Slovan Bratislava U21 – L. Mikuláš 2:5 (kon.) | Žilina B – Prešov 2:1 (kon.) | Sereď – FC Košice 0:0 (kon.)
Lok. Košice – Pohronie 3:1 (kon.) | Dunajská Lužná – Šaľa 1:1 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
3:1 (2:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Neděle 03.04.2016, 15:30 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Košičania dávajú výsledku, zdá sa, konečnú podobu. Do listiny strelcov sa zapísal aj MILAN ŠIMČÁK.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
    Pohronie sa teší z gólu
     
    89
    Pohronie dalo gól!
    Tak napokon ešte predsa len prišlo zníženie, gólovo sa presadil MAREK FRIMMEL. Strelec sa z gólu prakticky vôbec neteší a loptu okamžite odnáša k stredovému kruhu.
     
    88
    Všetko sa to snažil zmeniť hosťujúci Páleník, ktorý chcel prekvapiť Kiru a vystrelil preto zo vzdialenosti asi 25 metrov, gólman Košíc si ale dal na celú situáciu pozor a loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    86
    Lopta sa od Blahúta dostala až ku Parajovi, ktorý to skúsil zo vzdialenosti asi 25 metrov, jeho strelecké zakončenie by ale v sieti skončilo len v prípade, že by bolo na sebe naukladaných azda 10 brán.
     
    84
    Zajac teraz pred vápnom hľadal Človečka. Futbalista v službách Košíc si ale loptu nešťastne prišliapol a následne padol na trávnik. Ak by sa tak nestalo, pre domácich by sa naskytla šanca na strelenie tretieho gólu.
    Kamenec v dnešnom stretnutí dohral
     
    82
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kamenec, prichádza Kinský.
     
    76
    Dnešné stretnutie sleduje 400 divákov.
    Striedanie v domácom tíme
     
    75
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Chmelo, prichádza Leško.
     
    70
    Naopak, sami sa dokážu natlačiť do zakončenia. Potvrdil to aj Šuľák, ktorý ťažil z práce Korijkova, napokon ale loptu v dobrej pozícii poslal len do rukavíc pozorného Holeca.
     
    61
    Šuľák teraz chcel v strede poľa vysunúť striedajúceho Človečka, čo sa mu na prvý pohľad aj vydarilo, Človečko ale musel loptu spracovávať pätou, preto sám seba do brejku vysunúť nedokázal.
     
    58
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Holec, prichádza Sekereš.
    Pelegríni opúšťa ihrisko na nosidlách, pevne veríme, že bude v poriadku!
     
    55
    Na scénu napokon museli prísť aj nosidlá, nasledovať bude okamžitý transfer do jednej z košických nemocníc. Veríme, že nepôjde o nič vážne. Zraneným je Pelegríni.
     
    54
    Tak toto vyzerá veľmi, veľmi zle! Jeden z hostí sa teraz z ničoho nič zrútil na trávnik, zdá sa, že na malý moment dokonca stratil vedomie!
     
    53
    Hra sa teraz voľne presúva zo strany na stranu, sledujeme tuhý boj o každú loptu. Presne takýto futbal sa od nadstavbovej časti súťaže očakával.
     
    49
    Až teraz to hostia skúsili dlhým nákopom na bránu, tento moment pritom Kira využil a vyskúšal si svoje reflexy pri vzdialenejšej žrdi. Táto lopta nebola vôbec ťažká, center Pelegríniho ale Kira stiahol akčne – v skoku do pravej strany.
     
    47
    Napokon to ale bolo práve Pohronie, kto sa musel brániť. Kapitán Zajac totiž svojou prihrávkou našiel lepšie postaveného Harvilu, ktorý neváhal a spoza vápna sa oprel do lopty, avšak tá skončila v rukaviciach pozorného Holeca.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Hudák, prichádza Páleník.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bališ, prichádza Garaj.
     
    44
    Pekné športové gesto, brankár Košíc Kira teraz pri zákroku vo vzduchu nešťastne zasiahol aj hlavu Hudáka, ktorému sa prišiel okamžite ospravedlniť a pomôcť mu vstať. O nedovolený zákrok sa nejednalo.
     
    43
    A pri hráčoch odetých v zelenom teraz stáli všetci svätí! Po centri Zajaca sa k lopte dostal Korijkov, ktorý posúval na lepšie postaveného Chmela. Pred tým ale lopta poskočila, preto nestrieľal z otočky, ale loptu posunul Kamenecovi. Jeho tvrdá rana z hranice vápna napokon skončila na obrane súpera.
     
    42
    Chmelo vysunul na pravej strane jedného zo svojich spoluhráčov, pred ním musel hasiť nebezpečenstvo posledný obranca Žiaru nad Hronom! Zahrávať sa bude rohový kop.
     
    39
    Domáci ale napokon celú situáciu zahrali najhoršie, ako mohli. Loptu totiž chceli poslať priamo na bránu, avšak Pavol Šuľák ju napálil po zemi len do dobre umiestneného múru.
     
    38
    Teraz je to už inak. Košice budú zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 25 metrov!
     
    35
    Útočná snaha domácich ale rozhodne neopadla, naopak, Košice sa neustále snažia natlačiť do pokutového územia svojho súpera. Potvrdilo sa to aj pri šprinte striedajúceho Človečka, ten si ale napokon loptu nedokázal dobre spracovať.
     
    25
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kolek, prichádza Človečko.
    Košičania po druhom góle
     
    24
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Košice vedú už o dva góly. Druhý presný zásah pritom priniesla len ich druhá strela na bránu. RASTISLAV CHMELO loptu zaviezol pozdĺž celej útočnej polovice až do vápna súpera, kde pohodlne obstrelil Holeca..
    Hráči Lokomotívy sa tešia z otváracieho gólu
     
    10
    Lokomotíva Košice dala gól!
    A Košice sa ujímajú vedenia! Nuž, zdá sa, že pre Žiar nad Hronom sa črtá poriadna lekcia z efektivity. Prvá strela – prvý gól. Takáto štatistika Holeca rozhodne neteší. Gólovo sa presadil DUŠAN KOLEK.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 10. Kolek, 24. Chmelo, 90+1. Šimčák – 89. Frimmel


    FC Lokomotíva Košice: Kira – Cmarko, Gallo, Šuľák, Šimčák, Harvila, Kolek, Korujkov, Zajac (C), Chmelo, Kamenec
    Náhradníci: Kinský – Človečko, Hloušek, A. Leško, Krepčár

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Holec – Nosko, P. Leško, Prikryl, Pelegríni (C), Bališ, Frimmel, Hudák, Blaho, Paraj. Blahút
    Náhradníci: Sekereš – Páleník, Garaj, Poliaček, Matuškovič, Packo

    Rozhodčí: Vlk – Petríček, Sluk – Čiernik
    bahis siteleri