Carolina – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:3 (kon.)
Ottawa – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Detroit 6:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:0 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.) | Chicago – Dallas 2:6 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 0:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
Washington Capitals
Středa 23.03.2016, 00:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Justin Williams se během zápasu dobře bavil.
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 19 313 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (03:16:42)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Nicklas Bäckström (WSH) 1+1
    2. Marcus Johansson (WSH) 0+1
    3. Chris Wideman (OTT) 1+0
     
    Dnešní utkání je u konce a z vítězství se radují hostující hráči Washingtonu. Ti do třetí třetiny vstupovali s náskokem dvou branek, který se nakonec ukázal jako dostačující. Ottawa se totiž zmohla jen na snížení, které v 59. minutě při powerplay obstaral Mika Zibanejad. Následně se navíc do prázdné brány Senátorů prosadil TJ Oshie, jenž pečetil výhru aktuálně nejlepšího celku celé NHL.
     
    Konec zápasu.
    59:47 TJ OSHIE - 2:4
     
    59:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí kapitán Erik Karlsson sice vyhrál bruslařský souboj, ale poté nedokázal odehrát kotouč do bezpečí a TJ OSHIE puk z otočky bleskově zametl do odkryté brány Sens. Asistence: Karl Alzner, Daniel Winnik
     
    59:00
    Anderson znovu na střídačce a Ottawa je znovu v šesti hráčích v poli!
     
    58:51
    Domácí zbytečně zmatkovali u vlastní brány a mohli pykat. To by si ale hosté museli lépe rozumět.
    58:27 Mika ZIBANEJAD - 2:3
     
    58:27
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po velkém tlaku domácích přichází snížení! Holtby teď vůbec nevěděl, kde mu hlava stojí, a po nepřesné střele od modré čáry se trochu nešikovně vracel do brány. Toho dokázal využít MIKA ZIBANEJAD, jenž z úhlu nahodil puk do brankoviště a Holtby si touš srazil do sítě. Asistence: Erik Karlsson, Mike Hoffman
     
    57:58
    Craig Anderson míří na střídačku a Sens to tedy zkoušejí v šesti!
     
    57:24
    Až teď se Senátoři pořádně usazují v útočném pásmu. Ve zhuštěném prostoru ale zatím nenacházejí skulinu, která by mohla znamenat nebezpečnější zakončení.
     
    56:51
    Rychlá výměna kotouče po vyhraném buly vedla jen k nepřesné ráně jednoho z domácích obránců. Puk se poté vykutálel do středního pásma.
     
    56:46
    Hosté si nekomplikují život a posílají kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po levici Bradena Holtbyho.
     
    56:06
    V posledních minutách hra postrádá lepší tempo. Ottawa by jistě ráda útočila a pokoušela se o snížení a následné vyrovnání, ale hosté domácí hráče k ničemu nepouštějí.
     
    55:17
    Znovu je kotouč mimo hrací plochu a je tady vhazování u Andersona. Justin Williams je sice nespokojen, neboť si žádal vyloučení Stonea, ale na rozhodnutí sudích už nic nezmění.
     
    54:56
    Od Pageaua se kotouč odrazil na střídačku domácího týmu. Následuje zřejmě poslední komerční přestávka třetí třetiny a zároveň zápasu.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 33. Wideman (Hoffman, Kostka), 59. Zibanejad (Karlsson, Hoffman) – 3. Richards (Wilson), 13. Ovečkin (Johansson, Bäckström), 15. Bäckström (Beagle, Chimera), 60. Oshie (Alzner, Winnik)


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Methot, Ceci, Phaneuf, Wideman, Kostka – Stone, Pageau, Smith – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Chiasson, Gomez, Puempel – Dzingel, Lazar, Paul
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Orpik, Orlov, Chorney, Weber – Williams, Bäckström, Ovečkin – Oshie, Kuzněcov, Burakovsky – Beagle, Johansson, Chimera – Wilson, Richards, Winnik

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Steve Kozari – Trent Knorr, David Brisebois

    Diváci: 19.313
    bahis siteleri