Nitra – Zvolen 2:5 (kon.)
konec
HK Nitra
2:5 (1:3, 1:1, 0:1) Stav série: 2:3
HKM Zvolen
sk Úterý 05.04.2016, 17:00Tipsport Liga (SR) play-off • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie 5. zápasu semifinále Slovnaft play-off Tipsport ligy, HK Nitra v ňom nestačila na HKM Zvolen, prehrala 2:5 a na stredné Slovensko tak pocestuje za nepriaznivého stavu 2:3 v sérii hranej na 4 víťazstva.

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim a ďakujem za pozornosť. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:44:56)
     
    Koniec zápasu.
    59:40 Radovan PULIŠ - 2:5
     
    59:40
    Zvolen dal gól!
    Tak napokon ešte jeden gól do prázdnej bránky, teraz je už o víťazovi definitívne rozhodnuté. Strelou z obrannej tretiny sa presadil RADOVAN PULIŠ.
     
    59:20
    Puk je síce v obrannej tretine Zvolena, pohybuje sa ale predovšetkým len pri zadnom mantineli, preto môžeme už takmer s istotou tvrdiť, že Zvolen dnes neprehrá.
     
    58:54
    Valent je na striedačke, domáci sú na ľade s piatimi korčuliarmi, keďže do tejto chvíle hrali v oslabení.
     
    58:30
    Napokon to chcel zmeniť Kutálek s Ordzovenským, po neprehľadnej situácii sa im ale nepodarilo gólovo presadiť.
     
    58:00
    Bežia posledné 2 minúty riadnej hracej doby, Zvolen puk drží ďaleko od Baroša. Zdá sa, že hostia si už dvojgólový náskok postrážia.
     
    57:18
    Bajtek (NIT) – 2 minúty – seknutie.
    57:18
     
    57:18
    Riešili sa pravdepodobne situácie spred niekoľkých sekúnd, kedy sa hostia dvakrát nevyhli smole a napálili puk do žrde.
     
    57:18
    Na trestnú lavicu si sadá Bajtek, hlavný arbiter ide telefonovať. Zaujímavé momenty v zábere riadnej hracej doby, priznám sa, že netuším, čo sa teraz deje.
     
    57:18
    Po neprehľadnej situácii vrazil do Baroša Pupák, zdá sa ale, že to nebolo zavinené a vylučovať sa tak nebude. Oba celky si oddýchnu počas reklamnej prestávky.
     
    57:03
    Bežia posledné 3 minúty riadnej hracej doby, už to bude mať Nitra len veľmi ťažké.
     
    56:09
    Na opačnej strane dôležitý zákrok Baroša, ktorý puk neprepustil do siete. Hvila následne hrací predmet vytlačí do stredného pásma.
     
    55:23
    Mezei bol na ľade, napriek tomu sa ale Bruno Mráz dostával do zaujímavej príležitosti, aj v tomto prípade zrejme Nitre pomohla konštrukcia brány. Domáci majú v závere kusisko šťastia.
     
    55:00
    Puk je síce ďaleko od Michala Valenta, Zvolenu ale tento fakt rozhodne neprekáža. Hostia totiž vedú o dva góly a takýto náskok si budú chcieť postrážiť.
     
    54:20
    Nitra sa niekoľkokrát dobre oslobodila a v tejto chvíli je už na ľadovej ploche vo štvorici.
     
    53:25
    Zvolen sa usadil v pásme súpera, kde prakticky okamžite strieľal, gól ale napadol. Zdalo sa, že puk sa zastavil na konštrukcii domácej brány.
     
    53:10
    Zvolen hrá presilovú hru 5 proti 3, toto je pre Nitru mimoriadne náročná pozícia.
     
    53:08
    Mezei (NIT) – 2 minúty – napadnutie.
     
    52:39
    Obdržálek bol za kruhmi sám, aj preto to skúsil rýchlou strelou švihom, puk ale zasiahol len stred bránky, kde našiel pozornú hruď Michala Valenta.
     
    52:30
    Nitra teraz bude hrať v oslabení, čo pre domácich nie je vôbec dobrou správou. Zvolen vedie o dva góly, navyše má pred sebou ideálnu príležitosť na to, aby pridal ďalší presný zásah. To by už bolo, zrejme, po zápase.
     
    52:10
    Laliberté (NIT) – 2 minúty – vrazenie na mantinel.
     
    51:33
    Na opačnej strane sa Baroš nechcel zapájať do hry, preto puk prikryl na ľadovej ploche. Zvolen sa teraz potrebuje upokojiť, v opačnom prípade budú pre jeho hráčov posledné minúty ešte poriadne náročné.
    50:42
     
    50:42
    Tak toto je neuveriteľné! Zvolenčania boli pred bránkou v trojici, Brendl sa ešte odvážil k sťahovačke k bránkovej čiare, po ktorej malo nasledovať len zasunutie puku do siete, skvelý Valent ale zákrokom večera podržal Nitru v hre!
     
    50:37
    Ale pozor. Kutálek sa teraz na ľavej strane klziska dostal k dobrému streleckému zakončeniu, Baroš ale vykorčuľoval so svojej bránky veľmi vysoko, preto puk dokázal včas pokryť.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva už len 10 minút, čas na vyrovnanie sa pre Nitru neúprosne kráti. Bude zaujímavé sledovať, ako sa domáci odvážia k hre s otvorenou obranou.
     
    49:03
    Slovák skvelou prihrávkou našiel pred bránkoviskom Kutálka, tomu ale puk skĺzol z hokejky, jeho nevýrazné zakončenie po ľade preto Baroš dokázal podržať pred bránkovou čiarou.
     
    48:56
    Nasleduje reklamná prestávka.
    48:33
     
    48:33
    Stloukal sa teraz dostal do zaujímavej príležitosti, po svojej strele sa pokúšal aj o dorážku, fantastický Baroš ale zmenu skóre ani teraz nepripustil.
     
    47:50
    Zatiaľ čo držal Semorád puk v spolupráci s Brunom Mrázom v útočnej tretine, zvyšní korčuliari Zvolena mohli odísť na striedačku. Pekný hokejový moment.
     
    47:20
    Zakázané uvoľnenie Zvolena.
     
    46:49
    Mikrosúboj Valent – Brendl vyznel lepšie v prospech domáceho gólmana, ten sa teraz vzniknutej situácie vôbec nezľakol a vyriešil ju s absolútne chladnou hlavou.
     
    46:40
    Tímy teraz nedostávajú priestor na striedania, často sa totiž hra neprerušuje. Aj preto nie je ničím výnimočným vidieť striedajúce sa päťky priamo počas zápasu.
     
    45:39
    Hrá sa zo strany na stranu, zápas ale nemá potrebné tempo na to, aby mohol padnúť gól. Tento fakt vyhovuje neporovnateľne viac hosťujúcemu Zvolenu, ktorý má na dosah 3. výhru v sérii.
     
    44:45
    Puliš na modrej priťukol Semorádovi, ten ale nemal s kým kombinovať, preto puk posunul ďalej len do rohu klziska. Zvolen následne odíde na hráčsku lavicu.
     
    44:14
    Na opačnej strane klziska sme sledovali aktivitu Blackwatera, ten mal ale puk na bekhende, preto mal pri zakončení len veľmi zlú pozíciu. Napokon priestor troch žrdí neodkázal zasiahnuť.
     
    43:27
    Tomáš Klíma sa ale so štyrmi gólmi Zvolena nechce zmieriť, aj preto sa prezentoval niekoľkými kľučkami a následnou strelou, ktorú Valent dokázal zraziť do bezpečnej zóny.
     
    42:46
    Hrá sa zo strany na stranu, to vyhovuje viac Zvolenu, ktorý zbiera ďaleko od Baroša cenné sekundy. Oba celky budú striedať počas hry.
     
    42:01
    Pavel Brendl prebral puk v strednom pásme, následne si s ním chcel nakorčuľovať aj do toho útočného, v stíhacej jazde ale napokon na Bakera nestačil.
     
    41:20
    Beca našiel spoza bránky Blackwatera, ten to skúsil strelou z prvej. Baroš puk vykopával svojou ľavou nohou, tretí gól preto neinkasoval.
     
    40:53
    Napokon ale boli domáci hráči dobre vytlačení opäť len do stredného pásma, respektíve obrannej tretiny, odkiaľ je len veľmi ťažké skórovať.
     
    40:10
    Úvodné buly bolo vhodené, tretia tretina sa začala. Puk má na svojich hokejkách domáca Nitra.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Mimoriadne zaujímavé stretnutie medzi Nitrou a Zvolenom prinieslo atraktívny hokej aj vo svojej prostrednej časti, videli sme po góle na oboch stranách. Do šatní sa tak pôjde za stavu 2:4.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:05.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:55
    Bežia posledné sekundy prostrednej časti hry, zrejme sa už nič neudeje.
     
    39:06
    Pokračujeme v zápase, začala sa posledná minúta druhej tretiny.
     
    38:45
    Na ľadovej ploche sa nachádzajú akési predmety, postranní arbitri ich teraz budú chcieť veľmi rýchlo odstrániť.
     
    38:10
    Macík sa teraz dostával do streleckého zakončenia, Baroš ale svoj pravý betón včas vykopol a puk tak nepustil do siete.
     
    38:00
    Dve minúty do konca druhej tretiny.
     
    37:39
    Každopádne, pokračujeme v hre, kde sa Zvolen rútil do ďalšej útočnej akcie, napokon sa ale pískalo zakázané uvoľnenie zo strany hostí.
     
    37:10
    Tak dnešný zápas prináša skutočne infarktové stavy pre obe strany. Definitíva, že sa pokračuje za stavu 2:4, platí. Gól Brendla nemôže byť uznaný.
    36:51 Tibor KUTÁLEK - 2:5
     
    36:51
    Nitra dala gól!
    Gól napokon platí. Pripísaný bol na konto TIBORA KUTÁLKA, pokračuje tak mimoriadne zaujímavé hokejové stretnutie. Asistencia: Jason Milam.
     
    36:36
    Bude sa telefonovať, hlavný arbiter odchádza prediskutovať predošlú situáciu s videorozhodcom.
    36:36
     
    36:36
    Zvolen dal gól!
    Tak sa na to pozrime. Po spornej situácii sa neprerušilo, naopak, do šance sa dostal PAVEL BRENDL, ktorý strelou švihom nedal Valentovi šancu na zákrok. Gól ale nebude platiť, ak sa uzná presný zásah Kutálka.
     
    36:23
    To však až pri najbližšom prerušení. Zvolen dostáva priestor na protiútok.
     
    35:55
    Nitre sa zrejme podarilo skórovať, bude sa ale telefonovať.
     
    35:29
    Kutálek teraz mohol puk poslať ponad ležiaceho Baroša do siete, skúsený útočník ale gólmana neprepálil, pokračujeme teda za stavu 1:4.
     
    34:59
    Kutálek si pýtal prihrávku na pravej strane, tam ale prihrávka neprešla. Zvolen zovretý v obranných radoch, tam ale teraz zbytočne nechybuje.
    34:30
     
    34:30
    Po priťuknutí Podhradského spracovával puk pred bránkou Macík, jeho následnú strelu dokázal jeden z obetavých obrancov zblokovať svojou hokejkou.
     
    33:55
    Ďaloga (ZVO) – 2 minúty – vrazenie na mantinel.
     
    33:55
    Ďaloga teraz nevynechal súboj s Ordzovenským, ktorý sa v tejto chvíli bude ťažko zdvíhať z ľadu, zdá sa ale, že o vážnejšie zranenie nepôjde.
     
    33:20
    Zvolen pridal po svojom štvrtom góle na tempe a neustále zatláča svojho súpera do vlastnej obrannej tretiny, budeme zvedaví, či prinesie takáto situácia ďalší presná zásah.
     
    33:13
    Zvolen sa okamžite dostával do prečíslenia 2 proti 1, Semorád vzal zodpovednosť na seba a po niekoľkých sťahovačkách zakončil, avšak len do lapačky pozorného Valenta.
    32:46 Petr OBDRŽÁLEK - 1:4
     
    32:46
    Zvolen dal gól!
    Ťažko povedať, prečo teraz Nitra nehrala, každopádne, zápas prerušený nebol, preto mohol PETR OBDRŽÁLEK pridať svoj druhý gól v stretnutí. Asistencia: Tomáš Klíma.
     
    32:33
    Štefanka (NIT) – 2 minúty – krosček.
     
    32:06
    Macík sa po buly dostal k puku, ktorý zaviezol pred Baroša, jeho strelu bekhendom ale mladý gólman Zvolena dokázal pokryť.
     
    32:00
    Medzičasom sme sa prešvihli už do druhej polovice riadnej hracej doby. Pokračujeme za stavu 1:3, teda toho, ktorý platil aj po prvej tretine dnešného zápasu.
     
    31:25
    Hoci sa teraz hostia dožadovali vysvetlenia zo strany hlavného arbitra, pískala sa celkom evidentná prihrávka rukou. Zbytočná snaha hostí na tomto tvrdení niečo zmeniť.
     
    31:13
    Laliberté so Slovákom sa teraz chceli nájsť v rýchlosti, napokon sa im to ale nepodarilo. Aj preto sa mohlo pískať po dobrom a včasnom zákroku Baroša.
     
    30:31
    Následne ešte jedna zblokovaná strela Zvolena, opäť ale puk opúšťa obrannú tretinu domáceho celku.
     
    30:09
    Baker získal puk v obrannej tretine a následne ho poslal k Barošovi. Ten poň korčuľuje za svoju bránku.
     
    29:48
    Zvolenu sa teraz vôbec nedarí prechod stredným pásmom, tobôž nie tým útočným. Počas presilovej hre sa hostia pred Valenta ešte zrejme ani nepozreli.
     
    29:10
    Nitra sa pomerne rýchlo oslobodila, puk teraz pretína všetky čiary a končí až pri bránke Samuela Baroša.
     
    29:00
    Slovák (NIT) – 2 minúty – hákovanie.
     
    28:58
    Kutálek si teraz všimol, že jeho spoluhráči potrebujú striedať, preto puk prebral v strednom pásma na svoju hokejku a odpálil ho cez všetky čiary.
    27:52
     
    27:52
    Po osi Semorád – Puliš sa puk dostal k Hatašovi, zdalo sa, akoby sa hráč Zvolena celej situácie zľakol a zrejme aj preto z dobrej pozície štvrtý gól hostí nepridal.
     
    27:36
    Blackwater teraz Semorádovi predviedol tvrdosť hry v Nitre, všetko to ale bolo čistým spôsobom, pískať sa preto nemuselo.
     
    26:58
    Nitra je v tejto chvíli hokejovejšia a zo zápasu má neporovnateľne viac, vyzdvihnúť ale musíme aj obrannú hru Zvolena, ktorý sa teraz dobre sťahuje pred Baroša.
     
    26:10
    Puk sa po osi Bajtek – Bene dostal až k Mezeiovi, ktorý predviedol rýchly výpad cez stredné pásmo, avšak jeho strela švihom sa medzi tri žrde nezmestila.
     
    25:55
    Hataš na útočnom výpade, jeho akcia ale bola zakončená ešte pred streleckým zakončením. Od puku bol totiž dobre odstavený domácou defenzívou.
     
    25:40
    Nitra v dobrej šanci, strela zblízka ale zapadla priamo do lapačky Baroša, mladý gólman svoju ruku nastavil do dráhy strely v správny moment.
     
    25:29
    Puliš bol teraz v strednom pásme až príliš statický, preto bol na šprintérsky súboj prikrátky. Pískalo sa zakázané uvoľnenie Zvolena.
     
    25:16
    Hostia hrajú s 5 korčuliarmi.
    24:25
     
    24:25
    Ale pozor! Pavel Klhůfek sa v oslabení dostal do samostatného úniku, ktorý zakončil bekhendovým blafákom. následne ale puk do siete nepretlačil.
     
    23:50
    Becu teraz hľadala krížna prihrávka na pravej strane, hráč hostí sa ale napriahol zbytočne, puk totiž netrafil. Zvolen bude môcť puk vyhodiť.
     
    23:29
    Nitra sa usadila v pásme svojho súpera, spoza bránky pritom smerovala veľmi dobrá prihrávka, avšak pred bránkoviskom bol priestor veľmi prehustený. Nitra preto puk do siete nepretlačila.
     
    23:11
    Puliš (ZVO) – 2 minúty – podrazenie.
     
    23:06
    Na opačnej strane kontrovali Zuzin so Semorádom, ten to mal ale na bekhend, preto nedokázal presnejšie zakončiť.
    22:30
     
    22:30
    Nitra sa teraz dostala do dobrej šance, domáci šli do prečíslenia 2 proti jednému, ktoré zakončoval Pupák, avšak len do lapačky pripraveného Baroša.
     
    22:06
    Nitra teraz avizovala zakázané uvoľnenie súpera, to sa ale nepískalo. Puk bol totiž v strednom pásme tečovaný.
     
    21:59
    Misenev bol teraz dobre natlačený na zadný mantinel, odkiaľ sa už s pukom neodkázal odlepiť. Dopredu sa tak vydá domáci celok.
     
    21:11
    Zvolen si vybojoval vhadzovanie v útočnej tretine, puk sa do hry vráti po pravici Valenta.
     
    20:50
    V úvode druhej časti hry sa puk presúva zo strany na stranu, ani jeden z celkov sa nedokáže dostať do šance. O malý moment sa bude hrať v plnom počte.
     
    20:10
    Druhá tretina sa začala. Úvodné buly zvládli lepšie domáci, ktorí puk zavezú do útočnej tretiny a vyčkajú tam na príchod dvojice vylúčených hráčov.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Skončila sa prvá tretina zápasu, po 20 minútach platí stav 3:1 v prospech Zvolena. Za hostí sa postupne presadili Zuzin, Klhůfek a Obdržálek, za domácich odpovedal Stloukal.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:00.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:45
    Bežia posledné sekundy prvej tretiny, zdá sa, že sa už nič podstatné neudeje.
     
    19:09
    Nitra strieľala, puk ale sama poslala do ochrannej siete. Následne sa preto vhadzovalo pomerne ďaleko od Baroša. Puk je teraz v strednom pásme, na hokejkách ho má Nitra.
     
    18:57
    Tá ubehla pomerne rýchlo, puk sa teraz presúval zo strany na stranu. O čosi aktívnejší bol Zvolen, ten sa ale k lepšiemu streleckému zakončeniu nedostal. Pokračujeme tak za stavu 1:3.
     
    18:51
    Demiters (ZVO) – 2 minúty – krosček.
     
    18:51
    Blackwater (NIT) – 2 minúty – hrubosť.
     
    18:00
    Začali sa posledné 2 minúty prvej tretiny.
     
    17:19
    Hra sa v tejto chvíli mierne upokojila, sledujeme opatrný hokej z oboch strán, ani jeden z celkov už nechce pred prestávkou zbytočne inkasovať.
     
    16:49
    Hataš teraz v obrane na výbornú, obranca v službách Zvolena krotil nahodený puk pred bránkovisko Baroša, kde k nemu nenechal pristúpiť ani jedného z trojice Nitranov.
     
    16:09
    Zvolen ale ostal pri puku, najskôr to skúšal cez Mráza, neskôr aj cez Klhůfka, ani jeden z menovaných ale puk do siete nedokázal poslať.
     
    15:26
    Zvolen sa teraz usadil v pásme svojho súpera, Popovič ale svoju strelu nezvládol podľa predstáv a puk poslal len na zadný mantinel.
     
    15:00
    Hrá sa ale v strednom pásme, zdá sa, že oddychový čas Zvolenu nepomohol a jeho hra v presilovej hre sa výrazne nezlepšila.
     
    14:26
    Oddychový čas hostí.
     
    14:26
    Beca (NIT) – 2 minúty – seknutie.
     
    14:20
    Zvolenu je teraz kombinácia umožnená len v obrannej tretine, Nitra hrá počas tejto početnej nevýhody skutočne výborne.
     
    14:00
    Juraško bol teraz na osi ihriska, preto ťažkú prihrávku nedokázal dobre spracovať. Puk teraz prepadol Zvolenu až do stredného pásma.
     
    13:14
    Ručkay (NIT) – 2 minúty – seknutie.
    13:05
     
    13:05
    To by sa ale do samostatného nájazdu nemohol dostať Blackwater, ktorý sa teraz rútil proti Barošovi, ten vo fantastickom zákroku uspel.
     
    12:39
    Medzičasom sú na ľade hostia už v pätici, zdá sa, že zápas sa v tejto chvíli na malý moment upokojí.
     
    11:48
    Zvolen sa v tejto chvíli dobre bráni, hostia puk často vyhadzujú aspoň do stredného pásma.
    Petr STLOUKAL - 1:3
     
    10:35
    Nitra dala gól!
    Tak góly teraz padajú ako na bežiacom páse. Nitra využíva presilovú hru o dvoch mužov a pokračuje v početnej výhode 5 proti 4. Do listiny strelcov sa teraz zapísal PETR STLOUKAL.
     
    10:18
    Brendl (ZVO) – 2 minúty – hákovanie + 10 minút – nešportové správanie.
    Petr OBDRŽÁLEK - 0:3
     
    10:03
    Zvolen dal gól!
    Tak toto je pre domácich obrovský šok! Zvolen sa vo vlastnom oslabení dostal do úniku a pridal aj tretí gól do siete Valenta, navyše to bolo počas vlastného oslabenia! Presadil sa PETR OBDRŽÁLEK. Asistencia: Tomáš Klíma.
     
    Žilka (ZVO) – 2 minúty – napadnutie.
     
    08:29
    Oddychový čas domácich.
    08:20 Pavel KLHŮFEK - 0:2
     
    08:29
    Zvolen dal gól!
    Tak sa na to pozrime! Pre Nitru ide o poriadne studenú sprchu, hostia sa v priebehu niekoľkých sekúnd tešia už z druhého gólu! Presadil sa PAVEL KLHŮFEK. Asistencia: Bruno Mráz
    07:50 ZUZIN - 0:1
     
    07:50
    Zvolen dal gól!
    Napriek tomu sa ale hosťom presilovú hru podarilo pretaviť na gól! Nahodený puk usmernil do siete PETER ZUZIN, Zvolen vedie 1:0! Asistencie: Peter Juraško, Jan Semorád.
     
    07:20
    Nitra sa ale zatiaľ výborne bráni a puk často vyhadzuje až k Barošovi. Zvolen sa s pukom prakticky ešte ani len nedostal do útočnej tretiny.
     
    07:00
    Medzičasom sa už Klíma s Kutálkom ocitli na ľadovej ploche, Zvolen tak bude hrať presilovú hru piatich proti štyrom.
     
    06:36
    Trest pre hráčsku lavicu Nitry – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    06:09
    Andersons bol za Barošovou bránkou mimoriadne aktívny a svojho súpera preto dokázal bez väčších problémov odstaviť od puku. Zvolen bude chcieť striedať.
     
    05:55
    Hra štyroch proti štyrom vyhovuje viac Nitre, tá si ale teraz nerozumela v kombinácii pred Barošom a puk zbytočne poslala na zadný mantinel, kde ho už nedokázala dokorčuľovať.
     
    04:37
    Hostia chceli využiť otvorené dvierka v obrane svojho súpera, pre Zvolen sa teraz črtalo prečíslenie troch proti dvom, avšak v tomto prípade zastavilo hostí postavenie mimo hry.
     
    04:29
    Klíma (ZVO) – 2 minúty – hrubosť.
     
    04:29
    Kutálek (NIT) – 2 minúty – hrubosť.
     
    04:20
    Ani Zvolen nechce smerom dopredu za svojím súperom zaostávať, preto teraz donútil Valenta k dobrému zákroku lapačkou. Vhadzovať sa bude po pravici gólmana Nitry.
    03:53
     
    03:53
    Nitra sa teraz dostala do obrovskej príležitosti, úvod stretnutia prináša skutočne kvalitný hokej! Milam sa rútil proti brankárovi súpera, Baroš ale jeho nájazd dobre prečítal a puk do siete nepustil.
     
    02:59
    Hrá sa dlho bez prerušenia, ani jeden z celkov teraz nevychádza zo svojich obranných radov, preto nemôže chybovať. Hra má zatiaľ poriadne vysoké tempo.
    01:50
     
    01:50
    Zvolen sa dostal do dobrej príležitosti, konkrétne Klhůfek sa teraz vyrútil proti Valentovi, útočník hostí ale skúseného gólmana nedokázal prepáliť.
     
    01:10
    K puku sa ale ešte dostal Klíma, ktorý to teraz skúšal dobrou strelou zápästím, letiaci puk ale Mezei stihol nadvihnúť. Rana tak prepadla nad hornú žrď Valentovej bránky.
     
    00:39
    O puk bojoval pred Valentom Zuzin, ten bol ale dobre zatlačený len k mantinelu, odkiaľ sa už následne do predbránkového priestoru natlačiť nedokázal.
     
    00:10
    Úvodné buly bolo vhodené. Puk získal na svoje hokejky Zvolen, ktorý sa bude chcieť z hĺbky vlastnej defenzívy vydať čo najskôr do obrannej tretiny svojho súpera.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Milam, Mezei, Podhradský, Milo, Baker, Piačka, Kuzma – Blackwater, Slovák, Laliberté – Kutálek, Beca, H. Ručkay – Stloukal, Štefanka, Macík – Pupák, Bene, Bajtek

    HKm Zvolen: Baroš – Juraško, Demiters, Andersons, Pokovič, Habšuda, Fekiač, Hataš, Misenev – Puluš, Zuzin, Semorád – Škvaridlo, Klíma, Obdržálek – Brendl, Mráz, Klhůfek – Žilka, Jurík, Ďaloga

    Rozhodca: Jonák, Müllner – Výleta, Šefčík.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás vítam pri 5. semifninálovom dueli Slovnaft play-off Tipsport ligy medzi Nitrou a Zvolenom.

    Séria hraná na 4 víťazstva je vzácne vyrovnaná. Napokon, od zápasov Nitry so Zvolenom sa očakávalo skutočne veľa. Aj preto sa do arény minuloročného účastníka nadnárodnej CHL cestuje za stavu 2:2, pričom práve 5. semifninálové stretnutie bude z pohľadu ďalšieho vývoja mimoriadne dôležité.

    Už teraz je isté, že okrem zápasu v Nitre sa odohrá ďalšie zápolenie týchto dvoch celkov vo Zvolene. Nemožno ale pochybovať o tom, že celok, ktorý si v utorok pripíše na svoje konto tretie víťazstvo v sérii, pocestuje na stredné Slovensko s výraznou psychickou výhodou.

    Onlajny.eu nebudú chýbať ani pri ďalšom pokračovaní vyrovnanej semifinálovej série medzi HK Nitra a HKM Zvolen. Prostredníctvom textových príspevkov vám tak zo zápasu prinesieme všetky podstatné informácie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 11. Stloukal, 37. Kutálek (Milam) – 8. Zuzin (Juraško, Semorád), 9. Klhůfek (Mráz), 11. Obdržálek (Klíma), 33. Obdržálek (Klíma), 60. Puliš


    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Milam, Mezei, Podhradský, Milo, Baker, Piačka, Kuzma – Blackwater, Slovák, Laliberté – Kutálek, Beca, H. Ručkay – Stloukal, Štefanka, Macík – Pupák, Bene, Bajtek
    HKM Zvolen: Baroš – Juraško, Demiters, Andersons, Pokovič, Habšuda, Fekiač, Hataš, Misenev – Puliš, Zuzin, Semorád – Škvaridlo, Klíma, Obdržálek – Brendl, Mráz, Klhůfek – Žilka, Jurík, Ďaloga

    Rozhodčí: Jonák, Müllner – Výleta, Šefčík
    Nitra 4 3 Zvolen
    #1 Úterý 29.03.2016 • 17:00
    Nitra - Zvolen 4:1
    #2 Středa 30.03.2016 • 17:00
    Nitra - Zvolen 2:3 po prodl.
    #3 Sobota 02.04.2016 • 17:00
    Zvolen - Nitra 2:5
    #4 Neděle 03.04.2016 • 17:00
    Zvolen - Nitra 1:0
    #5 Úterý 05.04.2016 • 17:00
    Nitra - Zvolen 2:5
    #6 Čtvrtek 07.04.2016 • 17:00
    Zvolen - Nitra 2:5
    #7 Sobota 09.04.2016 • 17:00
    Nitra - Zvolen 4:0
    bahis siteleri