Česko – Finsko 2:6 (kon.)
konec
Česko
2:6 (1:5, 0:0, 1:1)
Finsko
Úterý 05.04.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Reprezentace do 19 let
Partner:
     
    Tak a ode mě je to pro dnešek vše. Loučí se s Vámi Petr Svoboda a od dalších onlajnových přenosů ze Zimního stadionu Václava Nedomanského se budu těšit opět napočtenou. (20:04:24)

    V přátelském utkání reprezentací U20 zaspal český tým začátek a po špatné první třetině podlehl Finsku 2:6.

    Zveřejnil(a) SHK Hodonín dne 5. duben 2016
     
    Hráči utkání:
    Česká Republika: #22 David Kaše
    Finsko: #19 Joonas Niemelä
     
    A máme dobojováno. Tým Suomi dnes předvedl velmi konzistentní bez slabších momentů a po zásluze vyhrál. České reprezentaci se nedařilo zejména v obranné fázi a tomu bohužel odpovídá také počet inkasovaných gólů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Finové ještě kombinují v útočném pásmu, ale do ničeho se už neženou. Utkání je u konce.
     
    Dnešní utkání sleduje 336 diváků.
     
    59:20
    Vyloučení v týmu Česko (Jandus – 2 min., podražení).
     
    59:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece je tu branka domácího týmu. Ondřej Procházka si vyměnil u pravého mantinelu kotouč s RADKEM KOBLÍŽKEM, který z úhlu prostřelil Kaarlehta. Asistence: Filip Kokoška.
     
    58:13
    Český tým se dosud neusadil v útočném pásmu. Zápas už se spíše dohrává.
     
    57:16
    Český tým má šanci trochu zmírnit skóre tohoto zápasu. Eetu Torpström (FIN) je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    55:50
    Spratkovu střelu Kaarlehto vyrazil. Finský gólman si následně poradil i s dorážkou Hronka.
     
    54:48
    Erik Embrich nastřelil břevno české brány! S domácími to mohlo být ještě horší, ale hokejové štěstí při nich nyní stálo.
     
    53:45
    Hra už poněkud postrádá tempo. Finové hrají, co potřebují a Češi se dostávají do šancí jen sporadicky.
     
    52:38
    Češi se asi minutu drželi na kotouči, ale nedařilo se jim rozehrát proti vysoko vysunutému finskému forčekingu. Tato herní fáze vrcholí zakázaným uvolněním českého týmu.
     
    51:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A po delší době opět velmi jednoduchá finská akce s gólovým závěrem. Vidgren s ERIKEM EMBRICHEM se dostali do přečíslení a druhý jmenovaný po přihrávce svého spoluhráče lehce překonal českého gólmana. Asistence: Aaro Vidgren
     
    49:43
    Julius Mattila se výborně otočil od mantinelu, odstavil si dva české obránce a zakončoval z pravého kruhu. Šimečkův zákrok situaci zachránil.
     
    48:37
    Hosté v plném počtu.
     
    47:59
    Martin Svoboda se velmi dobře prezentuje v probíhající přesilové hře. Český útočník nejprve dvakrát nebezpečně střílel a poté ještě připravil dobrou šanci pro spoluhráče Koblížka.

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 6. Kaše (Klinger, Koblížek), 60. Koblížek (Kokoška) – 2. Juhola (Mattila Julius, Ruuskanen), 5. Mattila Julius (Parikka), 9. Niemelä (Ruotsalainen), 15. Niemelä (Ruotsalainen), 16. Embrich (Leskinen, Borgström), 52. Embrich (Vidgren)


    Česko: Kuchař (15. Šimeček) – Kaňák, Hronek, Bartko, Šnajnar, Klinger, Jandus, Zajíc – Procházka, Kaše (C), Koblížek, Svoboda, Kusý, Wágner, Dufek, Spratek, Kulda, Vracovský, Kokoška, Flok. Trenér: David Bruk.
    Finsko: Kaarlehto (Ruusu) – Ruuskanen, Jesper Mattila, Rautanen, Tiuraniemi, Torpström, Leskinen, Parikka – Niemelä, Ruotsalainen (C), Vidgren, Borgström, Embrich, Nevalainen, Julius Mattila, Juhola, Kokkola, Heikkinen, Nylund. Trenér: Rauli Urama.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Daniel Pražák – Přemysl Skopal, Michal Zíka

    Diváci: 336
    bahis siteleri