NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 3:4 (kon.)
St. Louis – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:4 (0:0, 0:3, 3:1)
Florida Panthers
Úterý 05.04.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto (kapacita 20270 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Colin GREENING - 3:4
     
    51:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To je třetí třetina, domácí opět snižují na rozdíl jediné branky! Jake Gardiner nabil na střelu Parenteauovi, jehož pokus Montoya jen vyrazil před sebe a duchapřítomný Tyler Bozak vyšperkoval celou akci přihrávkou do prázdné branky pro COLINA GREENINGA! Asistence: Tyler Bozak a P. A. Parenteau.
    Aleksander BARKOV - 2:4
     
    49:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté si ale berou velmi rychle dvoubrankové vedení zpět! Jen 36 vteřin po Brennanově brance se na druhé straně prosazuje ALEKSANDER BARKOV, který dorazil střelu Aarona Ekblada! Před Bernierem byla rovněž pořádná mela, k žádnému nedovolenému bránění ale tentokrát nedošlo! Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    T. J. Brennan - 2:3
     
    48:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Po střele Brada Boyese bojovali na brankovišti Rich Clune a Byron Froese, kteří opět skolili Montoyu, jenž měl ztíženou pozici, ke gólové dorážce se nakonec dostal až obránce T. J. BRENNAN! Asistence: Rich Clune a Brad Boyes.
    Colin GREENING - 1:3
     
    45:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a snižují tak na rozdíl dvou branek! William Nylander výborně počkal s přihrávkou na ideální moment, kterým uvolnil COLINA GREENINGA, který si za svou dnešní aktivitu rozhodně branku zasloužil! Asistence: William Nylander a Morgan Rielly.
    Rocco GRIMALDI - 0:3
     
    33:11
    Florida právě vstřelila branku!
    A další puk se třepetá v domácí brance! Po zaváhání obrany Maple Leafs, a to konkrétně Jaka Gardinera se k pku u pravého hrazení dostal Reilly Smith, který rychlou přihrávkou vybídl na druhé straně útočného pásma ROCCA GRIMALDIHO, který se prezentoval další výbornou střelou pod horní tyčku! Asistence: Reilly Smith.
    Rocco GRIMALDI - 0:2
     
    30:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají druhou branku po výborné práci celého třetího útoku! Teddy Purcell vybojoval puk ve vlastní třetině a rozjel útočnou akci, v které pokračoval Jiří Hudler, ten přihrávkou našel na levé straně rozjetého ROCCA GRIMALDIHO, jenž svou rychlost přetavil v krásnou střelu do šibenice! Asistence: Jiří Hudler a Teddy Purcell.
    Nick BJUGSTAD - 0:1
     
    21:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Reilly Smith chvíli podržel puk u pravého hrazení, poté jej předal na modrou čáru Aaronu Ekbladovi, jehož nahození Jonathan Bernier dokázal jen vyrazit před sebe, kde se nadvakrát prosadil NICK BJUGSTAD! Asistence: Aaron Ekblad a Reilly Smith.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 46. Greening (Nylander, Rielly), 49. Brennan (Clune, Boyes), 52. Greening (Bozak, Parenteau) – 22. Bjugstad (Ekblad, Smith), 31. Grimaldi (Hudler, Purcell), 34. Grimaldi (Smith), 50. Barkov (Huberdeau, Ekblad)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Sparks) – Rielly, Marinčin, Gardiner, Corrado, Campbell, Brennan – Lindberg, Bozak, Kapanen – Greening, Nylander, Parenteau – Clune, Froese, Boyes – Laich, Gauthier, Grabner. Trenér: Mike Babcock.
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Kindl, Kampfer – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Bjugstad, Smith – Hudler, Grimaldi, Purcell – Wilson, MacKenzie, Howden. Trenér: Gerard Gallant.

    Rozhodčí: Luxmore, Charron – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 18846
    bahis siteleri