Mönchengladbach – Hertha 5:0 (kon.) | Hoffenheim – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
5:0 (1:0)
Hertha BSC
Neděle 03.04.2016, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Ibrahima TRAORÉ - 5:0
     
    86
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně potupná porážka! IBRAHIMA TRAORÉ překonává hostujícího brankáře z hodně velkého úhlu. Střelec pátého gólu zamířil zkušeně kolem nohy brankáře Jarsteina. Asistence: Lars Stindl.
    80. Thorgan HAZARD - 4:0
     
    80
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se belgický mladíček dočkal druhého gólu v zápase. THORGAN HAZARD prošel hostující obranou jako nůž máslem a poté se s trochou štěstí prosadil. Jeho střela byla tečována jedním obráncem Herty přímo do protipohybu gólmana Jarsteina. Asistence: Mahmoud Dahoud.
    76. Patrick HERRMANN - 3:0
     
    76
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Pěkná kombinace mezi Hazardem a Herrmannem končí dalším gólem. První jmenovaný obdržel trochu přetažený centr, po kterém se tlačil ihned do zakončení. Brankář hostí jeho střelu vyrazil pouze k PATRICKU HERRMANNOVI, který ze vzduchu jednoduše skóroval. Asistence: Thorgan Hazard.
    61. André HAHN - 2:0
     
    61
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní kombinace v podání domácích hráčů, kteří krátkými přihrávkami vyšachovali celou obranu Herty. Fabian Johnson přistrčil míč ANDRÉMU HAHNOVI, který ihned po zpracování míče vystřelil z otočky do horní části brány. Hodně pohledný gól Mönchengladbachu. Asistence: Fabian Johnson.
    14. Thorgan HAZARD - 1:0
     
    14
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská chyba gólmana hostí, který přihrál přímo na kopačku Mahmouda Dahouda. Ten se nerozpakoval a přihrál míč na nabíhajícího THORGANA HAZARDA, který v samostatném úniku mazácky zakončil mezi nohy gólmana. Asistence: Mahmoud Dahoud.

    Štěpán Hladký

    Branky: 14. T. Hazard (Dahoud), 61. Hahn (Johnson), 76. Herrmann (T. Hazard), 80. T. Hazard (Dahoud), 86. Traoré (Stindl)

    Karty:   22. Hahn (MNC) – 60. Kalou (HER), 73. Weiser (HER)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:11.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Nordtveit – Johnson, Dahoud (81. Jantschke), Xhaka (C), Wendt – T. Hazard (83. Traoré), Stindl, Hahn (65. Herrmann).
    Náhradníci: Sippel – Jantschke, Hinteregger, Korb, Traoré, Herrmann, J. Hofmann.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Weiser, Stark, Lustenberger (C), Plattenhardt – Skjelbred, Tolga Ciğerci (46. Hegeler) – Haraguči (82. Stocker), Darida (63. Baumjohann), Kalou – Ibišević.
    Náhradníci: Burchert – van den Bergh, Langkamp, Pekarík, Hegeler, Baumjohann, Stocker.

    Rozhodčí: S. Stegemann – C. Fischer, S. Storks
    bahis siteleri