Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 02.04.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Zdravím všechny hokejové fanynky a fanoušky. Vítejte u sledování textového přenosu z utkání nejlepší hokejové ligy na světě! Winnipeg Jets dnes hostí Chicago Blackhawks. Utkání startuje dvě hodiny po půlnoci.
    Jaromír Jágr je zkrátka fenomén...

    60 bodů poosmnácté v kariéře. Jaromír Jágr znovu potvrdil svoji hokejovou nesmrtelnost –> http://bit.ly/1q8e3p5

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 1. duben 2016
     
    Chicago Blackhawks

    Chicago má již pět kol před koncem základní části jistou účast v play-off. Jednomu z nejlepších týmů posledních let aktuálně patří pátá pozice v Západní konferenci. V minulém utkání přišlo zaváhání po dvou výhrách na ledě Calgary a Vancouveru. Chicago totiž nestačilo na Minnesotu, které podlehlo 4:1. Chicago však stále může pomýšlet na vyšší příčky. Na třetí Los Angeles ztrácí pouhé dva body a určitě by nechtělo začínat vyřazovací souboje na ledě soupeře. Nejproduktivnějším hráčem Blackhawks je Patrick Kane s 94 body!
     
    Winnipeg Jets

    Zato Winnipeg ztratil šanci na účast ve vyřazovacích bojích už dávno. Jets už se pouze loučí se sezónou. Winnipegu aktuálně patří dvanáctá příčka v Západní konferenci. Jets mají za sebou tři porážky v řadě. Jediný bod urvali proti Phlladelphii, se kterou padli až v prodloužení. V minulém utkání hostili Jets v kanadském souboji Ottawu, které podlehli 1:2! Nejproduktivnějším hráčem Winnipegu je Blake Wheeler s 69 body!
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se dnešní soupeři střetli pouze jednou. Zhruba před dvěma týdny se hrálo na ledě Winnipegu a Chicago si v MTS Centre s chutí zastřílelo. Odvezlo si dva body za vítězství 4:0!
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Pavelec (WPG)
    Marko Daňo (WPG)

    Tomáš Fleischmann (CHI)
    Michal Rozsíval (CHI)
    Marián Hossa (CHI)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Chiarot, Trouba, Stuart, Postma, Malchiori – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Stafford, Burmistrov, Daňo – Armia, Copp, Petan – Halischuk, Lowry, Thorburn

    Chicago Blackhawks: Darling (Leighton) – Svedberg, Seabrook, Hjalmarsson, van Riemsdyk, Gustafsson, Rozsvíval – Fleischmann, Toews, Ladd – Kane, Anisimov, Panarin – Weise, Teravainen, Mashinter – Shaw, Kruger, Desjardins

    Rozhodčí: Rehman, St. Pierre – Cameron, Gawryletz.
     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne utkání o několik minut později oproti plánovanému začátku.
     
    Oba týmy už nastoupily na ledovou plochu. Winnipeg bude hrát v modrém, zatímco Chicago zvolilo bílou sadu dresů.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká a kanadská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování si lépe počínal Toews. Hosté se okamžitě vrhli vpřed, avšak Winnipeg se okamžitě zmocnil kotouče.
     
    00:42
    Dlouhá přihrávka na modrou čáru mířila na rozjetého Toewse. Ten se sice v rychlosti natahoval po puku, ale pouze jej prodloužil do rohu útočné třetiny.
     
    01:07
    Patrick Kane se otáčel na modré čáře s pukem na hokejce příliš dlouho, až mu jeden ze spoluhráčů přejel za modrou čáru. Po ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    01:35
    Stafford byl nejrychleji u letícího kotouče, dokonce jej dokázal předložit spoluhráči, jež mu jej rychle vrátil a Stafford rozezvonil tyčku!
     
    02:13
    Domácí pouze nahodili puk za branku Chicaga a odjeli střídat. Seabrook může bez problémů rozehrát, nikdo na něj nedotírá.
     
    02:45
    Byfuglien ukázal artistické umění, když si v útočném pásmu přebral skákavý kotouč, jež musel ještě několikrát sklepnout čepelí.
     
    03:19
    Ale Byfuglien si splnil i obranné povinnosti a vybojoval puk v rohu obranné třetiny. Sám Byfuglien poté přesnou přihrávkou založil další útok.
     
    03:45
    Trouba rozjel Wheelera, jež si stáhl kotouč a nabral směr útočné pásmo. Blake Wheeler si však neporadil s van Riemsdykem, jež mu kotouč vypíchl.
     
    04:15
    Až nyní je hra přerušena. Po zakázaném uvolnění Winnipegu se bude vhazovat po levici Ondřeje Pavelce.
     
    04:37
    Svedberg poslal kotouč mimo ledovou plochu. Podle rozhodčích to však bylo za přispění hole domácího hokejisty a vylučovat se proto nebude.
     
    04:54
    Ale nyní už se vylučuje! Winnipeg si zahraje první přesilovou hru v dnešním utkání! Svedberg vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    05:12
    Wheeler musel hrát v těžké pozici a už neudržel útočné pásmo. Hostům se povedlo vyhodit puk až za branku Ondřeje Pavelce.
     
    05:41
    Byfuglien musí znovu začít zpoza vlastní branky. Patrick Kane jej navíc důrazně nahání a Byfuglien si musí dát pozor, aby neudělal chybu.
     
    06:23
    Wheeler si připravil puk na ránu zápěstím. Darling měl dobré postavení, střelu viděl a bez potíží ji vyrazil betonem do rohu kluziště.
     
    06:54
    Hosté v plném počtu.
     
    07:06
    Jacob Trouba nahodil puk z ostrého úhlu, Darling jej pouze vyrazil před sebe, ale před brankou nebyl nikdo v modrém dresu, kdo by uklidil puk.
     
    07:43
    Kane chytře počkal za modrou čárou a vyslal do jízdy Panarina. Ruský útočník se zbavil obránce, jenže ke střele z mezikruží se nedostal.
     
    08:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec dopravili kotouč za Darlingova záda! Před brankou Chicaga se strhla obrovská mela, ve které největší důraz a nejlepší přehled ve hře prokázal NIC PETAN, který prošťouchal puk za brankovou čáru! Celou situaci ještě musel potvrdit videorozhodčí, který neshledal nic špatného a branku uznal! Asistence: Joel Armia, Andrew Copp.
    08:36 Nic PETAN - 1:0

     
    08:45
    Burmistrov přihrál na modrou čáru Troubovi, jež okamžitě pálil a Darling znovu vyrazil puk pouze před sebe! Hostující brankář zatím nechytá zrovna jistě.
     
    09:10
    Ale na pozoru se musel mít i Ondřej Pavelec. Český brankář raději podržel kotouč po střele z levého kruhu. Utkání zatím rozhodně nenudí.
     
    09:14
    Fleischmann se ihned po vyhraném vhazování otočil s kotoučem u mantinelu a vyslal střelu zápěstím. Jeden z domácích beků nadzvedl puk do ochranné sítě.
     
    10:13
    Kane získal puk ve středním pásmu, avšak nevymýšlel nic útočného. Právě naopak, Patrick Kane předal kotouč svým obráncům.
     
    10:46
    Anisimov dostal přihrávku do volného prostoru, měl spoustu času na zakončení, ale mezi kruhy vyslal pouze střelu do bruslí jednoho z obránců!
     
    11:06
    V pozoru byl zase Darling! Na branku hostujícího celku vyslal nepříjemnou střelu Melchiori. Darling si s jeho pokusem bez problémů poradil.
     
    11:11
    Ihned po vhazování se do puku opřel Stafford. Jeho rána vyplavala těsně před Darlingem, který na poslední chvíli vyrazil puk betonem.
     
    12:04
    Pavelec vyrazil z branky, aby vypomohl obráncům před dotírajícím Panarinem. Český brankář rozehrál bez větších zmatků.
     
    12:32
    Weise si nabruslil k pravému mantinelu a vyzkoušel pozornost českého brankáře střelou zápěstím. Pavelec nakonec nechal proletět kotouč nad brankou.
     
    13:20
    Armia je v úvodní třetině hodně aktivní. Finský hokejista nyní získal kotouč na modré čáře. Poté si jej sice upálil příliš daleko, ale vrhl se do boje s přesilou.
     
    13:31
    Rychlou akci Chicaga zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Blackhawks se zatím spíše hledají.
     
    13:48
    Ale také Chicago si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za držení vyfasoval Adam Lowry!
     
    14:07
    A hned na začátku početní převahy se do dobré šance dostal Panarin! Ruský hokejista si chtěl položit Ondřeje Pavelce, ale český brankář situaci ustál a schoval střelu Panarina v lapačce!
     
    14:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Chicago využívá přesilovou hru a dotahuje na 1:1! Hosté sevřeli Winnipeg před Ondřejem Pavelcem. Patrick Kane si z rohu hřiště udělal místo pro přihrávku na druhou stranu a ARTĚMIJ PANARIN už neměl problém trefit odkrytou část klece! Asistence: Patrick Kane, Arťom Anisimov.
    14:39 Artěmij PANARIN - 1:1
     
    15:21
    Seabrook zkusil rychle rozehrát na Tomáše Fleischmanna. Přihrávka byla příliš prudká a kotouč končí na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Darlingem.
     
    15:27
    Kolem Darlingovy branky prolétlo nepříjemné nahození od modré čáry. Chiarot jen tak plácl do puku a málem pořádně ohrozil hostujícího brankáře.
     
    15:55
    Vynikající Ondřej Pavalec! Patrick Kane se ocitl sám před českým brankářem, snažil se přehodit si kotouč na bekhend, ale v poslední chvíli mu Pavelec zabránil ve skórování!
     
    16:20
    Panarin zatáhl puk do útočného pásma, kde se sice dostal do potíží u mantinelu, ale ještě stačil posunout na Anisimova.
     
    17:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago otáčí vývoj utkání! Domácí nyní nedokázali odpravit puk z obranného pásma. Teemu Teraveinen stál na začátku akce, poté se sám opřel do střely a jeho pokus nakonec za Pavelcova záda tečoval BRANDON MASHINTER! Branku musel znovu potvrdit videorozhodčí, ale i nyní bylo vše v naprostém pořádku! Asistence: Teuvo Teravainen, Erik Gustafsson.
    17:00 Brandon MASHINTER - 1:2
     
    17:28
    Domácí se okamžitě pokoušeli o rychlou odpověď. Darling však vyrazil za branku a odpravil puk do bezpečí. Winnipeg je nyní horším týmem.
     
    17:41
    Naopak na druhé straně musel zasahovat Ondřej Pavelec. Shaw na něj vyslal nebezpečnou střelu zápěstím, jenže český brankář si věděl rady.
     
    18:15
    Andrew Ladd se dostal do obrovské šance! Ondřej Pavelec však předvedl další fantastický zákrok a udržel svůj tým ve hře!
     
    18:24
    A mohlo být vyrovnáno! Domácí se řítili ve třech na jediného obránce Chicaga! Zakončení na sebe nakonec vzal Scheifele, jež dostal přihrávku žabičkou a nasměroval puk nad branku!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:26
    Stafford vyhnal nepřesnou přihrávkou spoluhráče z útočného pásma. Chicago v posledních minutách brání opravdu dobře.
     
    19:46
    Na závěr první třetiny se ještě dočkáme přesilové hry! Van Riemsdyk si totiž musí odpykat dvě minuty za hákování!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí! Do zápasu lépe vstoupil domácí Winnipeg. V deváté minutě totiž otevřel skóre Petan! Chicago se ale rychle vzpamatovalo a pět minut před přestávkou vyrovnal v přesilové hře Panarin! O další dvě minuty později už šli Jestřábi do vedení, protože se prosadil Mashinter! V závěru periody byl ještě vyloučen van Riemsdyk, a Winnipeg proto začne druhou třetinu v početní převaze.
     
    Střely na branku: 13 – 9
     
    Další třetina začne přibližně v 3:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe domácí, kteří okamžitě okupují útočné pásmo. Winnipeg totiž dohrává zbytek přesilové hry.
     
    20:43
    Toews vypíchl kotouč před modrou čárou. Kotouč je až za brankou Ondřeje Pavelce. Winnipegu se zatím příliš nedaří a musí začít nanovo.
     
    21:15
    Jacob Trouba jen nahodil puk za branku. Jets sice udrželi útočné pásmo, ale střela od modré čáry minula branku Darlinga o pořádný kus.
     
    21:47
    Hosté v plném počtu.
     
    22:01
    Trouba je v úvodu druhé třetiny hodně aktivní! Jacob Trouba znovu napřáhl od modré. Tentokrát pro změnu trefil stojícího obránce.
     
    22:39
    Obrovská šance Chicaga! Anisimov procedil kotouč mezi kruhy, kde jej sebral Patrick Kane, nicméně jeho svižnou střelu srazili domácí do ochranné sítě!
     
    23:12
    Kane s Anisimovem drželi puk v útočném pásmu. Druhý jmenovaný obdržel přihrávku na paty a v těžké pozici už neudržel kotouč.
     
    23:43
    Chicago se snaží zakončovat ze všech pozic na ledové ploše. Kolem Pavelce nyní prosvištěla další tvrdá rána od modré čáry. Pavelec nemusel zasahovat.
     
    24:24
    Shaw se pozapomněl na útočné modré, kam obdržel přihrávku, nabruslil si do útočného pásma a střelou zápěstím provětral Pavelcovu vyrážečku.
     
    25:04
    Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra! Další útok Chicaga středem kluziště zakončil Ladd, jež se otočil v mezikruží a vyslal střelu z otočky.
     
    25:21
    Toews přišel ke kotouči jako slepý k houslím. Hokejista Chicaga byl vzniklou situací pořádně překvapen a nakonec nechal puk za sebou.
     
    26:16
    Teravainen dostal přihrávku do středního pásma, přešel přes modrou čáru, nicméně střelou zápěstím minul branku Ondřeje Pavelce.
     
    26:43
    Finský útočník si prodloužil pobyt na ledě a vrhl se proti dvěma obráncům domácího celku. Ti jej sevřeli u mantinelu a hostující hráč raději odjel střídat.
     
    27:16
    Armia vybojoval puk v rohu útočného pásma, kde poté předváděl své umění s pukem na hokejce, ale obrana Chicaga jej ke střele nepustila.
     
    27:46
    A právě Armia se ocitl v obrovské šanci! Finskému útočníkovi nakonec překazil radost Anisimov, jež výrazně pomohl svému brankáři!
     
    28:40
    Desjardins prokličkoval až za branku Winnipegu, kde se snažil otočit se, ale při bruslařském manévru přišel o kotouč.
     
    29:10
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Toews to zkoušel středem kluziště. Na modré čáře si jej do parády vzali dva obránci a zastavili jeho postup.
     
    29:36
    Až nyní rozhodčí přerušuje hru! Scheifele poslal na Darlinga prudkou střelu z levé strany. Brankář Chicaga dnes zatím chytá s jistotou.
     
    29:36
    Špatná zpráva pro Chicago! Andrew Shaw právě opustil ledovou plochu a zamířil do šaten. Podle všeho se jedná o nějaké zranění!
     
    30:13
    Mohlo být vyrovnáno! Armia obkroužil branku Chicaga a tlačil puk mezi betony hostujícího brankáře! K dorážce se ještě protlačil Copp, jež ztroskotal na skvělém Darlingovi!
     
    30:40
    Kombinace Chicaga v útočném pásmu nyní poněkud pokulhávala. Domácí se však zmohli pouze na vyhození kotouče do středního pásma.
     
    31:14
    Seabrook nahodil kotouč po mantinelu za branku Ondřeje Pavelce. Jeho spoluhráči získali puk v útočném pásmu a nyní kombinují.
     
    31:46
    Wheeler nabil na modrou čáru Chiarotovi, jehož dělovka prosvištěla kolem branky Chicaga a následnou střelu hosté srazili.
     
    32:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Winnipeg přeci jen zužitkoval momentální převahu ke vstřelení branky! Justin Byfuglien rozjel celou akci středem kluziště, poslal puk k mantinelu na Ehlerse, jež předložil kotouč na BLAKA WHEELERA, jež si jej natáhl na bekhend a střelou pod víko vyrovnal na 2:2! Asistence: Nikolaj Ehlers, Dustin Byfuglien.
    32:08 Blake WHEELER - 2:2
     
    32:43
    Chicago se obdrženou brankou nenechalo zaskočit a okamžitě se snaží nahrnout se do útočného pásma. Domácí nyní skvěle brání modrou čáru.
     
    33:30
    Ale také hokejisté Winnipegu se tlačí do útoku. Seabrook musel předvést jeden ze svých tvrdších zákroků, aby zastavil rozjetého Stuarta.
     
    33:42
    A pro Winnipeg to vypadá ještě lépe! Domácí si totiž zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za vyhození kotouče mimo kluziště dostává Brent Seabrook!
     
    34:02
    Kotouč je za brankou Ondřeje Pavelce a Dustin Byfuglien musí rozjet novou útočnou akci až z vlastního obranného pásma.
     
    34:25
    Toews se ocitl na špatném místě a v hodně špatnou chvíli! Spoluhráč jej totiž vyhozením zpoza branky trefil do obličeje a Toews se nyní svíjí v bolestech.
     
    35:06
    Hosté znovu vyhazují kotouč z vlastního obranného pásma. Tomáš Fleischmann dokonce prodloužil puk až k Ondřeji Pavelcovi.
     
    35:42
    Seabrook je zpátky na ledě! Domácím se tato početní převaha vůbec nepovedla. Pokračuje se v pěti hráčích na obou stranách.
     
    36:25
    Weise procedil puk do útočného pásma, kam pospíchal jen jeden hráč Chicaga, proti kterému navíc stála hned trojice domácích hráčů.
     
    37:08
    Wheeler pálil z ostrého úhlu. Svou střelou po ledě trefil brusli stojícího Ehlerse.
     
    37:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago si bere zpět své ztracené vedení! Panarin našel přihrávkou ve středním pásmu rozjetého PATRICKA KANEA, jež si nabruslil do útočného pásma a svižnou střelou prostřelil Ondřeje Pavelce! Asistence: Artěmij Panarin, Erik Gustafsson.
    37:22 Patrick KANE - 2:3
     
    38:22
    Obrovská šance na vyrovnání! Skvělý Darling se roztáhl na brankovišti a zastavil samostatný únik jednoho z domácích hokejistů!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:18
    Anisimov vyslal utajenou střelu kolem bruslí jednoho z domácích obránců. Ondřej Pavelec si nakonec pomohl hokejkou a vyrazil puk mimo tři tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední perioda je minulostí. Winnipegu se podařilo vyrovnat zásluhou Wheelera! Chicago poté znovu zapnulo a dvě minuty před sirénou vrátil hostům vedení Kane! Winnipeg mohl znovu srovnat, avšak Halischuk si vylámal zuby na vynikajícím Darlingovi!
     
    Střely na branku: 25 – 16
     
    Další třetina začne přibližně v 4:03.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili na vhazování lépe hokejisté Chicaga. Hosté se okamžitě natlačili do útočného pásma, ale Trouba získal puk.
     
    40:34
    A Winnipeg se okamžitě hnal k rychlému protiútoku. Domácí šli dokonce ve dvou na jediného obránce, ale ten se natáhl a zastavil hokejkou přihrávku.
     
    41:10
    Také Chicago mělo možnost zakončit přečíslení! Teravainen pálil z prostoru mezikruží. Jeho ránu přizvedl jeden z obránců do ochranné sítě.
     
    41:33
    Panarin svedl souboj s Byfuglienem. Domácí zadák měl k puku o něco blíž a skvělou hrou tělem si odstavil ruského hokejistu z cesty.
     
    42:05
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si tentokrát zahraje Chicago! Dvě minuty za hákování dostává Nic Petan!
     
    42:10
    Ale Jacob Trouba se ihned po vyhraném vhazování prodral ke kotouči a vyhozením o mantinel poslal puk až do obranného pásma Chicaga.
     
    43:00
    Kotouč je znovu až za Darlingem. Hostům se tato početní převaha zatím příliš nedaří. Chicago musí založit nový útok.
     
    43:27
    To už bylo lepší! Brent Seabrook vypálil a jeho ránu ještě chtěl dorážet Patrick Kane! Nejproduktivnější hráč celé NHL se však k puku neprodral!
     
    43:27
    Ale bylo to za cenu faulu! Chicago bude hrát přesilovku 5 na 3! Dustin Byfuglien totiž dostává dvě minuty za hákování!
     
    44:00
    Teravainen se dostal ke střele z mezikruží a orazítkoval tyč! Rozhodčí se ještě radí s kolegou u videa, zda kotouč nepřekročil brankovou čáru!
     
    44:00
    Známe konečný verdikt! Kotouč skutečně nepřešel přes brankovou čáru! Šance Winnipegu na vyrovnání stále žijí!
     
    44:30
    Domácí už jsou ve čtyřech a navíc vyhazují puk přes všechny čáry. Unavená obrana Winnipegu může pustit na led čerstvé síly.
     
    45:12
    Panarin obdržel přihrávku před prázdnou branku, avšak ruský hokejista z ostrého úhlu vůbec netrefil branku!
     
    45:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! DUSTIN BYFUGLIEN naskočil na ledovou plochu z trestné lavice, sjel si na levý kruh, kam obdržel přihrávku a přesnou střelou vyrovnal na 3:3! Panarina může neproměněná šance mrzet! Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    45:33 Dustin BYFUGLIEN - 3:3
     
    46:07
    Domácí příznivci se baví! Halou se dokonce nese skandování jména střelce vyrovnávací branky! Další akci Jets zastavilo postavení mimo hru.
     
    46:40
    Jets jsou aktuálně lepším týmem a takřka nepouštějí Chicago ke kotouči. Winnipeg je znovu před brankou Blackhawks a snaží se najít si střeleckou pozici.
     
    47:01
    A tu si našel Jacob Trouba! Jeho rána se od zadního mantinelu vrátila zpět před branku a Darling musel pořádně kočírovat svůj pohyb, aby si puk nesrazil za záda.
     
    47:24
    S další střelou přispěchal Blake Wheeler. Ani jeho zakončení nenabralo potřebnou přesnost a zamířilo mimo tři tyče hostující branky.
     
    48:26
    Halischuk byl sám před Darlingem, jenže zády k brance a v ostrém úhlu. Domácí útočník nic nevymyslel a Darling mu dokonce vypíchl puk.
     
    49:21
    Desjardins jen nahodil puk za branku Ondřeje Pavelce. Hosté se sice ještě chvíli udrželi v útočném pásmu, ale Pavelec nakonec vyrazil nahození betonem.
     
    50:06
    Byfuglien hraje skvělý zápas! Domácí obránce za brankou naložil Kaneovi a poté ještě vyvezl kotouč a konstruktivně rozehrál.
     
    50:33
    Jonathan Toews mohl strhnout vedení na stranu hostů! Toews si však také vylámal zuby na skvělém Ondřeji Pavelcovi. Diváci v hale se opravdu baví!
     
    51:04
    Patrick Kane nahazoval puk prudce středem kluziště. Jeho pobídku nikdo netečoval a puk zamířil na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Darlingem.
     
    51:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Winnipeg strhává vedení na svou stranu! Vše začalo střelou Scheifeleho! Kotouče se zmocnil Dustin Byfuglien, otočil se zpoza branky a BLAKE WHEELER byl na brankovišti nejlépe zorientovaný a dopravil puk do sítě! Asistence: Dustin Byfuglien, Mark Scheifele.
    51:39 Blake WHEELER - 4:3
     
    52:50
    Winnipeg hraje v naprosté pohodě. Domácí si užívají podporu svých příznivců a stále nepouštějí hostující hokejisty před Pavelce.
     
    53:16
    Armia se hnal po pravém křídle vstříc Darlingovi! Domácí hokejista nakonec zkusil štěstí zápěstím, Darling byl připraven a střelu zneškodnil.
     
    53:31
    Pokus hostů o přihrávku obloučkem zastavil na modré čáře Chiarot. Domácí zatím skvěle brání a Chicago má obrovské problémy v ofenzivě.
     
    54:11
    Ehlers a Wheeler spěchali proti jedinému obránci Chicaga! Ehlers chtěl zkusit přibrzdit, ale při svém manévru přišel o kotouč. Chicago stále žije.
     
    54:32
    Wheeler mohl zkompletovat hattrick! Domácí útočník si nadvakrát vylámal zuby na fantastickém Darlingovi! K odraženému puku se už nedostal nikdo v modrém.
     
    55:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Bláznivé utkání pokračuje! Chicago se z ničeho nic natlačilo před Pavelce, Marcus Kruger krásně předložil kotouč mezi kruhy a ARTĚMIJ PANARIN trefil přesně skulinku! Asistence: Marcus Kruger, Brent Seabrook.
    55:15 Artěmij PANARIN - 4:4
     
    55:47
    Fleischmann předložil kotouč Laddovi, který okamžitě vyzkoušel Pavelcovu pozornost. Český brankář drží stav nerozhodný.
     
    56:20
    Hostům se znovu nepovedl pokus o rychlou rozehrávku. Seabrookova přihrávka končí na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Darlingem.
     
    56:35
    Kruger se obtočil kolem branky Winnipegu a hledal mezírku mezi betony Ondřeje Pavelce! Český brankář ji stačil včas utěsnit a zachránil svůj tým.
     
    57:08
    Další zakázané uvolnění na straně Chicaga! Méně než tři minuty před koncem utkání se bude vhazovat po Darlingově levici.
     
    57:28
    V dnešním utkání aktivní Jacob Trouba vyslal další střelecký pokus. Jeho ránu z jízdy srazil obránce Chicaga do ochranné sítě.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:02
    Ehlers naservíroval zpoza branky kotouč na brankoviště, kde byl Marko Daňo, jenže slovenský útočník z těsné blízkosti nepropálil hostujícího brankáře!
     
    58:46
    Dustin Byfuglien atakoval tvrdým hitem Tomáše Fleischmanna. Podle rozhodčích bylo vše čisté. Tento ukázkový hit musel Fleischmanna pořádně bolet.
     
    59:35
    Byfuglien sevřel kotouč rukavicí. Hra se proto přerušuje. O vítězi dnešního utkání podle všeho rozhodne prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Je tomu skutečně tak! Domácím se zásluhou Byfugliena podařilo vyrovnat! Wheeler poté dokonce poslal Winnipeg do vedení, ale Panarin čtyři minuty před koncem základní hrací doby vyrovnal na 4:4! O vítězi utkání tedy rozhodne buď pětiminutové prodloužení 3 na 3 nebo následné samostatné nájezdy!
     
    Střely na branku: 32 – 24
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Úvodní vhazování opanovalo Chicago. Kane okamžitě našel Toewse, který si vylámal zuby na Pavelcovi. Dobrý start hostujícího celku.
     
    60:44
    Kane jel sám na Pavelce, zvolil střelu na vzdálenější tyč, ale český brankář znovu podržel svůj celek ve hře o bonusový bod!
     
    61:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Napotřetí už to Ondřeji Pavelcovi nevyšlo! Domácí nevyužili přečíslení 2 na 1! Artěmij Panarin potáhl kotouč do útočného pásma, předložil jej na hůl BRENTA SEABROOKA, jež bez problémů zakončil do poloodkryté branky Winnipegu! Asistence: Artěmij Panarin, Jonathan Toews.
    61:01 Brent SEABROOK - 4:5
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Bláznivé utkání pro sebe nakonec urvalo Chicago! Po minutě hry v prodloužení vystřelil Chicagu bonusový bod Brent Seabrook! Dnešní utkání sedlo hlavně třem mužům! Na straně Winnipegu zářili Blake Wheeler a Dustin Byfuglien, zatímco v týmu Chicaga odehrál parádní utkání Artěmij Panarin! Na Winnipegu je vidět, že si závěr sezóny opravdu užívá. Celá hala se dnes dobře bavila skvělým hokejem. Chicago si nakonec odváží dva body za vítězství 5:4 v prodloužení!
     
    Střely na branku: 32 – 27
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Blake Wheeler (WPG) 2+1
    2. Dustin Byfuglien (WPG) 1+2
    3. Artěmij Panarin (CHI) 2+2
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Fleischmann (CHI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 18:04
    Michal Rozsíval (CHI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:19
    Marko Daňo (WPG) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:08
    Ondřej Pavelec (WPG) 61 minut, 22 zákroků, 4 góly, 84,6%
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 15 294 diváků!
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný víkend! (05:07:07)
    Malý vlajkonoš jistě sní o tom, že dres Winnipeegu navlékne i v NHL.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Petan (Armia, Copp), 33. Wheeler (Ehlers, Byfuglien), 46. Byfuglien (Wheeler, Scheifele), 52. Wheeler (Byfuglien, Scheifele) – 15. Panarin (Kane, Anisimov), 17. Mashinter (Teravainen, Gustafsson), 38. Kane (Panarin, Gustafsson), 56. Panarin (Kruger, Seabrook), 62. Seabrook (Panarin, Toews)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Chiarot, Trouba, Stuart, Postma, Melchiori – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Stafford, Burmistrov, Daňo – Armia, Copp, Petan – Halischuk, Lowry, Thorburn
    Chicago Blackhawks: Darling (Leighton) – Svedberg, Seabrook, Hjalmarsson, van Riemsdyk, Gustafsson, Rozsvíval – Fleischmann, Toews, Ladd – Kane, Anisimov, Panarin – Weise, Teravainen, Mashinter – Shaw, Kruger, Desjardins

    Rozhodčí: Rehman, St. Pierre – Cameron, Gawryletz

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri