Slavia – Č. Budějovice 2:1 (kon.) | Třinec – Teplice 2:3 (kon.) | Jihlava – Znojmo 2:1 (kon.)
Ostrava – Bohemians 1905 4:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:3 (1:1)
FK Teplice
Neděle 17.04.2016, 10:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Teplice střídají, Davida Martirosjana nahrazuje Patrik Žitný. Latocha trefil z rohového kopu tyč, ale balon už opustil hrací plochu a rozehrává Plachý.
     
    81
    Utkání skončilo pro domácího kapitána Petera Kučeru, jenž předává pásku Latochovi. Na místo Kučery nastupuje Tomáš Pustka.
     
    80
    Latocha mohl vyrovnat! Po přihrávce Zimky se procpal do vápna, ale místo přihrávky na Tomoviče vystřelil do bránícího Hasila.
     
    79
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice si berou vedení zpět! Hosté se dostali k centru z levé strany. Stříže předskočil DANIEL RICHTER a lehkou tečí usměrnil míč za Adamušku – 2:3!
     
    77
    Adamuška vyběhl z branky a zakopl balon raději do zámezí. Třinečtí také střídají. Jakub Kalfas jde ze hry, nastupuje Marcin Žyla.
     
    75
    Kouč Pekař bezprostředně po gólu střídá. Asmir Softić pro dnešek dohrál a za stavu 2:2 ho na hřišti vyměňuje Ladislav Kučera.
     
    74
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí zničehonic vyrovnávají! Latocha si zpracoval míč na hraně ofsajdu a přihrál PAVOLU ZIMKOVI. Slovenský útočník si ještě vylepšil pozici a technickou střelou na zadní tyč nádherně překonal Plachého – 2:2!
     
    69
    Softić měl uprostřed hřiště spoustu prostoru. Přihrál doprava Bílkovi, který ještě vylepšil střeleckou pozici pro D. Richtera, jehož pokus srazili domácí obránci na roh.
     
    67
    Poprvé v zápase střídá domácí trenér Papuga. Ze hry stahuje Jiřího Pilcha a nahrazuje ho Janem Lasotou. Lasota se hned zapojil do souboje s Hasilem.
     
    62
    Teplice právě vstřelily branku!
    Softić unikl Třineckým po pravé straně a odcentroval na zadní tyč. Stříž byl na tento centr krátký a k hlavičce se dostal DAVID MARTIROSJAN. Adamuška si na míč sáhl, gólu už ale nezabránil – 1:2!
     
    62
    Martirosjan přešel na levé straně přes Stříže a vystřelil. Adamuška jeho pokus vyrazil na rohový kop. Šance tedy na obou stranách.
     
    61
    Dominik Šup zakončil individuální akci střelou mimo branku a utkání pro něj skončilo. Na hřišti ho nahrazuje Karel Hasil.
     
    60
    Závar před brankou byl pro Teplice hodně nebezpečný. Plachý ale vykopl střelu P. Kučery a později chytil také hlavičku třineckého kapitána.
     
    54
    Šupova střela zpoza šestnáctky byla přizvednuta P. Kučerou a brankář Plachý měl co dělat, aby míč vytáhl na roh!
     
    46
    Teplice o přestávce udělaly jednu změnu. Střelce gólu Davida Dendise nahradil Boban Djordjević. Skláři se dostávají k rohovému kopu.
     
    43
    Strada odhlavičkoval nízký centr Tomoviče. V dalším průběhu akce ale poslal nedůraznou malou domů Plachému, jenž nastřelil Samiece a je rád, že balon neskončil v síti.
     
    34
    Zimka unikal po přihrávce Lance po levém křídle a ještě před šestnáctkou byl faulován Asmirem Softićem (TEP). Sudí Proske potrestal tento zákrok žlutou kartou.
     
    32
    Lanc nedokázal v souboji s Martirosjanem odkopnout a hosté se protlačili až do šestnáctky. Pokusy D. Richtera obránci zablokovali a vystrkali balon do bezpečí.
     
    17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané však bleskově vyrovnávají stav utkání! Na rohový kop si na přední tyči naskočil PAVOL ZIMKA a hlavou překonal brankáře Plachého – 1:1!
     
    15
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice se ujímají vedení! Centr z pravé strany proskákal až před branku. Hynek ještě místo střely přihrál DAVIDU DENDISOVI, jehož tečovaná střela zapadla za Adamušku – 0:1!
     
    15
    Jiří Pilch (TRI) fauloval Stradu, který mu unikal po pravé straně. Sáhl po něm, Strada upadl a Pilch obdržel žlutou kartu.
     
    13
    Po centru Softiće hlavičkoval na zadní tyči Martirosjan a Adamuška se musel mít na pozoru! Třinecký gólman vyrazil míč na roh.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 17. Zimka, 74. Zimka – 15. Dendis, 62. Martirosjan, 79. D. Richter

    Karty:   15. Pilch (TRI) – 34. Softić (TEP)


    FK Třinec: Adamuška – Stříž, Reintam, Lanc, Kalfas (77. Žyla) – Tomovič, P. Kučera (C) (81. Pustka), Samiec, Pilch (67. Lasota) – Zimka, Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bocek – Žyla, Pustka, Lasota, Foitzik.

    FK Teplice: Plachý – Strada, Bílek, M. Richter, Hynek – Softić (75. L. Kučera), D. Richter (C), Pecháček, Dendis (46. Djordjević) – Šup (61. Hasil) – Martirosjan (86. Žitný). Trenér: Jakub Pekař.
    Náhradníci: Švejda – Hasil, Djordjević, Žitný, L. Kučera.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Valter Boček, Karel Mikeska

    Diváci: 120
    bahis siteleri