Montpellier – Lyon 0:2 (kon.)
konec
Montpellier HSC
0:2 (0:2)
Olympique Lyon
Pátek 08.04.2016, 20:30 • Stade de La Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    A za obranu se z ničeho nic dostal Fékir, který se pokoušel přehodit Jourdrena, ovšem ukousl si velké sousto a poslal míč nad bránu!
     
    86
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Maxwel Cornet, přichází Nabil Fékir.
     
    82
    Lacazette opět odmítl nabídku na další branku, protože se ocitl zcela sám před Jourdrenem, ale zcela nepochopitelně nedůraznou střelou ho nechal opět vyniknout.
     
    78
    Před Lopesem se opět objevil jako přízrak Camara, ovšem ani tentokrát z toho nic nebylo a urostlý útočník napálil pouze vyběhnuvšího gólmana.
     
    77
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Rachid Ghezzal, přichází Mathieu Valbuena.
     
    76
    Zajímavou šanci měl na noze Lacazette, ovšem jeho střela z velké blízkosti mířila pouze do Jourdrena, který ji tak dokázal nějakým způsobem vyrazit mimo!
     
    69
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Sergi Darder, přichází Corentin Tolisso.
     
    68
    Ferri si při zastavování útoku pomohl nedovoleně a podrazil Sansona, takže vidí jasnou žlutou kartu.
    63. Camara v další velké šanci selhal.
     
    63
    Tak to je neuvěřitelné, jaký zmatek udělal nástup jednoho hráče- během jedné minuty zapříčinil Camara další gólovku, protože se procpal sám před Lopese, který ho ale krásným zákrokem opět eliminoval!
     
    62
    A hned jsme viděli další gólovku, za obranu se dostal zcela osamocený Sanson, kterého uvolnil aktivní Camara, ale skvěle ho vychytal mrštným skokem Lopes!
     
    62
    Domácí měli z ničeho nic obrovskou šanci, když se před bránou objevil nový hráč Camara, ovšem nedokázal míč propasírovat za záda pozorného Lopese!
     
    61
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Mustapha Yatabaré, přichází Souleymane Camara.
     
    51
    Tak domácí opět neskutečně přišli o dobrou šanci, dopředu se hnal Sanson a měl volnou dálnici na Yatabarého, ovšem svoji přihrávku zle načasoval a poslal ji do autu!
     
    42
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Jamel Saihi, přichází Bryan Dabo.
    40. Maxwel CORNET - 0:2
     
    40
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak a během pár minut to vypadá, že je hotovo, protože Olympique dává druhou branku a vede tak před poločasem už 2:0! Na začátku celé akce byl opět Ferri, které vysunul Lacazetteho – ten si všiml, že před prázdnou bránou na přihrávku čeká GNALY MAXWELL CORNET a tak mu ji také poslal. Křídelník hostů pak neměl problém míč do sítě vážně dopravit.
     
    38
    Saihi zbytečně ve středu pole dojel Ferriho, když do něj šel šlapákem a sudí musel jednat – je tu první žlutá zápasu.
    34. Maxwel CORNET - 0:1
     
    34
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak domácí nakonec vážně platí za svoji útočnou neschopnost, protože Lyonu stačila jedna rychlá akce a rázem je brankový účet tohoto zápasu otevřen! Ferri vymyslel krásnou přihrávku po zemi za obránce, na kterou si naběhl GNALY MAXWELL CORNET a tváří v tvář Jourdrenovi zachoval chladnou hlavu, když poslal míč suverénně mimo jeho dosah k tyči!
     
    32
    Z brány velice odvážně vyběhl Lopes a málem se mu to vymstilo, ovšem nakonec mu útočníky soupeře odclonili jeho spoluhráči a on tak byl schopen míč ve finále pokrýt – ale zahrával si hodně.
    28. Yatabaré z dobré akce nic nevytěžil.
     
    28
    Tak toto bylo učebnicové "zadrbání" akce v podání domácí ekipy, protože Yatabaré šel se Saihim dva na jednoho, ovšem celá akce skončila pouze nedůraznou ranou do Lopesovy náruče v podání prvního jmenovaného.
     
    20
    A Lyon je teď v tlaku, ke střele se díky tomu dostal Ghezzal, ale jeho přízemní pokus pouze prolétl okolo Jourdrenovy vzdálenější tyče!
    17. Yatabaré pouze protáhl Lopese!
     
    17
    A měli jsme tu první šanci domácího celku, protože ze strany přišel dobrý centr přesně na hlavu Yatabarého a ten pořádně protáhl Lopese – který musel míč vytáhnout na roh.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 34. Cornet (Ferri), 40. Cornet (A. Lacazette)

    Karty:   38. Saihi (MON) – 68. Ferri (LYO)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 15:9.
    Montpellier HSC: Jourdren – Rémy, Hilton, Congré, Roussillon – J. Marveaux, Sanson – Saihi (42. Dabo), Boudebouz, Ninga – M. Yatabaré (61. Camara).
    Náhradníci: Pionnier – N'Diaye, Martin, Skhiri, Dabo, Camara, Bakar.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Jallet, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Bedimo – Ferri, Gonalons, Darder (69. Tolisso) – Ghezzal (77. Valbuena), A. Lacazette, Cornet (86. Fékir).
    Náhradníci: Gorgelin – Koné, Grenier, Tolisso, Fékir, Valbuena, Kemen.

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Jeanne
    bahis siteleri