozdílovou branku zařídit? Přece GONZALO HIGUAÍN! Argentinský kanonýr dostal před vápnem přihrávku od Hamšíka, míč si připravil na střelu, a ten následně poslal přesně k tyči! Zásah číslo 29!
     
    74
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Manolo Gabbiadini.
    71. Další velká šance Janova skončila nevyužita
     
    71
    V posledních minutách sledujeme parádní fotbalovou podívanou a šance střídá šanci! Janov opět vyrazil do protiútoku, který táhl znovu Cerci. Tentokrát si střídající hráč narazil míč s Rincónem a následně vystřelil z hranice vápna. Jeho ránu tečoval Hysaj a míč prolétl opět těsně vedle domácí branky!
     
    69
    Domácí hráči rozehráli rohový kop na krátko. Za vápnem operoval s míčem Hamšík, který našel naběhnutého Insigneho, jenž dokázal dostat míč na Higuaína. Jeho hlavička však v síti neskončila, neboť jí dokázal zablokovat jeden z bránících hráčů!
    65. Střela Cerciho mířila těsně vedle
     
    65
    Ale, ale! Janov mohl jít rázem zpět do vedení! Obrana Neapole chybovala a nechala jít do úniku Cerciho, kterého sice stíhal Albiol, avšak střídající hráč i tak zakončil. Jeho rána opravdu těsně minula branku Pepeho Reiny!
     
    65
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Luca Rigoni, přichází Panagiotis Tachtsidis.
     
    63
    A teď se domácí celek hodně zlobí! Do pokutového území si to namířil Lorenzo Insigne, který svedl souboji s De Maiem, po kterém spadl. Hlavní sudí však pouští hru dál a penaltu neodpískal!
     
    59
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Dries Mertens.
     
    58
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Leonardo Pavoletti, přichází Alessio Cerci.
     
    53
    Hned o dvě minuty později mohl Higuaín poslat svůj tým do vedení! Argentinský kanonýr dostal do vápna přihrávku od Callejóna, avšak poslal míč těsně vedle!
    51. Gonzalo HIGUAÍN - 1:1
     
    51
    Neapol právě vstřelila branku!
    Teď už to domácím vyšlo a máme vyrovnáno! Neapol dokázala vybojovat míč na vlastní polovině a rázem postupovala do protiútoku, který táhl po pravé straně Hysaj. Jeho následná krásna přihrávka našla GONZALA HIGUAÍNA, který poslal míč přesně k tyči! Gól číslo 28 v této sezoně pro argentinského kanonýra!
     
    49
    Hamšík skvěle zapracoval ve středu hřiště a vybojoval míč pro Callejóna, který jej hned přistrčil do jízdy pro Insigneho. Italský křídelník našel ve vápně Higuína, který poslal z ostrého úhlu míč pod Perinem před branku, nicméně De Maio míč odkopl!
     
    45+3
    Žlutou kartu dostává Lorenzo Insigne (SSC Neapol).
     
    45
    V závěru poločasu ještě přišla jedna velká šance Neapole! Higuaín dokázal odcentrovat z levého křídle a před brankou našel Callejóna. Španělský útočník sklepl míč pro Allana, který však svou hlavičku nasměroval pouze do náruče Perina!
     
    31
    Panděv dokázal krásně uvolnit ve středu hřiště Džemailiho, který postupoval do zajímavého protiútoku. Postup švýcarského záložníka zastavil Koulibaly, který za svůj zákrok dostává žlutou kartu!
    23. Velká šance Neapole na vyrovnání
     
    23
    Neapol byla opět velmi blízko vyrovnání, avšak to ani teď nepřišlo! Hysajův centr Perin nepříliš jistě vyboxoval a míč mířil do branky, avšak pohotový Izzo dokázal míč odhlavičkovat!
     
    20
    Teď však Neapol opět zahrozila! Do vápna přilétl centr z levé strany, který přistál na hlavě Higuaína. Argentinský kanonýr poslal svou hlavičku k tyči, avšak výborný Perin míč vyrazil!
     
    17
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Nicolás Burdisso, přichází Ricardo Fiamozzi.
    10. Tomás RINCÓN - 0:1
     
    10
    Janov právě vstřelil branku!
    Překvapení je na světě, Janov jde na hřišti druhého celku tabulky po desíti minutách do vedení! Ve středu hřiště se dostal k míči TOMÁS RINCÓN, který dokázal obejít Koulibalyho a následná rána kolumbijského středopolaře zamířila přesně pod břevno!
     
    5
    Neapol se rázem dostala do první vážnější šance dnešního zápasu! Higuaín našel povedeným lobem na hranici vápna Callejóna, který se opřel do míče z voleje, avšak mířil nad branku!

    Jan Havlovic

    Branky: 51. Higuaín (Hysaj), 81. Higuaín (Hamšík), 90+1. El Kaddouri (Gabbiadini) – 10. Rincón

    Karty:   31. Koulibaly (NEA), 45+3. L. Insigne (NEA) – 89. Džemaili (JAN)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 15:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 8:11.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík – Callejón (59. D. Mertens), Higuaín (89. El Kaddouri), L. Insigne (74. Gabbiadini).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Chiricheş, Gabbiadini, Chalobah, El Kaddouri.

    Janov CFC: Perin – Izzo, Burdisso (17. Fiamozzi), De Maio – Rincón, L. Rigoni (65. Tachtsidis), Džemaili, Silva – Panděv, Pavoletti (58. Cerci), Laxalt.
    Náhradníci: Lamanna, An. Donnarumma – Cerci, Capel, Suso, Ntcham, Lazović, Fiamozzi, Matavž, Tachtsidis.

    Rozhodčí: Andrea Gervasoni – Musolino, Paganessi (vš. Itálie)
    bahis siteleri