Sassuolo – Sampdoria 0:0 (kon.) | Palermo – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Udinese – Fiorentina 2:1 (kon.)
Chievo – Frosinone 5:1 (kon.) | Empoli – Hellas Verona 1:0 (kon.) | Janov – Inter 1:0 (kon.)
Juventus – Lazio 3:0 (kon.) | AS Řím – Turín 3:2 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
0:0 (0:0)
UC Sampdoria
Středa 20.04.2016, 18:30 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Berardiho neproměněná penalta
     
    89
    Ani teď z toho však gól není! K exekuci pokutového kopu se postavil Domenico Berardi, který však nekopl penaltu příliš dobře a hrdina dnešního utkání, Emiliano Viviano, jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    88
    Domenico Berardi se zmocnil míče před vápnem, namířil si do pokutového území, kde ho poslal k zemi Krstičić a je z toho pokutový kop! Střídající hráč navíc dostává žlutou kartu!
     
    88
    Penalta pro Sassuolo!
    85. Viviano nepustil ani střelu Sansoneho mezi tři tyče
     
    85
    Sassuolo se však dokázalo usadit na útočné polovině a vypracovalo si velkou šanci! Nicola Sansone se dostal k míči na levé straně, ten si natáhl do středu a vyslal technickou ránu na zadní tyč. Brankář Viviano však dokázal míč vyrazit na roh!
    81. Souboj Berardiho s Vivianem
     
    81
    Domenico Berardi následně ještě napadal brankáře Viviana, kterého podrazil. Hostující brankář to domácímu forvardovi vrátil a rovněž ho podrazil. Žlutou kartu však dostává pouze útočník US!
     
    77
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Diego Falcinelli.
     
    73
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Luis Muriel, přichází Fabio Quagliarella.
    69. Ani Acerbi se nedokázal prosadit
     
    69
    Berardi následnou standardní situaci rozehrál na Duncana, který překvapivě přenesl hru na pravou stranu, kde se nacházel Vrsaljko. Chorvatský bek našel ve vápně osamoceného Acerbiho, avšak jeho hlavičku dokázal Viviano vyrazit!
     
    63
    Hlavní rozhodčí opět musel sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu! Lorenzo Pellegrini ve středu hřiště poslal k zemi Krističiće a dostává zalouženou žlutou kartu!
     
    61
    Domácí se opět velmi rychle přesunuli na útočnou polovinu a tentokrát to zkoušeli ze střední vzdálenosti. Sansone našel Francesca Magnanelliho, který nebezpečně vypálil, avšak brankář Viviano dokázal míč vyrazit!
     
    58
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Nenad Krstičić.
    57. Individuální akce Muriela gólem neskončila
     
    57
    A na druhé straně přišla také velká šance hostujícího Janova! Luis Muriel se krásně protáhl po levém křídle až do pokutového území a z ostrého úhlu vyzkoušel pozornost brankáře Consigliho, ten dokázal zasáhnout!
     
    55
    Sassuolo na začátku druhého poločasu svého soupeře drtí a spaluje šanci za šancí! Vrsaljko teď z pravé strany hledal centrem na hranici malého vápna Sansoneho, který by nehlídaný zakončoval. O střelu se však pokusil Berardi, tomu však střela nesedla!
     
    54
    Další velká šance Sassuola! Z pravé strany nebezpečně nacentroval Vrsaljko, jehož centr propadl až na druhou stranu k Pelusovi, který míč vracel před branku, nicméně Cassani míč odkopl na roh!
    53. Nebezpečná střela Sansoneho
     
    53
    Berardi dokázal vybojovat míč na vlastní polovině a postupoval do protiútoku. Kmenový hráč Juventusu si narazil míč s Duncanem a následně našel ve vápně Sansoneho, jehož ránu však dokázal Viviano míč vyrazit!
     
    46
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Carlos Joaquín Correa, přichází Matías Silvestre.
     
    44
    V závěru prvního poločasu dostává žlutou kartu další domácí hráč. Nicola Sansone spadl ve vápně po souboji s Diakitém, nicméně hlavní rozhodčí viděl, že domácí hráč zákrok přifilmoval a uděluje mu žlutou kartu!
     
    43
    Domácí celek si teď vypracoval velkou šanci, ze které se mohl dostat v závěru poločasu do vedení! Po rohovém kopu Berardiho se ve vápně dostal do zakončení Magnanelli, nicméně Viviano dokázal skvělým zákrokem dostat míč na další rohový kop!
     
    37
    Sassuolo musí provést již druhé střídání v prvním poločase, což může být ve druhém poločase poměrně problém. Ze hřiště musí odejít Biondini, který si přivodil nějaké menší zranění. Na jeho místo přichází Duncan!
     
    36
    A další žlutá karta! Paolo Cannavaro na pravé straně zajel pod nohy Doda, nicméně se mi zdálo, že vzal první míč. Hlavní rozhodčí se nicméně rozhodl udělit žlutou kartu!
     
    31
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Marcello Trotta.
    30. Reflexivní zákrok Viviana
     
    30
    Sassuolo se hned na začátku své dlouhé přesilovky dokázalo usadit na útočné polovině a mělo velkou příležitost k tomu, aby šlo do vedení. Z pravé strany odcentroval Vrsaljko, jehož centr srazil směrem mezi tři tyče Diakité, avšak Viviano skvěle zareagoval!
     
    28
    Ranocchia se následně zachoval jako správný chlap a Defrelovi se omluvil. Francouzský útočník má však v obličeji krvavé zranění a je velice pravděpodobné, že v dnešním utkání dohrál!
    27. Červená karta po 2. žluté
     
    27
    Hlavní rozhodčí nejdřív nechtěl udělit druhou žlutou, avšak posléze změnil názor! Ranocchia tak během pěti minut dostal dvě žluté karty a oslabuje svůj tým!
     
    26
    Pozor, pozor! Dlouhý nákop Consigliho se snesl do středu hřiště, kde si na míč dělal zálusk Defrel. Míč přeskočil Rannocchiu, který se pokoušel zachránit situaci, nicméně kopl francouzského útočníka do obličeje!
     
    22
    Z následného rohového kopu hráči Sassuola udeřit nedokázali, nicméně ve středu hřiště byl faulován Magnanelli, kterého poslal k zemi Ranocchia. Italský stoper následně uviděl žlutou kartu!
     
    21
    Brankář Viviano teď špatně rozehrál, k míči se dostal zcela osamocený Lorenzo Pellegrini, kterému však na poslední chvíli do střely skočil Diakité a míč skončil vysoko nad brankou Viviana!
     
    19
    A vzápětí přichází další žlutá karta pro hostujícího hráče! Dodo ve středu hřiště ostře dohrál Pellegriniho a nemohlo následovat nic jiného, než žlutá karta!
     
    18
    Žlutou kartu dostává Modibo Diakité (UC Sampdoria).
     
    14
    Na druhé straně zahrozila také Sampdoria! Correa se tentokrát dokázal uvolnit na levé straně, prošel do vápna a následně cpal míč před branku. Nikdo z hostů se však do zakončení nedostal a míč pouze prolétl vápnem Sassuola!
    8. Berardi mířil v úvodní střele zápasu těsně mimo
     
    8
    Teď mělo Sassuolo výbornou příležitost, ze které se domácí celek mohl dostat do vedení! Na levé straně se dokázal uvolnit Peluso, jehož následný centr sice odvrátil Ranocchia, avšak míč skončil přímo na noze Berardiho. Kmenový hráč Juventusu mířil na zadní tyč, avšak o kousek minul!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   36. Cannavaro (SAS), 44. N. Sansone (SAS), 63. Pellegrini (SAS), 81. D. Berardi (SAS) – 18. Diakité (SMD), 19. Dodô (SMD), 22. Ranocchia (SMD), 88. Krstičić (SMD)   27. Ranocchia (SMD)

    Neproměněná penalta: 89. D. Berardi (SAS), brankář Viviano zneškodnil


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 14:2. Rohy: 15:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:14.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Biondini (37. Duncan), Magnanelli (C), Pellegrini (77. Falcinelli) – D. Berardi, Defrel (31. Trotta), N. Sansone.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Fontanesi, Duncan, Longhi, Adjapong, Broh, Corbelli, Falcinelli, Trotta, Pierini, Politano.

    UC Sampdoria: Viviano – Cassani, Ranocchia, Diakité – De Silvestri, É. Barreto, Fernando, Dodô – C. J. Correa (46. Silvestre), R. Soriano (C) (58. Krstičić) – Muriel (73. Quagliarella).
    Náhradníci: Puggioni, Brignoli – Alejandro Rodríguez, Pereira, Christodulopulos, Krstičić, Quagliarella, Silvestre.

    Rozhodčí: Maurizio Mariani – Tasso, Peretti (vš. Itálie)
    bahis siteleri