Samara – Lok. Moskva 0:0 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
0:0 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Pondělí 11.04.2016, 17:00 • Stadion Metallurg • Ruská Premier Liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše. Užijte si zbytek pondělního večera a u dalšího textového přenosu brzy na shledanou. (19:05:29)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:10.
     
    Máme za sebou zápas mezi FK Křídla Sovětů Samara a hostujícím celkem FK Lokomotiv Moskva. Utkání nenabídlo moc pohledný fotbal, oba celky hlavně bojovaly a příliš šancí jsme neviděli. I ve druhém poločase byli aktivnější hosté, žádná jejich akce však ke gólu nevedla. Na konci zápasu to byl naopak domácí Gabulov, který se ocitl sám před brankářem Lokomotivu, svůj pokus však pouze nasměroval do boční sítě. Utkání tedy skončilo spravedlivou remízou 0:0.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí Mollo na levé straně vybojoval míč a pošel s ním do vápna, ke střele se nakonec dokázal dostat jeden z hráčů Samary, jeho pokus však končí v boční síti!
     
    90+2
    Na pravé straně se krásně probil jeden z hostujících hráčů. Zpětná přihrávka na Kasajeva prošla, jeho střela z hranice vápna však skončila vysoko nad brankou.
     
    90+1
    Poslední střídání v dnešním utkání. Ze hry je stažen Gianni Bruno, nahradil jej Simaeys.
     
    90
    Oba celky se snaží utkání rozhodnout. Na kopačkách borců obou týmů je však patrná nervozita a kupí tak nepřesnost na nepřesnost.
     
    89
    Ze hry je stažen Dmitrij Jatčenko, nahradil jej Shledon Bateau.
     
    89
    Na hranici vápna se ke kombinaci na jeden dotyk dostali hráči Lokomotivu. Jejich snahu nakonec utnula nepřesná přihrávka Mirančuka.
     
    88
    Jatčenko je po střetu s Pejčinovićem na půlce hřiště lehce zraněn, klubový doktor jej již odvedl za lajnu, kde bude domácí obránce ošetřen.
     
    87
    Hosté se po kombinaci na pravém křídle snažili dostat do šance, míč který poslal Pejčinović po lajně byl však na Samedova příliš dlouhý a skončil v zámezí.
     
    86
    Domácí hráči se snažili o útok po levé straně, Mollo však nenacentroval přesně a míč mají opět hosté.
     
    85
    Poslední střídání využili také hosté, na hřiště přišel N'Dinga, ze hry je stažen Michalik.
     
    84
    Je tu i první střídání v řadách domácího celku. Ze hry je stažen aktivní Kornilenko, nahrazuje jej Jahović.
     
    83
    Domácí hráči se dostali ke kombinaci na pravé straně. Bruno však rychlou přihrávku od Gabulova nedokázal zastavit na hrací ploše a tak mají míč v moci hráči Lokomotivu.
     
    82
    Na levé straně se dokázal uvolnit Denisov, jeho centr do vápna si však výborně našel brankář Loria, který se dokázal dostat hodně vysoko nad hlavy ostatních hráčů.
     
    81
    Hostující hráči se snažili do vápna Samary dostat postupnou kombinací. Finální přihrávka, kterou vyslal do vápna Tarasov, však byla velmi nepřesná a Callagov tak míč odpálil do bezpečí.

    Jakub Hataš

    Branky:


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:10.
    FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Burlak, Nadson, Taranov (C), Jatčenko (89. Bateau) – Bruno (90+1. Simaeys), Poměrko, G. Gabulov, Mollo – Kornilenko (84. Jahović).
    Náhradníci: Lobancev, Konjuchov – Čočijev, Simaeys, Jahović, Bateau, Rodić, P. Jakovlev, Kalenkovič.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Pejčinović, Ćorluka (C), Ďurica, Vitalij Denisov – Tarasov, Michalik (85. N'Dinga) – Samedov, Kolomejcev (74. Alexej Mirančuk), Ignatěv (61. Kasajev) – Škuletić.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Kasajev, Fernandes, Šešukov, Logašov, Barinov, Henty, Janbajev, Alexej Mirančuk, N'Dinga, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Moskalev – Sukhoverkov, Minevich. (vš. Rusko)
    thejrc.org