New Jersey – Washington 0:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 7:4 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:0 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 3:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 0:4 (kon.)
San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Dallas Stars
Sobota 26.03.2016, 21:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:24
    Zdá se, že Sharks půjdou do další přesilovky, protože Dallas opět fauluje a dává svému sokovi výhodu. Dvě minuty za podražení tentokrát pro hokejistu Mattiase Janmarka (DAL). Tak co teď domácí a jejich početní výhoda?
     
    50:09
    Rozhodčí ukazuje, že se bude vylučovat, na trestnou lavici odjíždí Alex Goligoski (DAL), který oslabuje svůj mančaft, protože se provinil hákováním. Tak tedy další šance pro San Jose.
     
    42:08
    Jenže sotva se vrátil z trestné lavice Jamie Benn, je vyloučen a druhé straně Dylan DeMelo (SJS). Ten dostává dvě minuty za sekání a tak si nyní zahrají přesilovku Hvězdy.
     
    40:17
    Jamie Benn (DAL) míří na trestnou lavici za faul na Joe Pavelskiho, hákoval ho. A tak je tu přesilovka v poměru čtyři na tři pro San Jose Sharks.
     
    39:57
    Druhá třetina ale ještě úplně nekončí, chvíli před sirénou další rozmíška za Niemiho klecí a vypadá to, že už se bude muset znovu vylučovat, protože tam padalo i několik pěstí. Na trestnou lavici míří Joe Thornton (SJS) za hrubost, stejný prohřešek míří i na adresu Johna Klingberga (DAL).
     
    35:35
    Zdálo se, že se pískal ofsajd ve středním pásmu, ale ve skutečnosti se bude vylučovat na straně Dallasu a Sharks si zahrají přesilovku. Stephen Johns (DAL) dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    33:40
    Bude se vylučovat na domácí straně, Joe Pavelski (SJS) dostává dvě minuty za vražení na hrazení. Pak se na domácího kanonýra vrhla skupinka hráčů v bílých trikotech, které se nelíbil Pavelskiho zákrok na jednoho z hostujících mužů. Přesilovka Stars.
     
    26:40
    San Jose má ovšem k dispozici přesilovou hru, protože na dvě minuty za hákování musí na trestnou lavici John Klingberg (DAL). A tak je tu na možnost pro Sharks na změnu skóre na tabuli.
     
    22:36
    Už to byl zase Antoine Roussel (DAL), kdo se vrhal po jednom z hokejistů v tyrkysovém trikotu. A vypadá to, že půjde opět sedět na trestnou lavici, protože inkasuje dvě minuty za krosček. Za katr ovšem míří také Micheal Haley (SJS) za nesportovní chování.
     
    14:05
    Tommy Wingels (SJS) i Antoine Roussel (DAL) tedy dostávají pětiminutové tresty za rvačku, svým týmům budou chybět a uvidíme, jestli se to nějakým způsobem promítne do závěru úvodní třetiny.
     
    11:55
    Tak opravdu ano, je to sám Polákem atakovaný Antoine Roussel (DAL), kdo si jde sednout na dvě minuty za sekání. Uvidíme tedy také první přesilovku v tomto utkání na straně San Jose Sharks.
     
    07:38
    Přesilovou hru si nakonec zahrají Dallas Stars, protože dvě minuty za hrubost dostává domácí obránce Brenden Dillon (SJS), který bude doufat, že jeho celek v oslabení nebude inkasovat. První přesilovka pro hosty.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 44. Ward, 46. Hertl (Pavelski, Burns) – 16. Janmark (Jordie Benn, Hemský), 25. Janmark (Spezza, Johns), 35. Sharp (Spezza, Klingberg), 59. Jamie Benn (Sharp)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Karlsson, Couture, Haley – Marleau, Tierney, Ward – Zubrus, Spaling, Wingels
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Johns, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn, Eakin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Eaves – Roussel, Faksa, Hemský – Janmark, Fiddler, Sceviour

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Gibbons, Cameron

    Diváci: 16 439
    bahis siteleri