Rusko – Litva 3:0 (kon.) | Polsko – Finsko 5:0 (kon.) | Rakousko – Albánie 2:1 (kon.)
Maďarsko – Chorvatsko 1:1 (kon.) | Německo – Anglie 2:3 (kon.)
konec
Německo
2:3 (1:0)
Anglie
Sobota 26.03.2016, 20:45 • Olympiastadion Berlín, Německo (kapacita: 77.116 diváků) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
    90+1. Eric DIER - 2:3
     
    90+1
    Anglie právě vstřelila branku!
    A Anglie nakonec přeci jenom zřejmě rozhoduje! Jordan Henderson zahrál výborný rohový kop, který přistál na hlavě ERICA DIERA! Hráč anglického Tottenhamu přehlavičkoval svého strážce a přesným zakončením dokonal fantastický obrat hostující reprezentace.
    84. Dele Alli přestřeluje odkrytou branku
     
    84
    Ale tohle už měl být gól! Laxní rozehrávka nakrátko v podání Neuera a defenzívy Německa se domácím málem nevyplatila. Po rychlém zisku míče se totiž ke střele od penaltového puntíku dostal Alli, jenž však trestuhodně minul zcela odkrytou bránu!
     
    80
    Z rohového kopu Anglie vůbec nic nebylo a nakonec museli právě hosté hasit rychlý protiútok. Žlutou kartu za faul na Cana vidí Eric Dier (ENG).
     
    80
    Deset minut před koncem řádné hrací doby opouští hřiště Mario Gómez. Střelce druhé německé branky střídá Mario Götze.
     
    75
    Hned po Vardyho brance se domácí trenér odhodlal ke třetímu střídání. Löw ze hřiště stahuje Thomase Müllera a opačným směrem posílá Lukase Podolského.
    74. Jamie VARDY - 2:2
     
    74
    Anglie právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla opravdu nádherná branka! JAMIE VARDY je na hřišti jen pár minut, ale nyní si v pokutovém území našel přihrávku Clynea a patičkou nádherně usměrnil míč mimo dosah Manuela Neuera! Fantazie!
     
    71
    Hosté nakonec přichystali hned dvojité střídání. V 71. minutě přišel čas momentálně největší hvězdy Premier League, Jamieho Vardyho, který nahradil Welbecka. Druhá změna se pak týkala Adama Lallany a Rosse Barkleyho.
     
    69
    Mohlo být vyrovnáno! Po krásné souhře na jeden dotek se k míči na levé straně pokutového území dostal Alli! Jeho střelu ale levou nohou skvěle vyrazil Manuel Neuer!
     
    64
    Druhá změna v sestavě Německa. Odpracováno má pro dnešek Marco Reus, kterého vystřídal čerstvý André Schürrle.
    61. Harry KANE - 2:1
     
    61
    Anglie právě vstřelila branku!
    Reprezentace Albionu se hodně rychle vrací na rozdíl jedné branky! Centr od rohového praporku v podání Hendersona domácí obrana nedokázala odvrátit a k míči se záhy dostal výborně bojující HARRY KANE, jenž se zorientoval a přízemní ranou k tyči snížil!
    57. Mario GÓMEZ - 2:0
     
    57
    Německo právě vstřelilo branku!
    Reprezentace našich západních sousedů jde do dvoubrankového vedení! Výborný centr do pokutového území totiž vyprodukoval Sami Khedira a MARIO GÓMEZ si mezi dvěma hráči soupeře našel prostor na nechytatelné zakončení hlavou!
    55. Šance Hendersona
     
    55
    Emre Can hodně podcenil souboj s Welbeckem a právě Angličan nakonec udržel míč na hřišti! Od brankové čáry pak přihrál Hendersonovi, jenž v obrovské šanci pálil jen do blokujícího soupeře. To byla megašance, která končí jen rohovým kopem!
    52. Střela Dele Alliho
     
    52
    Pěkná akce na druhé straně! Anglii se povedl rychlejší přechod do útoku a Dele Alli se prezentoval krásnou přízemní ranou, kterou Neuer vytáhl až konečky prstů!
     
    50
    Sám Marco Reus obstaral rozehrávku volného kopu a tentokrát už se musel činit Forster. Výborně kopnutý míč sice nikdo netečoval, ale po odskoku mířil kulatý nesmysl pod břevno a anglický brankář tak poprvé zasahoval!
     
    46
    Německo vstupuje do druhé půle s jednou změnou v sestavě. Místo stopera Matse Hummelse přichází na trávník Jonathan Tah. Jedná se tak o výměnu post za post.
     
    45+1
    Ještě před přestávkou tedy dochází ke střídání. Jack Butland je odnesen na nosítkách a do brány Anglie nastupuje Fraser Forster! Tohle je opravdu nepříjemné, protože zranění trápí i obvyklou anglickou jedničku Joea Harta.
    43. Toni KROOS - 1:0
     
    43
    Německo právě vstřelilo branku!
    Odkop Jacka Butlanda skončil jen u domácích reprezentantů, kteří poté dostali míč k TONIMU KROOSOVI, jenž přemýšlel, komu přihrát a nakonec vypálil přesně k tyči brány anglického gólmana. Tohle se dalo chytat, ale na vině bude určitě i zranění, které Butlanda očividně trápí.
     
    39
    Po zbytečné ztrátě Německa se dopředu řítil Welbeck. Emre Can (GER) tak musel zatáhnout za záchrannou brzdu a po nečistém skluzu dostává žlutou kartu.
    27. Neuznaná branka domácího týmu
     
    27
    Domácí reprezentace se dostala do vedení! Němcům se podařilo najít volného Gómeze, jenž se zjevil za obranou Anglie a přesnou ranou ke vzdálenější tyči nedal Butlandovi šanci! Asistent rozhodčího ale odmával hodně hraniční ofsajd a na první gól si tak musíme počkat.
    13. Šance Německa
     
    13
    Také po standardní situaci měla obrana Anglie problémy! Mats Hummels se v šestnáctce prodral k zakončení, avšak vyběhnuvší Butland byl připraven. Následná střela Reuse končí mimo.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 43. Kroos (Özil), 57. Gómez (Khedira) – 61. Kane, 74. Vardy (Clyne), 90+1. Dier (Henderson)

    Karty:   39. Can (GER), 80. Dier (GER)


    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 2:8. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:11.
    Německo: Neuer – Hector, Hummels (46. Tah), Rüdiger, Can – Khedira (C), Kroos – Müller (75. Podolski), Özil, Reus (64. Schürrle) – Gómez (80. Götze)
    Náhradníci: Leno, ter Stegen, Trapp – Mustafi Rudy, Schürlle, Podolski, Ginter, Götze, Kramer, Draxler, Bellarabi, Tah, Volland

    Anglie: Butland (45+1. Forster) – Clyne, Cahill (C), Smalling, Rose – Alli, Henderson, Dier, Lallana (71. Barkley) – Kane, Welbeck (71. Vardy)
    Náhradníci: Forster, Heaton – Walker, Walcott, Stones, Jagielka, Milner, Drinkwater, Vardy, Barkley, Sturridge

    Rozhodčí: Gianluca Rocchi – Lorenzo Manganelli, Filippo Meli (vš. ITA)
    bahis siteleri