Česko – Finsko 2:6 (kon.)
konec
Česko
2:6 (1:5, 0:0, 1:1)
Finsko
Úterý 05.04.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Reprezentace do 19 let
Partner:
     
    59:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece je tu branka domácího týmu. Ondřej Procházka si vyměnil u pravého mantinelu kotouč s RADKEM KOBLÍŽKEM, který z úhlu prostřelil Kaarlehta. Asistence: Filip Kokoška.
     
    51:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A po delší době opět velmi jednoduchá finská akce s gólovým závěrem. Vidgren s ERIKEM EMBRICHEM se dostali do přečíslení a druhý jmenovaný po přihrávce svého spoluhráče lehce překonal českého gólmana. Asistence: Aaro Vidgren
     
    15:10
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A kapituluje i Šimeček. Finové skvěle rozehráli kombinaci na jeden dotek. U pravé tyče se uvolnil ERIK EMBRICH a po finální přihrávce zakončoval do poloodkryté brány. Česká obrana absolutně nereagovala. Asistence Otto Leskinen, Henrik Borgström.
     
    14:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    JOONAS NIEMELÄ se nyní prosadil jednoduchou individuální akcí a překonal gólmana Kuchaře, který je ve stejném čase střídán Kamilem Šimečkem. Asistence Arttu Ruotsalainen.
     
    08:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A tento tlak také končí gólem. Ruotsalainen nahazoval kotouč do vřavy před bránou, kde se nejlépe zorientoval JOONAS NIEMELÄ a vrátil reprezentaci Suomi dvoubrankové vedení. Asistence Arttu Ruotsalainen.
     
    05:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! Pohlednou akci první české formace zakončoval z mezikruží kapitán DAVID KAŠE, jenž je tak prvním hráčem domácího výběru, který překonal brankáře Kaarlehta. Asistence Michael Klinger, Radek Koblížek.
     
    04:25
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Velmi smolně nyní inkasovali branku domácí hráči. Parikka se rozjel po pravém křídle až do pravého rohu útočného pásma, odkud zkoušel nahodit kotouč do předbrankového prostoru. Zde odvedl skvělou práci JULIUS MATTILA, který posílá Finy do dvoubrankového vedení. Asistence Jarkko Parikka.
     
    01:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl skutečně raketový start týmu Suomi. Po krátké kombinaci finské letky se kotouč dostal na levý kruh, odkud jej JOUKA JUHOLA přesně umístil do sítě. Asistence Julius Mattila, Waltteri Ruuskanen.

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 6. Kaše (Klinger, Koblížek), 60. Koblížek (Kokoška) – 2. Juhola (Mattila Julius, Ruuskanen), 5. Mattila Julius (Parikka), 9. Niemelä (Ruotsalainen), 15. Niemelä (Ruotsalainen), 16. Embrich (Leskinen, Borgström), 52. Embrich (Vidgren)


    Česko: Kuchař (15. Šimeček) – Kaňák, Hronek, Bartko, Šnajnar, Klinger, Jandus, Zajíc – Procházka, Kaše (C), Koblížek, Svoboda, Kusý, Wágner, Dufek, Spratek, Kulda, Vracovský, Kokoška, Flok. Trenér: David Bruk.
    Finsko: Kaarlehto (Ruusu) – Ruuskanen, Jesper Mattila, Rautanen, Tiuraniemi, Torpström, Leskinen, Parikka – Niemelä, Ruotsalainen (C), Vidgren, Borgström, Embrich, Nevalainen, Julius Mattila, Juhola, Kokkola, Heikkinen, Nylund. Trenér: Rauli Urama.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Daniel Pražák – Přemysl Skopal, Michal Zíka

    Diváci: 336
    bahis siteleri