Nantes – Lille 0:3 (kon.) | Bastia – Marseille 2:1 (kon.) | Lorient – Lyon 1:3 (kon.)
konec
FC Nantes
0:3 (0:1)
Lille OSC
Neděle 03.04.2016, 14:00 • Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau (Nantes) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. ÉDER - 0:3
     
    90+2
    Lille právě vstřelilo branku!
    Všichni už čekali, že se bude pískat konec zápasu a v tom přišla ještě jedna branka OSC! Junior Tallo pěknou kličkou přešel přes bránícího hráče a předal míč na pravou stranu pokutového území, kde byl ÉDER. Ten ukázal pevné nervy a krev střelce, když se střelou k zadní tyči prosadil podruhé v utkání. Po inkasované brance přišel hlasitý pískot, který doprovází hráče i po ukončení zápasu.
     
    88
    Riou musel velmi rychle z branky, protože jinak by se na něj řítil Éder. Jenže hlavička brankáře zamířila na kopačky Talloa, který přehodil domácího kapitána. Míč už sice mířil do branky, ale celou situaci vyřešil odkopem vracející se obránce.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Sébastien Corchia (Lille OSC). Ten si ze soupeře při hlavičkovém souboji udělal stoličku a nemohl nic jiného čekat než, že bude dalším potrestaným hráčem.
     
    80
    Sidibé byl zasažen kopačkou do oblasti ramena možná hlavy a potřebuje ošetření. Tímto faulem se prezentoval Sabaly, který vidí po zásluze žlutou kartu.
     
    77
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Kolbeinn Sigþórsson, přichází Ermir Lenjani.
     
    62
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Adryan, přichází Johan Audel.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Rémi Gomis (FC Nantes), jenž předvedl opravdu nepěkný zákrok! Domácí hráč šel do skluzu podrážkou na před a trefil soupeře. Hlavní sudí neměl jinou možnost než vytáhnout další kartičku ze své kapsičky.
    59. Stoppila SUNZU - 0:2
     
    59
    Lille právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu je tu druhá branka v síti domácího celku. Na centr od rohového praporku si naskočil Éder a jeho hlavička putovala do prostoru malého vápna, kde stál STOPPILA SUNZU. Hostující stoper byl u míče rychleji než domácí gólman a dostal balon za brankovou čáru.
     
    57
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Marcos Lopes, přichází Junior Tallo.
     
    52
    Tak to už není možné, co domácí hráči zahazují! K dalšímu přímému kopu z levé strany se postavil Adryan, jehož zakončení vyrazil na hranici vápna, kde byl připravený Gomis. Ten měl hodně času, ale svou ránu trestuhodně poslal vedle branky.
     
    46
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Emiliano Sala, přichází Jules Iloki.
     
    45+1
    Přímý kop zahráli domácí fotbalisté centrem, ke kterému se dostal Sigþórsson! Ten byl sice tísněn, ale nastavil nohu a byla škoda, že mu balon skočil na lýtko. Takže Enyeama se mohl dívat, jak jde zakončení nad jeho branku.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Renato Civelli (Lille OSC), který si pomohl šlapákem! Hlavní sudí pískl faul, ale hráč si nedal říct a pořád diskutoval.
    34. Obrovská šance domácího celku po rohovém kopu
     
    34
    Domácí měli obrovskou šanci na vyrovnání! Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Sala, ale jeho pokus zastavil Enyeama. Ten musel být velmi rychlý, jelikož k míči se mohl dostat ještě Sigþórsson, ale naštěstí pro hosty byl brankář rychlejší.
    19. ÉDER - 0:1
     
    19
    Lille právě vstřelilo branku!
    Část stadionu, kde se nachází hostující sektor se poprvé raduje! Marcos Lopes našel přesným centrem ÉDERA, který se obtočil kolem svého strážce a střelou k tyči otevírá skóre zápasu. Domácí kapitán se po balonu sice natahoval, ale pokus byl velmi dobře umístěný.

    Michal Luxa

    Branky: 19. Éder (Rony Lopes), 59. Sunzu (Éder), 90+2. Éder (Tallo)

    Karty:   61. R. Gomis (NAT), 80. Sabaly (NAT) – 45+1. Civelli (LIL), 82. Corchia (LIL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 12:11.
    FC Nantes: Riou (C) – Sabaly, Vizcarrondo, Cana, Moimbé – Thomasson, R. Gomis, G. Gillet, Adryan (62. Audel) – Sigþórsson (77. Lenjani), Sala (46. Iloki).
    Náhradníci: Dupé – Lenjani, B. Touré, Dubois, Iloki, Audel.

    Lille OSC: Enyeama – Corchia, Civelli, Sunzu, Sidibé – Mavuba (C), Amadou, Obbadi – Amalfitano, Éder, Rony Lopes (57. Tallo).
    Náhradníci: Elana – Koné, Balmont, Benzia, Nangis, Tallo, Pavard.

    Rozhodčí: Chapron – Viala, Saint-Cricq Lompre
    bahis siteleri