Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 02.04.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:01 Brent SEABROOK - 4:5
     
    61:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Napotřetí už to Ondřeji Pavelcovi nevyšlo! Domácí nevyužili přečíslení 2 na 1! Artěmij Panarin potáhl kotouč do útočného pásma, předložil jej na hůl BRENTA SEABROOKA, jež bez problémů zakončil do poloodkryté branky Winnipegu! Asistence: Artěmij Panarin, Jonathan Toews.
     
    60:44
    Kane jel sám na Pavelce, zvolil střelu na vzdálenější tyč, ale český brankář znovu podržel svůj celek ve hře o bonusový bod!
     
    58:02
    Ehlers naservíroval zpoza branky kotouč na brankoviště, kde byl Marko Daňo, jenže slovenský útočník z těsné blízkosti nepropálil hostujícího brankáře!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    55:15 Artěmij PANARIN - 4:4
     
    55:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Bláznivé utkání pokračuje! Chicago se z ničeho nic natlačilo před Pavelce, Marcus Kruger krásně předložil kotouč mezi kruhy a ARTĚMIJ PANARIN trefil přesně skulinku! Asistence: Marcus Kruger, Brent Seabrook.
    51:39 Blake WHEELER - 4:3
     
    51:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Winnipeg strhává vedení na svou stranu! Vše začalo střelou Scheifeleho! Kotouče se zmocnil Dustin Byfuglien, otočil se zpoza branky a BLAKE WHEELER byl na brankovišti nejlépe zorientovaný a dopravil puk do sítě! Asistence: Dustin Byfuglien, Mark Scheifele.
    45:33 Dustin BYFUGLIEN - 3:3
     
    45:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! DUSTIN BYFUGLIEN naskočil na ledovou plochu z trestné lavice, sjel si na levý kruh, kam obdržel přihrávku a přesnou střelou vyrovnal na 3:3! Panarina může neproměněná šance mrzet! Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
     
    45:12
    Panarin obdržel přihrávku před prázdnou branku, avšak ruský hokejista z ostrého úhlu vůbec netrefil branku!
     
    44:00
    Známe konečný verdikt! Kotouč skutečně nepřešel přes brankovou čáru! Šance Winnipegu na vyrovnání stále žijí!
     
    44:00
    Teravainen se dostal ke střele z mezikruží a orazítkoval tyč! Rozhodčí se ještě radí s kolegou u videa, zda kotouč nepřekročil brankovou čáru!
     
    43:27
    Ale bylo to za cenu faulu! Chicago bude hrát přesilovku 5 na 3! Dustin Byfuglien totiž dostává dvě minuty za hákování!
     
    43:27
    To už bylo lepší! Brent Seabrook vypálil a jeho ránu ještě chtěl dorážet Patrick Kane! Nejproduktivnější hráč celé NHL se však k puku neprodral!
     
    42:05
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si tentokrát zahraje Chicago! Dvě minuty za hákování dostává Nic Petan!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:22
    Obrovská šance na vyrovnání! Skvělý Darling se roztáhl na brankovišti a zastavil samostatný únik jednoho z domácích hokejistů!
    37:22 Patrick KANE - 2:3
     
    37:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago si bere zpět své ztracené vedení! Panarin našel přihrávkou ve středním pásmu rozjetého PATRICKA KANEA, jež si nabruslil do útočného pásma a svižnou střelou prostřelil Ondřeje Pavelce! Asistence: Artěmij Panarin, Erik Gustafsson.
     
    36:25
    Weise procedil puk do útočného pásma, kam pospíchal jen jeden hráč Chicaga, proti kterému navíc stála hned trojice domácích hráčů.
     
    33:42
    A pro Winnipeg to vypadá ještě lépe! Domácí si totiž zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za vyhození kotouče mimo kluziště dostává Brent Seabrook!
    32:08 Blake WHEELER - 2:2
     
    32:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Winnipeg přeci jen zužitkoval momentální převahu ke vstřelení branky! Justin Byfuglien rozjel celou akci středem kluziště, poslal puk k mantinelu na Ehlerse, jež předložil kotouč na BLAKA WHEELERA, jež si jej natáhl na bekhend a střelou pod víko vyrovnal na 2:2! Asistence: Nikolaj Ehlers, Dustin Byfuglien.
     
    30:13
    Mohlo být vyrovnáno! Armia obkroužil branku Chicaga a tlačil puk mezi betony hostujícího brankáře! K dorážce se ještě protlačil Copp, jež ztroskotal na skvělém Darlingovi!
     
    29:36
    Špatná zpráva pro Chicago! Andrew Shaw právě opustil ledovou plochu a zamířil do šaten. Podle všeho se jedná o nějaké zranění!
     
    22:39
    Obrovská šance Chicaga! Anisimov procedil kotouč mezi kruhy, kde jej sebral Patrick Kane, nicméně jeho svižnou střelu srazili domácí do ochranné sítě!
     
    19:46
    Na závěr první třetiny se ještě dočkáme přesilové hry! Van Riemsdyk si totiž musí odpykat dvě minuty za hákování!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:24
    A mohlo být vyrovnáno! Domácí se řítili ve třech na jediného obránce Chicaga! Zakončení na sebe nakonec vzal Scheifele, jež dostal přihrávku žabičkou a nasměroval puk nad branku!
     
    18:15
    Andrew Ladd se dostal do obrovské šance! Ondřej Pavelec však předvedl další fantastický zákrok a udržel svůj tým ve hře!
    17:00 Brandon MASHINTER - 1:2
     
    17:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago otáčí vývoj utkání! Domácí nyní nedokázali odpravit puk z obranného pásma. Teemu Teraveinen stál na začátku akce, poté se sám opřel do střely a jeho pokus nakonec za Pavelcova záda tečoval BRANDON MASHINTER! Branku musel znovu potvrdit videorozhodčí, ale i nyní bylo vše v naprostém pořádku! Asistence: Teuvo Teravainen, Erik Gustafsson.
     
    15:55
    Vynikající Ondřej Pavalec! Patrick Kane se ocitl sám před českým brankářem, snažil se přehodit si kotouč na bekhend, ale v poslední chvíli mu Pavelec zabránil ve skórování!
    14:39 Artěmij PANARIN - 1:1
     
    14:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Chicago využívá přesilovou hru a dotahuje na 1:1! Hosté sevřeli Winnipeg před Ondřejem Pavelcem. Patrick Kane si z rohu hřiště udělal místo pro přihrávku na druhou stranu a ARTĚMIJ PANARIN už neměl problém trefit odkrytou část klece! Asistence: Patrick Kane, Arťom Anisimov.
     
    14:07
    A hned na začátku početní převahy se do dobré šance dostal Panarin! Ruský hokejista si chtěl položit Ondřeje Pavelce, ale český brankář situaci ustál a schoval střelu Panarina v lapačce!
     
    13:48
    Ale také Chicago si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za držení vyfasoval Adam Lowry!
     
    10:46
    Anisimov dostal přihrávku do volného prostoru, měl spoustu času na zakončení, ale mezi kruhy vyslal pouze střelu do bruslí jednoho z obránců!
    08:36 Nic PETAN - 1:0

     
    08:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec dopravili kotouč za Darlingova záda! Před brankou Chicaga se strhla obrovská mela, ve které největší důraz a nejlepší přehled ve hře prokázal NIC PETAN, který prošťouchal puk za brankovou čáru! Celou situaci ještě musel potvrdit videorozhodčí, který neshledal nic špatného a branku uznal! Asistence: Joel Armia, Andrew Copp.
     
    04:54
    Ale nyní už se vylučuje! Winnipeg si zahraje první přesilovou hru v dnešním utkání! Svedberg vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    01:35
    Stafford byl nejrychleji u letícího kotouče, dokonce jej dokázal předložit spoluhráči, jež mu jej rychle vrátil a Stafford rozezvonil tyčku!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Petan (Armia, Copp), 33. Wheeler (Ehlers, Byfuglien), 46. Byfuglien (Wheeler, Scheifele), 52. Wheeler (Byfuglien, Scheifele) – 15. Panarin (Kane, Anisimov), 17. Mashinter (Teravainen, Gustafsson), 38. Kane (Panarin, Gustafsson), 56. Panarin (Kruger, Seabrook), 62. Seabrook (Panarin, Toews)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Chiarot, Trouba, Stuart, Postma, Melchiori – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Stafford, Burmistrov, Daňo – Armia, Copp, Petan – Halischuk, Lowry, Thorburn
    Chicago Blackhawks: Darling (Leighton) – Svedberg, Seabrook, Hjalmarsson, van Riemsdyk, Gustafsson, Rozsvíval – Fleischmann, Toews, Ladd – Kane, Anisimov, Panarin – Weise, Teravainen, Mashinter – Shaw, Kruger, Desjardins

    Rozhodčí: Rehman, St. Pierre – Cameron, Gawryletz

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri