Japonsko – Slovinsko 1:7 (kon.) | Itálie – Polsko 3:1 (kon.) | J. Korea – Rakousko 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Itálie
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Polsko
Sobota 23.04.2016, 16:30 • Spodek Katowice, Katovice, Polsko (otevřen 1971, kapacita 9000 diváků) • Mistrovství světa - I. A Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Itálie se dostala k puku a THOMAS LARKIN poslal touš prudkým vyhozením přesně do prázdné brány polské reprezentace. Pouhé dvě vteřiny před koncem je jasné, že tři body si připíší Italové. Bez asistence.
     
    59:45
    Lopuski si najel mezi kruhy a vypálil švihem opravdu hodně těsně vedle brány!
     
    59:06
    Jacek Płachta odvolává polského gólmana a je tady powerplay!
     
    56:12
    Další šance Polska! Po bekhendu Lopuského se puk snášel za brankovou čáru, avšak Bernard se rychle zorientoval a zachránil Itálii před téměř jistým gólem.
     
    55:31
    Skvělá pozice pro Marcina Kolusze! Útočník se zkušenostmi z české nejvyšší ligy měl prostor mezi kruhy, avšak osamocen nedokázal prostřelit blokujícího beka.
     
    52:03
    Chmielewski teď dostal nabídku před odkrytou bránu, ale skákající puk nakonec vůbec nedokazil trefit a Bernard mohl být v klidu.
     
    51:53
    Marco Insam se zničehonic zjevil v dobré šanci, nicméně z levé strany poslal puk trestuhodně nad!
     
    49:23
    Před Odrobnym teď bylo hodně husto. Ze závaru se kotouč dostal na hůl Ramosera, ale ten ze skvělé pozice nedostal puk do sítě!
     
    47:39
    Podražení v podání Mateusze Bepierszcze (POL) odsuzuje domácí reprezentaci k oslabení.
     
    46:41
    Dziubiński šel s Lopuskim proti jedinému obránci, avšak přihrávkou svého spoluhráče nakonec nenašel. Slibně vzhlížející akce skončila neúspěchem.
    38:31 Dvojitá šance Polska.
     
    38:31
    Mikołaj Lopuski se s kotoučem protlačil až před Bernarda, avšak z jeho pokusu ani dorážky Chmielewského gól nepadl. Bernard puk mezi betony zastavil na poslední chvíli.
    36:19 Luca FRIGO - 2:1
     
    36:19
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro polskou repre! Diego Kostner rozjel útok ve středním pásmu, předal kotouč LUCA FRIGOVI, který z vrcholu kruhu příklepem po ledě trefil prostor mezi betony polského brankáře. Asistence: Diego Kostner, Simon Kostner
     
    33:29
    Přesilovku si pro změnu zahrají Italové. Na trestnou lavici už usedá Mateusz Bepierszcz (POL), který svého soka zahákoval.
     
    32:56
    Kolusz se závěrem přesilové hry šikovně tečoval nahození od modré čáry a puk jen těsně minul svatyni, ve které stojí Andreas Bernard.
     
    32:17
    Bernard pouze vyrazil i další střelu a znovu bylo v brankovišti nebezpečno. Chmielewski však puk přes beton nepropasíroval.
     
    31:59
    Povedená souhra skončila střelou Chmielewského, Bernard puk jen vyrazil, ale ani jeden z dvou dorážejících hráčů nedostal kotouč do sítě.
     
    30:56
    Italové se sice trochu diví, ale za podražení je potrestán Luca Frigo (ITA). Z ledu se po nepříjemném zásahu mezitím zvedá Wronka.
    30:13 Tomasz MALASIŃSKI - 1:1
     
    30:13
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno a hala šílí!!! Po střele od modré čáry puk doskákal před bránu a skvěle postavený TOMASZ MALASIŃSKI ho mezi kruhy tečoval mimo dosah italského brankáře. Asistence: Paweł Dronia, Krzystof Zapała
     
    29:07
    Bude se hrát ve čtyřech! za podražení je totiž potrestán Marco Insam (ITA).
    27:42 Malasińského faul.
     
    27:42
    Jenže místo útočení se budou domácí bránit. Tomasz Malasiński (POL) totiž dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    19:32
    Je rozhodnuto! Druhá branka Itálie prozatím nepřichází!
    19:32 Italové se radovali zbytečně.
     
    19:32
    Scandella po rychlém útoku naservíroval puk mezi kruhy na spoluhráče, který z první pálil do brány! Gól vinou posunuté brány uznán není, nicméně hlavní rozhodčí si jde zatelefonovat!
     
    14:39
    Na trestnou lavici nakonec usedá Krystian Dziubiński (POL), jenž se před chvílí provinil vysokou holí. Nervy na uzdě pak neudržel Thomas Larkin (ITA), který dostává trest za nesportovní chování.
     
    14:19
    Poláci byli hodně blízko! Rychlá souhra skončila přihrávkou na Dziubińského, který pálil z mezikruží těsně mimo.
     
    12:55
    Další obrovská šance Italů! Scandella místo střely hledal nataženou hůl Andergassena, který však před odkrytou bránou trestuhodně minul.
    Joachim RAMOSER - 1:0
     
    12:25
    Itálie právě vstřelila branku!
    Halou se rozléhá pískot, neboť do vedení jde Itálie! Rychlý útok italské reprezentace zakončil Gander přirhávkou na volného JOACHIMA RAMOSERA, který střelou na bližší tyč překonal Odrobného v bráně Polska. Asistence: Markus Gander
    10:13 Ramoserova teč se zastavila o tyč.
     
    10:13
    Za Odrobným zvoní tyč! Další ránu totiž vyprodukoval Larkin a Ramoser kotouč velmi dobře tečoval. K jeho smůle jen do konstrukce brány.
     
    09:13
    Další potrestaný hráč na straně polské reprezentace. Bartłomiej Pociecha (POL) dostává dvě trestné minuty za faul kolenem.
     
    04:57
    První vyloučení zápasu! Na trestnou lavici usedá Paweł Dronia (POL), který se provinil krosčekem.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 13. Ramoser (Gander), 37. Frigo (D.Kostner, S.Kostner), 60. Larkin – 31. Malasiński (Dronia, Zapała)


    Itálie: Bernard (Cloutier) – McMonagle, Egger, Trivellato, Larkin, Hofer, Helfer (A), Zanatta, Marchetti – Insam, Bernard (C), Frigo – Scandella, Andergassen, Tudin – Gander, Traversa, Ramoser – Magnabosco Aguirre, D.Kostner (A), S.Kostner
    Polsko: Odrobny (Radziszewski) – Dronia, Bychawski, Pociecha, Bryk, Wajda, Kotlorz, Kruczek – Zapała, Malasiński, Kolusz (C) – Chmielewski, Pasiut (A), Lopuski – Wronka, Dziubiński, Bepierszcz – Bagiński (A), Urbanowicz, Galant

    Rozhodčí: Jonathan Alarie (CAN), Artur Kulev (RUS) – Kriss Kupcus (LAT), Joep Leermakers (NED)

    Diváci: 8.500
    bahis siteleri