Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 02.04.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:01 Brent SEABROOK - 4:5
     
    61:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Napotřetí už to Ondřeji Pavelcovi nevyšlo! Domácí nevyužili přečíslení 2 na 1! Artěmij Panarin potáhl kotouč do útočného pásma, předložil jej na hůl BRENTA SEABROOKA, jež bez problémů zakončil do poloodkryté branky Winnipegu! Asistence: Artěmij Panarin, Jonathan Toews.
    55:15 Artěmij PANARIN - 4:4
     
    55:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Bláznivé utkání pokračuje! Chicago se z ničeho nic natlačilo před Pavelce, Marcus Kruger krásně předložil kotouč mezi kruhy a ARTĚMIJ PANARIN trefil přesně skulinku! Asistence: Marcus Kruger, Brent Seabrook.
    51:39 Blake WHEELER - 4:3
     
    51:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Winnipeg strhává vedení na svou stranu! Vše začalo střelou Scheifeleho! Kotouče se zmocnil Dustin Byfuglien, otočil se zpoza branky a BLAKE WHEELER byl na brankovišti nejlépe zorientovaný a dopravil puk do sítě! Asistence: Dustin Byfuglien, Mark Scheifele.
    45:33 Dustin BYFUGLIEN - 3:3
     
    45:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! DUSTIN BYFUGLIEN naskočil na ledovou plochu z trestné lavice, sjel si na levý kruh, kam obdržel přihrávku a přesnou střelou vyrovnal na 3:3! Panarina může neproměněná šance mrzet! Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    37:22 Patrick KANE - 2:3
     
    37:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago si bere zpět své ztracené vedení! Panarin našel přihrávkou ve středním pásmu rozjetého PATRICKA KANEA, jež si nabruslil do útočného pásma a svižnou střelou prostřelil Ondřeje Pavelce! Asistence: Artěmij Panarin, Erik Gustafsson.
    32:08 Blake WHEELER - 2:2
     
    32:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Winnipeg přeci jen zužitkoval momentální převahu ke vstřelení branky! Justin Byfuglien rozjel celou akci středem kluziště, poslal puk k mantinelu na Ehlerse, jež předložil kotouč na BLAKA WHEELERA, jež si jej natáhl na bekhend a střelou pod víko vyrovnal na 2:2! Asistence: Nikolaj Ehlers, Dustin Byfuglien.
    17:00 Brandon MASHINTER - 1:2
     
    17:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago otáčí vývoj utkání! Domácí nyní nedokázali odpravit puk z obranného pásma. Teemu Teraveinen stál na začátku akce, poté se sám opřel do střely a jeho pokus nakonec za Pavelcova záda tečoval BRANDON MASHINTER! Branku musel znovu potvrdit videorozhodčí, ale i nyní bylo vše v naprostém pořádku! Asistence: Teuvo Teravainen, Erik Gustafsson.
    14:39 Artěmij PANARIN - 1:1
     
    14:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Chicago využívá přesilovou hru a dotahuje na 1:1! Hosté sevřeli Winnipeg před Ondřejem Pavelcem. Patrick Kane si z rohu hřiště udělal místo pro přihrávku na druhou stranu a ARTĚMIJ PANARIN už neměl problém trefit odkrytou část klece! Asistence: Patrick Kane, Arťom Anisimov.
    08:36 Nic PETAN - 1:0

     
    08:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec dopravili kotouč za Darlingova záda! Před brankou Chicaga se strhla obrovská mela, ve které největší důraz a nejlepší přehled ve hře prokázal NIC PETAN, který prošťouchal puk za brankovou čáru! Celou situaci ještě musel potvrdit videorozhodčí, který neshledal nic špatného a branku uznal! Asistence: Joel Armia, Andrew Copp.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Petan (Armia, Copp), 33. Wheeler (Ehlers, Byfuglien), 46. Byfuglien (Wheeler, Scheifele), 52. Wheeler (Byfuglien, Scheifele) – 15. Panarin (Kane, Anisimov), 17. Mashinter (Teravainen, Gustafsson), 38. Kane (Panarin, Gustafsson), 56. Panarin (Kruger, Seabrook), 62. Seabrook (Panarin, Toews)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Chiarot, Trouba, Stuart, Postma, Melchiori – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Stafford, Burmistrov, Daňo – Armia, Copp, Petan – Halischuk, Lowry, Thorburn
    Chicago Blackhawks: Darling (Leighton) – Svedberg, Seabrook, Hjalmarsson, van Riemsdyk, Gustafsson, Rozsvíval – Fleischmann, Toews, Ladd – Kane, Anisimov, Panarin – Weise, Teravainen, Mashinter – Shaw, Kruger, Desjardins

    Rozhodčí: Rehman, St. Pierre – Cameron, Gawryletz

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri