New Jersey – Washington 0:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 7:4 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:0 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 3:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 0:4 (kon.)
San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Dallas Stars
Sobota 26.03.2016, 21:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Jamie BENN - 2:4
     
    58:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Máme pravděpodobně dnes v San Jose rozhodnuto, na třetí pokus se hostujícímu celku podařilo trefit branku. Dallas Stars využili chyby Žraloků v pásmu Hvězd a JAMIE BENN si to namířil s kotoučem přímo do odkryté klece. Uvidíme, jestli se trenér San Jose pokusí o odvolání brankáře ještě jednou. Ale už to budou mít domácí opravdu hodně těžké. Asistence: Patrick Sharp.
     
    58:22
    San Jose už zkouší hru bez gólmana, Martin Jones míří na střídačku a Sharks to zkusí se šesti muži na ledě.
     
    57:40
    Obrovské štěstí, které poslední momenty stojí při Dallasu. Antti Niemi už teď vůbec neměl hru pod kontrolou a mohl být rád, že když ležel na ledě, že za něj nikdo ze Žraloků puk nedopravil.
     
    53:24
    Zdá se, že Sharks půjdou do další přesilovky, protože Dallas opět fauluje a dává svému sokovi výhodu. Dvě minuty za podražení tentokrát pro hokejistu Mattiase Janmarka (DAL). Tak co teď domácí a jejich početní výhoda?
     
    50:09
    Rozhodčí ukazuje, že se bude vylučovat, na trestnou lavici odjíždí Alex Goligoski (DAL), který oslabuje svůj mančaft, protože se provinil hákováním. Tak tedy další šance pro San Jose.
    45:48 Tomáš HERTL - 2:3
     
    45:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je ještě veseleji v SAP Center, protože San Jose Sharks se dostávají na kontakt jediné branky a najednou je z toho úplně jiný zápas! TOMÁŠ HERTL měl dnes spoustu jiných šancí, ale až tuto dokázal proměnit ve vstřelený gól. Vyplatil se mu důraz na brankovišti, kde nakonec doklepl puk po ledě do sítě za v tu chvíli poměrně zmateného Anttiho Niemi. Tak buďme zvědavi, jaké vyvrcholení bude mít tento již napínavý mač. Český útočník touto trefou vstřelil svou devatenáctou brankou v aktuálním ročníku. Asistence: Joe Pavelski, Brent Burns.
     
    45:08
    Tomáš Hertl v obrovské šanci, když dostával puk na hokejku od Karlssona, ale jen těsně netrefil volný prostor za Niemim. Ale zdá se, že San Jose ještě nehodlá dát nic zadarmo.
    43:44 Joel WARD - 1:3
     
    43:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To je tedy hodně kuriózní moment, který jsme nyní mohli sledovat v San Jose. Možná jsme čekali, že se San Jose Sharks ve třetí třetině prosadí, ale takto jednoduchou trefu asi autor první domácí trefy v tomto zápase nečekal. JOEL WARD převzal touš na hokejku ve chvíli, kdy byl Antti Niemi venku z branky a Eakin za svou klecí ztratil pryž, kterou právě Ward doklepl do odkryté svatyně. A je to tedy už jen o dvě branky. Uvidíme, zda se Sharks ještě dokážou více přiblížit výsledku soupeře. Bez asistence.
     
    42:08
    Jenže sotva se vrátil z trestné lavice Jamie Benn, je vyloučen a druhé straně Dylan DeMelo (SJS). Ten dostává dvě minuty za sekání a tak si nyní zahrají přesilovku Hvězdy.
     
    40:17
    Jamie Benn (DAL) míří na trestnou lavici za faul na Joe Pavelskiho, hákoval ho. A tak je tu přesilovka v poměru čtyři na tři pro San Jose Sharks.
     
    39:57
    Druhá třetina ale ještě úplně nekončí, chvíli před sirénou další rozmíška za Niemiho klecí a vypadá to, že už se bude muset znovu vylučovat, protože tam padalo i několik pěstí. Na trestnou lavici míří Joe Thornton (SJS) za hrubost, stejný prohřešek míří i na adresu Johna Klingberga (DAL).
     
    35:35
    Zdálo se, že se pískal ofsajd ve středním pásmu, ale ve skutečnosti se bude vylučovat na straně Dallasu a Sharks si zahrají přesilovku. Stephen Johns (DAL) dostává dvě minuty za faul loktem.
    34:19 Patrick SHARP - 0:3
     
    34:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Máme tu dnes první využitou přesilovku a bohužel pro San Jose Sharks jsou to opět hosté, kdo dává další branku tohoto utkání. Nakonec Hvězdám moc dlouho netrvalo, aby se prosadily a poslaly třetí puk do domácího zařízení. Krásnou střelou do horní poloviny branky San Jose Sharks se prezentoval hostující útočník PATRICK SHARP, s jehož možností mohl gólman San Jose už jen těžko něco dělat. Teď je na Žralocích, aby zabrali, jinak je čeká hodně těžká práce v posledních dvaceti minutách tohoto střetnutí. Asistence: Jason Spezza, John Klingberg.
     
    33:40
    Bude se vylučovat na domácí straně, Joe Pavelski (SJS) dostává dvě minuty za vražení na hrazení. Pak se na domácího kanonýra vrhla skupinka hráčů v bílých trikotech, které se nelíbil Pavelskiho zákrok na jednoho z hostujících mužů. Přesilovka Stars.
     
    27:10
    Druhé vyhození Stars v krátkém časovém sledu, jenže to domácí vůbec nezaskočilo a Patrick Marleau se dostával do výborné příležitosti. Na poslední chvíli jej dokázal Antti Niemi zastavit betony.
     
    26:40
    San Jose má ovšem k dispozici přesilovou hru, protože na dvě minuty za hákování musí na trestnou lavici John Klingberg (DAL). A tak je tu na možnost pro Sharks na změnu skóre na tabuli.
    24:22 Mattias JANMARK - 0:2
     
    24:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme, hodně podobná situace jako v první třetině, pokud vezmeme v úvahu, že ani nyní neměli od začátku periody Dallas Stars téměř žádnou větší šanci. A hned z první možnosti u klece Martina Jonese se tedy prosazují. Už podruhé v tomto mači posílá kus černé gumy do branky San Jose Sharks MATTIAS JANMARK, jenž z výhodné pozice doklepával kus černé gumy do více jak z poloviny odkrytého zařízení. Stalo se tak při vyrovnaném počtu hráčů na ledě, když se ještě hrálo ve čtyřech na obou stranách barikády. Asistence: Jason Spezza, Stephen Johns.
     
    22:36
    Už to byl zase Antoine Roussel (DAL), kdo se vrhal po jednom z hokejistů v tyrkysovém trikotu. A vypadá to, že půjde opět sedět na trestnou lavici, protože inkasuje dvě minuty za krosček. Za katr ovšem míří také Micheal Haley (SJS) za nesportovní chování.
     
    19:58
    Vše ale mohlo být jinak, těsně před koncem první třetiny ještě Martin Jones výborným zákrokem zastavil Patricka Sharpa.
    15:28 Mattias Janmark - 0:1
     
    15:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dočkáme se branky ještě v prvních dvaceti minutách tohoto utkání, zasloužili se o to hokejisté Dallas Stars, kteří jdou k překvapení většiny diváků v hale SAP Center do vedení. A to vzhledem k tomu, že od začátku zápasu neměli téměř žádnou větší možnost, která by měla domácího gólmana Martina Jonese ohrozit. Jenže teď se od modré čáry napřáhl obránce Dallas Stars Jordie Benn a propálil vše, co mu stálo v cestě. Puk ale tečoval český na poslední chvíli MATTIAS JANMARK, jenž je označen za střelce gólu. San Jose tedy musí ještě v první třetině dohánět ztrátu. Povede se to kalifornskému celku? Asistence:
     
    14:58
    Po dlouhé době nějaká střelecká šance, Antti Niemi se musel blýsknout hned dvěma zásahy po sobě, jinak už by domácí vedli. Zatím velice dobrá práce od hostujícího gólmana.
     
    14:05
    Tommy Wingels (SJS) i Antoine Roussel (DAL) tedy dostávají pětiminutové tresty za rvačku, svým týmům budou chybět a uvidíme, jestli se to nějakým způsobem promítne do závěru úvodní třetiny.
     
    14:05
    Dalo se to tak trochu čekat, máme tu také první bitku tohoto zápasu. Antoine Roussel se hned po návratu z trestné lavice vrhl na Tommyho Wingelse, budou samozřejmě oba vyloučeni.
     
    11:55
    Tak opravdu ano, je to sám Polákem atakovaný Antoine Roussel (DAL), kdo si jde sednout na dvě minuty za sekání. Uvidíme tedy také první přesilovku v tomto utkání na straně San Jose Sharks.
     
    11:55
    Roman Polák srazil Roussela u mantinelu a to se nelíbilo hráčům Dallasu, kteří vzápětí rozpoutali na ledě rozmíšku. Rozhodčí přerušil hru, uvidíme, jestli se po komerční pauze bude vylučovat. Polákův zákrok ale byl podle pravidel naprosto v pořádku.
     
    07:38
    Přesilovou hru si nakonec zahrají Dallas Stars, protože dvě minuty za hrubost dostává domácí obránce Brenden Dillon (SJS), který bude doufat, že jeho celek v oslabení nebude inkasovat. První přesilovka pro hosty.
     
    06:55
    Tomáš Hertl z pozice za pravým kruhem poslal kus černé gumy na branku a Joe Pavelski se pokoušel pryž zasunovat pod Niemiho. Ale jen tak tak ještě brankář Stars udržel čisté konto.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 44. Ward, 46. Hertl (Pavelski, Burns) – 16. Janmark (Jordie Benn, Hemský), 25. Janmark (Spezza, Johns), 35. Sharp (Spezza, Klingberg), 59. Jamie Benn (Sharp)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Karlsson, Couture, Haley – Marleau, Tierney, Ward – Zubrus, Spaling, Wingels
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Johns, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn, Eakin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Eaves – Roussel, Faksa, Hemský – Janmark, Fiddler, Sceviour

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Gibbons, Cameron

    Diváci: 16 439
    bahis siteleri