Trnava B – Nitra 1:2 (kon.) | Dunajská Lužná – Nové Mesto n/V 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Sereď 1:0 (kon.)
Pohronie – Borčice 0:1 (kon.) | Šaľa – Senec 2:0 (kon.) | Lok. Košice – L. Mikuláš 1:1 (kon.)
Spiš. N. Ves – R. Sobota 2:1 (kon.) | Teplička n. Váhom – Bardejov 0:1 (kon.) | Haniska – MFK Zvolen 1:2 (kon.)
Poprad – Prešov 2:2 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
1:1 (1:1)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Neděle 20.03.2016, 15:00 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Jasenovský, prichádza Hirka.
     
    88
    A takmer to prinieslo vytúžené ovocie vo forme druhého gólu! Hostia sa teraz museli mať pri zakončení k bližšej žrdi na pozore, loptu odvrátili na rohový kop.
     
    88
    Domácim ešte dopomáha aj Macej, ktorý si teraz odvážne vybehol takmer až k stredovému kruhu. Útočia skutočne všetci Košičania.
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Papaj, prichádza Vandraško.
     
    83
    Lokomotíva ale bude zahrávať zaujímavú štandardnú situáciu, lopta poletí od poloblúka pred pokutovým územím!
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Laco, prichádza Gerec.
     
    76
    Na opačnej strane sme sledovali šancu domáceho kapitána, Zajac loptu zaviezol do vápna a následne sa snažil ohroziť Macíka, jeho pokus obrana Mikuláša zrazila na rohový kop.
     
    76
    Po druhej štandardke prišlo mimoriadne zaujímavé zakončenie spoza vápna, pálil kapitán Lišivka, avšak len tesne vedľa ľavej žrde Macejovej svätyne!
     
    71
    Črtala sa obrovská príležitosť pre Košice, Lopta totiž prepadla cez obranu a smerovala k bránke Liptovského Mikuláša a Macík mal teraz čo robiť, aby ju tesne pred svojím vápnom vykopol ďaleko od napádajúceho útočníka. Nuž, ak by teraz Macík zasiahol jeho brucho, bolo by to veľmi, veľmi nepríjemné.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Hloušek, prichádza Cmarko.
     
    68
    Košice opäť založili veľmi peknú útočnú akciu, aj v tomto prípade ich ale zastavilo len mimoriadne nepresné zakončenie hlavou. Prezentoval sa ním Kolek, ktorý si ešte naskočil na padajúcu loptu.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Poremba (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    63
    Košice teraz spálili azda najväčšiu šancu zápasu! Po priťuknutí Korijkova sa rozhodol z hranice vápna vypálil striedajúci Chmelo, jeho ranu po zemi dokázal Macík končekmi prstov zastaviť!
     
    60
    Šuľák sa rozhodol negovať moje slová, loptu zaviezol pred Macíka, kde posielal prízemný center na Hloušeka. Ten v rýchlosti priestor troch žrdí netrafil.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Jasenovský (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    51
    Košice založili vo vápne svojho súpera poriadne zaujímavú útočnú akciu, ktorú zakončili strelou z veľkého uhla. Macík síce loptu vyrazil, domáci pri nej ale ostanú.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Človečko, prichádza Chmelo.
     
    43
    Dlhý nákop Košíc kopíroval pravú postrannú čiaru, lopta ale napokon predsa len dopadla späť do poľa. Zdá sa ale, že tam si jeden z hráčov Liptovského Mikuláša privodil nepríjemné zranenie.
     
    38
    Rýchly prechod stredom poľa, Košice sa teraz ponáhľali na polovicu svojho súpera až do štyrmi hráčmi, pričom finálny center mal nájsť Zajaca, skončil ale len v rukaviciach pozorného Macíka. Ten si celú situáciu výborne postrážil.
     
    36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dlhý center teraz padol do stredu vápna. Tento priestor ti pritom Lokomotíva absolútne nepostrážila, preto sa k lopte dostal MARTIN ŠIMÚN, ktorý ju poslal do siete. Macej sa ešte po strele naťahoval, nad brvno ju ale nevyrazil.
     
    34
    Aj Lokomotíva sa v tejto chvíli pripomenula, Kamenec dostal zaujímavú kolmicu za obranu svojho súpera, kde chcel ešte odcentrovať do vápna, tento pokus ale stroskotal na pozornej defenzíve Liptákov.
     
    32
    Žltú kartu dostáva Kubena (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    31
    Liptovský Mikuláš sa dostával do zaujímavej šance na skórovanie, priamy kop Papaja totiž ešte padol do vápna, čo sa hostia snažili využiť na dorážku, ich rana sa ale do priestoru troch žrdí nezmestila.
     
    28
    Zdá sa, že domáci kapitán Zajac je zranený. To by pre Košice neveštilo nič dobré.
     
    26
    Aj Liptovský Mikuláš zahrával priamy kop a takmer sme boli svedkami gólu sezóny! Ak by rana kapitána Lišivku zo vzdialenosti asi 25 metrov skončila v sieti, stav stretnutia by bol vyrovnaný. Lopta ale preletela okolo pravej šibenice Macejovej svätyne.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Šuľák (FC Lokomotíva Košice).
     
    22
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Tak sa na to pozrite! Jeden dobre zahraný priamy kop dokázal Košiciam priniesť vytúžené ovocie vo forme otváracieho gólu, ktorý strieľa po neprehľadnej situácii v pokutovom území MICHAL GALLO.
     
    21
    Lokomotíva bude zahrávať štandardnú situáciu. Teraz mal ale Liptovský Mikuláš šťastie, faul totiž prišiel azda 10 centimetrov od pokutového územia!
     
    16
    Tak konečne hra nabrala na tempe! Na štadióne v Družstevnej pri Hornáde sa teraz striedala šanca za šancou, tú svoju mal na konte aj Liptovský Mikuláš. V jeho mene zakončoval Jasenovský, avšak len do pozorného Maceja, ktorý mu včas zmenšil strelecký uhol.
     
    15
    Zo zápasu uplynulo už 15 minút hry, pričom stále platí bezgólový stav 0:0. V tejto chvíli to už ale platiť nemuselo, po dlhom nákope na útočnú polovicu sa totiž k padajúcej lopte dostával vo vápne Kolek. Ten napokon nestihol zakončiť.
     
    11
    Všetko sa to snažili zmeniť Košice, Kamenec sa teraz prezentoval parádnou individuálnou akciou, keď prešiel s loptou prakticky pozdĺž celého ihriska, jeho prízemný center do vápna ale hostia z Liptova dokázali upratať do bezpečia.
     
    7
    A Košice to nemysleli vôbec zle! Pavúk totiž našiel na hranici malého vápna Horvátha, ktorý bol síce tiesnený z oboch strán, no aj napriek tomu sa dostal k zakončeniu hlavou. Nanešťastie pre Lokomotívu, lopta skončila priamo v rukaviciach pozorného Macíka.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 22. Gallo – 36. Šimún

    Karty:   25. Šuľák (LKE) – 32. Kubena (LMI), 57. Jasenovský (LMI), 67. Poremba (LMI)


    FC Lokomotíva Košice: Macej – Kamenec, Gallo, Horváth, Šuľák, Korijkov, Zajac (C), Pavúk, Človečko, Kolek, Hloušek
    Náhradníci: Kinský – Hejnus, Jass, Cmarko, Chmelo

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj, Mizerák, Laco, Staš, Jasenovský, Lišivka (C), Poremba
    Náhradníci: Gerec – Vandraško, Pastva, Hirka, Mikušiak

    Rozhodčí: Krivošik – Jankovič, Jekkel – Micheľ
    bahis siteleri