Norwich – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Sunderland – Chelsea 3:2 (kon.) | Aston Villa – Newcastle 0:0 (kon.)
Crystal Palace – Stoke 2:1 (kon.) | West Ham – Swansea 1:4 (kon.) | Bournemouth – West Brom 1:1 (kon.)
Leicester – Everton 3:1 (kon.)
konec
Sunderland AFC
3:2 (1:2)
Chelsea FC
Sobota 07.05.2016, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Na polovině hřiště následně fauloval John Terry, který poslal k zemi Boriniho a dostal žlutou kartu. Kapitán Chelsea už však jednu žlutou měl, a tak pro něj dnešní utkání skončilo!
     
    88
    Kaboul následně udělal to nejhorší, co mohl. Z velké dálky se rozhodl vystřelit, avšak trefil pouze Hazarda, který následně mířil do protiútoku. Belgického křídelníka fauloval Larsson, který rovněž vidí žlutou kartu!
     
    87
    Žlutou kartu dostává také domácí Kaboul, který váhal při rozehrávce standardní situace a následně se dostal i do slovní kontroverze s Hazardem!
     
    87
    I John Terry neodejde z dnešního zápasu bez karetního trestu. Kapitán londýnského celku ve středu hřiště ostře dohrál Yanna M´Villu a zcela zaslouženě uviděl žlutou kartu!
     
    70
    Jermain Defoe následně dostává žlutou kartu, neboť si při hodně emotivní oslavě sundal dres! Žlutá karta však anglického útočníka jistě netrápí!
     
    52
    Mike Jones teď podruhé v tomto zápase sáhl do kapsičky pro žlutou kartu. Eden Hazard udělal před vápnem dva rychle kroky, dostal se před Cattermola, který fauloval a dostává žlutou kartu!
     
    1
    Obrana Blues měla hned v úvodní minutě dnešního utkání velké problémy! Gary Cahill nejdříve zaváhal při rozehrávce, nicméně za asitence spoluhráčů vše zvládl. O pár desítek sekund poté však poslal k zemi Defoea a dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 41. Khazri, 67. Borini (van Aanholt), 70. Defoe – 14. D. Costa, 45+3. Matić (Azpilicueta)

    Karty:   52. Cattermole (SUN), 70. Defoe (SUN), 87. Kaboul (SUN), 88. Seb Larsson (SUN) – 1. Cahill (CHE), 87. Terry (CHE)   90+5. Terry (CHE)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 4:0. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 11:9.
    Sunderland AFC: Mannone – Yedlin, Koné (55. O'Shea), Kaboul, van Aanholt – Kirchhoff (64. Watmore) – Borini, Cattermole (C) (71. Seb Larsson), M'Vila, Khazri – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Seb Larsson, Rodwell, N'Doye, O'Shea, Lens, Watmore.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović (68. Baba), Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Mikel (83. Traoré), Matić – Willian (80. Oscar), Fàbregas, E. Hazard – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Baba, Oscar, Pato, Traoré, Kenedy, Loftus-Cheek.

    Rozhodčí: Mike Jones – West, Scholes (vš. Anglie)
    bahis siteleri