PSG – Chelsea 1:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
1:2 (0:1)
Chelsea FC
Pondělí 18.04.2016, 17:00 • Centre sportif de Colovray (Nyon) [Kapacita: 7 200] • UEFA Youth League • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Z dnešního online přenosu je to ode mě už vše. Přeji vám příjemný vstup do nového týdne a někdy zase na počtenou. (19:06:47)
    Radost fotbalistů Chelsea

     
    Medaile převzali a trofej pro vítěze nad hlavy pozvedli fotbalisté Chelsea, kteří si oslavy vychutnávají plnými doušky.
     
    Poražený celek získává medaile za druhý místo. Jeho hráči jsou pochopitelně zklamaní, ale s postupem času budou vystoupení v letošní sezoně UEFA Youth League hodnotit určitě kladně. Vždyť tým vedený koučem Francoisem Rodriguesem dosáhl až téměř na vrchol, za což mu patří obrovská čest.
     
    Chelsea vedla prakticky po celý zápas, když skóre otevřela již po necelých deseti minutách. Pařížané ihned poté sice kopali penaltu, ale tu neproměnili. Vyrovnat se jim podařilo až po změně stran, a sice v 58. minutě, ale jejich radost netrvala dlouho. O tři minuty později si totiž svěřenci trenéra Adi Viveashe vzali vedení zpět a hubený náskok i přes stupňující se tlak Francouzů udrželi až do závěrečného hvizdu.
    Radost mladíků Chelsea
     
    Fotbalisté Chelsea FC vítězí ve finále UEFA Youth League, když ve švýcarském Nyonu porazili hráče Paris Saint-Germain 2:1.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru finálového duelu napřáhl ke střele z pravého rohu vápna Ikone, jehož křižný projektil však svůj cíl nenalezl.
     
    90+3
    Za podražení rozběhnutého Ikoneho inkasoval žlutou kartu Ali Mukhtar (Chelsea FC).
     
    90+2
    Na penaltovém puntíku se po centru a zpracování míče dostal do zakončení Kanga, jehož rána z otočky mířila doprostřed brány, kde stál připravený Collins.
     
    90
    Německý rozhodčí Daniel Siebert nastavil nad rámec řádné hrací doby čtyři minuty. Přesně tolik času tak klubu z Paříže zbývá na případné vyrovnání.
     
    88
    Balon do chumlu hráčů vyslal Nkunku a v předbrankovém prostoru míč několikrát poskočil. Posléze se kulatého nesmyslu zmocnil některý z obránců a razantním způsobem ho odkopl do bezpečí.
     
    87
    Budeme sledovat rohový kop Paris Saint-Germain.
     
    86
    Střídání v týmu Chelsea FC: z trávníku mizí Kasey Palmer, na závěrečné minuty nastupuje do hry Charlie Wakefield.
     
    85
    V týmu Paris Saint-Germain dochází k poslednímu střídání: ze hřiště odchází Antoine Bernede, opačným směrem putuje Alexis Giacomini.
     
    83
    Černě oděni muži na hřišti jednoznačně dominují, ale obrana Chelsea je pevně odhodlaná hubený náskok za každou cenu udržet.
     
    82
    Po centru z rohu došlo v předbrankovém prostoru ke skrumáži, hráčům PSG se však propasírovat míč za brankovou čáru nepodařilo.
     
    81
    Yakou Meïté (Paris Saint-Germain) vypálil zpoza pokutového území a jeho rána byla rukou obránce tečována nad bránu. Místo penalty byl ale nařízen pouze rohový kop, což se hráči klubu z hlavního města Francie nelíbilo a za protesty si vykoledoval žlutou kartu.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 58. Meïté – 10. Tomori, 61. Palmer

    Karty:   23. Eboa (PSG), 81. Meïté (PSG) – 12. Tomori (CHE), 40. Scott (CHE), 64. Aina (CHE), 73. Clarke-Salter (CHE), 90+3. Mukhtar (CHE)

    Neproměněná penalta: 12. Augustin (PSG), brankář Collins zneškodnil


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:19.
    Paris Saint-Germain: Descamps – Georgen, Eboa, Doucoure (C), Toure – Bernede (85. Giacomini), Demoncy, Nkunku – Edouard (62. Ikone), Augustin (71. Kanga), Meïté
    Náhradníci: Aggoune – Ikone, Kanga, Konaté, Zagadou, Labissiere, Giacomini.
    Trenér: François Rodrigues.

    Chelsea FC: Collins – Sterling, Comori, Clarke-Salter, Aina – Mukhtar, Colkett – Maddox, Palmer (86. Wakefield), Scott (59. Mount) – Abraham
    Náhradníci: Baxter – Mount, DaSilva, Chalobah, Sammut, Christie-Davies, Wakefield.
    Trenér: Adi Viveash.

    Rozhodčí: Daniel Siebert – Rafael Foltyn, Jan Seidel (všichni Německo)
    bahis siteleri