Samara – Lok. Moskva 0:0 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
0:0 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Pondělí 11.04.2016, 17:00 • Stadion Metallurg • Ruská Premier Liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše. Užijte si zbytek pondělního večera a u dalšího textového přenosu brzy na shledanou. (19:05:29)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:10.
     
    Máme za sebou zápas mezi FK Křídla Sovětů Samara a hostujícím celkem FK Lokomotiv Moskva. Utkání nenabídlo moc pohledný fotbal, oba celky hlavně bojovaly a příliš šancí jsme neviděli. I ve druhém poločase byli aktivnější hosté, žádná jejich akce však ke gólu nevedla. Na konci zápasu to byl naopak domácí Gabulov, který se ocitl sám před brankářem Lokomotivu, svůj pokus však pouze nasměroval do boční sítě. Utkání tedy skončilo spravedlivou remízou 0:0.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí Mollo na levé straně vybojoval míč a pošel s ním do vápna, ke střele se nakonec dokázal dostat jeden z hráčů Samary, jeho pokus však končí v boční síti!
     
    90+2
    Na pravé straně se krásně probil jeden z hostujících hráčů. Zpětná přihrávka na Kasajeva prošla, jeho střela z hranice vápna však skončila vysoko nad brankou.
     
    90+1
    Poslední střídání v dnešním utkání. Ze hry je stažen Gianni Bruno, nahradil jej Simaeys.
     
    90
    Oba celky se snaží utkání rozhodnout. Na kopačkách borců obou týmů je však patrná nervozita a kupí tak nepřesnost na nepřesnost.
     
    89
    Ze hry je stažen Dmitrij Jatčenko, nahradil jej Shledon Bateau.
     
    89
    Na hranici vápna se ke kombinaci na jeden dotyk dostali hráči Lokomotivu. Jejich snahu nakonec utnula nepřesná přihrávka Mirančuka.
     
    88
    Jatčenko je po střetu s Pejčinovićem na půlce hřiště lehce zraněn, klubový doktor jej již odvedl za lajnu, kde bude domácí obránce ošetřen.
     
    87
    Hosté se po kombinaci na pravém křídle snažili dostat do šance, míč který poslal Pejčinović po lajně byl však na Samedova příliš dlouhý a skončil v zámezí.
     
    86
    Domácí hráči se snažili o útok po levé straně, Mollo však nenacentroval přesně a míč mají opět hosté.
     
    85
    Poslední střídání využili také hosté, na hřiště přišel N'Dinga, ze hry je stažen Michalik.
     
    84
    Je tu i první střídání v řadách domácího celku. Ze hry je stažen aktivní Kornilenko, nahrazuje jej Jahović.
     
    83
    Domácí hráči se dostali ke kombinaci na pravé straně. Bruno však rychlou přihrávku od Gabulova nedokázal zastavit na hrací ploše a tak mají míč v moci hráči Lokomotivu.
     
    82
    Na levé straně se dokázal uvolnit Denisov, jeho centr do vápna si však výborně našel brankář Loria, který se dokázal dostat hodně vysoko nad hlavy ostatních hráčů.
     
    81
    Hostující hráči se snažili do vápna Samary dostat postupnou kombinací. Finální přihrávka, kterou vyslal do vápna Tarasov, však byla velmi nepřesná a Callagov tak míč odpálil do bezpečí.
     
    80
    Dlouhý aut domácího celku skončil až ve vápně u Kornilenka. Ten se okamžitě skácel na zem a domáhal se penalty, rozhodčí mu ale jeho hereckou etudu neuvěřil a penaltu nenařídil.
     
    78
    Na pravé straně zahrávali domácí standardní situaci, centr Molla však proletěl vápnem Lokomotivu nikým netečován a hosté jsou tak opět u míče.
     
    77
    Na pravé straně se řítil za míčem rozběhnutý Bruno, rychleji tam však byl hostující obránce Ďurica, který míč odklidil až na tribunu.
     
    76
    Další rohový kop rozehrál domácí Mollo, jeho přetažený centr na zadní tyč však nedokázal nikdo z hráčů Samary usměrnit do branky.
     
    75
    Podél levé lajny se přes Pejčinoviće přehnal Mollo, jeho centr však končí pouze na hlavě Vedrana Ćorluky.
     
    74
    Další střídání v řadách Lokomotivu, ze hry je stažen Kolomejcev, nahradil jej čerstvý Alexej Mirančuk.
     
    73
    Dlouhou kolmici do vápna teď vyslal hostující Kolomejcev, u míče byl však dřív brankář Samary Loria, který jej stihl ve vápně před dotírajícím Škuletićem.
     
    72
    Domácí hráči se dostali do rychlého protiútoku, který však zbrkle zakončil Mollo střelou ze třiceti metrů. Jeho projektil trefil pouze Pejčinoviće do zad.
     
    71
    Na pravé straně se šikovně prosmýkl Semedov, který tak získal prostor k centru. Míč mu však sjel po kopačce a Semedov tak nacentroval pouze za branku Lorii.
     
    70
    Z levé strany poslal přízemní centr do vápna aktivní Škuletić, míč si však nenašel cestu k nikomu z jeho spoluhráčů.
     
    69
    Na středu hřiště si míč na střelu navedl Tarasov, než se však odhodlal ke střele, míč mu uzmul dobře se vracející Mollo. Míč tak mají na kopačkách domácí hráči.
     
    68
    Z levé strany rozehrál standardní situaci Semedov, který poslal centr do vápna. Tam však nejvýše vystoupal Callagov, který míč odvrací.
     
    67
    Hostující obránci se snaží uklidnit hru a tak kombinují mezi sebou na vlastní polovině. Jejich rozehrávku napadá aktivní Kornilenko, zatím však bez výsledku.
     
    66
    Po krátkém přerušení, které bylo způsobeno ošetřením jednoho z hostí, uvedl míč do hry brankář Loria. Jeho dlouhý nákop však nenašel nikoho z jeho spoluhráčů.
    65.
     
    65
    A je tu další šanci, tentokrát na druhé straně! Hosté se dostali k centru z pravé strany, míč si našel Tarasov, který však svou hlavičkou branku netrefil!
     
    64
    Velmi nebezpečný míč poslal z pravé strany před branku domácí záložník Bruno. Jeho střílený centr proletěl malým vápnem, Kornilenko na něj nedosáhl.
     
    63
    Kasajev se hned uvedl pěknou kličkou, kterou se na levé straně dokázal uvolnit. Následný střílený centr však proletěl vápnem bez povšimnutí.
     
    62
    Gabulov poslal dlouhý centr za obranu, kterým se snažil najít rozběhnutého útočníka Kornilenka. Gabulovův dlouhý míč však před útočníkem domácích schoval do rukavic brankář Guilherme.
     
    61
    Máme tu první střídání, ze hry je stažen hostující Ignatěv, na hřiště se naopak podívá Kasajev.
     
    60
    Hráči Samary se po akci na jeden dotyk dostali až k vápnu Lokomotivu. Tam však narazili na dobře zformovanou obranu hostí a nedokázali dostat míč ani do vápna.
     
    59
    Hosté jsou i nadále aktivní. Z levé strany se až k vápnu dostal Ignatěv, jeho lehký centr do vápna však dobře přečetl brankář Loria, který včas vyběhl a míč stáhl ze vzduchu.
    58.
     
    58
    Hosté poslali dobrý míč za obranu, ke kterému se dokázal dostat útočník Škuletić. Jeho prudká střela z hranice vápna však minula domácí branku zhruba o 2 metry.
     
    57
    Domácí celek se rychlou kombinací dostal až k centru z levé strany. Pokus Jatčenka však dobře zablokoval vracející se Pejčinović. Domácí budou mít k dispozici alespoň autové vhazování.
     
    56
    Samedov rozehrál roh na druhé straně, jeho prudký centr však dopadl pouze na hlavu bránícího Callagova, který míč dokázal odhlavičkovat.
     
    55
    Domácí rozehráli zajímavý rohový kop. Centr z něj šel až za velká vápno, kde jej hlavou vyslal na branku jeden z hráčů Samary. Hlavička však nebyl prudká a Guilherme si pro ní v klidu došel.
     
    54
    Dlouhý nákop na hrot poslal domácí brankář Loria, Kornilenko však v souboji s Ćorlukou nedokázal míč vybojovat, takže míč mají v držení hráči Lokomotivu.
     
    52
    Ve středu hřiště se dokázal uvolnit Škuletić, který se s míčem dostal až před vápno. Tam však špatně nahrál, tudíž domácí obrana s jeho akcí neměla mnoho starostí.
     
    51
    Do rychlého úniku po pravé straně se dostal domácí záložník Bruno, ten však ve velké rychlosti nedokázal nacentrovat přesně a míč poslal do zámezí.
     
    50
    Hostující obránci se zkraje poločasu nikam nehrnou. Míč si točí dokola mezi sebou a zůstávají na vlastní obranné polovině. Domácí je ani nijak výrazně neatakují.
     
    49
    Na pravé straně se velmi šikovně uvolnil Samedov, hostující hráč však poslal do vápna domácích velmi nepřesný centr, který sbírá obrana Samary.
     
    48
    Z pravého křídle poslal prudký přízemní centr Bruno, míč však nedoputoval ani do vápna, když jej dobře zablokoval Vitalij Denisov.
     
    47
    Centr z levé strany poslal do vápna obránce Denisov, domácí obrana si však dokázala s dotírajícím Škuletićem poradit a míč před ním odhlavičkovala.
     
    46
    Úvodní výkop druhého dějství obstarali hráči domácího celku. Dlouhý nákop na hrot však skončil pouze na hlavě obránce Lokomotivu Ćorluky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas dnešního zápasu. Na začátku utkání byli aktivnější domácí fotbalisté, kteří se dostali do několika útoků, vážnější šanci si ale nevypracovali. Poté převzali iniciativu hráči Lokomotivu Moskva, kteří druhou polovinu poločasu měli hru pod svou kontrolou, ani jim se však nepodařilo ze své převahy vytvořit více, než pár nepřesných střel z větší vzdálenosti. Stav po poločase je tak 0:0. Co nám přinese druhý poločas, to se dozvíme zhruba v 18:02, kdy by měla druhá půle začít.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Na pravé straně se uvolnil Pejčinović, který poslal lehký centr do vápna. Ten však skončil pouze na hlavě pozorně bránícího kapitána Taranova.
     
    44
    Z levé strany se do vápna prodral jeden z hostujících hráčů, než si však míč stihl připravit a vystřelit, byl o něj oloupen bránícím Callagovem.
     
    43
    Škuletić se teď na polovině hřiště snažil vyslat do brejku nabíhajícího Ignatěva, jeho přihrávka ale byla na poslední chvilku zablokována Burlakem.
     
    42
    Na levém křídle se o centr pokoušel Ignatěv, ten však míč nedokázal přes bránícího Cagallova procpat až do vápna.
     
    41
    Z pravé strany se až do vápna dokázal dostat hostující Semedov, jeho zpětná přihrávka však byla sražena domácí obranou, která tak zažehnala hrozící nebezpečí.
     
    40
    Pejčinović teď poslal dlouhý míč po pravém křídle, Škuletić si jej sice dokázal zpracovat, nicméně míč mu poté čistě odebral domácí kapitán Taranov.
     
    39
    Hostující Samedov se s míčem dokázal probít podél pravé lajny, jeho postup zastavil až čistý skluz Jatčenka, který hostujícímu hráči míč vypíchl na autové vhazování.
     
    38
    Hostující hráči teď na levém křídle předvedli velmi pěknou kombinaci. K centru se nakonec dostal Ignatěv, míč který vyslal však skončil pouze za brankou brankáře Lorii.
     
    37
    Dlouhý nákop Burlaka na hrot na Kornilenka končí pouze v autu, domácí útočník neměl šanci se k míči dostat včas.
     
    36
    Domácí kapitán Taranov teď velmi šikovně překazil průnik hostujícího Škuletiće, kterému míč dokázal čistě sebrat a ještě konstruktivně rozehrát.
     
    35
    Centr z levé strany si našel ve vápně Poměrko, od něj odražený míč šel však vedle branky a domácí hráč navíc zahrál rukou, takže vzrušení domácích diváků nebylo na místě.
     
    34
    Mollo se na levé lajně snažil udělat kličku Tarasovovi, ten se však s domácím borcem nepáral a smetl jej k zemi. Rozhodčí jeho počíná žlutou kartou neohodnotil.
     
    33
    Dlouhý aut domácích skončil až u Kornilenka, ten byl však faulován Michalikem, takže domácí mají k dispozici volný kop na polovině hřiště.
     
    32
    Hosté jsou po vlažném začátku v této části hry daleko aktivnějším celkem. Ve středu hřiště se odhodlával ke střele Kolomejcev, jeho pokus byl však zablokován dobře vystoupeným Nadsonem.
     
    31
    Obrana hostujícího Lokomotivu vyslala dlouhý nákop podél pravé lajny, hostující Pejčinović však byl po narážečce se Samedovem přistižen v ofsajdu.
     
    29
    Pejčinović se snažil přenést hru zprava doleva, jeho míč byl však pomalý a dostal tím do souboje Denisova s Callagovem. Domácí bek však hostujícího hráče fauloval, takže Lokomotiv u míče zůstává.
     
    28
    Z přímého kopu to nakonec zkusil Gabulov, míč však mířil doprostřed branky a brankář Guilherme s ním neměl problém.
     
    27
    Domácí celek se dral do akce po levé straně, Mollo však byl faulován bránícím Pejčinovićem a rozhodčí Moskalev neváhal ani chvilku a nařídil přímý volný kop z levé strany.
     
    26
    Krásný dlouhý míč si ve vápně zpracoval hostující Škuletić, než se však odhodlal ke střele, míč mu od nohou odkopl domácí bek Jatčenko.
     
    25
    Domácí fotbalisté se hnali do protiútoku středem hřiště, Gabulov však nechal míč za sebou a slibně se rozvíjející akci tak zbrzdil.
     
    24
    Z rohu však hosté nic nevymysleli, míč který vyslal Samedov byl příliš dlouhý a pouze vápnem proletěl. Po jednom ze soubojů ve vápně ještě zůstal ležet jeden z domácích obránců, vypadá to však, že po krátkém ošetření bude v pořádku.
     
    23
    Střelu Tarasova přizvedl na hranici vápna jeden z domácích hráčů, Lokomotiv tak zůstane u míče a bude zahrávat rohový kop.
     
    22
    Zhruba 30 metrů od branky Samary zajel nešetrně domácí Poměrko do Samedova, hosté tak budou mít k dispozici přímý volný kop.
     
    21
    Hosté se po akci z levé strany dostali až před vápno domácích, dloubáček za obranu, který vyslal Kolomejcev, však byl příliš dlouhý a brankář Loria jej sebral před dotírajícím Škuletićem.
     
    20
    Z pravé strany vyslal centr do vápna hostující Samedov, jeho míč byl však příliš dlouhý a tak ve vápně přelétl oba nabíhající hráče Lokomotivu.
     
    19
    Za dlouhým nákopem za obranu se hnal hostující útočník Škuletić, jeho postup však zhatil zdvižený praporek pomezního rozhodčího, který signalizuje ofsajd.
     
    18
    Centr z levé strany poslal do vápna obránce Jatčenko, jeho míč však vápnem pouze prolétl, jelikož ve vápně nebyl nikdo z hráčů Samary, kdo by na Jatčenkův centr nabíhal.
     
    17
    I nadále to jsou domácí fotbalisté, kdo má hru pod kontrolou. Na vlastní polovině teď kombinují obránci Samary, kteří jsou nikým nenapadáni.
     
    16
    Do souboje s Kornilenkem vlétl hostující Tarasov, který domácího útočníka zákeřně fauloval. Rozhodčí sice píská faul, nicméně kartou jej neocenil.
     
    15
    Z levé strany se podařilo poslat zpětnou přihrávku před branku hostujícímu Škuletićovi, na malém vápně však nenašel nikoho v červeném a tak se míče opět zmocnili domácí fotbalisté.
     
    14
    Na pravé straně se s míčem prohnal Poměrko, který jej dokázal dostat až do vápna. Tam však před dotírajícím Kornilenkem stihl odpálit míč do zámezí obránce Ďurica.
     
    13
    Také hosté se dostali k první střele, Ignatěv však svou střelou z dobrých třiceti metrů vůbec netrefil branku a tak byl domácí brankář Loria bez práce.
     
    12
    Hráči Lokomotivu se snažili projít po pravém křídle, Škuletić byl však faulován jedním z vracejících se hráčů domácího celku, který tak celou akci zbrzdil.
     
    11
    Domácí fotbalisté zahrávali první roh v dnešním utkání, centr Molla dokázal trefit jeden z hráčů Samary, míč však neměl potřebnou razanci a brankář hostí jej v klidu skryl do náruče.
     
    10
    Z levé strany se snažil míč do vápna procpat Gabulov, jeho přízemní centr však ve vápně hostí nenašel nikoho z jeho spoluhráčů.
     
    9
    Mollo se podél pravé lajny zkoušel dostat do útoku, jeho snahu však zastavil pouze za cenu faulu hostující Denisov. Domácí tak zůstávají v držení míče.
     
    8
    Do útoku se řítil také jeden z hostujících hráčů, krátce za polovinou hřiště jej však dobře zdvojila domácí obrana a o míč jej připravila.
     
    7
    Samara se dostala k rychlé kombinaci ve středu hřiště, kterou se dokázala probít až před vápno hostí. Tam však jeden z domácích hráčů o míč zbytečně přišel a Lokomotiv se tak ubránil.
     
    6
    Domácí celek je v úvodu aktivní, další průnik po pravé straně předvedl Callagov, ten se však s míčem dostal mimo hřiště a brankář Guilherme tak bude odkopávat od své branky.
     
    5
    Na pravé straně se dostal s míčem do vápna aktivní Bruno, ve vápně se však po kontaktu s jedním z obránců Lokomotivu teatrálně skácel, rozhodčí však správně nechal pokračovat ve hře.
     
    4
    Hosté se dostali do rychlé kombinace na pravém křídle, jejich snahu však dobrým zákrokem čistě přerušil obránce Burlak.
     
    3
    Z pravé strany centroval jeden z domácích hráčů, ve vápně se k míči dral Kornilenko, jeho souboj s jedním z hostujících beků však posoudil rozhodčí jako útočný faul.
     
    2
    Na pravé straně poslal dlouhý centr do vápna domácí Bruno, jeho míč však obránce Ćorluka dokázal odhlavičkovat do bezpečí.
     
    1
    Úvodní výkop dnešního utkání obstarali hostující fotbalisté, hrající v červených dresech. Jejich první akce vedla po levém křídle, dlouhý centr jednoho z beků Lokomotivu však končí v autu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky již nastupují na hrací plochu a utkání tak během pár desítek vteřin začne!
     
    Úvodní sestavy:

    FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Burlak, Nadson, Taranov (C), Jatčenko – Bruno, Poměrko, G. Gabulov, Mollo – Kornilenko.
    Náhradníci: Lobancev, Konjuchov – Čočijev, Simaeys, Jahović, Bateau, Rodić, P. Jakovlev, Kalenkovič.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Pejčinović, Ćorluka (C), Ďurica, Vitalij Denisov – Tarasov, Michalik – Samedov, Kolomejcev, Ignatěv – Škuletić.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Kasajev, Fernandes, Šešukov, Logašov, Barinov, Henty, Janbajev, Alexej Mirančuk, N'Dinga, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Moskalev – Sukhoverkov, Minevich. (vš. Rusko).
     
    FK Lokomotiv Moskva

    Hostující celek má naprosto odlišné starosti než domácí. Lokomotiv se nachází na 4. místě tabulky se ziskem 41 bodů, což by pro něj znamenalo účast v evropských pohárech, konkrétně v předkole Evropské ligy. Z dalších míst však nebezpečně dotírají celky Krasnodaru, Těreku Groznyj a městského rivala Spartaku Moskva, tudíž musí Lokomotiv bodovat, aby si čtvrtou příčku pojistil. V posledním kole přehráli fotbalisté Lokomotivu na svém hřišti Kazaň a připsali si tři body za nejtěsnější výhru 1:0.
     
    FK Křídla Sovětů Samara

    Domácí celek neprožívá vůbec dobrou sezónu, po 22 odehraných kolech se drží až na 12. místě. Náskok na 13. pozici, která by znamenala baráž o udržení se v nejvyšší soutěži má Samara náskok pouhých dvou bodů a tak dnes musí bodovat, chce-li se sestupovým starostem vyhnout. V minulém kole se domácím podařilo urvat výhru na hřišti posledního Saransku 2:1 a mají tak dnes na co navazovat.
     
    Krásný pondělní podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Dnes máme na programu 23. kolo ruské nejvyšší soutěže mezi domácím celkem FK Křídla Sovětů Samara a hostujícím FK Lokomotiv Moskva. Úvodní výkop dnešního utkání je naplánován na 17:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Jakub Hataš

    Branky:


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:10.
    FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Burlak, Nadson, Taranov (C), Jatčenko (89. Bateau) – Bruno (90+1. Simaeys), Poměrko, G. Gabulov, Mollo – Kornilenko (84. Jahović).
    Náhradníci: Lobancev, Konjuchov – Čočijev, Simaeys, Jahović, Bateau, Rodić, P. Jakovlev, Kalenkovič.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Pejčinović, Ćorluka (C), Ďurica, Vitalij Denisov – Tarasov, Michalik (85. N'Dinga) – Samedov, Kolomejcev (74. Alexej Mirančuk), Ignatěv (61. Kasajev) – Škuletić.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Kasajev, Fernandes, Šešukov, Logašov, Barinov, Henty, Janbajev, Alexej Mirančuk, N'Dinga, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Moskalev – Sukhoverkov, Minevich. (vš. Rusko)
    bahis siteleri