Moldavsko – Belgie 0:2 (kon.) | Malta – Černá Hora 0:1 (kon.) | Gruzie – San Marino 4:0 (kon.)
konec
Gruzie
4:0 (2:0)
San Marino
Středa 23.03.2016, 18:00Kvalifikace ME U21 • Skupina 6
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Kvalifikace o postup na evropský šampionát hráčů do 21 let pro rok 2017 pokračuje dalšími zápasy! My se společně zaměříme na duel mezi Gruzií a San Marinem! Výkop je stanoven na 18:00!
     
    San Marino

    San Marino v mládežnické kategorii navazuje na výkony svého seniorského týmu. Mladíci z malinkého ostrůvku se krčí na posledním místě celé skupiny. San Marino získalo pouze jediný bod za remízu 0:0 na půdě Estonska. Právě Estonsko bylo posledním soupeřem jednadvacítky San Marina. V listopadu loňského roku však San Marino na domácí půdě nenavázalo na předchozí výkon a prohrálo s pobaltskou reprezentací 1:2.
     
    Gruzie

    Gruzie je na tom o něco lépe než její dnešní soupeř. V šesti utkáních získala na své konto šest bodů. Jedna ze dvou výher byla právě na hřišti San Marina. Poté Gruzie pod Kavkazem zdolala Estonsko. Poslední dvě střetnutí se jí však nezdařily podle představ. Porážka 5:0 se silným Španělskem nepomohla Gruzii do dalšího zápasu se Švédskem, kde prohrála 1:0.
     
    Úvodní sestavy:

    Gruzie: Kurdadze – Gegetchkori, Tsnobiladze, Dvali, Tevzadze – Gorozia, Kharaishvili, Aburjania (C), Kiteishvili – Katcharava, Arabuli
    Náhradníci: Kupatadze, Margvelashvili, Tabidze, Poniava, Tchanturia, Markozashvili, Shengelia

    San Marino: Benedettini – D´Addario, Rossi, Zanotti, Grandoni, Proli – Zafferani, Muraccini, Golinucci (C), Tomassini – Bernardi
    Náhradníci: Manzaroli, Cevoli, Carlini, Raschi, Censoni, Righi, Battistini

    Rozhodčí: Tean – Ermischin, Trofan.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. San Marino zvolilo pro dnešní zápas modré dresy, zatímco Gruze bude hrát v červeném. Ještě před samotným výkopem zazní hymny obou zemí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Golinucci s Bernardim zahájili výkopem dnešní utkání. Hosté se okamžitě vrhli vpřed, avšak Tomassiniho průnik po levé straně skončil neúspěchem.
     
    2
    Dvali se snažil urychlit rozehrávku Gruzie na levé straně. Jeho přihrávka byla hodně nepřesná a Dvali své zaváhání napravil jen odkopem do autu.
     
    3
    Bernardi pospíchal za vysokým míčem. Útočník San Marina se v souboji střetl s Dvalim, avšak domácí stoper odpravil míč do bezpečné vzdálenosti.
     
    4
    Ani další snaha Gruzie na levém křídle ovoce nepřinesla. Kiteishvili si sice obhodi svého strážce, jenže balón mu už utekl za postranní čáru.
     
    5
    Domácí se v úvodu utkání snaží držet míč na svých kopačkách. Fotbalisté San Marina se však zatím skvěle pohybují a nepouštějí Gruzii před svou šestnáctku.
     
    6
    Dokonce se sami prodrali k autovému vhazování na polovině soupeře. Dlouhý míč okamžitě zpacifikoval domácí kapitán Aburjania a Gruzie může znovu kombinovat.
     
    7
    Po nepřesné přihrávce na Arabuliho doputoval míč až do rukou připraveného Benedettiniho. Brankář San Marina balón sebral nikým neatakován a už se rozhlíží, komu by rozehrál.
     
    8
    Centrovaný míč z kopačky Kiteishviliho málem překvapil vytaženého brankáře San Marina. Benedettini měl nakonec z pekla štěstí, jelikož balón přelétl hostující branku.
     
    9
    Gruzie i nadále drží míč na svých kopačkách. Dlouhou přihrávku za obranu San Marina nyní musel krotit Rossi. Po jeho zásahu rozehrají domácí rohový kop.
     
    10
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A Gruzie se dostává do vedení! Centrovaný míč se snesl k nohám Dvaliho, od nějž se míč dostal za hranici pokutového území a GIORGI KARAISHVILI jej krásnou ránou poslal za záda bezmocného Benedettiniho!
    10. Giorgi KARAISHVILI - 1:0
     
    12
    Gruzie zůstává i nadále aktivní. Gegetchkori si na pravé straně zatančil s obráncem a nakonec vybojoval alespoň další rohový kop.
     
    13
    A mohlo být znovu zle! Centrovaný míč propadl na zadní tyč, kde jej ještě usměrňoval Dvali, nicméně jeho rána z ostrého úhlu se zastavila o bránícího Rossiho!
     
    14
    San Marino se vlastními chybami zbytečně dostává pod obrovský tlak. Gruzie drží svého soupeře před jeho šestnáctkou a stále si hledá možnosti ke střele.
     
    15
    Až nyní se hosté mohou oklepat. Jeden z domácích hráčů se totiž na polovině hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku na D´Addaria, jež se sám chopí rozehrávky.
     
    16
    Jenže ani exekuce přímého kopu se hostům vůbec nepovedla a fotbalisté Gruzie znovu řídí hru kombinací na vlastní polovině. U míče je nejčastěji Aburjania.
     
    17
    Bernardi se sice tělem natlačil před svého strážce, avšak Dvali jej perfektním obranným zákrokem odstavil a navíc udržel balón pro fotbalisty Gruzie.
     
    18
    Hra se v posledních minutkách hojně kouskuje. Na hřišti začíná přibývat nedovolených zákroků. Dalším hříšníkem je Gorozia, jež poslal k zemi Tomassiniho.
     
    19
    Rossi rozehrál z vlastní poloviny, nicméně jeho exekuce přímého kopu nedopadla dle jeho představ. U míče jsou opět fotbalisté v červených dresech.
     
    21
    Domácí jsou jednoznačně lepším týmem a zaslouženě zahrají další standardní situaci. Proli totiž tvrdě dojel Gegetchkoriho a může být rád, že neuviděl žlutou kartu.
     
    22
    Jenže ani Gruzie se u míče příliš dlouho neohřála. Za centrovaným míčem spěchal Katcharava, ale v souboji s obráncem si pomohl rukami.
     
    23
    Obrovská šance domácího celku na navýšení vedení! Hlavním aktérem byl znovu Katcharava! Domácí útočník se prodral k míči a jedovatou střelou orazítkoval břevno!
     
    25
    Hra je přerušena! Po kontaktu s Aburjaniou zůstává na dobře připraveném trávníku ležet Bernardi. Rozhodčí domácímu kapitánovi důrazně domlouvá.
     
    26
    Gruzie zahrávala další rohový kop. Jeho exekuce se jal Giorgi Tevzadze. Jeho centr však nenašel nikoho v červeném dresu a Benedettini bez problémů schoval míč.
     
    29
    Kapitán Gruzie Aburjania se s tím zatím vůbec nemaže. Domácí fotbalista nyní opět nešetrně fauloval soupeře a koleduje si o žlutou kartu.
     
    30
    Je za námi půlhodina hry a Gruzie je jednoznačně pánem na hřišti. Domácí drží míč po většinu času na svých kopačkách. Hosté se zatím jen brání.
     
    32
    Gruzie dostává šanci k rozehrání pokutového kopu! Rozhodčí posoudil souboj ve vápně jako nedovolený a odpískal penaltu!
     
    33
    Zanotti si zřejmě ještě neodpustil několik neslušných slovíček směrem k hlavnímu arbitrovi a ten jej napomíná žlutou kartou.
     
    33
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují své vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil NIKA KATCHARAVA a s jistotou navýšil náskok Gruzie na 2:0!
     
    36
    Stále se hraje před brankou San Marina. Domácí si vybojovali další standardní situaci. Faulem se nyní provinil Zafferani.
     
    38
    Ale faul se objevil i na straně domácí reprezentace. Tsnobiladze se vyšlápl na Bernardiho a San Marino se může podívat na polovinu soupeře.
     
    41
    Arabuli se prodral do nadějné střelecké pozice a vypálil okolo obránce! Jeho ránu zlikvidoval hostující brankář jen s pořádným vypětím všech sil!
     
    42
    Hned z další akce Gruzie se do zakončení dostal Gegetchkori. Jeho rána byla sice ještě tvrdší, ale pro změnu postrádala potřebnou přesnost.
     
    44
    Ještě jedna možnost pro mládežníky z Gruzie. Po faulu D´Addaria rozehrají domácí zkrácený rohový kop.Vysocí hlavičkáři se už stěhují do vápna.
     
    45
    A domácím se exekuce hodně nepovedla! San Marino se dokonce rychle přesunulo před branku Gruzie, avšak Bernardi vůbec netrefil branku.
     
    45+1
    Gruzie zahrávala ještě jeden rohový kop. Kharaishvili poslal centr na hranici malého vápna, kde si pro míč došel hostující brankář.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! Domácí Gruzie v něm potvrdila roli jasného favorita a do šaten odchází s náskokem 2:0! Brankový účet zápasu otevřel po deseti minutách hry Karaishvili! Poté se hra lehce uklidnila a až po půlhodině hry přidal druhou branku Katcharava! San Marino je zatím bezmocné a jen se brání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Murracini, přichází Censoni.
     
    47
    Gruzie se sice v úvodu poločasu protlačila na polovinu soupeře, avšak Gegetchkori při svém výletu po křídle stáhl soupeře k zemi.
     
    48
    Na druhou stranu pospíchal Tomassini. Jeho postup za obranu Gruzie však zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd.
     
    48
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují vedení už na 3:0! NIKA KATCHARAVA zužitkoval přihrávku od Arabuliho a podruhé v utkání propálil Benedettiniho!
     
    51
    Gruzie se žene do útoku! Tevzadze si udělal prostor k zakončení a protáhl Benedettiniho! Brankář San Marina za svá záda čtvrtý míč nepustil.
     
    52
    Gruzie však po jeho zákroku zahrávala rohový kop. K hlavičce se prodral Tsnobiladze! Jeho pokus vytlačil Benedettini nad břevno. Domácí si roh zopakují.
     
    53
    Tentokrát už nebezpečí od rohového praporku nevzešlo Benedettini vyrazil včas z brankové čáry a vyboxoval míč do bezpečné vzdálenosti.
     
    55
    Tlak Gruzie je na malou chvíli u konce. Tevzadze se totiž dopustil nedovoleného zákroku. San Marino si na pár chvil může odpočinout.
     
    56
    Jenže ani hosté u míče příliš dlouho nevydrželi. Hned při hlavičkovém souboji se Zanotti opřel o obránce loktem. Domácí mohou znovu zaútočit.
     
    58
    A kombinace domácí reprezentace vyústila v zakončení! Do míče se v dobré pozici opřel Katcharava a k dovršení hattricku mu nyní scházely decimetry!
     
    60
    Žlutou kartu dostává Zafferani (San Marino).
     
    62
    Tevzadze je v posledních minutách hodně aktivní. Domácí obránce podpořil útok svého celku a vyslal dokonce prudkou střelu. Jeho rána však minula cíl.
     
    64
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje. Na obou stranách se pořádně přitvrdilo a přibývá nedovoleným zákroků. U míče jsou hosté.
     
    66
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Katcharava, přichází Tchanturia.
     
    68
    Žlutou kartu dostává D´Addario (San Marino).
     
    71
    Domácí zahrávali další rohový kop. Exekuce se tentokrát chopil Tevzadze. Jeho centr však nebezpečí pro Benedettiniho nepřinesl.
     
    72
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Zafferani, přichází Raschi.
     
    72
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Gorozia, přichází Shengelia.
     
    77
    Gruzie zahrávala další rohový kop. Na Tevzadzeho centr si naskočil Kiteishvili, ale Benedettiini na jeho zakončení dosáhl.
     
    80
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Kiteishvili, přichází Poniava.
     
    81
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Definitivní pojistku na vítězství Gruzie přidává po přihrávce Tchanturii LEVAN SHENGELIA!
     
    82
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Golinucci, přichází Battistini.
     
    83
    Střely na branku: 9 – 0
     
    88
    Utkání se v posledních minutkách pouze dohrává. Fotbalisté Gruzie nadále kralují ve statistice držení míče. San Marino už rezignovalo na jakýkoliv odpor.
     
    90
    Přeci jen se ještě hosté mohou podívat vpřed. Tchanturia se totiž provinil proti pravidlům, když fauloval brankáře Benedettiniho.
     
    90+1
    Ale zahrozila opět Gruzie! Shengelia se opřel do odraženého míče a tvrdou střelou orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Gruzie potvrdila roli favorita a na svém hřišti si snadno poradila se San Marinem! Účet dnešního utkání otevřel po deseti minutách Karaishvili! Ještě před přestávkou přidal další branku Katcharava! Stejný hráč se trefil také tři minuty po přestávce a poslední čtvrtou branku obstaral deset minut před koncem Shengelia! Gruzie tedy po vítězství 3:0 získává tři body do tabulky. (19:52:12)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. Karaishvili, 33. Katcharava, 48. Katcharava, 81. Shengelia

    Karty:   33. Zenotti (SMA), 60. Zafferani (SMA), 68. D´Addario (SMA)


    Gruzie: Kurdadze – Gegetchkori, Tsnobiladze, Dvali, Tevzadze – Gorozia (72. Shengelia), Kharaishvili, Aburjania (C), Kiteishvili (80. Poniava) – Katcharava (66. Tchanturia), Arabuli
    Náhradníci: Kupatadze, Margvelashvili, Tabidze, Poniava (80. Kiteishvili), Tchanturia (66. Katcharava), Markozashvili, Shengelia (72. Gorozia)

    San Marino: Benedettini – D´Addario, Rossi, Zanotti, Grandoni, Proli – Zafferani (72. Raschi), Muraccini (46. Censoni), Golinucci (C) (82. Battistini), Tomassini – Bernardi
    Náhradníci: Manzaroli, Cevoli, Carlini, Raschi (72. Zafferani), Censoni (46. Muraccini), Righi, Battistini (82. Golinucci)

    Rozhodčí: Tean – Ermischin, Trofan
    bahis siteleri