Švýcarsko – Česko 1:3 (kon.) | Finsko – USA 1:2 (kon.) | Japonsko – Švédsko 0:2 (kon.)
Kanada – Rusko 8:1 (kon.)
konec
Japonsko
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Švédsko
Středa 30.03.2016, 02:00 • McArthur Centre • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Pernilla Winbergová mohla vstřelit svou druhou branku, ale ze středového kruhu poslala kotouč těsně vedle pravé tyčky!
     
    59:43
    Rui Ukitaová se ocitla v dobré palebné pozici před brankovištěm, ale její dělovka netrefila tři červené tyče brankářky Grahnové!
     
    58:47
    Švédky jsou teď hodně nedisciplinované a hodně si komplikují závěr utkání. Na lavici hanby usedla Emma Eliassonová (SWE) za bodyček.
     
    56:17
    Tohle je zřejmě poslední šance Japonska na zdramatizování zápasu. Za držení protihráčky je potrestána 2 minutami Annie Svedinová (SWE).
     
    52:53
    Emilia Ramboldtová (SWE) obdržela trest na 2 minuty za hrubost. Bude z tohoto utkání ještě drama?
     
    46:18
    To byla stoprocentní šance Japonek na snížení! Jurie Adačiová se hnala stíhaná protihráčkami sama na bránu, ale v samostatném úniku zazmatkovala a nedokázala vůbec trefit puk!
     
    45:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je hodně důležitý moment, který vlije Třem korunkám ještě více klidu do žil! Lisa Johanssonová byla pod tlakem a tak poslala zpětnou nahrávku na modrou čáru, kde z mohutného nápřahu práskla do puku EMMA ELIASSONOVÁ a její dělovka doplachtila přesně do levého horního růžku brány brankářky Fudžimotové, jež se jen bezmocně ohlédla! Asistence: Lisa Johanssonová.
     
    45:14
    To je obrovský tlak, tohle nemohou dlouho Japonky vydržet! Gólmanka Fudžimotová opět neskutečně čarovala, když zmařila tři rány zblízka betony!
     
    45:00
    Hodně nepřehledná situace se teď vytvořila před brankovištěm Japonek a brankářka Fudžimotová měla i velké štěstí, že žádná ze soupeřek ji zblízka nepřekonala!
     
    43:54
    Sena Suzukiová (JPN) se dopustila bodyčku a usedla na lavici hanby ke dvouminutovému trestu.
     
    40:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Takřka 41 minut hry jsme čekaly na první gól utkání, ze kterého se radují Švédky! Kotouč vybojovala PERNILLA WINBERGOVÁ, vybruslila si na modrou čáru a opřela se do puku golfákem. Její dělovka prosvištěla vzduchem a zapadla přesně do šibenice nad pravé rameno brankářky Fudžimotové, která neměla tentokrát žádnou šanci! Bez asistence.
     
    37:34
    To byla tutovka jako hrom, v ochozech to jen zahučelo! Hanna Olssonová našla krásnou nahrávkou na druhé straně brankoviště Lisu Johanssonovou, jejíž rána z první zacinkala na tyčku!
     
    32:36
    Emma Eliassonová napřáhla na modré čáře, její rána proletěla po ledě kolem brány a zaduněla o zadní mantinel, od kterého se puk odrazil před brankoviště, kde přeskočil dvě švédské hole!
     
    30:55
    Johanna Olofssonová si sjela až na okraj kruhů a tvrdě vypálila, ale její dělovka skončila jen v lapačce brankářky Fudžimotové, jež vystřihla skvělý semafor!
     
    29:17
    Haruna Jonejamaová měla obrovskou šanci, když si srovnala puk na hůl v pravém kruhu a ostrou ranou pořádně protáhla brankářku Grahnovou!
     
    28:38
    Hanna Olssonová, která je zatím neuvěřitelně střelecky aktivní, nebezpečně clonila před brankářkou Fudžimotovou a puk tečovala jen těsně vedle její brány!
     
    24:57
    Emma Eliassonová (SWE) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    20:48
    Erica Udenová-Johanssonová dostala nabito na okraj kruhů a pořádně vystrašila gólmanku Fudžimotovou, jež puk jen vyrazila a musela likvidovat i dorážky!
     
    19:52
    Miho Šišiučiová (JPN) byla zablokována přesilou při pokusu projít k brankářce Grahnové a vzápětí se provinila vysokou holí.
     
    16:09
    Tohle byla velká šance Japonska, které mohlo udeřit zničehonic! Jurie Adačiová nahrála ze strany před brankoviště Miho Šišiučiové, jež našla z první jen náruč gólmanky Grahnové!
     
    13:09
    Tohle byl neuvěřitelný závar před gólmankou Fufžimotovou, která znovu ukázala, jak moc je kvalitní! Michelle Lowenhielmová se svými spoluhráčkami zblízka snad čtyřikrát dorážely, ale bez úspěchu!
     
    12:17
    Mika Horiová (JPN) se provinila proti hokejovým pravidlům a pyká za to dvěma minutami na lavici hanby.
     
    08:46
    Čiho Osawaová a Haruna Jonejamaová se hodně důrazně tlačily před brankoviště, ale gólmanka Grahnová skvěle zasáhla svými betony!
     
    08:24
    Anna Borgqvistová (SWE) je vyloučena na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    05:29
    Tohle bylo hodně nebezpečné! Hráčky v modrožlutých dresech předvedly vzorný důraz, natlačily se před brankoviště a gólmanka Fudžimotová zasahovala betony hned několikrát!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 41. Winbergová, 46. Eliassonová (Johanssonová)


    Japonsko: N. Fudžimotová (Kondová) – Koikeová, A. Toková, Takeučiová, Horiová, Takedaová, Suzukiová, Šigaová – Osawaová "C", Jonejamaová, Onová – Kubová "A", H. Toková, Ukitaová – Šišiučiová, Adačiová, Hiranová "A" – Takaová, Terašimaová, Iwaharová – M. Fudžimotová
    Švédsko: Grahnová (Muraseová) – Kjellbinová, Ramboldtová "A", Svedinová "A", Eliassonová, Fallmanová, Olofssonová, Markströmová, Lundbergová – Asserholtová "C", Borgqvistová, Udenová-Johanssonová – Lindhová, Winbergová, Carlssonová – Rasková, Lowenhielmová, Johanssonová – Skoldová, Lambertz-Küllerová, Olssonová

    Rozhodčí: Drahomíra Fialová (CZE), Aina Hoveová (NOR) – Michaela Frattarelliová USA), Ilona Novotná (CZE)
    bahis siteleri