Slavia – Č. Budějovice 2:1 (kon.) | Třinec – Teplice 2:3 (kon.) | Jihlava – Znojmo 2:1 (kon.)
Ostrava – Bohemians 1905 4:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:3 (1:1)
FK Teplice
Neděle 17.04.2016, 10:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Teplice střídají, Davida Martirosjana nahrazuje Patrik Žitný. Latocha trefil z rohového kopu tyč, ale balon už opustil hrací plochu a rozehrává Plachý.
     
    81
    Utkání skončilo pro domácího kapitána Petera Kučeru, jenž předává pásku Latochovi. Na místo Kučery nastupuje Tomáš Pustka.
     
    77
    Adamuška vyběhl z branky a zakopl balon raději do zámezí. Třinečtí také střídají. Jakub Kalfas jde ze hry, nastupuje Marcin Žyla.
     
    75
    Kouč Pekař bezprostředně po gólu střídá. Asmir Softić pro dnešek dohrál a za stavu 2:2 ho na hřišti vyměňuje Ladislav Kučera.
     
    67
    Poprvé v zápase střídá domácí trenér Papuga. Ze hry stahuje Jiřího Pilcha a nahrazuje ho Janem Lasotou. Lasota se hned zapojil do souboje s Hasilem.
     
    61
    Dominik Šup zakončil individuální akci střelou mimo branku a utkání pro něj skončilo. Na hřišti ho nahrazuje Karel Hasil.
     
    46
    Teplice o přestávce udělaly jednu změnu. Střelce gólu Davida Dendise nahradil Boban Djordjević. Skláři se dostávají k rohovému kopu.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 17. Zimka, 74. Zimka – 15. Dendis, 62. Martirosjan, 79. D. Richter

    Karty:   15. Pilch (TRI) – 34. Softić (TEP)


    FK Třinec: Adamuška – Stříž, Reintam, Lanc, Kalfas (77. Žyla) – Tomovič, P. Kučera (C) (81. Pustka), Samiec, Pilch (67. Lasota) – Zimka, Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bocek – Žyla, Pustka, Lasota, Foitzik.

    FK Teplice: Plachý – Strada, Bílek, M. Richter, Hynek – Softić (75. L. Kučera), D. Richter (C), Pecháček, Dendis (46. Djordjević) – Šup (61. Hasil) – Martirosjan (86. Žitný). Trenér: Jakub Pekař.
    Náhradníci: Švejda – Hasil, Djordjević, Žitný, L. Kučera.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Valter Boček, Karel Mikeska

    Diváci: 120
    bahis siteleri