Carolina – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:3 (kon.)
Ottawa – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Detroit 6:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:0 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.) | Chicago – Dallas 2:6 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 0:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Detroit Red Wings
Středa 23.03.2016, 00:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Erik CONDRA - 6:2
     
    56:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    O osudu utkání je definitivně rozhodnuto! ERIK CONDRA dostal před Mrázka přihrávku od Boyla a nadvakrát překonal zcela osamoceného Mrázka. Asistence: Brian Boyle.
    41:03 Ondřej PALÁT - 5:2
     
    41:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hokejisté Tampy v duelu znovu vedou i tři branky. Johnson vypálil z pravého kruhu, jeho pokus Mrázek vyrazil pouze před sebe, kde se k dorážce dostal ONDŘEJ PALÁT a v jednoduché pozici se nemýlil. Asistence: Tyler Johnson, Victor Hedman.
    37:42 Nikita KUČEROV - 4:2
     
    37:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se vrací do dvoubrankového vedení! Johnson našel z levého kruhu u protější tyče NIKITU KUČEROVA, který kotouč pohotově zametl do branky. Asistence: Tyler Johnson, Steven Stamkos.
    35:25 Darren HELM - 3:2
     
    35:25
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Tampě je to pouze o jednu branku! Dacjuk ve středním pásmu sklepl puk do jízdy DARRENU HELMOVI, který si poradil s Killornem a střelou po ledě poslal kotouč mezi betony Bishopa. Asistence: Pavel Dacjuk, Anthony Mantha.
    28:08 Justin ABDELKADER - 3:1
     
    28:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings přesilovou hru využívají a snižují na rozdíl dvou branek. Střela Zetterberga z levého kruhu se odrazila na hůl JUSTINA ABDELKADERA, kterému se povedlo kotouč nasměrovat za záda Bishopa. Asistence: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.
    20:33 Steven STAMKOS - 3:0
     
    20:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se v úvodu druhé třetiny dostává do tříbrankové vedení. STEVEN STAMKOS nahodil zpoza branky kotouč do brankoviště, kde si jej do vlastní branky smolně srazil Ericsson. Asistence: Nikita Kučerov, Victor Hedman.
    09:55 Vladislav NAMESTNIKOV - 2:0
     
    09:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Detroit po nastřelení druhé tyčky v zápase inkasuje velice smolnou branku. Nyquistovi utekl kotouč zpoza branky před brankoviště, kde se ke střele dostal Brown. Jeho pokus ještě v brance neskončil, ale následná dorážka VLADISLAVA NAMESTNIKOVA již ano. Asistence: J.T. Brown.
    01:47 Erik CONDRA - 1:0
     
    01:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se dostává do brzkého vedení. ERIK CONDRA dostal přihrávku za obranu Red Wings a Howarda posléze překonal střelou nad lapačku. Asistence: Ondřej Palát, Brian Boyle.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 2. Condra (Palát, Boyle), 10. Namestnikov (Brown), 21. Stamkos (Kučerov, Hedman), 38. Kučerov (Johnson, Stamkos), 42. Palát (Johnson, Hedman), 57. Condra (Boyle) – 29. Abdelkader (Zetterberg, Kronwall), 36. Helm (Dacjuk, Mantha)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Šustr, Garrison, Nesterov, Coburn, Carle – Kučerov, Stamkos, Killorn – Marchessault, Johnson, Palát – Brown, Namestnikov, Paquette – Condra, Boyle
    Detroit Red Wings: Howard (21. Mrázek) – Quincey, DeKeyser, Ericsson, Kronwall, Green, Smith – Larkin, Zetterberg, Abdelkader – Mantha, Dacjuk, Tatar – Athanasiou, Sheahan, Nyquist – Richards, Glendening, Helm

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Kovachik, Racicot

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri