USA – Finsko 2:4 (kon.) | Kanada – Švédsko 5:6 (1:2 po s.n.) | Lotyšsko – Dánsko 4:3 (2:1 po s.n.)
USA – Kanada 10:3 (kon.)
konec
USA
10:3 (6:1, 1:0, 3:2)
Kanada
Neděle 24.04.2016, 22:00 • Ralph Engelstad Arena • Mistrovství světa do 18 let • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 William LOCKWOOD - 10:3
     
    58:59
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané přidávají desátý gól, když WILLIAM LOCKWOOD prokličkoval mezi kanadskými obránci až k dolní hranici pravého kruhu a mířil k bližší tyči. Asistence: Matthew Hellickson, Graham McPhee.
    51:19 Owen TIPPETT - 9:3
     
    51:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po Krysově střele se puk odrazil na levou stranu, kde zůstal zcela volný OWEN TIPPETT a neměl problém dostat puk do odkryté branky. Asistence: Chad Krys, Connor Hall.
    47:06 Connoe HALL - 9:2
     
    47:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    CONNOR HALL zůstal zcela sám před Oettingerem a z pokleku mířili přesně za záda amerického brankáře. Asistence: Mason Shaw, Beck Malenstyn.
    45:05 Griffin LUCE - 9:1
     
    45:05
    USA právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka Američanů. GRIFFIN LUCE dostal krásnou přihrávku na pravou stranu, kde zůstal nikým nehlídán a mířil tvrdou střelou přesně pod horní tyčku. Asistence: Matthew Hellickson, Trent Frederic.
    44:22 Zachary WALKER - 8:1
     
    44:22
    USA právě vstřelilo branku!
    ZACHARY WALKER ujel kanadské obraně a z hranice pravého kruhu střílel švihem. Mířil přesně, za záda kanadského brankáře. Bez asistence.
    21:27 Kailer YAMAMOTO - 7:1
     
    21:27
    USA právě vstřelilo branku!
    Po tlaku na branku přidávají Američané další gól v přesilovce. Casey Mittelstadt poslal puk KAILEROVI YAMAMOTOVI těsně před hranicí brankovišti a americký útočník mířil z levé strany přesně za záda Fitzpatricka. Asistence: Casey Mittelstadt, Logan Brown.
    16:48 Nicholas PASTUJOV - 6:1
     
    16:48
    USA právě vstřelilo branku!
    A Ralph Engelstad Arena se naplno raduje už pošesté! Spojené státy americké hrají v neskutečném tempu, NICHOLAS PASTUJOV se prosadil švihem z mezikruží a dává svému týmu pětibrankový náskok! Asistence: Keeghan Howdeshell a William Lockwood.
    14:11 Joey ANDERSON - 5:1
     
    14:11
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané přidávají další gól dokonce ve vlastním oslabení. Keller se dostal do samostatného úniku, trefil ale jen betony kanadského brankáře, puk se ale odrazil doprava, kde z druhé vlny najížděl JOEY ANDERSON a neměl problém zamést puk do odkryté branky. Asistence: Clayton Keller, James Greenway.
    11:10 Logan BROWN - 4:1
     
    11:10
    USA právě vstřelilo branku!
    Podobná situace jako u předchozích gólů a Američané vedou o tři branky. LOGAN BROWN dostal dobrou přihrávku od pravého mantinelu a mezi dvěma bránícími hráči mířil přesně za záda Fitzpatricka. Asistence: Casey Mittelstadt, Kailer Yamamoto.
    07:28 Kiefferoo BELLOWS - 3:1
     
    07:28
    USA právě vstřelilo branku!
    Keller poslal z levé strany z otočky puk na druhou stranu najíždějícímu KIEFFEROVI BELLOWSOVI, který mířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Clayton Keller, James Greenway.
    06:31 William BITTEN - 2:1
     
    06:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané těží z tlaku na branku a rychle snižují náskok Američanů. WILLIAM BITTEN se dostal až do těsné blízkosti Oettingera a mířil přesně mezi pravou tyčku a tělo amerického brankáře.
    05:11 Logan BROWN - 2:0
     
    05:11
    USA právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskově přidávají další branku. Yamamoto vrátil puk od branky na levý kruh připravenému LOGANU BROWNOVI, který poslal kotouč do pravého horního růžku. Asistence: Kailer Yamamoto, Casey Mittelstadt.
    04:40 Joey ANDERSON - 1:0
     
    04:40
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané rychle využívají přesilovku a dostávají se do vedení. Keller chvíli váhal, kam z levého kruhu poslat puk, pak ale našel u tyčky volného JOEYHO ANDERSONA, který procpal puk pod Skinnerovou výstrojí.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 5. Anderson (Keller), 6. Brown (Yamamoto, Mittelstadt), 8. Bellows (Keller, Greenway), 12. Brown (Mittelstadt, Yamamoto), 15. Anderson (Keller, Greenway), 17. Pastujov (Howdeshell, Lockwood), 22. Yamamoto (Mittelstadt, Brown), 45. Walker, 46. Luce (Hellickson, Frederic), 59. Lockwood (Hellickson, McPhee) – 7. Bitten (Shaw, Phillips), 48. Hall (Shaw, Malenstyn), 52. Tippett (Krys, Hall)


    USA: Oettinger (Woll) – Fox, Greenway, Martin, Lindgren (C), Krys, Hellickson, Luce – Anderson, Keller, Bellows – Frederic, Lockwood, Sanchez – Mittelstadt, Yamamoto, Brown – Pastujov, Howdeshell, Walker – McPhee.
    Kanada: Skinner (od 8. Fitzpatrick) – Fabbro, Chychrun, Stanley Hague, Phillips, Quenneville, Hall – Jost (C), Shaw, Bitten – Laberge, Howden, Gregor – Comtois, McLeod, Kyrou – Katchouk, Malenstyn, Tippett – Morrison.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Linde (SWE) – Suchánek (CZE), Sysujev (RUS)
    bahis siteleri