Slavia – Č. Budějovice 2:1 (kon.) | Třinec – Teplice 2:3 (kon.) | Jihlava – Znojmo 2:1 (kon.)
Ostrava – Bohemians 1905 4:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:3 (1:1)
FK Teplice
Neděle 17.04.2016, 10:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a přeji příjemnou neděli. Na počtenou! (12:27:08)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Žlutí neprohráli ani devátý zápas v řadě a posunuli se na druhé místo. Naopak Třinec nevyhrál ani naposedmnácté a zůstává čtrnáctý. V dalším kole bude hrát na hřišti Dukly Praha, Teplice doma přivítají Jablonec.
     
    Utkání končí předpokládaným vítězstvím Teplic, které se ale v Třinci docela nadřely. Po nerozhodném poločase se dostaly zpět do vedení zásluhou Martirosjana, který si naskočil na centr Softiće a hlavou zamířil přesně. Na opačné straně srovnal technickou střelou a svým druhým gólem v zápase Zimka, jenomže Teplice udeřily ještě jednou. D. Richter usměrnil centr z levé strany za Adamušku a rozhodl o přídělu tří bodů pro Teplice.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Lasota zakončil akci střelou na dlouhou nohu a branku překopl. Teplice vhazují na polovině hřiště a mají situaci pod kontrolou.
     
    90+1
    Nad rámec základního času se nastavují dvě minuty. Přímý kop Tomoviče hosté odvrátili, Třinec se snaží o návrat před Plachého.
     
    90
    D. Richter fauloval Tomoviče a Třinec má ještě možnost standardní situace. Rozehrává Tomovič, Adamuška zůstává ve své brance.
     
    89
    Únik D. Richtera po pravém křídle domácí zastavili, ale nemohou se dostat na dostřel Plachého. Možná teď po akci Samiece.
     
    88
    Tepličtí drží hru na útočné polovině, což jim za současného stavu rozhodně vyhovuje. Po Lancově odkopu netrefil balon Tomovič.
     
    86
    Teplice střídají, Davida Martirosjana nahrazuje Patrik Žitný. Latocha trefil z rohového kopu tyč, ale balon už opustil hrací plochu a rozehrává Plachý.
     
    85
    Martirosjan s Pěcháčkem vyslali do úniku Djordjeviće. Ten vracel do šestnáctky balon Pěcháčkovi, kterému ovšem zkřížil cestu vracející se Pustka.
     
    84
    Latocha předal u rohového praporku míč Zimkovi, jehož centr Plachý zkrotil. Po výkopu teplického gólmana doskákal míč až k Adamuškovi.
     
    83
    Skláři rozehráli standardní situace smluveným signálem, na jehož konci měl stát Strada. Jenomže ten si balon v šestnáctce nepřebral.
     
    82
    Lanc se dostal do problémů mezi třemi napadajícími útočníky a musel faulovat. Teplice rozehrávají přímý kop ze třiceti metrů.
     
    81
    Utkání skončilo pro domácího kapitána Petera Kučeru, jenž předává pásku Latochovi. Na místo Kučery nastupuje Tomáš Pustka.
     
    80
    Latocha mohl vyrovnat! Po přihrávce Zimky se procpal do vápna, ale místo přihrávky na Tomoviče vystřelil do bránícího Hasila.
     
    79
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice si berou vedení zpět! Hosté se dostali k centru z levé strany. Stříže předskočil DANIEL RICHTER a lehkou tečí usměrnil míč za Adamušku – 2:3!
     
    78
    Martirosjan si zpracoval balon v šestnáctce, zbavil se P. Kučery, ale pak přišel důrazný odkop Reintama.
     
    77
    Adamuška vyběhl z branky a zakopl balon raději do zámezí. Třinečtí také střídají. Jakub Kalfas jde ze hry, nastupuje Marcin Žyla.
     
    75
    Kouč Pekař bezprostředně po gólu střídá. Asmir Softić pro dnešek dohrál a za stavu 2:2 ho na hřišti vyměňuje Ladislav Kučera.
     
    74
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí zničehonic vyrovnávají! Latocha si zpracoval míč na hraně ofsajdu a přihrál PAVOLU ZIMKOVI. Slovenský útočník si ještě vylepšil pozici a technickou střelou na zadní tyč nádherně překonal Plachého – 2:2!
     
    73
    Pěcháček vypálil zpoza šestnáctky, ale trefil bránícího Reintama. Oblouček Martirosjana dostali z pokutového území hlavičkami Lanc se Střížem.
     
    72
    Zimka si zasekl balon na levém křídle a dokázal odcentrovat. Jenomže na zadní tyči nikdo z jeho spoluhráčů nebyl, a tak hraje Martirosjan.
     
    71
    Tomovič fauloval Pěcháčka a Teplice rozehrály nakrátko dozadu. Nyní kombinují hosté na polovině hřiště.
     
    70
    Bílkův balon na zadní tyč jeden z Teplických pouze prodloužil za sebe. Lasota nepronikl po pravé straně přes Hynka.
     
    69
    Softić měl uprostřed hřiště spoustu prostoru. Přihrál doprava Bílkovi, který ještě vylepšil střeleckou pozici pro D. Richtera, jehož pokus srazili domácí obránci na roh.
     
    67
    Poprvé v zápase střídá domácí trenér Papuga. Ze hry stahuje Jiřího Pilcha a nahrazuje ho Janem Lasotou. Lasota se hned zapojil do souboje s Hasilem.
     
    66
    Strada přihrál na hranici pokutového území Djordjevićovi, který však do šestnáctky přes Reintama a Stříže nepronikl.
     
    65
    Softić si zpracoval přihrávku od D. Richtera, ale pak byl o míč připraven Kalfasem. Třinecký útok ale rovněž brzy skončil.
     
    64
    Kalfas se postavil k rozehrávce přímého kopu z poloviny hřiště. Dlouhý míč prošel až k Plachému.
     
    62
    Teplice právě vstřelily branku!
    Softić unikl Třineckým po pravé straně a odcentroval na zadní tyč. Stříž byl na tento centr krátký a k hlavičce se dostal DAVID MARTIROSJAN. Adamuška si na míč sáhl, gólu už ale nezabránil – 1:2!
     
    62
    Martirosjan přešel na levé straně přes Stříže a vystřelil. Adamuška jeho pokus vyrazil na rohový kop. Šance tedy na obou stranách.
     
    61
    Dominik Šup zakončil individuální akci střelou mimo branku a utkání pro něj skončilo. Na hřišti ho nahrazuje Karel Hasil.
     
    60
    Závar před brankou byl pro Teplice hodně nebezpečný. Plachý ale vykopl střelu P. Kučery a později chytil také hlavičku třineckého kapitána.
     
    59
    Tomovič našel Kalfase, po jehož hlavičce se ještě o zakončení snažil Zimka. Je z toho další roh pro Třinec.
     
    59
    Tomovič to zkusil rovnou po brance a nepříjemná střela Plachému vypadla. Stříž posléze vybojoval rohový kop.
     
    58
    M. Richter fauloval P. Kučeru a sám se při tom zranil. Nyní belhá za postranní čáru, přímý kop Třince zatím rozehraje Tomovič.
     
    57
    Softić si na pravém křídle udělal cestu přes Kalfase a protlačil se až ke střele. Adamuška jeho přízemní pokus chytil.
     
    55
    Latochův oblouček z levé strany byl lahůdkou pro brankáře Plachého. Jeho protějšek Adamuška pouští dlouhý výkop do zámezí.
     
    54
    Bílkův roh mířil na zadní tyč, kam si nabíhal M. Richter. Balon skutečně někdo z Teplických tečoval, a tak bude rozehrávat domácí gólman.
     
    54
    Šupova střela zpoza šestnáctky byla přizvednuta P. Kučerou a brankář Plachý měl co dělat, aby míč vytáhl na roh!
     
    53
    Po dlouhém centru Stříže z pravé strany se dostal k hlavičce Kalfas. Branku minul, další centr Pilcha zkrotil Plachý.
     
    52
    Zimka si vykoledoval faul na polovině hřiště, Tomovič se Střížem rozehráli nakrátko. K míči se dostává gólman Adamuška.
     
    51
    P. Kučera podstoupil ostrý souboj uprostřed hřiště a je ošetřován na střídačce. Mezitím Třinec dobývá teplickou šestnáctku.
     
    50
    Třinec se ubránil, kombinace Stříže s Tomovičem na pravé straně ale nevyšla. Po vhazování Hynka se míč odrazil k Samiecovi.
     
    49
    Teplice podnikly rychlý protiútok. Martirosjan přenesl hru na Djordjeviće, který vracel míč před branku. Lanc srazil míč na roh.
     
    48
    Šup fauloval Zimku a Třinec rozehrával standardní situaci z pravého křídla. Tomovičův centr hostující defenziva odvrátila.
     
    47
    Bílek zakroutil svůj centr až za Adamuškovu branku. Martirosjan nezachytil míč po odkopu třineckého gólmana na hřišti a domácí vhazují.
     
    46
    Teplice o přestávce udělaly jednu změnu. Střelce gólu Davida Dendise nahradil Boban Djordjević. Skláři se dostávají k rohovému kopu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V prvním poločase jsme viděli dvě branky. Skóre otevřely po čtvrthodině aktivnější Teplice. Dendisova tečovaná rána po centru zprava skončila v brance. Za další dvě minuty už ale Třinec srovnal. Na rohový kop si naskočil Zimka a trefil se hlavou. V dalším průběhu měly více šancí Teplice, ale další gól už diváci v Třinci neviděli.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:31.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Adamuška nastřelil také napadajícího Martirosjana, ale nebylo to před brankou, a tak třineckým fanouškům na nervy tolik nezabrnkal.
     
    43
    Strada odhlavičkoval nízký centr Tomoviče. V dalším průběhu akce ale poslal nedůraznou malou domů Plachému, jenž nastřelil Samiece a je rád, že balon neskončil v síti.
     
    42
    Tomovič vysunul do úniku po pravé straně P. Kučeru, jehož centr byl zablokován. Do konce poločasu zbývají tři minuty, Třinec srovnal hru.
     
    40
    Pěcháček přihrál Dendisovi do ofsajdu, střelec teplického gólu ve hře nepokračoval, a tak doskákal míč až do zámezí. Rozehrává Adamuška.
     
    39
    Lanc zablokoval střelu Softiće zpoza šestnáctky. Stradův centr přelétl přes pokutové území až k postranní čáře.
     
    38
    Pilch přitlačil na Stradu a donutil ho k odkopu do autu. Třinec rychle vhodil míč do hry, avšak Kalfas si Reintamovu přihrávku nezpracoval.
     
    36
    Kalfasův centr z levé strany stáhl ze vzduchu gólman Teplic. O něco později Kalfas podruhé za sebou vhazuje.
     
    35
    Tomovič zakroutil standardní situaci okolo zdi přímo na branku. Plachý vyrazil míč před sebe a následoval odkop na polovinu hřiště.
     
    34
    Zimka unikal po přihrávce Lance po levém křídle a ještě před šestnáctkou byl faulován Asmirem Softićem (TEP). Sudí Proske potrestal tento zákrok žlutou kartou.
     
    33
    Přízemní centr Šupa z pravého křídla prošel šestnáctkou bez povšimnutí. Třinečtí teď byli pod tlakem, Adamuška může hru uklidnit.
     
    32
    Lanc nedokázal v souboji s Martirosjanem odkopnout a hosté se protlačili až do šestnáctky. Pokusy D. Richtera obránci zablokovali a vystrkali balon do bezpečí.
     
    31
    Latocha odhlavičkoval Bílkův rohový kop. Odražený balon napálily Teplice vedle Adamuškovy branky.
     
    30
    Zimka byl na levé straně faulován a Třinec se po rozehrávce přímého kopu dostal k zakončení. Znovu to byl Zimka, Plachý jeho střelu udržel.
     
    29
    Latocha sklepl vysoký balon na Samiece, kterého však hostující obránci nepustili ke střele. Výkop Plachého zahrál hlavou na Zimku Pilch.
     
    28
    D. Richter posouval balon obloučkem na Martirosjana, ale přehnal to s razancí a míč skončil u Adamušky. Třinec dlouho nepodržel balon na útočné polovině.
     
    27
    Třinec po několika odrazech dostal míč pryč ze šestnáctky. Po zásahu Samiece rozehrávaly Teplice další roh, Pěcháček střílel z voleje nad branku.
     
    26
    Skláři jsou v posledních momentech rozhodně aktivnějším mužstvem. Softić to tentokrát zkoušel zleva, Reintam mu ukopl míč na roh.
     
    25
    Bílkův rohový kop mířil na M. Richtera, který si odstavil Lance, ale hlavou na balon nedosáhl. Po výkopu Adamušky získali míč hosté.
     
    24
    Strada si narazil míč se Softićem, centr potom zastavil Lanc. Teplice se však znovu dostaly k míči a další nebezpečný balon odvracel na roh Tomovič.
     
    23
    Tomovič rozehrál standardní situaci nakrátko s Kalfasem, který pak z úctyhodné dálky vystřelil. Nemířil špatně, ale horní roh branky přeci jen o něco minul.
     
    22
    Dendis si na levém křídle nedokázal zpracovat těžkou přihrávku vzduchem od brankáře Plachého. Třinec vhazuje.
     
    21
    Samiec si zpracoval přihrávku hlavou od Lance, sebevědomě unikl D. Richterovi, ale přihrát volným spoluhráčům už nezvládl.
     
    20
    Nepřesný pas Teplic z poloviny hřiště skončil až u Adamušky. Na opačné straně odpískal rozhodčí útočný faul Třineckých.
     
    19
    Zimka vybojoval individuální akcí rohový kop. Po zásahu Reintama v šestnáctce se pak Zimka dostal k zakončení ve skluzu, ale branku netrefil.
     
    18
    Softić unikl po pravém křídle a pokusil se o střelu křížem. Branku Adamušky minul, Dendis nebyl na zadní tyči včas k dorážce.
     
    17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané však bleskově vyrovnávají stav utkání! Na rohový kop si na přední tyči naskočil PAVOL ZIMKA a hlavou překonal brankáře Plachého – 1:1!
     
    15
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice se ujímají vedení! Centr z pravé strany proskákal až před branku. Hynek ještě místo střely přihrál DAVIDU DENDISOVI, jehož tečovaná střela zapadla za Adamušku – 0:1!
     
    15
    Jiří Pilch (TRI) fauloval Stradu, který mu unikal po pravé straně. Sáhl po něm, Strada upadl a Pilch obdržel žlutou kartu.
     
    13
    Po centru Softiće hlavičkoval na zadní tyči Martirosjan a Adamuška se musel mít na pozoru! Třinecký gólman vyrazil míč na roh.
     
    12
    Bílkův centr Třinec v pohodě odvrátil, Strada byl ale u odraženého balonu dříve než Zimka a zahrál malou domů na Plachého.
     
    11
    Samiec nastřelil jen Stradu a Teplice nebezpečně útočily po pravé straně. Softić si ve vápně položil Kalfase, Lanc pak jeho centr srazil na roh.
     
    10
    Martirosjan dostoupil Stříže a zablokoval jeho centr. Zimka bojoval v rohu hřiště s hostujícími obránci, avšak situace končí odkopem od branky Plachého.
     
    9
    Stříž ve skluzu zastavil útok Teplic po levém křídle, a navíc vybojoval autové vhazování. Jenomže domácí nerozehráli přesně.
     
    8
    Stříž se dlouho z trávníku nezvedla, ale nakonec je v pořádku. Po odkopu Adamušky bojují Třinečtí o míč na útočné půlce.
     
    7
    Pecháčkův roh odhlavičkoval za šestnáctku Latocha. Míč se dostal až na polovinu hřiště, třinecký útok zastavil faul na Stříže.
     
    6
    D. Richter vyslal do úniku po pravé straně Softiće. Ten ještě přihrál Stradovi, jehož centr srazil Adamuška raději na rohový kop.
     
    5
    Softić přihrál pod sebe Stradovi, jehož centr ukryl Adamuška. Na začátku zápasu je hra docela rozháraná.
     
    4
    Tomovič rozehrával první rohový kop zápasu. Kalfas se dostal k hlavičce z dálky, ale Plachého vůbec neohrozil.
     
    3
    Latocha vybojoval na útočné polovině vysoký balon, avšak jeho následnou přihrávku na Pilcha přečetl Strada.
     
    2
    Kalfas nepustil Martirosjana k centru a Adamuška rozehrál nakrátko s Reintamem. Estonský obránce nakopává po pravé straně.
     
    1
    Teplice začaly utkání náporem, ale Třinečtí se jejich prvnímu útoku ubránili. Další útok hostí skončil vedle, Adamuška rozehrává od své branky.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Nyní už fotbalisté nastupují na trávník. Třinec bude hrát v bílých dresech a červených trenýrkách. Teplice mají modrý spodek a žlutý vrch.
     
    Rozcvičky už skončily, utkání začne přibližně za osm minut. Na tribuně je zatím pár desítek diváků.
     
    Teplice přijely do Třince beze svého nejlepšího střelce Chukwudiho Chukwumy a chybí také brankář Lukáš Skalák. Do branky se od začátku postaví sedmnáctiletý Jan Plachý. Třinečtí mají pro dnešní utkání několik posil z A-mužstva, a sice gólmana Jiřího Adamušku, Mikka Reintama a Filipa Tomoviče.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Adamuška – Stříž, Reintam, Lanc, Kalfas – Tomovič, P. Kučera (C), Samiec, Pilch – Zimka, Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bocek – Žyla, Pustka, Lasota, Foitzik.

    FK Teplice: Plachý – Strada, Bílek, M. Richter, Hynek – Softić, D. Richter (C), Pecháček, Dendis – Šup – Martirosjan. Trenér: Jakub Pekař.
    Náhradníci: Švejda – Hasil, Djordjević, Žitný, L. Kučera.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Valter Boček, Karel Mikeska.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Teplicemi, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIvTEP a #juniorskaliga.
     
    PODZIMNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    Neděle 11. října, 12. kolo, 14:00, Dubí:
    FK Teplice – FK Fotbal Třinec 3:1 (0:0)
    Branky: 51. Výborný, 61. Procházka, 83. Softić – 54. Teplý.

    ROZHODČÍ

    Utkání povede hlavní rozhodčí Zbyněk Proske, jeho asistenty jsou Valter Boček a Karel Mikeska.
     
    FK TEPLICE
    3. místo, 46 bodů, skóre 50:31


    Poslední odehrané utkání

    Neděle 10. dubna, 27. kolo, 13:00, Dubí:
    FK Teplice – FC Hradec Králové 3:0 (0:0)
    Branky: 49. a 74. Chukwuma, 60. D. Richter.

    Sestava Teplic: Skalák – Berešík (64. Hynek), M. Richter, D. Richter (C) (81. Dendis), Chukwuma (79. Djordjević), Bílek, Strada (85. Martirosjan), Vondrášek (71. Softić), Šup, Jeřábek, Pecháček. Trenér: Jakub Pekař. Náhradníci: Plachý – Hynek , Dendis, Softić, Djordjević, Martirosjan.

    Nejlepší střelci Teplic:
    Chukwudi Chukwuma – 11 gólů
    Petr Výborný – 9
    Daniel Richter, Daniel Procházka – oba 6
    Tomáš Česlák – 3

    Gólmani Teplic:
    Lukáš Skalák – 5 nul
    Jan Plachý, Přemysl Lipš – oba 1
     
    FK FOTBAL TŘINEC
    14. místo, 25 bodů, skóre 27:55


    Poslední odehrané utkání

    Pondělí 11. dubna, 27. kolo, 15:00, Příbram:
    1. FK Příbram – FK Fotbal Třinec 1:1 (0:0)
    Branky: 78. Brandner – 80. Latocha.

    Sestava Třince: Adamuška – Pilch (86. Melecký), Lanc, Janoščín, Kučera (C), Reintam, Samiec, Szotkowski, Latocha (89. Pleva), Martynek, Foitzik (70. Stříž). Trenér: Kamil Papuga. Náhradníci: Bocek – Melecký, Pleva, Stříž, Lasota.

    Nejlepší střelci Třince:
    Mario Latocha – 4 góly
    Pavel Zimka, Peter Kučera, David Martynek – všichni 3

    Brankáři Třince:
    Lukáš Brych (na hostování v Táborsku) – 4 nuly
    Jiří Orawski – 1
    Jiří Adamuška, Pavel Rohel, Ondřej Bocek – všichni 0
     
    Příjemné nedělní dopoledne z Třince. Vítejte při sledování textového online přenosu z 28. kola Juniorské ligy. Soutěž fotbalistů do jednadvaceti let má v neděli na programu celkem čtyři zápasy. V našem přenosu se budeme věnovat souboji mezi týmy FK Fotbal Třinec a FK Teplice.

    Slezané neskutečných šestnáct utkání po sobě nevyhráli, Teplice naopak v posledních osmi duelech nepoznaly hořkost porážky. Favorit je tedy jasný, ale třinecká šňůra neúspěchů musí také jednou skončit. Utkání začíná v Třinci v 10:30. Jste zvaní ke sledování přenosu, kterým vás provede Ondřej Zoubek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 17. Zimka, 74. Zimka – 15. Dendis, 62. Martirosjan, 79. D. Richter

    Karty:   15. Pilch (TRI) – 34. Softić (TEP)


    FK Třinec: Adamuška – Stříž, Reintam, Lanc, Kalfas (77. Žyla) – Tomovič, P. Kučera (C) (81. Pustka), Samiec, Pilch (67. Lasota) – Zimka, Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bocek – Žyla, Pustka, Lasota, Foitzik.

    FK Teplice: Plachý – Strada, Bílek, M. Richter, Hynek – Softić (75. L. Kučera), D. Richter (C), Pecháček, Dendis (46. Djordjević) – Šup (61. Hasil) – Martirosjan (86. Žitný). Trenér: Jakub Pekař.
    Náhradníci: Švejda – Hasil, Djordjević, Žitný, L. Kučera.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Valter Boček, Karel Mikeska

    Diváci: 120
    bahis siteleri